Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2011

yvazhaemuy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 05.05.2011 в 13:46, SysR сказав:

А я водія не виправдовую і пішохода не звинувачую, якщо Ви шановний Dream уважно і вдумливо читали мої пости, очевидне те що перехід там вже став небезпечним і є причиною травм і каліцв багатьох пішоходів і ще буде, і "дохлими" ментами на мості цього не виправиш, бо це абсурд, не встиг загальмувари -- без коліс/підвіски лишився, а якщо "пощастить" зачіпив ще парочку людей з собою в стовпа із зупинки.

Кожен водій буде старатися перед мостом швидкості набрати, бо знає що це впливатиме на час, швидкість і розхід палива. Так само кожен водій буде старатися встигнути на зелений і справа не у перевищенні швидкості, а в тому що навідь їдучи з нормальною швидкість гальмівний шлях на спуску зростає і робити перехід внизу спуску як мінімум не розсудливо. Я мовчу про зиму і те як дорожні служби чистять дорогу. З моменту появи цього переходу кількість машин на дорогах виросла в 10ки разів якщо не в сотні, час вимагає перегляду деяких стандартів і звичок, і адаптацію їх під теперішній стан речей.

З.І. Ця дискусія мала б відбуватися у паралельній темі

Нафіга такі водії нам якщо вони думають про час, швидкість і пальне, а не про ПДР, безпеку свою і всіх інших учасників руху? от поясни мені????

треба не старатися встигнути на зелений коли він моргає, а до нього ще 50-100 м, а старатися поважати інших учасників руху, в тому числі і пішоходів.

Опубліковано

8 травня, близько 12-30, на вул.Богдана Хмельницького при повороті на Кривий Вал зіштовхнулись ЗАЗ та СЕАТ...

Певно ветеран сповна скористався своїми пільгами :) Чи СЕАТ з правого ряду лівий поворот виконував...

post-5266-0-63614800-1305007160_thumb.jp

• Адміністратори
Опубліковано

З Хмельницького можна заїзджати на Кривий Вал ?

Знаю, що з Глушця можна їхати на Кривий Вал, правда стоїть знак "односторонній рух" і "тупик"

Опубліковано
  В 10.05.2011 в 10:57, serega сказав:

Знак "В'їзд заборонено" ("цеглина") прибрали, замість нього - "Тупик". Так що, очевидно, можна.

Опубліковано
  serega сказав:

Знаю, що з Глушця можна їхати на Кривий Вал, правда стоїть знак "односторонній рух" і "тупик"

Там ремонт фасаду будинку роблять і щось добудовують на будинку. А взагалі з Б.Хмельницького встановлений знак початок одностороннього руху і тупик.
Опубліковано
  В 10.05.2011 в 05:59, Volyniaka сказав:

зіштовхнулись ЗАЗ та СЕАТ...

Запорожець видно, Пежо 207 теж бачу, а Сеата щось немає... :rolleyes:

Опубліковано
  В 10.05.2011 в 12:31, vrm сказав:
  В 10.05.2011 в 05:59, Volyniaka сказав:

зіштовхнулись ЗАЗ та СЕАТ...

Запорожець видно, Пежо 207 теж бачу, а Сеата щось немає... :rolleyes:

Ну Пижик, то й Пижик... я ближче не підходив, мені видалось СЕАТ...

Опубліковано

Хвилин 10 тому, на вулиці Глушеь, навпроти приміщення Облдержродючість, сталось ДТП - на боку лежить Рено Трафік та позашляховик (марку не встиг ідентифікувати). Шлях обдертої фарби на асфальті від Рено - метрів 50.

Опубліковано
  В 10.05.2011 в 18:48, shur1k сказав:
http://drugasmuga.com/news/emergency_zone/21021.html

страшна автопригода...

Цитата
На момент ДТП в салоне автомобиля ВАЗ 11183-110-20 находилось девять человек.
  Цитата
Все люди молодого возраста от 14 до 17 лет. Обстоятельства

9 гатових малалєток в машині, розумом і не пахне.

Опубліковано
  В 11.05.2011 в 05:23, killabee сказав:

...позашляховик (марку не встиг ідентифікувати)...

Mitsubishi Pajero Sport. Надіюсь без жертв. Як там, що сталося, важко зрозуміти...

Опубліковано
  В 11.05.2011 в 05:48, rabzy сказав:
  В 11.05.2011 в 05:23, killabee сказав:

...позашляховик (марку не встиг ідентифікувати)...

Mitsubishi Pajero Sport. Надіюсь без жертв. Як там, що сталося, важко зрозуміти...

Машина "Багіри", Лука.... В.В. Вроді всі живі...

Опубліковано

не зовсім аварія, але, надіюсь в цю яму ніхто не в"їхав, це біля заправки АНР за риббазою , чи до риббази, як з якої сторони дивитися що це було хз ???

1ff3e58dda12.jpg

61b6a1f55436.jpg

Опубліковано

давно там мало провалитись. десь рік тому залили бетоном.

їхав ввечері пов цю дірку - вже стояло загородження щоб нічто не впав.

Опубліковано
  В 11.05.2011 в 21:00, Visenka сказав:

не зовсім аварія, але, надіюсь в цю яму ніхто не в"їхав, це біля заправки АНР за риббазою , чи до риббази, як з якої сторони дивитися що це було хз ???

Visenka, такі фотографії треба робити з частиною "пейзажу", щоб можна було зорієнтуватися на місцевості (на майбутнє :rolleyes: ).

Опубліковано

Яма тут. Здорова така, на цілу полосу. В напрямку від кільця до Варшавського ринку одразу на повороті після заправки АНП.

Опубліковано

В післяобідню пору на мості по вулиці Рівненській горів сьогодні "Жигульонок". Машини зупинялись і вогнегасниками допомагали невдасі-водію. Їхав мимо в маршрутному транспорті, то ніби погасили вже самотужки. Схоже на КЗ в панелі приладів зі сторони водія чи із сторони салону, чи із сторони мотору.

Опубліковано

вчора 13/05/2011 вночі приблизно о 23 годині на вул. Набережній ДТП в результаті якої збито людину на смерть

Опубліковано
  В 14.05.2011 в 14:13, stasis сказав:

що чути про дтп на Відродження біля Вопака?

бачив куча пластмаси, скла, рідини на асфальті.

Якийсь білий бусик (схоже на спринтер) догнав на переході на Щусєва Шевроле (здалеку схоже на лачетті). В Шевроле дупу розвалили повністю. ДТП трапилось біля 15.00.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...