Перейти до змісту

Хто скільки заробляє?

Opiumni

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

раз пішла така жара, анек майже в тему:

На узліссі їжачок підходить до мишки та вручає їй букет квітів. 
Мишка (примружившись): - Хм, це мені?
Їжачок: - Тобі! 
Мишка: - Мдя.... щось я не збагну, в чім тут під%обка. 
Їжачок (обурено): - Блін, та подивись навколо! В повітрі пахне весною, сонечко сяє, сніг тане, струмочки дзюрчать... Душу переповнюі радість, і хочу поділитися своїми почуттями з тобою в такий спосіб! 
Мишка (беручи букет): - Оно конєшно дякую... Але, про всяк випадок... іди ти нах*й!!!

• Ха-ха 2
  • +1 1
  • Відповідей 786
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Адміністратори
Опубліковано

- Синку, якшо ти впав - то вставай та йди до мети!

- Та домету, мамо, шо ви всі до мене вчіпили...

• Ха-ха 2
Опубліковано

Аай! взагалі то, не цікаво хто скільки заробляє,цікаво хто скільки тратить,бо тіко українці якось примудряються тратити більше ніж заробляють)

Опубліковано
27 хвилин тому, yura-patriot сказано:

Аай! взагалі то, не цікаво хто скільки заробляє,цікаво хто скільки тратить,бо тіко українці якось примудряються тратити більше ніж заробляють)

І це все завдяки покращенню, був долар по 8 став по 30, от і потратили більше. В біткоїнах витрати населення порахуйте, буде зворотня картина :) 

Опубліковано
1 година тому, yura-patriot сказано:

Ніфіга!!!

Світова економічна криза 2008 року почалася в штатах із за того що тратили більче сім заробляли на 6% вродіби.

Опубліковано (змінено)
14 хвилин тому, Zalepok44 сказано:

Світова економічна криза 2008 року почалася в штатах із за того що тратили більче сім заробляли на 6% вродіби.

А мені у  2008 було кльово,тільки починав щось більш-менш заробляти,на море перший раз поїхав,ех(((

Змінено користувачем yura-patriot
  • +1 1
Опубліковано
7 минут назад, yura-patriot сказал:

А мені у  2008 було кльово,тільки починав щось більш-менш заробляти,на море перший раз поїхав,ех(((

І я підпрацьовував підсобником літом і отримував 50 грн в день. Навіть тоді це були сльози. А це, на секундочку, 240 дол. було. Зараз багато людей про таку зп тільки мріють.

Опубліковано

Зате деякі формують "середню зарплату в Україні"

Згідно з інформацією журналістів, зарплата нинішнього керівника держмонополії Євгена Кравцова становить понад 1 мільйон 200 тисяч гривень на місяць (близько 40 тисяч євро), повідомляє видання.
  • Cумний 1
Опубліковано
33 минуты назад, yura-patriot сказал:

А я десь 375-420 долярів,ну десь так ))

Дааа, був нормальний час...Я мав перед кризою 2008-го року +/- 700$.

Опубліковано
11 хвилин тому, Юріч сказано:

Та невже зараз менше?

Опубліковано
12 минут назад, Юріч сказал:

Ага. Тоді і квартири космічні гроші коштували, і земельні ділянки, і знаю мінімум двох людей, які тоді ваз 2101 за 2200 долярів продали. 

Опубліковано
5 минут назад, volks сказал:

Ага. Тоді і квартири космічні гроші коштували, і земельні ділянки, і знаю мінімум двох людей, які тоді ваз 2101 за 2200 долярів продали. 

В той час мені не потрібно було купувати авто чи квартиру. Навпаки, я чуть не продав тоді свою трикімнатну хрущовку за 90 тис.дол (ціна була на віддачу). Мама була проти, сказала мало :D, от якби за 95, а ще краще за 100 тис. Зря не настояв на своєму. Ми хотіли тоді обміняти квартиру на хату, або продати квартиру - купити хату. Хати нашого формату тоді вартували 130-140 тис.дол. От якби в роті росли гриби, то продай тоді квартиру за 90, почекай рік-два-три, і купуй собі хату, навіть ще б на авто вистачило.

15 минут назад, alexvvv сказал:

Та невже зараз менше?

Менше.

• +1 1
Опубліковано

За двушку(новострой) вродь 72 квадрата, на Зацепи в 2008 хазяйка в якої я знімав вивалила 70000 штук і  десятку в косметичний ремонт вклала.Йопамать, ото даааа...

Опубліковано (змінено)
18 хвилин тому, yura-patriot сказано:

За двушку(новострой) вродь 72 квадрата, на Зацепи в 2008 хазяйка в якої я знімав вивалила 70000 штук і  десятку в косметичний ремонт вклала.Йопамать, ото даааа...

Ну кароч, через пару років,як в неї щось там бізнес не пішов, мусила продавати/міняти,так зі знайомими обмінялася,забрала їхню "стару"двушку і +  ще десятка зверху(приблизно),кароч якщо перевести ту квартиру в бабло то десь отримала вона 50 штук всього за свою,ось так,але просто десятка та їй дуже була потрібна срочно.

Змінено користувачем yura-patriot
  • 1 рік потому...
Опубліковано
1 час назад, S30 сказал:

Ти вкорні неправа. В цій темі кампєтєнтні люде сказали що все ніштяк.

та мене їх розмір середньомісячних ЗП особливо не хвилює, а от розмір їх премій і різних доплат вражає. Дивіться премію отримали всі (а це держ структура, яка фактично нічого не заробляє і перебуває на утриманні), а за що такі суми? За які досягнення? Чи просто всі звикли що щороку має бути премія?

А оці доплати, що це? - доплата за високі досягнення у праці, надбавки за складність, доплата за інтенсивність... 

Ну і оце бідоття серед керівників, що масово пише заяви на матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань також вражає...

• +1 2
Опубліковано
11 хвилин тому, natalka) сказано:

а от розмір їх премій і різних доплат вражає.

підтримую. Бо оці так звані "премії" і "допомоги" на кшталт зарплат в конвертах - ефект для людини схожий.

Якщо дається премія, то повинно бути чітке обґрунтування. І інші працівники будуть все розуміти і мати стимул.

Аналогічно і про допомогу.

• +1 1
Опубліковано
8 годин тому, natalka) сказано:

А що вони реально роблять? І за що поотримували такі премії??? Савченко на нараді казав що ніхто нічого не робить...

І по допомозі яку я виділила. Хто не в курсі, держслужбовці мають право просити матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань (це не допомога на оздоровлення і не лікарняне). Згідно чинного законодавства

матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань виплачується за заявою працівника у разі скрутного матеріального становища, у зв’язку з тривалою хворобою та в інших випадках. Рішення про надання матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань ухвалюється керівником, виходячи з обставин, викладених у заяві працівника, за наявністю коштів на це. Тобто, вона не є обов’язковою виплатою.

По факту, більшість пише заяви, бо всім дають... 

1. Про премії, і мат виплати.  Здається забули зазначити що для допомоги, там є обмеження по терміну. Чи раз в рік. чи щось таке. (хто вкурсі поправте).  Використання цього механізму за призначенням вельми сумнівне звичайно але механізм вцілому   абсолютно виправданий.

2. Думаю держкерівники змушені йти на те щоб погоджуваи премії бо ж потрібно конкурувати з бізнес структурами.  Не так багато людей говорих щось робити за "ідею"   

Опубліковано
1 час назад, natalka) сказал:

та мене їх розмір середньомісячних ЗП особливо не хвилює, а от розмір їх премій і різних доплат вражає. Дивіться премію отримали всі (а це держ структура, яка фактично нічого не заробляє і перебуває на утриманні), а за що такі суми? За які досягнення? Чи просто всі звикли що щороку має бути премія?

А оці доплати, що це? - доплата за високі досягнення у праці, надбавки за складність, доплата за інтенсивність... 

Ну і оце бідоття серед керівників, що масово пише заяви на матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань також вражає...

Був коментар від міської влади, що зарплату вони високу не можуть поставити, то змушені доплачувати преміями.

• Ха-ха 1
Опубліковано

це ужас, поки ти по цю сторону барикад, а як переберешся на їхню випадково, то і : блін, я стільки пашу, на мені така відповідальність і всьо такоє й за це всього якихось 100 тисяч :) 

• Ха-ха 3
  • +1 2
Опубліковано

да чиновники всі трудяги, та працюють за ідею, а ці всі премії по сто тис, це маленька подачка яку може дозволити народ за таку титанічну працю.

Працю, яка заключається в йорзанні дупою по стільчику цілий день, з миттям костєй всім і вся, та напрягання ізвілін щоб скласти косинку, а іи кажете про якусь там премію в сто тисяч - це з сущі копійки за таку працю, й відповідальність. Щоб не сталось, гордо можно звільнитись вчорашнім днем, а тв  іпітесь як хочете. Та й коли розгрібеться очередний попандлс, можна й знову повернутись до титатінчної праці.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...