Перейти до змісту

У магазинах, які дискримінували україномовних дівчат, розбили вітрини

Volyniaka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шо нібудь...

Тоесть, ты считаешь, что разумнее было бы поддерживать дискуссию с людьми, которые ставят диагнозы по включенному капс-локу?

Или, может, адекватнее было бы обернуться "лицом" к людям, которые бегают за тобой с линейкой, чтобы измерить твой член?

Я думаю, проще продолжать кормить их копипастой, это развивает форумное мышление и сплачивает форумчан в борьбе с блобом.

Смотри, вот один уже проявил чудеса прозорливости

Більше того, в цій темі не він, а його "подоїли" як тлю, що в бідолахи аж "шифт" заліп.

Другой отлично угадал настроение текста

було б насрать - капсом не став би писати... таки тебе дістали

И это всего одна цитата. Я думаю, еще лет семь-десять и украинский ентернет зацветет.

• Відповідей 181
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

[nd], вся різниця в точці зору. Як для побутового рівня (так, як ти її показуєш) - причина просто в різних особистостях (практично на тій же основі і виник "конфлікт" (в лапках) by diezel) і нічого страшного немає. А ось з точки зору держави зростаюча систематичність такого конфлікту має заставити владців виконати ряд дій та заходів для унеможливлення зростання кількості таких ситуацій між населенням в цілому і між роботодавцями і роботошукачами зокрема. МАЄ (!), але ж то їм (владцям) наф.. треба, бо найменше про що вони думають, це про нас з вами. :/

Опубліковано
' timestamp='1299850724' post='1052328332']

ша пазвоним трунову скажем врємєні свабодного задофіга

Андрію це що? спроба от так одним реченням створити іллюзію наскільки ти магуч?

Вельми легкий шлях ти вибрав, о юний бадаван...

Ти погано проінформований, до трунова я не маю жодного відношення, так шо мімо :0024:

УЖЕ НАМНОГО ВЫШЕ ТЕБЯ И ТВОИХ ДОСТЯЖЕНИЙ ХВАЛЕНЫХ

Йой а хто ж то вже встиг мої досягнення зробити хвальоними? Та й я ані слова про не казав про свої достіженія... кумедія якась...

Так друже-мікрон тебе треба переводити на якісь слабше-діючі препарати, а то сьгодні ти себе тролем возомнив, завтра полетиш Марс порабощати.

В тебе достатньо тісно за спиною рукава зв’язані, бо безпека медперсоналу річ важлива, їм бачу ще довго тебе доглядати прийдеться....

Опубліковано

Тоесть, ты считаешь, что разумнее было бы поддерживать дискуссию с людьми, которые ставят диагнозы по включенному капс-локу?

Или, может, адекватнее было бы обернуться "лицом" к людям, которые бегают за тобой с линейкой, чтобы измерить твой член?

Я думаю, проще продолжать кормить их копипастой, это развивает форумное мышление и сплачивает форумчан в борьбе с блобом.

Відійди від компа і випий чайку - досить тролити. Це ж треба! Яка прекрасна мета - гуртувати форумчан!....

Опубліковано

МАЄ (!), але ж то їм (владцям) наф.. треба, бо найменше про що вони думають, це про нас з вами. :/

Вот на этом тему можно было бы закрывыть, если бы не одна проблема: есть люди, которые считают, что внимание "можновладців" к любой проблеме можно привлечь разбивая витрины и поджигая чужие автомашины.

Опубліковано

Відійди від компа і випий чайку - досить тролити. Це ж треба! Яка прекрасна мета - гуртувати форумчан!....

Ну, яка там мета. Это просто побочный эффект, на каждого ж собственным мнением не напасешься. Вон, членомер уже вернулся, щас опять буду кормить.

diezel, всякі є, всяких треба.

я чуток не успел, [nd] тебе уже сказал, хочу только добавить: я могу страдать херней на форуме и кормить тут говном любого идиота. Но если я буду кормить говном клиентов(какими бы идиотами они не были) - я потеряю работу. Я бы не хотел, чтобы, не дай бог, миллиционер отказался меня защитить только потому, что считает меня мудаком. И наоборот - даже если мой клиент окажется мудаком - его заказ будет выполнен, потому что бизнес - это бизнес.

Опубліковано

Я поняв.... Дизель бот, це остаточний діагноз.

О, членомер, а как же остальные диагнозы? Ты хоть один мне оставишь в истории болезни? Бот - оно не звучит совсем.

Опубліковано

[nd],

виконати ряд дій та заходів для унеможливлення зростання кількості таких ситуацій між населенням в цілому і між роботодавцями і роботошукачами зокрема

equal to

2. своїми рішеннями влада має забезпечити ріст виробництва, в тому числі експортно-орієнтованого, що необмінно приведе до росту соціальної складової держбюджету.

3. одночасно з цим проводити поступову, розтягнуту на п'яти-, десятиріччя державну політику, направлену на популяризацію української мови, культури, історії як в середині держави, так і серед населення держав-сусідів.

І таких дурних ситуацій просто не буде.

Опубліковано
' date='Сегодня, 19:22' post='1052328465']

ага: - растстрелять!

не перекручуй.

' date='Сегодня, 19:22' post='1052328465']аню ка ню ка пападробнєє - пару прикладів, як ти собі це уявляєш?

Перечитай ще раз повністю.

Опубліковано

[nd], приклади чого? Моїх думок щодо того, як має бути? :)

Мені тут по сусідству закидали що своєю головою тре думати, а не копіпастити з конотопських форумів. :D

Опубліковано

[nd], провокатор, блін.

Тут команда (!) проффесіоналів з покращенням життя вже сьогодні справитись не може, а ти мене просиш написати програму дій уряду... :/

Опубліковано

[nd] і Dream, я так бачу ви найшли одне одного :D Обох люблю читати, а тут Ви в ударі, 5 сторінка "постозносин", не зупиняйтеся!

P.S. Головне не забути клікнути на відмову від підписки, бо пошту завалить :D

Опубліковано
' timestamp='1299869425' post='1052328513']

а ти шо сьогодня з дєвачками бєхєровку ой чай в третьому кухлі ой в кавярні не п'єш?

Як бачиш, надаю перевагу чоловічій компанії :D

Опубліковано

Не хотілось встрягати у вашу перепалку, але...

[nd], по-моєму, як мінімум не коректно обзивати дурами тих дівчат.

Тобі не здається, що мовна ситуація на Україні якась патологічно вивернута? І усі приклади інших країн нам зовсім не підходять. Чому? Перше, і головне - ніде у світі, хай там навіть говорять на 2 і більше державних мовах, ніяка з них не принижується, не вважається суржиком іншої, її носії поважаються як повноцінна нація.

Через постійне нагадування "старшим братом", що ми малороси, якісь полукровки, і мови такої немає і т.д. і т.п., коли навіть своя влада намагається принизити ту нещасну українську мову, може, таке хворобливе (як комусь здається) відношення до цього питання і є для багатьох проявом патріотизму.

Опубліковано

Щоб перевірити ситуацію з мовою не треба їхати в Крим, до Луганська чи Сум.Достатньо просто зараз увімкнути фм радіо просканувати станції і буде мінімум 5 пісерь російською на одну українською.Не кажу вже про телеканали.

А потім приходять люди, що розмовляють українською, а в телефоні у них російська- ,,бо їм легше її розуміти,,

Ну звичайно, якщо все друковане і цифроване лине російською , і потроху забуває людина свою приналежність , потім втрачає свою життєву позицію і стає совком.

Опубліковано

будь певен - прочитала все. Інакше не відписувала б.

На біс не треба :rotate: - просто написала ще й свою думку.

Опубліковано

Один із найвидатніших мислителів, Іван Франко, у зверненні-завданні до української інтелігенції писав, що мусимо "...витворити з величезної етнічної маси українського народу націю, суцільний культурний організм, здібний до самостійного культурного й політичного життя, відпорний на асиміляційну роботу інших націй, звідки б вона не йшла, та при тім податний на присвоєння собі в якнайширшій мірі і в якнайшвидшім темпі загальнолюдських культурних здобутків, без яких сьогодні жодна нація і жодна, хоч і як сильна, держава не може остоятися."

Опубліковано

Поки "маси" не будуть мати в достатній кількості "хліба", розмови про значущість мови/культури будуть мати мало сенсу. Ці обидва процеси (збагачення народу та мовно-культурний розвиток) повинні проходити одночасно, паралельно і зумовлювати рух один одного. Голодному шлунку в масштабах народу все одно якою мовою говорить душа.

І знову ж: і один, і інший процес повинна направляти держава в потрібному для нації напрямку - в напрямку їх розвитку і процвітання. Поки що маємо гнітючу картину з "молодими" політиками-економістами та українофобами-освітянами при владі. І основне задання, яке вони поставили перед собою, - втримати цей пліт на плаву, при цьому розібравши його на власні плавзасоби.

Шкода що ми маємо "щастя" бачити це на власні очі. Хоча, якщо вибирати час, коли народитись, то я б нічого не змінював би.

ЗІ. Всім доброї ночі!

Опубліковано

[nd], ну ти і зануда! Навіть "поумнічати" на націонал-патріотичну тему не дасиш - всьо не наравиться!

Людина в соціумі шукає собі подібних і найпростіший спосіб відчувати приналежність до якоїсь спільноти - це мова. При чому хтось більше турбується з того, хтось менше (як ти, наприклад). Тобто навіть в середині спільноти виникають більш радикальні чи більш ліберальні погляди на використання мови і то є нормальним. Чому виникають? Особливості виховання кожної окремої людини. І знову ж: всякі є, всяких треба. ;)

Не треба демонізувати патріотизм.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...