Andruha_gpz28 Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 09:36 #126 Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 09:36 В 28.11.2012 в 20:05, Гетто сказав: .....И если мои топстарты примитивы и глупы, без сути и смысла, но собирают более десятка онлайн читателей, более двух тыщ просмотров за пару суток... я уже про комменты молчу....Уэф, ты когда-нибудь видел, чтобы такой маленький пацак был таким меркантильным кю?!
laska Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 09:41 #127 Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 09:41 В 29.11.2012 в 09:32, rl72 сказав: В 29.11.2012 в 08:49, solnishko сказав: Якби я була психологом, можна було б досі докторську і написати, і захистити на тему: "Феномен Гетто, або много шума из ничего" , базуючись на темах імені його, або ним же і створених..)) скоро курс в універах проходити будуть "Феномен Гетто", по аналогії з леді гага А я б писала трохи на іншу тему: Феномен Гєтто, як каталізатор для тестування особистості ))
druid Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 14:58 #129 Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 14:58 Є ще одна проста закономірність, яку варто враховувати в стосунку до поведінки Гетто: чи більше пише Гетто в деяких темах, тим менше у них пишу я. Це факт. Підозрюю, що це не лише моя ситуація. І справа не в тому, хто з нас кращий для борди і для її мешканців - я чи він, а в тому, що краще хай в темі буде 10 різних думок, аніж 5 різних + 1 геттова, яка заміняє 5 інших, причому тупо і кількісно. Я вважаю, що це не є добре.Не переймаюсь зовсім з цього приводу, чимось навіть завдячую винуватцю, бо тепер значно менше витрачаю на часто непотрібні і безглузді суперечки в інтернеті... а вони в моїх уявленнях про життя ідуть на рівні зі спогляданням телевізора)))
difoto Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 15:50 #130 Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 15:50 Цитата а вони в моїх уявленнях про життя ідуть на рівні зі спогляданням телевізора)))а у Гетто є з телебаченням багато спільного - він може своїми репліками увести думки і розмови від теми обговорення у таку далечинь, що редактори провладних каналів мають заздрити.
Гетто Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 15:55 Автор #131 Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 15:55 Значит так : 1. Что бы всем стало понятно, объясню ситуацию с количеством моих постов.Меня лечат каплями.То есть сейчас у меня в активе только 2 поста на определённое время, (после этого поста будет останется уже 1) сейчас вот Цитата Вы можете отправить еще 2 сообщений до Сегодня, 18:54 . Данное ограничение будет действовать пока у вас не будет 96367 одобренных сообщений. если я до 18: 54 не использую эти 2 сообщения, у меня будет возможность написать их уже 3, но до определённого времени уже завтрашнего дня.Думаю схема понятна. 2. Цитата Є ще одна проста закономірність, яку варто враховувати в стосунку до поведінки Гетто: чи більше пише Гетто в деяких темах, тим менше у них пишу я. Це факт. Підозрюю, що це не лише моя ситуація. І справа не в тому, хто з нас кращий для борди і для її мешканців - я чи він, а в тому, що краще хай в темі буде 10 різних думок, аніж 5 різних + 1 геттова, яка заміняє 5 інших, причому тупо і кількісно. Я вважаю, що це не є добре. Не переймаюсь зовсім з цього приводу, чимось навіть завдячую винуватцю, бо тепер значно менше витрачаю на часто непотрібні і безглузді суперечки в інтернеті... а вони в моїх уявленнях про життя ідуть на рівні зі спогляданням телевізора))) Конкретный вопрос: что заставило вас высраться вставить своих 5 коп в данную тему ? Что вами руководило, когда вы решили высказать своё фу ? Вас под дулом пистолета заставили написать свой пост? Или же всё таки, как множество среагировавших, решили самоутвердиться в глазах общественности? пропеарится, так сказать... у Скрябина есть такая песня, называется "Мудрий, бо німий" Неужели Вам не понятно, что пітаясь облить меня грязью, вы сами себя обливаете, попадаете сами в свои же ловушки.Я смешон,да... но меня не воспринимают всерьёз, юмор защищает меня от ваших бросков комков грязи... но руки ваши тоже в том дерьме остаются... и накрепко прилипают...пока будет существовать этот форум, будет видна и грязь на руках... пока всё...
Zeuss Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 16:04 #132 Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 16:04 Сублімірує! Зю.. написав і чуть не вивалився під стіл, ржач йопт :0016:
difoto Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 16:42 #133 Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 16:42 Предлагаю выставить торику *** за добавление постов для Гетто!1 * = 1 пост, не?
Dream Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 17:16 #134 Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 17:16 В 29.11.2012 в 16:42, difoto сказав: Предлагаю выставить торику *** за добавление постов для Гетто!1 * = 1 пост, не?96367 звєдчочєк запарисся носить.
starOFF Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 17:28 #135 Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 17:28 Борд это сплошной поединок тролей и тролих Гетто максимально привлек внимание и это круто! В 29.11.2012 в 07:36, odna сказав: В 28.11.2012 в 21:25, starOFF сказав: Никто перетролить гетто не может? Даже админы? ахаха Может ему еще интернет отключите или лимит по трафику 2 мБ в сутки ))) Даже коллегию собирали и ничего толком не придумали! А тут и не поединок тролей. У админов другие задачи. Троли они в личной жизни, по совмесительству и вдохновению, я это так вижу. И чем ты измеряешь тролинг, чтобы определить лидера?
Ko3bMa Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 17:34 #136 Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 17:34 Цитата Ну не надоєло же кое кому греть своє самолюбіє такім херовим способом, каво там так по жизні опустілі що тут отигрується. Я в панікеНет, сделать форум лутше никак, чем помешать гавно заново і переложить с сместа на место. Шкурокі і прімочкі допілілі, ха... це як пацан стайлінг на жиге, лутше не буде. Абідна...мне да, но рой подлізунов всему рад, как мухі новой куче гафна.
Zerotul Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 17:47 #137 Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 17:47 В 29.11.2012 в 17:18, Itzamna сказав: Ну не надоєло же кое кому греть своє самолюбіє такім херовим способом, каво там так по жизні опустілі що тут отигрується. Я в паніке Нет, сделать форум лутше никак, чем помешать гавно заново і переложить с сместа на место. Шкурокі і прімочкі допілілі, ха... це як пацан стайлінг на жиге, лутше не буде. Абідна...мне да, но рой подлізунов всему рад, как мухі новой куче гафна.
vicit Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 17:57 #138 Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 17:57 Itzama хотів сказати, що це все бридко сумно обмежити людині к-сть повідомлень і ржати з цього, підстьогувати типу "а давайте ще к-сть букв обмежим", знаючи що вона неможе повноціно відповісти. Чому ви це робите?, щоб самоутвердитися в цій громаді за рахунок "чмиріння" іншого. Хтось один це затіяв, а всі інші піддакують.Ми всі прекрасно знаєм що ресур приватний зі своїми правилами, і своєю "демократією" та він все більше нагадує сюжет фільму "Експеримент"
starOFF Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 18:05 #139 Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 18:05 Одна группировка тролей поливает другую и наоборот! Инакомыслие поливается обеими )))
Гетто Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 18:13 Автор #140 Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 18:13 использую ещё один пост для того, дабы донести до общественности своё мнение и немного проанализировать. Я думаю и вижу, что со временем всё становится на свои места,кто был человеком, тот им и остался,а кто просто понты ганял и позировал на публику, тут маски поснимали. Пишите дальше. Тема уже не имени Гетто, а имени вас всех, читающих и пишущих.До встречи.
solnishko Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 18:47 #141 Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 18:47 Знаєш, Вова, я от тільки спостерігаю за твоєю еволюцією, тепер вибралася тактика "народний ображений герой". А от глибокі мінуса в кармі не з пустого місця взялися, і не просто так тебе почали обмежувати в кількості повідомлень, і не просто так з тебе стібуться. Тому що ти даєш привід, мало того, що в тебе стали проскакувати відверто хамськіпости (як от колись у "здибанці"), так ти їх ще множив і множив. Завжди є першопричина. Я не знаю, чим ти керуєшся,коли ну дуууууже часто пишеш чистєйшу єрєсь: чи ти ставиш якісь досліди над "біомасами" і їх рєфлєксіями)))), чи ти просто такий є.А, наразі, ти плавно скеровуєш усі ці наслідки в площину: я нєпонятий джедай. я вже писала (не пригадаю в якій темі, їх шибко багато, тобі присвячених)))), що я не розумію цих масштабівсвістопляскі коло тебе і що явно проблема є і в публіці, але і ти зрозумій, що ти ,по-простому, нарвався. терпи.)
mila Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 18:53 #142 Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 18:53 В 29.11.2012 в 18:47, solnishko сказав: ... але і ти зрозумій, що ти ,по-простому, нарвався. терпи.)Сонечко, та що йому терпіти, йому пофіг, ні, думаю, йому навіть забавно.п.с. Гетто, закохався б вже чи що...
Гетто Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 19:17 Автор #143 Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 19:17 1. Мне это всё действительно забавно, и интересно наблюдать за,как сказала Солнышко, за реакцией биомасс. 2. Я давно влюблён, и взаимно,но это не для прессы. 3. ОПРОС: вопрос лишь один:ЧТО или КТО принуждает вас реагировать на мои посты и топстарты? вариантов нет,все пишут то, что думают. до 23.00 я ничего ответить не смогу,сами понимаете... поехали, без масок....
Dream Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 19:23 #144 Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 19:23 Цитата ЧТО или КТО принуждает вас реагировать на мои посты и топстарты? дай вгадаю: раніше реагували на просто марію і дікую розу - тоді це було в новинку.......... Далі ланцюжок продовжувати не буду.
difoto Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 20:58 #145 Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 20:58 Зиберс, если б я тебя не знал, подумал бы, что это сопливая школьница И вопрос - вы с Гетто в театре работали? Ответ: а вас бы и не взяли. Не верю!!! PS да, я работал и актером и звукооператором.
Гетто Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 21:17 Автор #146 Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 21:17 не знаю,сколько ещё мне добавят постов до утра (этот предпоследний). играл я, не на помостках театров,но перед людьми, играл и перед десятком человек, и перед пару тыщами, играл вживую,то есть любая, вроде и не заметная на первый взгляд,фальшь,бросалась и резала глаз....тут всё видно... смею заявить, у меня небыло ни одного провала, только аплодисменты,чистые, искренние. это факт,не сочтите за пантавство.
Deemon Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 21:19 #147 Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 21:19 цирк-шапіто?
Oksana04 Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 21:24 #148 Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 21:24 Так як тема у флеймі і поки що ще нікого не банили, то ще й я вкотре напишу.solnishko, щодо твого посту...Я, здається, і згідна з ним і, разом з тим, не повністю.Мінуси в кармі не заважають Гетто, ніяк не впливають на читабельність Борди - тобто не є проблемою. Є, наприклад, тема, де Гетто активно підтримують.До того ж сама бачила одного ображеного, який за останній час поставив кілька + і безліч мінусів, навіть якщо пост нейтральний. Так що сказати, що кількість "-" є якимось важливим критерієм оцінки людини - не можна.В тій же темі про здибанку, коли обговорювали зустріч, на якій я не була і я щось проти шерсті написала - мені було сказано: ти там була? ні. ото сиди і не п..ди (правда, літературною мовою))) ). Спільнотою Борди це було сприйнято нормально. Я ж образилась і заткнулась (і так робить більшість) - зі мною (і подібними) не цікаво.А от Гетто, навіть коли його далеко посилають, чи обзивають, продовжує писати і народ нервується: як так - останнє слово було не за мною? Чесно: жодного разу не бачила явної причини для його бану, крім перетягування всіх тем на себе. Але щоб він когось послав, чи образив - не було, на відміну від кількох відомих особистостей, які періодично цим грішать.Згідна з Ярчиковим постом про кількість/якість, та не з методом досягнення цього.Не захищаю Гетто - мене нервує, що майже всі теми у всіх розділах зводяться до обговорення його персони. Сама не раз "блєстала" в його темах. Але якби всі, кого нервує Гетто, ігнорили його пости (так, як ігноряться окремі мої) не було б уже третьої популярної теми ім.Гетто.Подавление других — это слабость, замаскированная под силу. (На мою думку - дії адмінскладу відносно Гетто)
Yarchik Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 21:39 #149 Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 21:39 В 29.11.2012 в 21:17, Гетто сказав: не знаю,сколько ещё мне добавят постов до утра (этот предпоследний).Як епічно. Майже як у Кіпєлова:Мне не до сна, палач придет на рассветеИ звук шагов за дверью бьет словно нож......Ночь короче дняДень убьет меняМир иллюзий в нем сгораетфулл версіон: http://www.moskva.fm...рия/song_701919А ще там є:Пускай я должен испытать муки адаПускай толпа на казнь бежит со всех ногМне крики ненависти станут наградойЯ буду в смертный час не одинок
MrVes Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 22:02 #150 Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 22:02 Пілять.Вибори пройшли.З'явилась нова утка про кінець світу і всі ведуться, а на борді Гетто ...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.