Перейти до змісту

інтернет Київстар

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В!їхав в квартиру, де був підключений даний інтернет, власники не залишили реквізитів для проплати і з власниками звязок відсутній, підкажіть хто стикався з такою ситуацією?

Опубліковано

Дзвониш на Київстар, кажеш адресу, розповідаєш ситуацію, а вони тобі і розкажуть що робити.

Телефони 0-800-300-460

Або у Луцьку 72-49-01

Опубліковано

Я в липні купив квартиру в якій був інтернет Київстар, а в квартирі яку продав теж був Київстар. Подзвонив попросив щоб перенесли мій аккаунт на нову адресу. На слідуючий день прийшли хлопці і перереєстрували. Всі мої накоплені бонуси збереглися.

• 2 року потому...
Опубліковано

Це якийсь ацкій ад!!!

В батька не працює 2 тижня інтернет від КС.Тиждень додзвонююсь в службу підтримки,щоб викликати майстра(підозра на кабель).Дозвонитись неможливо. Спочатку ганяють по клавішах(нажміть 1,нажміть 3 іт.д.) потім кажуть,що час очікування 5-10 хв.Для підтвердження очікування натисніть 1,натискаю-грає музичка-через 3-4 хвилини кажуть "Всі оператори зайняті" і роз'єднують.  Дозвонився до якоїсь мадам на ЦО,намалював ситуацію,вона каже,то сходіть на офіс на Дубнівську!!!! 2016 рік, оператор мобільного зв'язку і швидкісного інтернету,каже мені йти на офіс,щоб замовити майстра!!!

Може я розбещений сервісом від Датагруп?  

Опубліковано
57 хвилин тому, Alexgv сказано:

Це самий кращий варіант, треба що всі провайдери так зробили - прийом заявок лише у письмовому вигляді і по паспорту, бо бумага то є бумага а не якийсь там дзвінок телефонний...

Брєд... Техпідтримка може 90% поломок діагностувати по телефону і виправити віддалено.... А їхати на офіс і затягувати процедуру ремонту доступу до інтернету на пару днів смисла 0. Нє ну якщо вам так подобається та будь-ласка можете і в інше місто їхати заяву писати.

• +1 2
Опубліковано
5 годин тому, zaHARE сказано:

Це якийсь ацкій ад!!!

В батька не працює 2 тижня інтернет від КС.Тиждень додзвонююсь в службу підтримки,щоб викликати майстра(підозра на кабель).Дозвонитись неможливо. Спочатку ганяють по клавішах(нажміть 1,нажміть 3 іт.д.) потім кажуть,що час очікування 5-10 хв.Для підтвердження очікування натисніть 1,натискаю-грає музичка-через 3-4 хвилини кажуть "Всі оператори зайняті" і роз'єднують.  Дозвонився до якоїсь мадам на ЦО,намалював ситуацію,вона каже,то сходіть на офіс на Дубнівську!!!! 2016 рік, оператор мобільного зв'язку і швидкісного інтернету,каже мені йти на офіс,щоб замовити майстра!!!

Може я розбещений сервісом від Датагруп?  

Я от думаю, що провайдера треба вибирати індивідуально. Якщо в тебе працює добре провайдер №1 і не працює як треба провайдер №2, то залишайся з №1 і не псуй собі нерви. В мене ситуація прямо протилежна. За ті 5-6 років, що я підключений до Київстара, інтернету не було годин 10, це максимум. Як правило, це зависав свіч, який після дзвінка в Службу Підтримки, успішно перезавантажували в найкоротші терміни. Ще мені подобається, що КС може віддалено діагностувати, на чиєму боці трабл, і не парити мозк, переконуючи тебе, що ти "сам дурак". Колись я пробував підключитися до Датагруп (спокусився, що дешевше), то інтернет пропадав періодично, інколи його не було пару годин, інколи добу. Дзвінки в службу підтримки нічого не давали, там або як маленькому "лікували мозк" (а перезагрузіть роутер, а це в вас мережева карта зависла, клікніть туди і сюди), або обіцяли, що прийде майстер, який не приходив. Через тиждень я плюнув, і підключив назад Київстар, з тих пір ніяких проблем. Хоча це і було вже кілька років тому, можливо, з тих пір сервіс Датагруп/Домтелеком покращився.

• +1 3
Опубліковано

Алілуя!! Яетазделал!!!  задзвонив в службу підтримки о 5-й ранку і всього 2 секунди очікування! А про те,як я ходив вчора на Дубнівську в офіс,навіть писати не хочу.

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Ми робимо все можливе, щоб відновити роботу сервісу найближчим часом.

Приносимо вибачення за непередбачений збій в роботі системи.

Як тільки «Мій Київстар» буде реанімовано :) – ми напишемо Вам.

Конякіна, але інет працює.

Опубліковано

Грушевського, інтернет не працює, а з ранку взагалі писало про недостатність коштів на рахунку хоча все оплочено :(  

• 4 тижня потому...
Опубліковано

хто з існуючих абонентів на яких тарифах, бо я так зрозуміла, мають бути якісь зміни, тільки що, і куди, я нічого не зрозуміла. наразі в мене підключено тариф зручний, той що по 85грн

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Район старого аверса.

Пользуюсь уже несколько лет, полет нормальный.

Скорость такая какую обещали.

Обрывов почти нет ( за всё время 2 раза только пропадал инет и то на 2-3 часа).

Если пользуетесь Киевстаром как мобильным оператором, посмотрите на их совместный тариф для телефона и домашнего интернета.

Опубліковано

Пацаны, хочу сбежать от плохого интернета Воли, куда меня насильно всунули из Аирбайтс, их  вялой и непрофессиональной поддержки (в пятницу им сообщил что интернет постоянно очень сильно лагает - сказали что если мастер освободится и я ему оплачу!!! - во вторник-среду займемся вашей проблемой, при этом говорят что я единственный из Луцка жалуюсь на плохой интернет, что является ложью)  и тупости операторов-консультантов в Киеве.

Вопрос, пакет интернета Киевстар 50 Мб, какой он по качеству? сколько upload и download? Все по 50Мб? Как быстро быстро срабатывает на неисправности сети техподдержка? Часто ли в течении года возникает нужда вызывать ТП?

Опубліковано
9 годин тому, Sheffan сказано:

Вопрос, пакет интернета Киевстар 50 Мб, какой он по качеству? сколько upload и download? Все по 50Мб?

Як пишуть, так і дають в ту і трішки менше в іншу сторону. (в тарифі 100мбіт). в менших тарифах все по чесноку

Как быстро быстро срабатывает на неисправности сети техподдержка? 

завжди кажуть 3 дні, але довше кількох годин без інтернета не доводилось бути

Часто ли в течении года возникает нужда вызывать ТП?

раз на 1 чи 2 роки.

Опубліковано

Київстар агов! Хочу бути вашим клієнтом! Заявка подана вже дуже давно - навіть ніхто не зателефонував.

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

Став доступний для підключення новий тариф Домашнього Інтернету від Київстар - Студент. Умови прості - 70 грн за 70 Мбіт/сек на ПОСТІЙНІЙ основі. Підключення можливе тільки для НОВИХ абонентів і тільки до 31 жовтня, список гуртожитків у яких доступний даний тариф нижче (підключення можливе для УСІХ мешканців даних будинків, а не тільки студентів, при умові, що по даній адресі /квартирі, кімнаті/ немає активного рахунку Домашнього Інтернету Київстар). Перехід у тариф для діючих абонентів НЕДОСТУПНИЙ.

Список будинків -

Богомольця 2А
Богомольця 2
Ветеранів 19
Відродження 26Б
Відродження 55
Відродження 12
Відродження 22А
Відродження 30
Відродження 12А
Відродження 22
Відродження 49А
Володимирська 95А
Володимирська 101
Володимирська 102
Вороніхіна 15А
Даньшина 8
Дружби Народів 6
Дружби Народів 2
Дружби Народів 4
Дружби Народів 4А
Дружби Народів 6А
Дружби Народів 2А
Захарова 12
Захарова 14
Конякіна 8
Кравчука 10
Кравчука 36
Молоді 13А
Молоді 10А
Молоді 10
Молоді 8А
Наливайка 2
Наливайка 4
Орджонікідзе 30
Орджонікідзе 32
Січова 3
Січова 5
Соборності 4
Соборності 7 корп. 4
Соборності 7 корп. 4А
Соборності 3
Хасевича Ніла 4
Хасевича Ніла 6
Щусєва 18
Щусєва 20А

З приводу безкоштовного підключення (виконуємо у срок до 3 діб) можете писати у приватні повідомлення або дзвонити 098-199-63-три4

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Хто користується Київстар, який у вас пінг? наприклад сервер Луцька ? а то сьогодні підключили мені, а пінг 40))) з Луцьком, в онлайн іграх на тих самих серверах де у провайдера Воля 47 пінг, у Київстар 71 ((( 

Опубліковано

6722922324.png

пінг - просів, все інше, пофіг - міряю на роутері через "вафлю", а там тел, планшет, ноут... От холодильника, який привезе пиво без нагадування - нема....

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...