Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
10 годин тому, Saddy сказано:

Відправник "Водафон"? 

та в тому і справа, що відправник - водафон, короткий номер - теж їх... паралельно з смс - наярюють з львівського номера)))  вже потім почитав в чому розвод.

Опубліковано
5 часов назад, Bliksss сказал:

та в тому і справа, що відправник - водафон, короткий номер - теж їх... паралельно з смс - наярюють з львівського номера)))  вже потім почитав в чому розвод.

В чому?

• +1 1
Опубліковано (змінено)
6 годин тому, Electronshik сказано:

В чому?

ситуація - отримала несподіване продовження. Коротше кажучи, дні три тому, почав отримувати на свій номер - смс з пропозицією отримати рік - безкоштовно. Номером користуюсь для вхідних дзвінків, порповнюю на 10 грн. раз на рік (так вже роки зо два). Що цікаво, смс слали по 3-4 рази на день, майже зразу після смс - дзвінки з номера львівської філії водафона (так гуглиться). Ну от і подума вщо розвод, в неті "мєльком" подивився - написано що збирають персональні дані, а далі - ніц. Все, забив номер в ЧС, але смс не припинились і я вирішив зателефонувати до оператора.... Тут я і прих"їв, виявилось, що водавон в рамках програми лояльності, вибірково підключає рік без абонплат і пропозиція дійсна для мого номера, сказали що підводних каменів немає, коротше кажучи - вже підключив - "водафон ред хс"...

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 2
Опубліковано
36 хвилин тому, Barugan сказано:

ого не хіло такий бонус.

сам в шоці, реально - роки 2 (може і більше) поповнюю на 10 грн. в рік, аби номер не пропав - багато людей його знає...

• +1 1
Опубліковано
3 часа назад, Bliksss сказал:

сам в шоці, реально - роки 2 (може і більше) поповнюю на 10 грн. в рік, аби номер не пропав - багато людей його знає...

То вони консерву намагаються відкрити. Якщо людина перестала активно користуватися (витрачати гроші на послуги оператора), але сімку підтримує в активному стані, тобто законсервувала номер, то вони дарують всякі плюшки, щоб повернути лояльність і спровокувати на витрати в майбутньому. Ще після першого поста нагуглив такий пост, але не став викладати, малолішо. Тепер можна.

Моя эпопея с Водафон подходит к концу ))) - Отзывы о Vodafone Украина

Гаврила Принцип 
Отзыв написан 18 декабря, 2018 год 283 просмотра

Отзыв о Vodafone Украина по адресу Киев, вулиця Лейпцизька, 15

Итак, дорогие читатели, напомню с чего все начиналось

Где-то 11 месяцев назад Водафон насильно перевел меня на другой не выгодный тариф. Я чисто принципиально перестал пополнять карточку.
За это время вот какие изменения.
Карта только на прием. То есть закончится срок действия - выкину на х*й, все равно связь как у негра в этой... как ее... хижине (Хижина дяди Тома, если кто не в курсе :) ).
Через некоторое время пришла СМС - закажите в долг "деньги на заказ", отправив бесплатное СМС на номер 5010. Заказал. Пришло 20 гривен. Выговорил. Счет не пополняю.
Прошло пару месяцев. Пришла СМС - получите 4 гига инета в подарок на 30 дней, отправив СМС на такой-то номер. Отправил. Получил. Как раз в это время уезжал в Бердянск на 10 дней на море. Качество инета говно, но халява ж. Как-то пользовался. Счет не пополняю.
20 октября пришла СМС - получите 20 грн в подарок, отправив СМС на номер 6200. Срок действия - 30 дней. Отправил. Получил. Выговариваю. Счет не пополняю.

13 ноября пришла СМС - "отрымайте подарунок - 20 грн на рахунок, отправив СМС на номер 6216".
Отправил.
Отрымав.
Срок действия - месяц.
Счет не пополняю.

28 ноября, пришла СМС - "отрымайте 20 грн у подарунок, видправыв СМС на номер 6200".
Отправил.
На дополнительный счет были зачислены 20 грн.
Счет не пополняю :)

Сегодня, 18 декабря, снова СМС - отправьте сообщение на номер 6216 и получите 20 грн в подарок.

Отправил.
Получил.
Счет не пополняю и не собираюсь.

Итого - за последние 11 месяцев, не пополняя счет, я получил от Водафона 20+20+20+20+20=100 грн и 4 гига инета на месяц в подарок.

Ну а вы, лохи, вместо того, чтобы дружно объявить бойкот Водафону, отказавшись от его услуг, продолжайте кормить его своим баблом и ныть, что вас разводят как кроликов. Я сюда иногда захожу поржать с вас, терпилы.

• Ха-ха 1
Опубліковано
9 часов назад, Bliksss сказал:

...поповнюю на 10 грн. в рік, аби номер не пропав...

А ось ця сума у 10 грн. Це офіційно? На сайті Водафона про це щось пишуть? Хто в курсі?

Бо я так зберігав (- ю) телефон лайфа, то саме така сума у 10 грн. на рік  потрібна, так у салоні лайф на пр.Волі сказали.

Опубліковано
10 хвилин тому, sss381 сказано:

А ось ця сума у 10 грн. Це офіційно? На сайті Водафона про це щось пишуть? Хто в курсі?

потрібно від 5 грн. поповнити. Місяці два тому, заблокували номер на вихідні дзвінки - цілий рік нікуди не телефонував і не поповнював, прислали смс - "для продовження користування - поповніть на сумму від 5 грн." Закинув 10 грн. про всяк випадок - строк дії продовжили на рік.

• +1 2
Опубліковано

Тарифи підняли, а зв’язок ні?

Не дзвонять практично всі телефони МТС. Чи то тільки на набережній хмара-блокатор пройшла?

Опубліковано

33 та сама параша..... тре бля валити на киівстар.... нема терпіння... і так якість повна параша так ще й така фігня.

Опубліковано

Мені рівно годину тому зателефонували з номеру +38 094... Пропонували якогось непотребу безліміт. Здивувався, бо маю корп номер, оплачує роботодавець - раніше схожі пропозиції приходили лише на припейд-карту.

Думав, може образились, відключили дзвінки взагалі.

Опубліковано
1 час назад, Pavelix сказал:

33 та сама параша..... тре бля валити на киівстар.... нема терпіння... і так якість повна параша так ще й така фігня.

якщо всі туди підуть буде та ж сама фігня з Київстаром

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, MACCEN сказано:

Ніфіга.

Київстар завжди по якості був першим!  А коли був на корпоративному зв'язку, то взагалі казка!  Новорічна ніч, МТС тупо лежить, а я на Київстарі додзвонився до всіх!

• +1 2
Опубліковано (змінено)
1 година тому, MACCEN сказано:

чого всі ? хоча б відсотків з 20 перейшло на інші. У Луцьку основна сімка Vodafone певно у 75% людей,  такого дисбалансу ще треба пошукати. А по області основна Київстар

Даю свій номер київстар або лайф, то луцькі дзвонять до мене майже завжди з Vodafone , ще і питають інколи, чи не маю vod номер :) 

Змінено користувачем charlie
  • +1 1
Опубліковано
15 минут назад, charlie сказал:

чого всі ? хоча б відсотків з 20 перейшло на інші. У Луцьку основна сімка Vodafone певно у 75% людей,  такого дисбалансу ще треба пошукати. А по області основна Київстар

Даю свій номер київстар або лайф, то луцькі дзвонять до мене майже завжди з Vodafone , ще і питають інколи, чи не маю vod номер :) 

тому що МТС перший заліз на Волинь, тому й так і є.

Хоча зараз особисто всеодно куди дзвонити тарифи однакові +/- 

Тільки в Лайфі є прикольні тарифи коли велика сім'я, де можна поповняти дітям гроші, і так далі. 

• +1 2
Опубліковано

ну тепер є MNP,  ну і для Луцька є супер регіональні тарифи  КС. 40грн (4гб-100хв на інші), 75 грн (безлім інет (20гб-шейп) і 100 хв на інші), і той що за 75, роки з три був по 45 з безлімом на інет

Опубліковано
26 минут назад, nickel сказал:

Цікаво, хтось пробував, користується?

знайомимй перейшов на іншого оператора, але кумарить коли звониш робот каже що у нього Київстар

• Дякую! 2
  • +1 1
Опубліковано
1 час назад, nickel сказал:

Цікаво, хтось пробував, користується?

Зразу з появою зійшов з контракту водафона, залишивши собі номера. Раніше такеї змоги не мав. Змінив на Київстар, хоча додатковий номер кс також мав. Враховуючи що майже вся рідня користується вф, до мене банально майже ніхто не дзвонив, тільки по "ділу". Тому вернуться назад але вже не поповнюючи(сімка на прийом). Кс тоже не зайшов, змінив його на тримоб) Там підключив на рік за 365 і наче все гуд, але той тариф забрали... Восени ще щось треба буде вигідне знайти

Опубліковано

Все залежить від покриття, якщо мати Київстра та Водафон це 100% покриття мережі, це головніше чим якийсь там кращий тариф і так далі.

Так може й Лайф в чомусь краще і так далі, але якщо десь в єбеня заїхати й залишитись без зв'язку теж не хотілось би.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...