Перейти до змісту

Вопросы и ответы (ВиО), баги и глюки о работе форума v2

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Знову реклама, яка нафіг нікому непотрібна

Це вам не потрібна. А форум повинен за якісь кошти існувати -- "залізо", хостинг, підтримка. Для тих кому не подобається є стандартна порада -- йдіть на Візор :)

• Відповідей 750
  • Створено
  • Остання відповідь
  • Адміністратори
Опубліковано

Реклама чудово відключається всілякими плагінами в браузерах.

Опубліковано

Реклама чудово відключається всілякими плагінами в браузерах.

Во во, adbloсk + adblock plus = ніякої реклами

post-6631-0-03208600-1392737915_thumb.jp

Опубліковано

Це вам не потрібна. А форум повинен за якісь кошти існувати -- "залізо", хостинг, підтримка.

Хе, це була очікувана відповідь). І саме тому я не писав шо тра прибрати рекламу взагалі.

Вкладку Последние темы можна перенести на стандартне місце(як у Maniko на скріні)? Можна.

І не варто забувати шо не люди для форума, а форум для людей.

(про підпис у kmd ненагадуйте - памятаю)

Maniko, дякую за пораду, проте все до сьогодні до ранку було нормально, поки комусь в голову не стрелило відбивати гроші за [ "залізо", хостинг, підтримка ] підхарюючи людей.

Опубліковано

омусь в голову не стрелило відбивати гроші за [ "залізо", хостинг, підтримка ] підхарюючи людей.

Розумний самий?

То спробуй організувати форум для людей за власний кошт без реклами і т.д. Давай! Слабо?

Опубліковано

amadey777, думаю якщо ти особисто зустрінешся з адмінами і задонатиш - спеціально для тебе знайдуть спосіб як відключити рекламу ;)

P.S. Power User`ам рекламу не показують.

amadey777, мешает реклама? - Adblock в помощь.

мы не ищем легких путей

Опубліковано

Коли авторизовуєшся на форумі то після успішного входження всеодно вискакує форма авторизації, це лише у мене чи у інших також?

Опубліковано

Коли авторизовуєшся на форумі то після успішного входження всеодно вискакує форма авторизації, це лише у мене чи у інших також?

Інколи буває, пропадає після очищення кешу, куків і т.д.

Опубліковано

Шановна Адміністрація! На борді дивним чином пропадають теми та пости, прошу розібратись що за глюки? Завчасно дякую.

• Адміністратори
Опубліковано

Офтопи дивним чином ведуть до пропадання користувачів. :)

Опубліковано

Шановна Адміністрація! На борді дивним чином пропадають теми та пости, прошу розібратись що за глюки? Завчасно дякую.

Аналогічно, поропав пост про червоне світло і велосипедистів

aZR1T.th.png

Опубліковано

Аналогічно, поропав пост про червоне світло і велосипедистів

aZR1T.th.png

• Адміністратори
Опубліковано

Борда не файлопомойка.

До чого тут помойка, відео з реєстратора :glare:

Для видеорегистраторов придумали youtube

• Адміністратори
Опубліковано

Аватарку я видалив, негоже противні картинки виставляти на загальний показ. І буду продовжувати це робити, якщо побачу щось аналогічне з кров'ю та відвертим збоченням.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...