Перейти до змісту

nickel

Power users
  • Постів

    19 618
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    357

nickel став переможцем дня 27 лютого

nickel мав найпопулярніший контент!

Репутація

18 254 Гуру

6 Підписок

Відвідувачі профілю

38 343 перегляду профілю
  1. Не можу зрозуміти нащо цей рядок з мілісекундами (червона стрілка), якщо скрипт налаштовується мілісекундами де зелена стрілка Тема хай ще побуде, бо запитань багато. Як зробити таймер запуску і таймер паузи. Чи можна зробити графічний інтерфейс до цього скрипта, бо ехе-шника компілює і скомпільована програма працює, але без можливості задати налаштування. Тому якщо хтось розуміється на цьому, то запрошую в тему
  2. Розібрався. Координати для кліку, які я задавав, я брав відносно усього екрану, а треба було відносно активного вікна. Якби вікно було розгорнуте на весь екран, то воно би працювало й так, але в моєму випадку вікно набагато менше екрану, тому воно робило клік по заданим координатам відносно мого активного вікна і попадало за його межі, тобто робило клік по робочому столу, робивши його активним вікном, після цього робило клік по правильних координатах, тому що робочий стіл має такі ж розміри як екран і попадало вже по моїй кнопці і одночасно робило активним вікно там де мені треба було клікати. Після цього воно знову робило клік вже за межами активного вікна і так по кругу - клік в моє вікно, клік по робочому столі. Змінив координати, тепер кліки не виходять за межі вікна і все працює. Я програміст, йопта )))
  3. Заставив я цей скрипт АХК працювати, але є нюанси. По лінку на Реддіт, там є два зразки скрипту: по координатам і по курсору мишки. По курсору клік працює відмінно, але по координатах він згортає всі вікна і клікає не по кнопці, яка знаходиться по заданим координатам, а по робочому столі в заданих координатах. Як відучити скрипт згортати вікна і клікати по кнопці, а не по робочому столі? п.с. Скрипт запрацював, коли я встановив першу версію АХК, а щоб її скачати, треба було заставити браузер ігнорувати сертифікат сайту АХК. Так сайт став нормально відкриватися
  4. Якби ж я володів тим Пітоном чи хоча б англійською, щоб мануал прочитати, то я б і сам написав. Мануал до автохоткей є як в самій програмі так і на сайті, але в мене той сайт відкривається один раз з десяти, якщо не рідше, тобто я навіть через перекладача почитати не можу.
  5. Треба автоклікер, який працюватиме на Віндовс. Майже ідеально підходив Random Mouse Clicker by MurGee, але він виявляється платний, після тріалу. Мінімальні вимоги до клікера: рандомний клік по часові та по координатах, але щоб і час (мілісекунди) і координати можна було задавати вручну. В Random Mouse Clicker by MurGee не вистачало лише таймера, який міг би виключати і включати процес клікання, також рандомно але в межах заданого діапазону (години, хвилини) і з заданим діапазоном пауз (години, хвилини). Крякнуту версію не знайшов, але натрапив на програму AutoHotKey і готовий скрипт написаний в ній, який мене влаштовує. Але, напевно, скрипт написаний на старій версії AutoHotKey, тому що мені не вдалося його запустити. Потребую допомоги, того хто в цьому розбирається. Підійде будь-яка допомога, як скидання тріального періоду в Random Mouse Clicker by MurGee так і в написанні скрипта чи доведені до розуму вже написаного. Під спойлером код скрипту, який не вдається запустити
  6. Бо він читати вміє, а зрозуміти прочитане - вже ні. Побачив знайоме слово "Гугл" і давай чесати, які інші тупі, що далі заголовка не читають. При цьому сам опинився на місці тих, кого описав. Все в нокіановському стилі. )
  7. Позич. А тєло за твої гроші виїде за кордон і ніколи сюди більше не приїде або сьогодні позичить, завтра в зсу, післязавтра в цинкові.
  8. Від усього не застрахуєшся Як надовго? Тільки в тебе чи у всіх? Є така порода людей, які навіть коли не було війни, чи взагалі з інших країн, а вони вчилися добувати вогонь без сірників, харчуватися підножним кормом, очищати болотну воду, відкривати консерву без ножа, хоча завжди ходили з ножем в сумці. Все життя готуються до кінця світу. Ніколи таких не розумів. Скільки було потрачено енергії не туди. Ти з цією нав'язливою ідеєю їх нагадуєш. Ну створиш ти мережу роутерів, які автономно зможуть працювати під час великого блекауту, до кого дзвонити будеш, якщо у більшості смарти сядуть в перший день, а павербанки на другий? А якщо готуватися до невеликих блекаутів, типу минулорічних, то чи потрібно взагалі втілювати твою ідею в життя, не такі вони й довгі були, щоб для цього треба було городити город.
  9. Що значить "швидкий"? Ти хотів долари в гривню перевести? Якщо так, то мабуть правильніше казати "більший прибуток"
  10. Взагалі, поділися досвідом, де купляв валютні овдп і чому саме там? Бо можливо і мені прийдеться, то щоб не ходив по граблям.
  11. Можна вважати, що у кожного провайдера вже є така мережа. Тільки автономність не у всіх і ві-фі у більшості запаролений, але провайдер може свої розставити і не паролити. Тільки нащо воно їм? І чому ти цим заморочуєшся, якщо цю зиму пережили без блекаутів? Згадай Фотаком з його локальною мережею і безкоштовним трафіком всередині мережі.
  12. То так все вигідніше, ніж під матрацом, що хоч якийсь дохід дає Був вже викуп чи вперше купив?
×
×
  • Створити...