Перейти до змісту

Нещодавно відкриті заклади харчування в Луцьку

Molchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Була у "Старому ліхтарі", що поряд з "Чорною королевою". Цікавий інтер"єр. Смачні тістечка

На жаль, гарячого шоколаду у них нема. Зате чайок смачненький

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Де це?

"Шаурмама" - практично навпроти головного корпусу ВНУ (Східноєвропейського університету). У тому ж приміщенні що і книжкові магазини "Освіта" та "Планета"

"Старий ліхтар" - у підвальному приміщенні стоматологічної поліклініки по вул. Степана Бандери

" Чорна королева" - на вул. Степана Бандери, за декілька метрів від перехрестя цієї вулиці з вул. Винниченка

• 2 тижня потому...
Опубліковано

а я вже черговий раз розчарувався в "Базиліку"

П'ятниця, 19.30, ліньки готувати, вирішили родиною (я+дружина+2 дітей) повечеряти.

Всі за "Базилік", хоч з минулого разу залишився певний осад про дооовгу подачу і чекання рахунку, але все ж, там гарнмй дизайн, зручні місця, дит.майданчик, та врешті смачно готують, і сьогодні ми нікуди не поспішали.

Прийшли, людей було чимало (п'ятниця все ж). але декілька вільних, як потім по маленьким приклеєним стікерам виявилося все ж "замовлених", столиків. Персонал - як віники, в "суєті". Але ловимо одну, яка сурово нам вказала, що всі столики замовлені, хоча ні, є столик для двох і єхидно всміхнулася, дивлячись на наших дітей..

Але, о чудо, з одного зі столиків встають люди, ми під супроводом йдемо туди, Офіціантка повідала що столик приберуть, але треба 5 хв зачекати. Ну добре, ми не поспішаємо, присіли на диванчик поруч, чекаємо... І слухаємо...Справа компашка з 5-ти чоловік: бля, коли вже принесуть нам щось поїсти, зліва, парочці нарешті принесли довгоочікувану піцу, чую тільки частину "бесіди" офіціанта і замовника: офіціант - я її не готувала, клієнт - то предайте це тому, хто готував.

Але до нас підходить парубок в чорному фартуку ( не та офіціантка,що привела нас) і починаючи прибирати недобро так: ви що тут чекаєте. Я - чекаємо поки приберуть столик. Він - а цей столик вже замовлено. Я - як замовлено, нас сюди привела офіціантка, і де "бумажка" з написом "замовлено". Він - що немає?, і бере при нас пише і клеє.

На цьому наша вечеря в "Базиліку" закінчилась. Назавжди.

Ми поїхали в "Фелічиту", гарно поїли, нас гарно обслужили, так, доржче (ми зі знижкою лишили близько 250 грн, але воно того варте.

Тепер питання: як довго з таким персоналом і керівництвом проіснує "Базилік"? Чи багато вони напрацюють постійних клієнтів? Ефект новизни рано чи пізно пройде, відкриються нові заклади куди претече більшість відвідувачів.

Опубліковано

хм, дивно.... я теж була в "Базиліку" саме в п"ятницю...

все було дуже добре... швидко і смачно...

шкода, що не була там днем раніше, бо краєм вуха чула, як там святкували Хелоуін

а ще звернула увагу, що за сусіднім столиком дві молоді мамочки просиділи весь вечір за пивом, а офіціантки бігали з машинками за їхніми дітьми, щоб вони іншим відвідувачам на голови не вилазили

Опубліковано

хм, дивно.... я теж була в "Базиліку" саме в п"ятницю...

все було дуже добре... швидко і смачно...

шкода, що не була там днем раніше, бо краєм вуха чула, як там святкували Хелоуін

а ще звернула увагу, що за сусіднім столиком дві молоді мамочки просиділи весь вечір за пивом, а офіціантки бігали з машинками за їхніми дітьми, щоб вони іншим відвідувачам на голови не вилазили

Може то були родички власників,і через те і на всіх інших часу не вистачало. Але то припущення.Я почав відвідувати Базилік з 3-го дня відкриття, офіціанти\тки стояли як вишикувані, уваги було - хоч відбавляй, а зараз де це подівалося? Принцип: і без вас дюдей вистачає? Добре. Я знайду де гарно поїсти\попити\посидіти\провести час і без Базиліка.Мені, спочатку, не зважаючі на певні огріхи в обслуговування на етапі відкриття, дуже подобався цей заклад, і я його для святкування дня народження дочки рекомендував сестрі, а що з цього вийшло описав сторінки дві назад її чоловік (kayot).Але поки сам не наступив на ті ж граблі, не повірив (соррі Макс)
Опубліковано

Були сьогодні у кав"ярні "Фондю", що на вул. Б.Хмельницького. Сподобався інтер"єр та шарлотка, а от гарячий шоколад у них не дуже

Нещодавно знову хотіла туди зайти. Виявилось, що приміщення вже пустує. Недовго ж вони пропрацювали...

Опубліковано

Може то були родички власників,і через те і на всіх інших часу не вистачало. Але то припущення.Я почав відвідувати Базилік з 3-го дня відкриття, офіціанти\тки стояли як вишикувані, уваги було - хоч відбавляй, а зараз де це подівалося? Принцип: і без вас дюдей вистачає? Добре. Я знайду де гарно поїсти\попити\посидіти\провести час і без Базиліка.Мені, спочатку, не зважаючі на певні огріхи в обслуговування на етапі відкриття, дуже подобався цей заклад, і я його для святкування дня народження дочки рекомендував сестрі, а що з цього вийшло описав сторінки дві назад її чоловік (kayot).Але поки сам не наступив на ті ж граблі, не повірив (соррі Макс)

Це добре що у нас в Луцьку є великий вибір закладів, де можна поїсти/попити/посидіти., - кожен може знайти місце , де йому комфортно. Думаю, якби в Базиліку були б ціни раза в два вищі, то відвідувачів там би було менше та й обслуговування краще. Але мене поки що там все влаштовує, хоча я й не родичка власників. Не надто гламурно, зі смаком. Будем надіятись, що "не мій день" наступить нескоро) Останній раз десерт трохи довго чекали, але смачнюща піца і ціна на "Капітан Морган"))))(та й не тільки) компенсовують це ) Заклад новий, можливо ви ще зміните свою думку, а можливо - і я)

Опубліковано

Це добре що у нас в Луцьку є великий вибір закладів, де можна поїсти/попити/посидіти., - кожен може знайти місце , де йому комфортно. Думаю, якби в Базиліку були б ціни раза в два вищі, то відвідувачів там би було менше та й обслуговування краще. Але мене поки що там все влаштовує, хоча я й не родичка власників. Не надто гламурно, зі смаком. Будем надіятись, що "не мій день" наступить нескоро) Останній раз десерт трохи довго чекали, але смачнюща піца і ціна на "Капітан Морган"))))(та й не тільки) компенсовують це ) Заклад новий, можливо ви ще зміните свою думку, а можливо - і я)

Вважаю, що швидше Ви, аніж я, імхо. А ціни зростуть, будьте впевнені, вони нижче за інші заклади лише для затягування в цей заклад клієнтури з інших закладів (Ви ж до появи Базиліка кудись таки ходили), а далі справа техніки...

Опубліковано
Нещодавно знову хотіла туди зайти. Виявилось, що приміщення вже пустує. Недовго ж вони пропрацювали...

ІМХО невдале вони обрали місце для такого закладу, тому і не проіснували довго.

Опубліковано

Були з дружиною в Бургері (Royal Burger) на Лесі Українки той шо.

Зробили замовлення, сіли за столик, за яким сиділи і не прибрали. На столі лишився підніс з залишками.

Підізвавши офіціантку Софію, попросив прибрати, на що вона мені відповіла, що у них заклад самообслуговування. Я не очікував такої відповіді, пояснюю, що це не наше, ми зробили замовлення, ось наш підніс, а це вже був тут... на що вона сказала, якщо воно нам заважає — ось мусорка, підіть і викиньте.

Я взагалі аж присів. Після цієї розмови я бачив як на сусідніх столиках офіціанти прибирали за відвідувачами.

Потрібно було написати в них у книзі скарг чи ні, ну я не написав. Але охоту ще раз відвідати цей закалад, після такої обслуги, троха відбило.

Опубліковано

В четвер в Києві в Макдональдсі на Майдані незалежності, зайшли з дітьми на картоплю фрі. Прибирали офіціантки за тими, хто не знає, не прибирає, і то аж бігом! Хтось на нашому столі лишив стакан, попросили прибрати - прибрали, викинули в сміття. Без якихось заперечень.

А тут раптом такий гонор у Луцьку... жесть..

Опубліковано

Я до того веду, що в Києві більш гоноровий народ, але вони совісно ставляться до своїх службових обов'язків.

Опубліковано
Потрібно було написати в них у книзі скарг чи ні, ну я не написав.
Це не скаргу, а як мінімум адміністратора і дати йому мокру тряпку в руку щоб офсянці очі протер.
Опубліковано

тому й відносяться совісно, бо народ гоноровий - і в книгу скарг напишуть, і істерику закатають, і адміністратору пожаліються

Опубліковано

йоклмн, дето я тут не так давно хвалив бар "Хмельницький"....

ну що за нафіг, в наших закладів карма погнута у всіх ?

ходили туди як на роботу бо напевно перший з барів де все було продумано зі старту і на п'ятірочку.

але от чи то вони бармена поміняли чи в старого щось життєві цінності змінилися - заходиш в улюблений заклад, а там попса волає

ну то капєц, ну як так можна то, така атмосфера файна була - людей туди водили і всі відмічали що класно і чудова музика

а тепер туди ні ногою, бо рвотні рефлекси починаються ще на вході

раз попросили змінити музику - то бармен сказав шо він там рішає і буде грати та срань

ну... відать так краще... скоро і блатняк почнуть крутити

всі знайомі що постійно там завісали, перекочували назад в "Третій Кухоль" чи в новий бар "У Свата" і у всіх одна причина - тупа кислотна попса

Опубліковано

на Пушкіна в підвальчику

туди весь персонал перебрався з барчику що біля юнацької біблотеки

з пивом троха зле але готують +/- смачно і головне що кава кльова, хоч і бадяжать часто

Опубліковано

на Пушкіна в підвальчику

туди весь персонал перебрався з барчику що біля юнацької біблотеки

з пивом троха зле але готують +/- смачно і головне що кава кльова, хоч і бадяжать часто

Мож весь персонал за это и "ушли" с прежнего места?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...