Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2011

yvazhaemuy

Рекомендовані повідомлення

на Карбишева сьогодні попала в ДТП маршутка №19, хтось, щось чув?

Біля розважального комплексу «Адреналін-сіті» на вулиці в Луцьку автобус «Богдан» зіткнувся з придорожнім деревом. Унаслідок аварії двоє людей травмовані.

Про це 21 листопада повідомили у СЗГ УМВС у Волинській області.

Власне, ДТП сталася 18 листопада о 09.30 на вулиці Конякіна біля розважального комплексу «Адреналін-сіті».

Водій автобуса «Богдан» втратив свідомість, тож транспортний засіб зіткнувся з придорожнім деревом.

Унаслідок пригоди двоє пасажирів – 33-річний Сергій та 44-річна Наталія – травмовані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Близько 17-30 вул.Ковельська поворот до ПАКО Ауді 80 не пропустило Хундай Туксон

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж бачив, але розібрались швидко, без ДАІ. Хоча ДАІшники були присутні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соборності (парна сторона). Знову ДТП навпроти "Фієсти". Стояло авто із київськими номерами. ДАЙ-ці сказали, що збито пішохода (деталей не допитувався). Карети "швидкої" не було. Хто ще що вкурсі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заступник начальника УДАІ УМВС України у Волинській області Володимир Пемпко розповів, що протягом десяти місяців цього року спостерігається зменшення кількості ДТП із потерпілими – 380 поти 385 у минулому році. Однак загинуло цьогоріч 65 чоловік, тоді як у 2010-му протягом десяти місяців було 58 смертних випадків.

Основні причини аварій – перевищення швидкості (114 ДТП), порушення правил маневрування (79 ДТП), виїзд на зустрічну смугу.

звідси: Правопорушникам дорожнього руху в погонах помилувань не буде!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соборності (парна сторона). Знову ДТП навпроти "Фієсти". Стояло авто із київськими номерами. ДАЙ-ці сказали, що збито пішохода (деталей не допитувався). Карети "швидкої" не було. Хто ще що вкурсі?

жінку, яка перебігала дорогу, повезли до лікарні з явним струсом. але ДТП було на непарній стороні. авто виїхало від Інтернаціоналістів на Соборності в напрямку Ювілейки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

авто виїхало від Інтернаціоналістів на Соборності в напрямку Ювілейки

Там з світлофорами дурна ситуація: у той час як машинам дозволений рух з Інтернаціоналістів на Соборності, пішоходам на непарній стороні проспекту заборонено переходити дорогу, а на парній - дозволено. Через те часто особливо нетерплячі пішоходи прямо таки лізуть під колеса авто, які виїжджають з Інтернаціоналістів на Соборності в бік Ювілейного. Ситуація ще ускладнюється тим, що освітлення того переходу паршиве. Сам неодноразово сигналив пішоходам, які перли на червоний для них сигнал світлофора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, а дехто летить там явно не 60... і то на повороті.

Рік тому там само загинув мій батько. На тому ж переході. На тому ж місці. А він ну ніяк не перебігав. І якби дебіли не влітали на перехід, а їхали як слід, то й потерпілих би не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Близько 17-30 вул.Ковельська поворот до ПАКО Ауді 80 не пропустило Хундай Туксон

Я ТІЛЬКИ ПРОЇХАВ ТУ ЗОНУ (ДЖИП МЕНЕ ПРОПУСТИВ, І ОДРАЗУ ЗЗАДУ МЕНЕ РВАНУВ НАЛІВО В ПОВОРОТ ПАККО) І Я В П"ЯТИ МЕТРАХ ВІД СЕБЕ ПОЧУВ ЦЕЙ ГУЧНИЙ УДАР.

вибачте за капс, але трохи полоскотало нерви.

З.І. це туксон не пропустив ауді, яке їхало вроді ж по правій смузі прямо, а туксон наліво повертав на стоянку пакко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчера 22.11.2011 около 18:00 в н.п. Г.Полонка была авария перед мостом, если ехать в направлении г.Луцк. Ехал на работу в 18:50 мимо, не было времени разглядывать в темноте. Были ГАИ и карета скорой помощи, и очень много народа. Через 40 минут узнал от знакомых, что дорогу там совсем перекрыли временно, для замеров. От тех же знакомых информация: дорогу переходила женщина, авто, чтобы не сбить пешехода съехало с дороги и врезалось в столб ЛЭП. В домах пропал свет. Сегодня утром мимо ехал: все столбы на месте ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І якби дебіли не влітали на перехід, а їхали як слід, то й потерпілих би не було.

думається мені, що на таких переходах, як цей, тре ставити табличку-нагадування пішоходам з текстом типу "Обережно! Аварійно-небезпечний перехід". І до того ж забезпечити належне освітлення переходу та прилеглого тротуару в темну пору доби - щоб водії краще бачили здалеку, що на ньому відбувається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думається мені, що на таких переходах, як цей, тре ставити табличку-нагадування пішоходам з текстом типу "Обережно! Аварійно-небезпечний перехід". І до того ж забезпечити належне освітлення переходу та прилеглого тротуару в темну пору доби - щоб водії краще бачили здалеку, що на ньому відбувається.
Треба лікувати не наслідки а причину. У всіх цивілізованих країнах так як в нас розв'язки не роблять. Не може бути половина переходу червоний а половина зелений. Таке враження що дане перехрестя зроблене під маршрут №16. Ну не може бути зупинки на перехресті.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SysR, зупинка там СПОКОНВІКУ. Ще про вулицю Воїнів Інтернаціоналістів ніхто не знав (бо її тупо не було), а зупинка вже була.

Світлофор там організований правильно. Інакше там не придумаєш . Вірніше придумаєш, але тоді світлофор світитиметься значно довше. Для всіх учасників руху.

Зранку сьогодні, переходжу там само дорогу. 2 дебіла, інакше не назвеш, з Воїнів повертають на Соборності. Жоден без сигналу повороту і обидва в різні сторони. Один на парну (в сторону мосту) інший на непарну (в сторону Ювілейки). Я б за таке не тільки повороти побив (бо раз не користуються, то й нафіг вони їм не нада) а ще й морди, а краще дубовою биткою по ребрах. Щоб надовго запам'ятали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, а дехто летить там явно не 60... і то на повороті.

Что-то мне кажется, что туда на 60+ машина просто не впишется...

У всіх цивілізованих країнах так як в нас розв'язки не роблять. Не може бути половина переходу червоний а половина зелений. Таке враження що дане перехрестя зроблене під маршрут №16. Ну не може бути зупинки на перехресті.

Нормальная там развязка. Почему не может быть половина? Например, перекрёсток возле "Славика" - машины едут сначала вправо, потом влево, или прямо, а потом влево, или вправо, а потом прямо. Или перекрёсток возле ЗАГСа. Чем пешеходы заслужили право на полный зелёный? ;)

Сделай там полный переход зелёным - получишь слишком длинное время ожидания для машин на Соборности, т.к. с В.-И. машинам всё-равно нужно будет выезжать, а сейчас они делают это за время работы пешеходного светофора.

Если зелёный будет сплошной, то на красный пешеходы всё равно будут валить - машины-то стоят в оджидании, чего не рискнуть? :)

Елинственный минус того пешеходного светофора в том, что слишком мало времени он разрешает идти. Если начинать переход с "красной" стороны, то успеваешь дойти только до середины, приходится ждать следующего цикла переключений.

И ещё большой минус - в стрелке направо, на В.-И. Пешеходов мало кто пропускать хочет и вообще обращает внимание, что по переходу кто-то идёт, как на Соборности, так и на В.-И. (а тут особенно, вылетая на переход из-за поворота).

Убрать стрелку - и развязка станет почти правильной :)

А вот с остановками, как обычно, лажа. Переход сразу за или перед остановкой - это идиотизм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ursa, повір, мені. Літають... Особливо вночі/ввечері, коли вимкнений світлофор (черговий режим - блимає жовтий). З Інтернаціоналістів летять до перехрестя. ТО фігня, що немає де летіти - але ж летять. Якби по правилам, то там 40 (Максимум) км/г. На такій швидкості насмерть людину збити тяжко. Хіба переїдеш.

Крім того, там 3(!) пішохідних переходи. Зона дії яких починається за скільки метрів??? І що повинен зробити водій в'їжджаючи в зону дії знаку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В принципе, если с В.-И. на Соборности - то можно и 60+, места хватит. Я имел в виду с Соборности на В.-И.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо з Соборності на В.І - тоді я згоден. Там немає де. особливо вдень. Постійний рух.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Убрать стрелку - и развязка станет почти правильной :)

А вот с остановками, как обычно, лажа. Переход сразу за или перед остановкой - это идиотизм.

Там не стрілку тре прибрати, а зупинку з маршрутками біля Фієсти. Відсунути її на метрів 20 (хоча б) від перехрестя. Поки є та зупинка, зелена стрілка грає роль такого собі подразника для водіїв: "Мені треба направо, стрілка дозволяє і мені пофіг що в крайній правій стоять маршрутки майже впритик до переходу - я проскочу між ними і авто в середньому ряду". Якщо їхати тільки по правилам, то реально повернути на В.-І. можна, лише втиснувшись між маршрутками і вичекавши поки вони пасажирів повсажають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

така ж дибільна розв'язка і біля ТАМ-ТАМ-у, про що неодноразово говорилося

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про тамтам хоча б якісь плани про підземний перехід є, а біля Аверсу точно не світить під землею ходити найближчі років десять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ужасная аварию сегодня в Струмовке примерно 18-19 часов, тир стоял на обочине , посередине дороги Пежо в щент разбит ,кришу вмяло в салон . Незнаю сколько людей было в автомобиле , но жертв ненаблюдал. Стояли только менты , люди но скорой помощи небыло .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про тамтам хоча б якісь плани про підземний перехід є, а біля Аверсу точно не світить під землею ходити найближчі років десять.

з нашими темпами будівництва підземних і надземних переходів, біля ТамТаму ще років 15-20 такого переходу не буде. Аби до 50-річчя незалежності України, в нас же до таких свят все "підганяти" люблять. Або під вибори.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стояли только менты, люди ...

Правильно, через кому їх...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в ніч з суботи на неділю близько 3 ночі повертався з міста до дому через міст, в районі спуску на вокзал на тротуарі валялося купа відбитого бетону від бетонної огорожі моста - очевидно хтось добряче туди втрапив. хтось щось знає чи чув?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в ніч з суботи на неділю близько 3 ночі повертався з міста до дому через міст, в районі спуску на вокзал на тротуарі валялося купа відбитого бетону від бетонної огорожі моста - очевидно хтось добряче туди втрапив. хтось щось знає чи чув?

P.S. Дата реєстраторі не налаштована. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...