Перейти до змісту

Скарга на Нову пошту

anahareo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
40 хвилин тому, NeoN сказано:

Якщо вказаний не вірний номер(не твій,не існуючий), Ось це проблема.

А в цьому випадку - яка проблема? Отримувач відправлення - "номер", чи людина - прізвище якої вказано?

Опубліковано
19 годин тому, Bliksss сказано:

А в цьому випадку - яка проблема? Отримувач відправлення - "номер", чи людина - прізвище якої вказано?

Що означає яка? Якщо вказано не існуючий номер, або не ваш, ви в додаток не ввійдете, відповідно, якщо вони все-таки не захочуть змінити номер вам і видати посилку, ви її не отримаєте. Якщо це не проблема, то так, її немає.

Пс. В відділенні при отриманні, зазвичай, на номер телефону менше звертають увагу, забирав посилки з різними варіантами.

Опубліковано
13 хвилин тому, NeoN сказано:

Пс. В відділенні при отриманні, зазвичай, на номер телефону менше звертають увагу, забирав посилки з різними варіантами.

про відділення не йдеться, там - не було б проблем, бо як я вже казав, посилка відправляється людині, а не номеру телефона. Тобто - байдуже який там вказаний номер, якщо я показав паспорт.

Опубліковано
26 хвилин тому, Bliksss сказано:

про відділення не йдеться, там - не було б проблем, бо як я вже казав, посилка відправляється людині, а не номеру телефона. Тобто - байдуже який там вказаний номер, якщо я показав паспорт.

Саме так, просто забираєте по документах, а не по додатку

Опубліковано
1 година тому, NeoN сказано:

Саме так, просто забираєте по документах, а не по додатку

мова - про поштомат!!! чому і виникла проблема.

Опубліковано
14 хвилин тому, Bliksss сказано:

мова - про поштомат!!! чому і виникла проблема.

Не потрібно кричати, я все розумію, ви самі не послідовні в власних думках

22 годин тому, Bliksss сказано:
23 годин тому, NeoN сказано:

Якщо вказаний не вірний номер(не твій,не існуючий), Ось це проблема.

Яка різниця хто отримувач, якщо ти стоїш під поштоматом без номера телефону з посилки?

Опубліковано
11 хвилин тому, NeoN сказано:

Не потрібно кричати, я все розумію, ви самі не послідовні в власних думках

Ти не родич  нокіана?

Опубліковано (змінено)

А яка "схема роботи" поштомата, просвітіть. А то я ще ні разу не користувався, і не зрозумів проблеми з номерами телефону. Мені ті поштомати взагалі трохи нагадують колишні радянські поштові ящики

Змінено користувачем SergLutsk
Опубліковано (змінено)
12 годин тому, SergLutsk сказано:

А яка "схема роботи" поштомата

що означає схема роботи "схема роботи" поштомата?

замовляєш не у відділення, а у поштамат з відповідним номером.

для того що забрати посилку з поштамата, необхідно встановити додаток "Нова пошта" на телефон.

В додаток необхідно внести свої персональні дані (ПІБ та дату народження) і номер свого телефону.

На момент отримання посилка повинна бути оплачена. можна оплати і через додаток, можна і на сайті нової пошти.

По прибуттю посилки ідеш під вказаний поштамат, вмикаєш блютуз і геолокацію на телефоні, запускаєш додаток.

В розділі "Мої посилки" вибираєш посилку, і натискуєш Відчинити чарунку. Забираєш посилку. Все.

НЕ забудь зачинити чарунку!

Змінено користувачем Basil
Опубліковано
10 минут назад, Basil сказал:

замовляєш не у відділення, а у поштамат з відповідним номером.

для того що забрати посилку з поштамата, необхідно встановити додаток "Нова пошта" на телефон.

В додаток необхідно внести свої персональні дані (ПІБ та дату народження) і номер свого телефону.

На момент отримання посилка повинна бути оплачена. можна оплати і через додаток, можна і на сайті нової пошти.

По прибуттю посилки ідеш під вказаний поштамат, вмикаєш блютуз і геолокацію на телефоні, запускаєш додаток.

В розділі "Мої посилки" вибираєш посилку, і натискуєш Відчинити чарунку. Забираєш посилку. Все.

Все дуже просто і зрозуміло головне не забути зачинити чарунку

• +1 1
Опубліковано (змінено)
14 годин тому, SergLutsk сказано:

А то я ще ні разу не користувався, і не зрозумів проблеми з номерами телефону.

Це - дуже зручно, не потрібно йти у відділення, стояти в черзіі, до того ж - поштоматів більше ніж відділень іі розташовують їх в зручних місцях. В Києві бачив навіть біля будинків, або безпосередньо в під'їзді чи на підземному паркінгу в будинку - зручність очевидна. 
Але, це якщо ви замовляєте товар, який не потребує огляду, в моєму випадку це були документи, також замовляю з інтернет-магазинів техніку.

Хоча, одного разу (перед НР) Фокстрот прислав мишу - розпаковану, юзану і з відломаним кріпленням колеса прокрутки. Претензію в Фокстроті прийняли, але щоб повернути кошти (остання мишка була в наявності) - цілу пачку документів заповнити потрібно було і чекати місяць на повернення коштів. 
Вангую, якщо б це був дорожчий товар, сказали б - "ваші проблеми, бо товар не оглядався при отриманні".
Ну, але це був єдиний прикрий випадок і не з вини НП.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
18 годин тому, Bliksss сказано:

Ти не родич  нокіана?

Я бачу вже робиш мене його зведеним братом. Не завжди розумів, чому на нього накидалися, але доведеться бути в його банді.

2 годин тому, Vitaliy L сказано:

Поштомат супер зручна послуга. А тут обговорюється проблема створена відправником через свою неуважність.

Саме так.

А ще що мені цікаво, так як основна маса мого знайомства з поштоматами припадає на поштомат містекспресу, там в мене часта проблема не відкривання комірки, при чому після не вдачі, додаток її не бачить, і відмічає, як отриману, відповідно потрібно дзвонити в підтримку. Якщо скажімо забираєш десять посилок, може бути ще той квест, як з цим у нової пошти?

Опубліковано
2 годин тому, Vitaliy L сказано:

А тут обговорюється проблема створена відправником через свою неуважність.

тут обговорюється проблема некомпетентності служби підтримки НП.
Коли в них запитали чи можливо вирішити проблему - було категоричне заперечення такої можливості,

насправді - можливість є, і я цією можливістю скористався, от і все.

Опубліковано
8 хвилин тому, NeoN сказано:

Якщо скажімо забираєш десять посилок, може бути ще той квест, як з цим у нової пошти?

Мабуть, більш як 100 посилок протягом року забираю в поштоматі - жодних глюків не помічав.

Опубліковано
8 годин тому, Basil сказано:

Саме оцей момент цікавив - як з нього забрати свою посилку, як вони відкриваються не знав. Тобто комірка відкривається якимось чином за рахунок блютуз-з'єднання ? Чи нафіга він потрібен ? Чи отримуєш в додатку якийсь код і вбиваєш його ?

А ні разу не користувався ними тому що маю відділення НП в 100м від дому, а от якраз жодного поштомата не зустрічав поруч. Тому навіть і не виникало думки ним користуватись.

• 3 тижня потому...
Опубліковано
4 часа назад, Black сказал:

У випадку Нової пошти оплату за доставку Олх бере з продавця.

Не зовсім так.
Отримував по цій акції товар. Все правильно написано.

Проблема що тепер ОЛХ здирає з продавця комісію

Опубліковано
7 хвилин тому, pasha1207 сказано:

Не зовсім так.

раніше з продавця брали гроші за додаткове пакування  по олх доставці

Опубліковано
1 минуту назад, alexvvv сказал:

раніше з продавця брали гроші за додаткове пакування  по олх доставці

Звісно, там же чітко прописано, що посилка має бути запакована, якщо приносять в кульку то звісно пакували в платну коробку

Опубліковано (змінено)
1 година тому, pasha1207 сказано:

Не зовсім так.

А я щось не те написав? Якщо бути точним це називається "Контроль оплати" і коштує 30 грн. 

Це так як хочуть ввести комісію 10% під покупку валюти для купівлі закордоном, бо мито підняти не можуть через угоду про асоціацію. А чи мито це чи комісія за покупку валюти для споживача різниці немає. Так само і тут повісили доставку на продавця без його згоди і попередження, а реклама безкоштовної доставки. Рекламує себе олх і Нова пошта що ніби доставка безкоштовна, а реальну цю безкоштовну доставку за кошт продавця, якого не рекламують і не згадують. Про Нову пошту можна говорити багато, я користувався 10 років і був задоволений, але останні 2 намагаюсь не користуватись, вони пробили дно своїми на*обами.

Змінено користувачем Black
  • +1 2
Опубліковано
16 годин тому, Black сказано:

А я щось не те написав? Якщо бути точним це називається "Контроль оплати" і коштує 30 грн. 

Це так як хочуть ввести комісію 10% під покупку валюти для купівлі закордоном, бо мито підняти не можуть через угоду про асоціацію. А чи мито це чи комісія за покупку валюти для споживача різниці немає. Так само і тут повісили доставку на продавця без його згоди і попередження, а реклама безкоштовної доставки. Рекламує себе олх і Нова пошта що ніби доставка безкоштовна, а реальну цю безкоштовну доставку за кошт продавця, якого не рекламують і не згадують. Про Нову пошту можна говорити багато, я користувався 10 років і був задоволений, але останні 2 намагаюсь не користуватись, вони пробили дно своїми на*обами.

Не користувався ще, то не до кінця розумію, продаю товар по 500 грн наприклад, попадаю під акцію, покупець замовляє, оплачує 500+15~комісії за переказ, а отримую 470 без мого відома?

• +1 2
Опубліковано
3 годин тому, NeoN сказано:

Не користувався ще, то не до кінця розумію, продаю товар по 500 грн наприклад, попадаю під акцію, покупець замовляє, оплачує 500+15~комісії за переказ, а отримую 470 без мого відома?

купував приставку 1250гр по олх доставці нова пошта - з мене списало 1250гр + 21гр якісь комісіі а продавець верещав шо йому на карту впало 1220гр

• +1 1
Опубліковано
21 час назад, Black сказал:

Раньше с этим контролем оплаты было, снимали комиссию если оплачиваешь налом, а если через приложение, то не снимали.

Опубліковано
1 година тому, westboiuu сказано:

купував приставку 1250гр по олх доставці нова пошта - з мене списало 1250гр + 21гр якісь комісіі а продавець верещав шо йому на карту впало 1220гр

Дійсно дивно. А я ще зрадів, як нова пошта з'явилася...(

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...