Перейти до змісту

Потрібна консультація по замовленню з Ali Express

Saddy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 годин тому, romanc сказано:

прошла таможню, было 60дней, открыл спор что товар не пришел, через неделю приговор -вернуть деньги.

на али сами через 60 дней закрывают заказ, что доставлен, а вы оспариваете.

у меня четверть посылок потерялась уже, но эта самая крупная.

Ну я до того запитав, що вони теж бачать що таможню пройшло,  то і цікаво стало, чи не казали, мов зачекайте, скоро буде і тд. 

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
23 часа назад, NeoN сказал:

то і цікаво стало, чи не казали, мов зачекайте, скоро буде і тд.

Мені так казали але гроші повернули, а через тиждень товар прийшов і не дешевий :)  І таке буває...

Опубліковано
27 хвилин тому, ForZa сказано:

Мені так казали але гроші повернули, а через тиждень товар прийшов і не дешевий :)  І таке буває...

Буду знати:) на жд в мене так не вийшло, тягнули скільки могли відповідь, а потім сказали ще зачекати, товар уже на таможні)

Опубліковано
1 година тому, ForZa сказано:

Не дешевий, це більше 200$? 

Опубліковано
1 година тому, flashmax сказано:

AliExpress зупинив доставку товарів через смертельний коронавірус

Хтось замовляв останнім часом з аллі ? Відправляють ? 

23 січня відправляли. Читав на оверклокерс що ще буквалоно пару днів тому відправляли точно

Опубліковано
1 час назад, flashmax сказал:

Хтось замовляв останнім часом з аллі ? Відправляють ? 

Лінк щось не на те що в заголовку.

Чотири лоти, оплачені 28 січня, в статусі очікують на відправлення.

Опубліковано
37 хвилин тому, nickel сказано:

Лінк щось не на те що в заголовку.

Чотири лоти, оплачені 28 січня, в статусі очікують на відправлення.

Китайський Нови рік, у них вихідні до 30 січня або 5 лютого, як у кого. 

Опубліковано

@nickel у мене від 21 січня замовлення так і не відправили, писав продавцеві, тиша, зараз вияснилось новий рік, ну і вірус, хоча продавець мені нічого не писав особисто.

Опубліковано
13 минут назад, Revolver сказал:

@nickel у мене від 21 січня замовлення так і не відправили, писав продавцеві, тиша, зараз вияснилось новий рік, ну і вірус, хоча продавець мені нічого не писав особисто.

Та я не парюсь. Людина спитала чи хто замовляв і чи відправили, то я і відповів.

Опубліковано

Шлють повідомлення, що в них Новий рік, пошта перевантажена, щоб трохи почекали і вони почнуть з 31-го відправляти, а ні - відмовляйтесь і вони повернуть гроші. Так мені вчора відповіли на запитання щодо відправки замовлення.

Опубліковано
3 хвилин тому, ForZa сказано:

Шлють повідомлення, що в них Новий рік, пошта перевантажена, щоб трохи почекали і вони почнуть з 31-го відправляти, а ні - відмовляйтесь і вони повернуть гроші. Так мені вчора відповіли на запитання щодо відправки замовлення.

мені написали, що у них свято до 18 лютого

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
Только что, alexvvv сказал:

мені написали, що у них свято до 18 лютого

Ну от - виходить кому як, кожен магазин по своєму працює  :)

Опубліковано
13 годин тому, nickel сказано:

хайпожорський заголовок недолугих журналістів писак.

затримки пов"язані з їх новим роком.

китайчонки, скоріше руку собі відріжуть чим зупинять відгрузку з алішки.

тому можна поки не паритись.

• Подобається 1
Опубліковано

то они укрпочту разгружают, которая до сих пор не развезла посылки с 11.11.

я б на месте али вообще перестал бы через нее отправлять, китайцы полиняли на приличную сумму из-за срывов сроков доставки.

Опубліковано
57 хвилин тому, Deemon сказано:

хайпожорський заголовок недолугих журналістів писак.

затримки пов"язані з їх новим роком.

Цитувати

Продавці китайського віртуального майданчика AliExpress почали призупиняти доставку товарів через спалах коронавірусу в Китаї. Повідомлення з проханням скасувати замовлення почали надходити покупцям з України.

«Дорогі друзі, через епідемію товар не може бути доставлений. Будь ласка, скасуйте ваше замовлення. Ми повернемо грошові кошти якомога швидше», – йдеться у повідомленні.
vesti.ua

Опубліковано
58 minutes ago, romanc said:

то они укрпочту разгружают, которая до сих пор не развезла посылки с 11.11.

неправда був замовив 30 грудня - 15 січня вже отримав, через укрпошту, правда з треком

Опубліковано
On 1/27/2020 at 7:31 PM, Dima4s said:

Все стабільно.

Сьогодні дзвоню...
Дівчина, нічого не знає... повторює що заявка розглядається.. запит направлено... запит по заявці розглядається...
Ніяких термінів, ніяких висновків чи руху... каже чекайте...  на мої слова, що я з 14 числа чекаю, питає чи є в мене ще питання...

Заяву на імя директора накатав, додавши телефон відділення в Дніпрі) Думаю подзвонити їм швидше ніж відправляти поштового голуба з запитом по заявці))
Головна пошта країни то ппц.

На ім'я директора - це на того, в якого зряплата 2 млн доларів чи на директора дніпровського відділення?)))

Стосовно своєї ситуації, то все як я й думав. Подзвонив в контакт центр, натрапив на стажерку, розповів ситуацію і продиктував трек. Каже мені: "Ну дійсно все так, лежить у Львові. Треба просто очікувати, бо багато посилок". 

Але хвилюватись немає чого, бо в системі вона бачить, що посилка "прямує" в Луцьк. І вона не згубилась, раз відображається  системі. 

В кінці кінців оформила тітонька запит, продиктувала його номер. Будемо очікувати.... 

Опубліковано
37 хвилин тому, yu2007 сказано:

На ім'я директора - це на того, в якого зряплата 2 млн доларів чи на директора дніпровського відділення?)))

Стосовно своєї ситуації, то все як я й думав. Подзвонив в контакт центр, натрапив на стажерку, розповів ситуацію і продиктував трек. Каже мені: "Ну дійсно все так, лежить у Львові. Треба просто очікувати, бо багато посилок". 

Але хвилюватись немає чого, бо в системі вона бачить, що посилка "прямує" в Луцьк. І вона не згубилась, раз відображається  системі. 

В кінці кінців оформила тітонька запит, продиктувала його номер. Будемо очікувати.... 

Посилка до епідемії відправлена?

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
20 minutes ago, alexvvv said:

On 1/23/2020 at 10:53 AM, yu2007 said:

ще з 8 січня лежить на сортувальному у Львові (доїхала туди з Києва через Хмельницький).

Опубліковано
4 часа назад, alexvvv сказал:

с их скоростью месяца через два эпидемичные привезут, вирус по пути точно сдохнет.

Опубліковано
1 година тому, romanc сказано:

с их скоростью месяца через два эпидемичные привезут, вирус по пути точно сдохнет.

а вдруг не здохне ?

страшнувато замовляти, але уже запаси закінчуються, прийдеться

Опубліковано
1 година тому, flashmax сказано:

а вдруг не здохне ?

страшнувато замовляти, але уже запаси закінчуються, прийдеться

А чим запасаєтеся?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...