Перейти до змісту

Вакцинація (щеплення) дітей

Roman_1984

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В нас ще довідки нема, заяви нема в садочоку, а сьогодні вже дзвонила вихователька, сказала по 500 грн на ремонт здати :blink:

• Відповідей 697
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Щойно, lianyska сказано:

В нас ще довідки нема, заяви нема в садочоку, а сьогодні вже дзвонила вихователька, сказала по 500 грн на ремонт здати :blink:

да.

а потім ще 360 на канцелярію.

120+150 на групу.

250-300 на садочок.

І це тільки початок.

Опубліковано
2 минуты назад, Zheny@ сказал:

тоді пункт №1

Дякую, свідомий та правовий громадянин нашої найкращої демократичної держави! 

Опубліковано

Та жінка казала, що в їхньому районі (Київська область) в той же період сталось таких 3 випадки. І їм тоді було геть не до "розбору польотів" - кидались по Києву по спеціалістах - на очах активна дитина стала рослинкою...

Опубліковано
1 хвилина тому, lianyska сказано:

Дякую, свідомий та правовий громадянин нашої найкращої демократичної держави!

так.

мої вакциновані.

старша 9-й закінчила.

Опубліковано
7 хвилин тому, halcogen сказано:

Вже на останок скажу і більше нити в топіку не буду))).

Ви кажете що треба щоб була правова держава, чесні суди і відповідальні лікарі. Їх не має і в найближчій перспективі не буде. А в цей час діти ростуть, І нам пересічним тоді що робити - вакцинуватися на свій страх і ризик чи без вакцин, але з гемором в подальшому в садиках і школах? Що ж все таки робити???

Ми своїх дітей прививаємо. Читаємо про вакцини, відгуки, запитуємо спеціалістів. Якщо безкоштовні погані - купуємо за власні гроші кращі. Зараз взагалі проблема із вакцинами - їх більше нема ніж вони є. Для себе вирішив, що привезу з Польщі коли не буде потрібної вакцини у нас, але дітей захищу на майбутнє. Переконаний, що потім вони мені ще дякую скажуть. Ризикувати їх життям та здоров'ям не збираюсь.

Опубліковано
Только что, Zheny@ сказал:

так.

мої вакциновані.

старша 9-й закінчила.

Хай ростуть здорові діти і ваші вакциновані і моя невакцинована) За останні 4 роки медицина, а саме вакцинація, змінилась не в кращу сторону. 

Опубліковано
1 хвилина тому, lianyska сказано:

За останні 4 роки медицина, а саме вакцинація, змінилась не в кращу сторону. 

ні.

Ситуація навколо цього змінилася.  Медики стали бізнесменами, що прикро.

Опубліковано
7 хвилин тому, Nana сказано:

від кіру померла 4-річна дівчинка...

тобто від кіру, а не від вакцини від кіру? (АКДС)

Я правильно зрозумів?

Опубліковано
6 годин тому, halcogen сказано:

Ну в школу мусять взяти і без прививок. Інакше порушуються конституційні права дитини на освіту. Скарга в прокуратуру.

в школу - мусять (там і не вимагають), а мова про садочок.

Опубліковано
Щойно, jack74 сказано:

в школу - мусять (там і не вимагають)

вимагають.

навіть в табір вимагають (старша в Ровеснику була 1-й заїзд) - не хтіли брати, бо не було зроблено останню поліомієліт.  Був мед-відвід.

Опубліковано
4 хвилин тому, Zheny@ сказано:

тобто від кіру, а не від вакцини від кіру? (АКДС)

Я правильно зрозумів?

Так, там зараз епідемія((((((

Опубліковано

А й дійсно, і нахєра ті прививки! "Тармаза прідумалі ТРУСИ!"

В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗАХВОРІЛИ НА КІР СОТНІ ЛЮДЕЙ: ДВОЄ ДІТЕЙ ПОМЕРЛИ ВІД УСКЛАДНЕНЬ ЗАХВОРЮВАННЯ

Цитувати

11:49, 30 червня 2017

В Одеській області станом на 29 червня зареєстровано 367 хворих на кір. Про це повідомляє облуправління охорони здоров'я.

"Під час спалаху від ускладнень кору (пневмонії) в Одеській обласній дитячій лікарні померло двоє дітей двох і трьох років", - йдеться в повідомленні.
Діти також становлять більшість хворих — 245. Найбільше пацієнтів зареєстровано в Одесі (65,9%), також є випадки в Ізмаїлі, Чорноморську, Южному і дев'яти районах області.
"Кір — високозаразне інфекційне захворювання, при контакті нещеплених осіб з хворим вісім з десяти людей захворіють", — підкреслює керівник облуправління охорони здоров'я В'ячеслав Полясний.
Ситуація зі щепленнями в регіоні — невтішна. Наприклад, серед дітей у віці 1-6 років у минулому році її зробили лише 28%.
"Це дуже низький показник, при тому, що Одеська область повністю забезпечена вакцинами. Це бельгійський препарат, наявний у всіх медичних установах області", — додали в облуправлінні охорони здоров'я.
Симптомами хвороби, нагадаємо, є висока температура, нежить, кашель, висип, іноді блювота і пронос.
Часто кір ускладнюється пневмонією або ураженням головного мозку. При цьому специфічного лікування від інфекції не існує. Єдиним ефективним методом захисту від кору є щеплення.
Оглядач "Думської " Сергій Дібров, який писав про нинішній спалах кору, ще півтора року тому прогнозує погіршення ситуації.
"Епідемічний підйом кору зазвичай триває приблизно півтора року. Пік захворюваності припадає на осінньо-зимовий період. А це означає, що нинішні сотні хворих — прелюдія. Ближче до зими, коли діти підуть до школи, а студенти в гуртожитки й аудиторії, рахунок піде на тисячі. Так бувало під час всіх спалахів останніх десятиліть: 13 тисяч у 2012 році, 43 тисячі в 2006-му, 17 тисяч у 2001-му, 15 тисяч у 1996-97, 37 тисяч у 1992-93", - зазначає Дібров.
Як повідомлялося, в Одеській та Івано-Франківській областях значно збільшилася кількість хворих на кір.

...а це лише одна з хвороб!

Опубліковано
15 хвилин тому, jack74 сказано:

А й дійсно, і нахєра ті прививки!

100%!

Хай люди  / діти вмирають! А чё!  Природний добір йопт!  Виживуть лише найсильніші! Спарта!!

Опубліковано
1 година тому, jack74 сказано:

Під час спалаху від ускладнень кору (пневмонії) в Одеській обласній дитячій лікарні померло двоє дітей двох і трьох років

Зате їх тупуваті мамашки-овуляшки тепер можуть гордитися собою, вони все ж відстояли свої переконання в тому, що вакцинація шкідлива. А те, що дитина помре від кору, або стане інвалідом від поліомієліту... Дуже шкода, що деяким особам Бог свого розуму не дав, а чужим вони користуватися не хочуть.

Опубліковано
6 хвилин тому, halcogen сказано:

п.с. тепер ми в це адське місце на ногою! Нехай самі такими методами лікують свої дітей та внуків.

звичайно! Ви ж тепер

6 хвилин тому, halcogen сказано:

доліковуватися в дома "бабушкиними" методами.

Хто ж буде сперечатись! Звичайно ж дифтерію, скарлатину, стрептококові інфекції і купу інших інфекційних захворювань тільки вдома і "бабушкіними методами"! (рукаліцо)

11 хвилин тому, halcogen сказано:

Останній наш похід в обласну інфенційну зі звичайним лоренгітом більше змахував на лікарський експеримент над дітиною в стилі СС-гестапо. Лікувати звичайний лоренгіт трьома антибіотика це був сверх проффесіаналізм зі сторони медперсоналу. 

Тут, взагалі-то, тема про вакцинацію, а не про професіоналіізм чи компетентність лікаря в провінціній лікарні (Луцьк саме і є провінцією). Лікар, котрий трапився вам, міг бути просто неуком, наприклад, і вакцини (її якості, напр) і питання потрібності вакцинації це аж ніяк не торкається.

Опубліковано

ніяк це не відноситься до вакцинування. Вакцинування - це медсестра відкрила ампулу вакцини, відкрила одноразовий шприц, і зробила укольчик. А щоб слідкувати, щоб вона це все відкривала на ваших очах, для того є у вас голова, розум, очі, язик!

І за дитиною потім УВАЖНО слідкувати, щоб вчасно помітити найменші зміни - це теж обов'язок батьків! 

Лікар - не Бог.

Опубліковано
1 час назад, halcogen сказал:

Лікувати звичайний лАрИнгіт трьома антибіотика це був сверх проффесіаналізм зі сторони медперсоналу.

так для чого йшли в лікарню, якщо ви все самі краще знаєте?

Опубліковано
2 часа назад, Saddy сказал:

так для чого йшли в лікарню, якщо ви все самі краще знаєте?

Перестань задавати провокативні питання!!11

Опубліковано
16 минут назад, seolutsk сказал:

Перестань задавати провокативні питання!!11

перестань судити всіх на основі декількох окремих працівників та згадай Прокрустове ложе

Опубліковано

Тут вже декого занесло трошки. Насправді країнам ЄС байдуже чи є у нас прививки, бо ще ніразу ніхто в мене не перевіряв їх наявність, чи вимагавв якихось підтверджень. Тобто оцей безвіз дозволили без жодних обмежень по вакцинації, якщо когось через невакцинованість не пропустили  закордон, будь-ласка факти. Календарі вакцинації відрізняються в усіх країнах. (екселівська табличка за посиланням). Тобто дехто робить одне, дехто інше. Україна фігашить найбільше, бо очевидно корумповане медичне лоббі було в цьому прямо зацікавлено. Якщо б вакцинаціія була панацеєю, то фігашили б уніфіковано всім а також вимагали такої ж поведінки від мігрантів. Але не вимагають, і більше того, нормально сприймають відмову, обмеження можуть бути відносно деяких медичних професій. Сама вакцина також не є уніфікована, як і виробники. Якість її може відрізнятись від одного до другого. Крім того хворих дітей не вакцинують - тобто за вашою логікою віддають на поталу страшним хворобам?

То чого у нас тут хресний похід за вакцинацію, а ЄС до дупи то все? Можливо ваші переконання і логічні структури не такі вже абсолютні як ви думаєте? Може не все однозначно саме в цьому питанні. Давайте без ярликів і культу карго.

Похвально що ви цікавитесь вакцинацією і здоров'ям власних дітей, а не клали болт як більшість. Ті що проти, також цікавляться здоров'ям власних дітей і у них є неменш серйозні підстави для відмови.

Я схиляюсь до думки що епідемії, які добряче покромсали людство відійшли не так через вакцинацію, як через теплу воду з милом в кожній квартирі, широкий раціон з різноманітними поживними речовинами, теплий комфортний одяг і житло, сучасні засоби діагностики і медичні препарати.

Історія вакцинації далеко не однозначна. У нас та й всюди в ЄС не можна заразитись поліомієлітом не вакцинувавшись. Цю вакцину замутили для освоєння бюджету США в часи В'єтнаму і від неї померло і стало каліками купа здорових пацанів. Кололи бо в джунглях мало бути щось ефимерне від чого негайна смерть. срср також вирішив не відставати. Мене зараз непокоїть дитячий аутизм і можливий розвиток його через вакцинацію.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...