nemo Опубліковано 28 Травня, 2013 в 12:50 #176 Опубліковано 28 Травня, 2013 в 12:50 Очко в них треноване просто....))))На велі, як їздив.. так і буду їздити .. срав я на ці всі розклади.. особливо за відсутності.... навіть не велодоріжок, а самої концепції усвідомлення того, що є купа велосипедистів і їх треба швидше кудись дівати.На дорозі в нас.. як на вигулі 5 річного кавказця... треба крутити головою.... на 360 градусів.. і посилено прокачувати вміння швидко змінювати траєкторію руху.. місцями через парапет.)))Гарний приклад всім велосипедистам.Сри далі - просто попадеш в ДТП, полежиш в лікарні,... ну і відшкодуеш власнику авто вмятину на дверках чи капоті від твоєї голови, і потім можеш срати і далі.
Lexx_Giant Опубліковано 28 Травня, 2013 в 18:05 #177 Опубліковано 28 Травня, 2013 в 18:05 Ти бачив, як я катаю, що пишеш цей брєд?За 8 років, що я на велі.. жодної аварійної ситуації.. по моїй вині, а приклад з мене брати не треба.., треба башкою думати, що ти робиш, бо безголовим ніякі правила не допоможуть,Мудаків за кермом маршруток і вишневих Таврій..))) ненавиджу люто.
laska Опубліковано 28 Травня, 2013 в 19:32 #178 Опубліковано 28 Травня, 2013 в 19:32 Коли вчила ПДР в автошколі, теж для себе, як для велосипедиста, відкрила багато нового, про що і не здогадувалась.Тому підтримую, здача ПДР не завадила б, добавлю, що і тим, хто уже має права теж. Оскільки на іншу ж категорію треба здавати окремо. Ібо водії не особо вчитуються в розділ для велосипедистів, та і в білетах важливих моментів проїзду перехресть, поворотів і та інших маневрів суто для велосипедистів практично немає.Як водій, дуже обережно, точніше насторожено ставлюсь до велосипедистів на дорозі... я їх боюсь.Як велосипедист, серйозні перехрестя спокійніше проїжджаю в групі з досвідченими, а коли сама, переходжу на пішохода і на зебру.P.S. А що за історія з вишневими тавріями?
Lexx_Giant Опубліковано 28 Травня, 2013 в 19:43 #179 Опубліковано 28 Травня, 2013 в 19:43 Так.. для ясності..в мене є водійські права.. А, Б, С категорії. А вишенва таврія.. це одне падло нас на Ківерцівській трасі поклало групою в складі 5 чи 6 чоловік і свалило.... я тоді при падінні каску з кріплень зірвав об асфальт, Халф.. ще катався, то поїхав додому на таксі.. бо його "Пижик" вже сам не їхав.(( З.І. Ласочка ти умнічка.)
Amor Опубліковано 3 Червня, 2013 в 12:43 #180 Опубліковано 3 Червня, 2013 в 12:43 Завжди цікавила така ситуація так як зустрічаюсь з нею досить таки часто.От наприклад мені потрібно повернути наліво, я можу стати за автомобілем і повернути разом з ним (якщо я нікому не буду заважати) чи по правилах мені обов'язково потрібно перейти через перехід? Бо один раз так зробив а потім задумався що це було неправильно
Єретик Опубліковано 3 Червня, 2013 в 12:52 #181 Опубліковано 3 Червня, 2013 в 12:52 Завжди цікавила така ситуація так як зустрічаюсь з нею досить таки часто.От наприклад мені потрібно повернути наліво, я можу стати за автомобілем і повернути разом з ним (якщо я нікому не буду заважати) чи по правилах мені обов'язково потрібно перейти через перехід? Бо один раз так зробив а потім задумався що це було неправильноЧерез перехід. За транспортним засобом вліво не можна. Більше інформації можеш взнати перечитавши попередні пости.
Atarax Опубліковано 3 Червня, 2013 в 13:19 #182 Опубліковано 3 Червня, 2013 в 13:19 Завжди цікавила така ситуація так як зустрічаюсь з нею досить таки часто.От наприклад мені потрібно повернути наліво, я можу стати за автомобілем і повернути разом з ним (якщо я нікому не буду заважати) чи по правилах мені обов'язково потрібно перейти через перехід? Бо один раз так зробив а потім задумався що це було неправильноВідповідно до правил дорожнього руху, поворот вліво для велосипедиста заборонений.
Amor Опубліковано 3 Червня, 2013 в 13:30 #183 Опубліковано 3 Червня, 2013 в 13:30 Дуже дякую всім за підказки
TARAS96 Опубліковано 3 Червня, 2013 в 13:38 #184 Опубліковано 3 Червня, 2013 в 13:38 А мотоциклам наліво за автомобілем можна?
Єретик Опубліковано 3 Червня, 2013 в 19:28 #185 Опубліковано 3 Червня, 2013 в 19:28 Ну звичайно. Було б дивно бачити группу байкерів, які дружньо "проходять" через пішохідний перехід.
TARAS96 Опубліковано 14 Червня, 2013 в 21:06 #186 Опубліковано 14 Червня, 2013 в 21:06 Вчора десь біля 9 вечора їхав по Дубнівській (зі сторони ЦУМа) в сорону Підгаєць, на участку від Київської до перехрестя біля 7 шк. Таксі, Ауді 100 ц3 авант повернута до мене обличчям, розвертається і теж їде в сторону Підгаєць, але їде повільно і біля тротуару. Стараюсь їхати так, щоб йому було видно мене у лівому дзеркалі і десь 3-5 м від нього (я думав він повертати хоче, там наліво Колібріс). Але тут він знанацька розвертається (такого моя логіка передбачити не могла) без поворотників і на дорозі з одностороннім рухом. Капець, хоч би в дзеркала дивився б. Їхав би швидше, то пом'яв би йому задні двері. Будьте обережними і подалі тримайтеся від таких "клоунів".
nickel Опубліковано 14 Червня, 2013 в 21:25 #187 Опубліковано 14 Червня, 2013 в 21:25 Вчора десь біля 9 вечора їхав по Дубнівській (зі сторони ЦУМа) в сорону Підгаєць, на участку від Київської до перехрестя біля 7 шк. Таксі, Ауді 100 ц3 авант повернута до мене обличчям, розвертається і теж їде в сторону Підгаєць, але їде повільно і біля тротуару. Стараюсь їхати так, щоб йому було видно мене у лівому дзеркалі і десь 3-5 м від нього (я думав він повертати хоче, там наліво Колібріс). Але тут він знанацька розвертається (такого моя логіка передбачити не могла) без поворотників і на дорозі з одностороннім рухом. Капець, хоч би в дзеркала дивився б. Їхав би швидше, то пом'яв би йому задні двері. Будьте обережними і подалі тримайтеся від таких "клоунів".Недотримання безпечної дистанції... бла-бла-бла...
odna Опубліковано 15 Червня, 2013 в 06:48 #188 Опубліковано 15 Червня, 2013 в 06:48 В данном случае, как раз, соблюдал дистанцию, иначе б - влупился Там таксисты обычно разворачиваются. А таксисты - народ специфический
Lexx_Giant Опубліковано 15 Червня, 2013 в 08:09 #189 Опубліковано 15 Червня, 2013 в 08:09 Я давно забив на цю тему...))) нікому не заважаю, стараюсь не влізти під машину... і бути помітним.Все, що треба велосипедисту на дорозі.)))
Єретик Опубліковано 17 Червня, 2013 в 14:42 #190 Опубліковано 17 Червня, 2013 в 14:42 Будьте обережними і подалі тримайтеся від таких "клоунів". Автомобілі таких власників треба "таврувати". В тому значенні, щоб не переробляти їх авто на таврії , а ставити на авто клеймо, як на літаках у воєнні роки ставили зірочки .
vampirich Опубліковано 24 Липня, 2013 в 06:02 #191 Опубліковано 24 Липня, 2013 в 06:02 недавно був свідком двох спроб масового самогубства велосипедистівв одному випадку чоловік 7 з Винниченка вирулювали на Волі, нехтуючи тим, що по головінй з Волі в напрямку до готелю Україна їхала маршрутка.. Прямо перед нею вискочили, і водій мусив екстренно гальмувати. Ніби ніхто не постраждав, але в маршрутці люди могли і попадати, цього не бачив.Така ж сама була ситуація, коли велосипедисти вискочили по Рівенській в сторону моста на червоний сигнал світлофора, і водій маршрутки номер 9, що виїжджав з Відродження теж мусив різко гальмувати.я ще розумію проїхати пішоходний перехід на червоне світло, чи перехрестя, коли немає взагалі машин.А отак бездумно кидатися під маршрутку - це подвійна тупість. Бо можуть і самі постраждати, і наражають на небезпеку пасажирів, які можуть попадати і травмуватися від різкого гальмування автобуса
odna Опубліковано 24 Липня, 2013 в 06:17 #192 Опубліковано 24 Липня, 2013 в 06:17 Такие законы природы. Идиотизм в стаде легче распространяется, чем мудрость.Если в группе даже только один идиот, он потянет большую половину за собой. А если их не один...
madkot Опубліковано 24 Липня, 2013 в 06:17 #193 Опубліковано 24 Липня, 2013 в 06:17 недавно був свідком двох спроб масового самогубства велосипедистівв одному випадку чоловік 7 з Винниченка вирулювали на Волі, нехтуючи тим, що по головінй з Волі в напрямку до готелю Україна їхала маршрутка.. Прямо перед нею вискочили, і водій мусив екстренно гальмувати. Ніби ніхто не постраждав, але в маршрутці люди могли і попадати, цього не бачив.Така ж сама була ситуація, коли велосипедисти вискочили по Рівенській в сторону моста на червоний сигнал світлофора, і водій маршрутки номер 9, що виїжджав з Відродження теж мусив різко гальмувати.я ще розумію проїхати пішоходний перехід на червоне світло, чи перехрестя, коли немає взагалі машин.А отак бездумно кидатися під маршрутку - це подвійна тупість. Бо можуть і самі постраждати, і наражають на небезпеку пасажирів, які можуть попадати і травмуватися від різкого гальмування автобусау мене питання - а там точно маршрутка їхала на своє світло? чи це було припущення, що він рухається правильно, а велоссипедисти ні?
vampirich Опубліковано 24 Липня, 2013 в 06:24 #194 Опубліковано 24 Липня, 2013 в 06:24 абсолютно точно. я у двох випадках на переході і чекав "зеленого" щоб перейти дорогу, тому на світлофори звертав увагу
ursa Опубліковано 24 Липня, 2013 в 06:25 #195 Опубліковано 24 Липня, 2013 в 06:25 2madkot Ты на тех перекрёстках (ЦУМ и Ровенская) часто видишь, как маршрутки едут на красных для них? Мне за много лет как-то не попадались там нарушители-маршрутки А группы байкеров в городе НИФИГА правильно ездить не умеют. И не нужно их даже пытаться защищать. Я уже писал раньше про "своих", казалось бы не новичков и адекватов, которые срать хотели на что-то кроме своего желания поскорее дофигачить в ПЛ...
Nokian Опубліковано 24 Липня, 2013 в 06:32 #196 Опубліковано 24 Липня, 2013 в 06:32 Фоткати порушників і викладати тут.
Arden Опубліковано 24 Липня, 2013 в 06:43 #197 Опубліковано 24 Липня, 2013 в 06:43 А ще частенько пішоходам потрібно прокускати велосипедистів на пішоходних переодах... Бо їм, напевно, важко зупинитися.
odna Опубліковано 24 Липня, 2013 в 06:51 #198 Опубліковано 24 Липня, 2013 в 06:51 А ще частенько пішоходам потрібно прокускати велосипедистів на пішоходних переодах... Бо їм, напевно, важко зупинитися. Частенько пешеходы пропускают, когда их не просят. Они убеждены, что раз велосипедист не встал, как вкопанный, то он их не видит, и объехать тоже не может. Сбрасываешь скорость, пропускаешь пешехода, а он начинает дергаться. Шо, не? Нам, в случае столкновения с пешеходом, хуже будет. Проверено.
Arden Опубліковано 24 Липня, 2013 в 06:55 #199 Опубліковано 24 Липня, 2013 в 06:55 odna, знач треба помахати, шо тіпа: "Давай шагай!"! Люди не телепати
odna Опубліковано 24 Липня, 2013 в 07:00 #200 Опубліковано 24 Липня, 2013 в 07:00 Люди - идоты. Я слышала, как вслед тетка кричала: "Вони ж не дивляться, куди їдуть!". Вы можете себе представить, сколько можно проехать, не глядя, куда едешь? А эти особи уверенны, что ни водители за рулем, ни велосипедисты не смотрят, не видят и еще охотятся, к тому же, за ними.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.