Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

В тіи акції все чесно, на її рекламі навіть намальовано , для кого вона :)

0382e2a6c17c785c6c6b3ec1da81a0ac2535c636

Змінено користувачем Kiolan
  • Дякую! 1
  • Ха-ха 4
  • Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Хто знає, як заблокувати асолютно ВСІ вхідні смс? З інтернету, з коротких номерів, зі звичайних номерів....

Все почалось з того, що місяця два назад - почались здвінки ,типу знаєте таку-то людину? Кажу - ні, таких було кілька дзвінків,

в результаті були послані. Потім, почались смс - передайте такому-то що в нього кредит, смс приходять досі. Ну а перед новим роком,

почали приходити смс зі всіх можливих контор типу - манівео, швидкі гроші і т.п., більше 10-ти різних контор з прозицією отримати кредит, таких смс - більше 20 штук на день. Як повністю відключити вхідні смс? Номером користуюсь 10 років, шкода міняти, до картки не прив'язаний, мої знайомі - смс не користуються, тобто, відмова від смс мене влаштовує, але як це зробити?

Опубліковано
12 минут назад, Bliksss сказал:

Хто знає, як заблокувати асолютно ВСІ вхідні смс? З інтернету, з коротких номерів, зі звичайних номерів....

Все почалось з того, що місяця два назад - почались здвінки ,типу знаєте таку-то людину? Кажу - ні, таких було кілька дзвінків,

в результаті були послані. Потім, почались смс - передайте такому-то що в нього кредит, смс приходять досі. Ну а перед новим роком,

почали приходити смс зі всіх можливих контор типу - манівео, швидкі гроші і т.п., більше 10-ти різних контор з прозицією отримати кредит, таких смс - більше 20 штук на день. Як повністю відключити вхідні смс? Номером користуюсь 10 років, шкода міняти, до картки не прив'язаний, мої знайомі - смс не користуються, тобто, відмова від смс мене влаштовує, але як це зробити?

По суті не знаю.... але знаю є можливість блокувати номери... або як мінімум сповіщення блокувати від певних номерів і тд.... що в андроіді що в айфонах... це може частково вирішити проблему якщо не знайдете змоги повністю смс вимкнути...

• +1 1
Опубліковано (змінено)

та номери блокувати - марна справа, в них пул номерів вимірюється сотнями...

А як блокувати смс з коротких номерів, та абонентів типу "MKZM", "VASHIGROSHI", "PRIVATGROSHI" і т.п. ?

Дивився софт під андроїд, типу антиколектор і т.п., але нічого путнього не знайшов, мож хто знає щось толкове?

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
6 хвилин тому, jack74 сказано:

ніяк. нажаль...

та я здогадався що через оператора, або USSD команди неможливо, а в андроїдах нема такої функції?

Опубліковано

В мене наприклад просто відключене сповіщення про прихід смс, тобто ні звуку, ні візуальної індикації. Тобто вони приходять, але хай собі приходять, вони мене ніяк не турбують, зайшов собі просто раз в тиждень в меню смс, видалив всі скопом та й все. Чим не варіант ? Але в мене стоїть MIUI Pro, а це кастом, і з досить широким спектром індивідуальних налаштувань, які ймовірно недоступні на звичайному андроіді.

• +1 2
Опубліковано
3 часа назад, Bliksss сказал:

та я здогадався що через оператора, або USSD команди неможливо, а в андроїдах нема такої функції?

Колись в звичайних тєлєпонах достатньо було видалити чи змінити в налаштуваннях номер смс центру. Перед тим як писати цей пост, зробив так в своєму андроід-телефоні, але смс як йшли так і йдуть. Але спробуй в своєму, може допоможе. Зайди в смс, налаштування і шукай номер центру повідомлень, в водафона це +38050000501.

Опубліковано
24 хвилин тому, nickel сказано:

Колись в звичайних тєлєпонах достатньо було видалити чи змінити в налаштуваннях номер смс центру

це для вихідних повідомлень, на вхідні - не діє

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Сьогодні випадково прочитав смс від оператора, зазвичай їх ігнорю. Написали що для мене є якась вигідна пропозиція...... 

Проплачував рік без абонплат постійно, а цього року забив, і ось, не минуло і 2 місяця. 

Screenshot_20200415_203854_com.google.android_apps.messaging.thumb.jpg.52f59e9d7b51c118c01b070e0cee6358.jpg

Дружина також довго не поповняла рахунок, то їй тариф на 4Гб і 200хвилин дали за 55гривень.

Опубліковано
16 минут назад, Rolex сказал:

@Серега89теж така схема була, через 2-3 місяці поповнень водафон на радощах підняв на 15₴ абонплату :)

Зараз подзвоню до оператора, покошмарю трохи. Послухаю що розкажуть... 

Опубліковано
В 15.04.2020 в 21:06, Rolex сказал:

@Серега89теж така схема була, через 2-3 місяці поповнень водафон на радощах підняв на 15₴ абонплату :)

аналогічно :D 

з 50 до 65 через 1,5 місяця прийшла смс що пакет став дорожчим

• 3 тижня потому...
Опубліковано
Цитата
Упродовж травня двічі зміняться умови ряду тарифних планів мобільного оператора Vodafone Україна. В окремих тарифах вартість послуг оператора виросте в середньому на 20%.

Про це повідомили в пресслужбі мобільного оператора.

Як стало відомо, з 15 травня 2020 року зміняться умови тарифних лінійок RED Extra (XS, XS-2, S, M, L), RED (XS+, S, M, L), Unlim 3G, 3G+, а з 27 травня 2020 року – змінюються умови лінійок Vodafone SuperNet (Start, Pro, Pro-1, Unlim), Super Net Turbo 2019 і Joice.

«У середньому вартість цих тарифів зміниться на 20%. Детальну інформацію про зміни користувачі тарифів отримають в повідомленнях завчасно», – повідомили там.

Як повідомили в Vodafone Україна, зміни в тарифах викликані сукупністю кількох факторів, таких як витрати на будівництво нової інфраструктури, зростання навантаження на мережу (відповідно, зростання витрат на підтримку інфраструктури та розширення ємності) і практично повна відсутність доходів від роумінгу.

«Перераховані фактори, а також те, що Vodafone, на відміну від інших учасників ринку, не переглядав тарифи ні в кінці минулого року, ні на початку поточного, змушує компанію актуалізувати тарифи», — повідомили в компанії.

Водночас Vodafone не буде найближчим часом переглядати соціальні тарифи для найбільш чутливих груп населення. Зокрема, незмінними залишаються умови тарифної лінійки Family, яка включає безлімітні дзвінки в мережі + 60 хвилин на інші мережі, безлімітний обмін повідомленнями в Viber, WhatsApp, Skype, Telegram. Також без змін залишається архівний тариф Light і Light+.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

отримав смс - "Єпропозиції, від яких не відмовляються. Ця саме така.Спілкуйтесь безкоштовно цілий рік, відправивши смс на номер 6216"

Що за фігня? Просто так - цілий рік? Не вірю в казки, що думаєте?

Опубліковано
10 годин тому, Saddy сказано:

Відправник "Водафон"? 

та в тому і справа, що відправник - водафон, короткий номер - теж їх... паралельно з смс - наярюють з львівського номера)))  вже потім почитав в чому розвод.

Опубліковано
5 часов назад, Bliksss сказал:

та в тому і справа, що відправник - водафон, короткий номер - теж їх... паралельно з смс - наярюють з львівського номера)))  вже потім почитав в чому розвод.

В чому?

• +1 1
Опубліковано (змінено)
6 годин тому, Electronshik сказано:

В чому?

ситуація - отримала несподіване продовження. Коротше кажучи, дні три тому, почав отримувати на свій номер - смс з пропозицією отримати рік - безкоштовно. Номером користуюсь для вхідних дзвінків, порповнюю на 10 грн. раз на рік (так вже роки зо два). Що цікаво, смс слали по 3-4 рази на день, майже зразу після смс - дзвінки з номера львівської філії водафона (так гуглиться). Ну от і подума вщо розвод, в неті "мєльком" подивився - написано що збирають персональні дані, а далі - ніц. Все, забив номер в ЧС, але смс не припинились і я вирішив зателефонувати до оператора.... Тут я і прих"їв, виявилось, що водавон в рамках програми лояльності, вибірково підключає рік без абонплат і пропозиція дійсна для мого номера, сказали що підводних каменів немає, коротше кажучи - вже підключив - "водафон ред хс"...

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 2
Опубліковано
36 хвилин тому, Barugan сказано:

ого не хіло такий бонус.

сам в шоці, реально - роки 2 (може і більше) поповнюю на 10 грн. в рік, аби номер не пропав - багато людей його знає...

• +1 1
Опубліковано
3 часа назад, Bliksss сказал:

сам в шоці, реально - роки 2 (може і більше) поповнюю на 10 грн. в рік, аби номер не пропав - багато людей його знає...

То вони консерву намагаються відкрити. Якщо людина перестала активно користуватися (витрачати гроші на послуги оператора), але сімку підтримує в активному стані, тобто законсервувала номер, то вони дарують всякі плюшки, щоб повернути лояльність і спровокувати на витрати в майбутньому. Ще після першого поста нагуглив такий пост, але не став викладати, малолішо. Тепер можна.

Моя эпопея с Водафон подходит к концу ))) - Отзывы о Vodafone Украина

Гаврила Принцип 
Отзыв написан 18 декабря, 2018 год 283 просмотра

Отзыв о Vodafone Украина по адресу Киев, вулиця Лейпцизька, 15

Итак, дорогие читатели, напомню с чего все начиналось

Где-то 11 месяцев назад Водафон насильно перевел меня на другой не выгодный тариф. Я чисто принципиально перестал пополнять карточку.
За это время вот какие изменения.
Карта только на прием. То есть закончится срок действия - выкину на х*й, все равно связь как у негра в этой... как ее... хижине (Хижина дяди Тома, если кто не в курсе :) ).
Через некоторое время пришла СМС - закажите в долг "деньги на заказ", отправив бесплатное СМС на номер 5010. Заказал. Пришло 20 гривен. Выговорил. Счет не пополняю.
Прошло пару месяцев. Пришла СМС - получите 4 гига инета в подарок на 30 дней, отправив СМС на такой-то номер. Отправил. Получил. Как раз в это время уезжал в Бердянск на 10 дней на море. Качество инета говно, но халява ж. Как-то пользовался. Счет не пополняю.
20 октября пришла СМС - получите 20 грн в подарок, отправив СМС на номер 6200. Срок действия - 30 дней. Отправил. Получил. Выговариваю. Счет не пополняю.

13 ноября пришла СМС - "отрымайте подарунок - 20 грн на рахунок, отправив СМС на номер 6216".
Отправил.
Отрымав.
Срок действия - месяц.
Счет не пополняю.

28 ноября, пришла СМС - "отрымайте 20 грн у подарунок, видправыв СМС на номер 6200".
Отправил.
На дополнительный счет были зачислены 20 грн.
Счет не пополняю :)

Сегодня, 18 декабря, снова СМС - отправьте сообщение на номер 6216 и получите 20 грн в подарок.

Отправил.
Получил.
Счет не пополняю и не собираюсь.

Итого - за последние 11 месяцев, не пополняя счет, я получил от Водафона 20+20+20+20+20=100 грн и 4 гига инета на месяц в подарок.

Ну а вы, лохи, вместо того, чтобы дружно объявить бойкот Водафону, отказавшись от его услуг, продолжайте кормить его своим баблом и ныть, что вас разводят как кроликов. Я сюда иногда захожу поржать с вас, терпилы.

• Ха-ха 1
Опубліковано
9 часов назад, Bliksss сказал:

...поповнюю на 10 грн. в рік, аби номер не пропав...

А ось ця сума у 10 грн. Це офіційно? На сайті Водафона про це щось пишуть? Хто в курсі?

Бо я так зберігав (- ю) телефон лайфа, то саме така сума у 10 грн. на рік  потрібна, так у салоні лайф на пр.Волі сказали.

Опубліковано
10 хвилин тому, sss381 сказано:

А ось ця сума у 10 грн. Це офіційно? На сайті Водафона про це щось пишуть? Хто в курсі?

потрібно від 5 грн. поповнити. Місяці два тому, заблокували номер на вихідні дзвінки - цілий рік нікуди не телефонував і не поповнював, прислали смс - "для продовження користування - поповніть на сумму від 5 грн." Закинув 10 грн. про всяк випадок - строк дії продовжили на рік.

• +1 2
Опубліковано

Дзвінки працюють зараз в когось? Центр і Київський майдан - зателефонувати неможливо.

• +1 1
Опубліковано

Тарифи підняли, а зв’язок ні?

Не дзвонять практично всі телефони МТС. Чи то тільки на набережній хмара-блокатор пройшла?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...