Перейти до змісту

Ви підете голосувати?

HWman

216 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

мені однаково куди піде мій голос, ось й все.

Однаково, в якій країні житимуть твої діти і онуки? Однаково, на якій мові розмовлятимуть? Однаково, чи вільною людиною будеш, чи бидлом?

На жаль, в Україні багато таких "флюгерів", тому й знаходимось ми в глибокій }I{()IIі...

• Відповідей 218
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я пошла голосовать, как обычно, но не обнаружила, как обычно, пункта "против всех". Растерялась, потомучто абсолютно в этой каше не разбираюсь. Пришлось звонить другу и узнавать, кто там среди всей шушеры более отдаленный от *******ча с его партией ******онов. Как-то выкрутилась. Какого х** убрали этот пункт? Я не в курсе, радио/телевизор/газеты не смотрю.

Опубліковано
Однаково, в якій країні житимуть твої діти і онуки?

ні. але яке відношення до цього має балаган, в результаті якого, одні чиновники-злодії міняють інших?

Андрій Віталійович троль

в дзеркало подивіться, перед тим як про когось писати))

Опубліковано

Андрій Віталійович дитячий садок,чесслово.Не ведуся. Було навіть в думках підпис зробити:"Не ведуся на троллінг Андрія Віталійовича".Пройшло. Пишіть,говоріть,що забажаєте-мені ПО БОКУ! З Вами дискутувати ні в якій темі,категорично,не буду.

Опубліковано

Однаково, в якій країні житимуть твої діти і онуки? Однаково, на якій мові розмовлятимуть? Однаково, чи вільною людиною будеш, чи бидлом?

На жаль, в Україні багато таких "флюгерів", тому й знаходимось ми в глибокій }I{()IIі...

Виборами цього всеодно не змінити, уйдуть одні бандюки від влади - замість них прийдуть інші, поки їм там платять такі високі запрплати вони будуть туди лізти як мухи на гамно.

Опубліковано

vybory2012.gov.ua

можна дивитись онлайн трансляцію з будь якої дільниці

глянув декілька..... дааааааа..... нема слів.... Певно, сліпі камери встановлювали... або куплені.... бо дивляться вони куди хочеш, тільки не туди, куди мають...

А якість - то взагалі, г...но. Щось розібрати толком не вдасться, якась акварельна мультиплікація, чіткості ніякої.

А в рекламі по ТВ "HD-камери" показували :)

Опубліковано
З Вами дискутувати ні в якій темі,категорично,не буду.

щиро надіюсь, що у вас вистачить сили духу й ви, як справжній троль, дотримаєтесь свого слова))

Опубліковано

Та що ви як діти малі? Ну всерівно ж ,хтось буде керувати.Ми ж не первісні люди,і не люди середньовіччя,хоча й там був монарх.Хочемо ми,не хочемо - ВЛАДА БУДЕ!!!! Тільки питання в тому ,яка вона буда.Добре,що хоч це залежить від нас з вами.Поки що.

А от дякуючи поху....зму деакіх індивідумів,невдовзі будемо мати щось на зразок Россії і Білорусі,якщо не цього разу.Бережи Боже.

Андрій Віталійович

дотримаєтесь свого слова))

Відносно Вас, категорично.Даю слово.

Опубліковано

Виборами цього всеодно не змінити, уйдуть одні бандюки від влади - замість них прийдуть інші, поки їм там платять такі високі запрплати вони будуть туди лізти як мухи на гамно.

згоден на 99,9% (0,1 % за те, що гірше теперішньої влади бути вже не може)

А де ж вихід? :_40:

Мені, на відміну від Андрія Вітальовича не все одно, як житимуть мої діти і онуки...

Опубліковано

останнiй раз голосував, коли мiж Кучмою й Симоненком вибирали, останнiй раз шкодував, що не проголосував, коли помаранчева революцiя була, на данний момент не бачу рiзницi , чи *вкрадуть* в мене голос, чи просто вiддам задаром кому б то не було. Зьявився б хоч один полiтик *не замараний* тiею ж полiтикою, й той хто б категорично визначив покарання, яке вiн понесе при невиконаннi бiльшостi своiх обiцянок, то пройшов би й проголосовав би. А так, глибоко впевнений, що бiльшiсть полiтикiв *те же яйца, только в профиль*

Опубліковано

Добре,що хоч це залежить від нас з вами.Поки що.

Від нас з вами вже давно нічого не залежить, вони там вже давно самі вирішили хто пройде і в якій кількості, а вибори це так маленький театр де кожен грає роль і думає що він на щось впливає.

Як співається в одній пісні: "Ми знаєм лиш те що нам дають знати, лежи чухай зад і не думай багато"

Опубліковано
на данний момент не бачу рiзницi , чи *вкрадуть* в мене голос, чи просто вiддам задаром кому б то не було

зараз прийдуть дуже свідомі громадяни (вони так думають) й розкажуть вам, що ви троль й через вас живемо в жопі))

Опубліковано

А якість - то взагалі, г...но. Щось розібрати толком не вдасться, якась акварельна мультиплікація, чіткості ніякої.

А в рекламі по ТВ "HD-камери" показували :)

не знаю, чому така жахлива якість. На своїй дільниці бачив, що встановлені вебки Logitech з можливістю показу в HD.

Опубліковано

Скільки людей,стільки ж думок.Одного не розумію,чи в нас нація така,чи менталітет?Чому інші народи можуть бути патріотами: янки,пшеки,прибалти,одні ми,як бидло.Нам на все наср@ти,нам до всього байдуже.Хто нами керувати буде-по боку.Кокарду на лобі перекрутив,аля "Власть меняется"! Тьху!

Опубліковано

Тільки звідти. В списку не вірно вказали мою дату народження. Кажу "айяяй, ще один бодя буде голосувати від мого імені?" (це я жартома сказав, але обличча було серйозне). Дві хвилини кіпішу, і мені видали бюлетні.

Опубліковано

А де ж вихід? :_40:

Вихід у тому щоб справді народ був при владі, тобто всіх тих політиків нафіг убрати, замісь них поставити декілька потужних сереверів, кожен прийшов на дільницю сів за компютер, хто немає вдома, або з домашнього компа хто має, зробив вибір за те чи інше питання/законопроект, сервери всі результати підрахували - видали остаточний результат. Всі довольні. Серверу не нада платити скажену зарплату, більше того деякі депутати до зарплат просят ще й матеріальну допомогу, "бідні" вони бач які, сервери не беруть хабарів і відкатів та не тринькають собі на машини і будинки державні гроші.

Опубліковано

Скільки людей,стільки ж думок.Одного не розумію,чи в нас нація така,чи менталітет?Чому інші народи можуть бути патріотами: янки,пшеки,прибалти,одні ми,як бидло.Нам на все наср@ти,нам до всього байдуже.Хто нами керувати буде-по боку.Кокарду на лобі перекрутив,аля "Власть меняется"! Тьху!

На першому мiсцi в любоi людини е страх, чи перед Богом, чи перед юридичним покаранням, чи перед бунтом. В наших полiтикiв нема страху нiякого, народ може показати тiльки бунт, а це кров, це невиннi смертi разом з винними, тi що нiчого не нажили, згiднi на бунт, але не мають мiзкiв це все органiзувати, тi що мають мiзкi це все органiзувати, або органiзують з метою собi награбастати пiд шумок побiльше, або не хочуть втратити те що мають й не органiзовують нiчого. Можливо й в нас колись дiйде *до критичноi масси* коли втратять все тi, кому е що втрачати, тодi й буде бунт й можливо пiднiмемось до европейского рiвня життя, а поки балансуемо на межi, то все так й буде, як е

Опубліковано

MANJAK11 Ви модер.Можна якось зробити так,щоб я в цій темі не відписувався? Забанити,чи що.Надто велика спокуса.Я ліпше почитаю думки і зроблю для себе правильні висновки.Всерівно,деякі думки не розділяю і ніколи не зрозумію.Вашу також. :)

ЗЮ. Вибачте за ОФФтоп.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...