Litovets Опубліковано 31 Січня, 2011 в 21:52 #126 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 21:52 Спробував МАРКЕТ на ділі, і скажу що, досить таки зручно в користуванні. Побачимо як воно далі буде, але перше враження позитивне, мобудь я поспішив з висновками щодо нововведення і воно дійсно принесе позитивні результати.
Litovets Опубліковано 31 Січня, 2011 в 21:57 #127 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 21:57 що то за оформлення, що то за відповідть на запитання про уточнення деталей лоту??Як на мене, то це навмисне недбало оформлений, затятим скептиком, лот.
shaman000 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 22:26 #128 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 22:26 що то за оформлення, що то за відповідть на запитання про уточнення деталей лоту?? Як на мене, то це навмисне недбало оформлений, затятим скептиком, лот. Це Andrew_Best спецом своїм клоном оформив шоби показати шо то всьо фігня )). Я, звичайно, спробую скористатися "Маркетом" - а чё делать-то? (с). Тому що дійсно є багато речей, які мене цікавлять, і бажано щоб таки в Луцьку, але чому ж воно так кардинально-то? І будь-ласка, не треба про "голий ентузіазм" адмінів. На ентузіазмі довго не попрацюєш. З форуму їм має бути якийсь зиск, інакше просто немає сенсу вишкрібати ці всі купи, пардон, лайна. До речі, чий це форум взагалі? Хто хазяїн? Хто башляє за хостинг і т.д. Просто цікаво, хоч не по темі.
Адміністратори kmd Опубліковано 31 Січня, 2011 в 22:50 Адміністратори #129 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 22:50 ...
Plum Опубліковано 31 Січня, 2011 в 23:36 #130 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 23:36 чий це форум взагалі? Хто хазяїн? Хто башляє за хостингА ви, батєнька, не чекіст часом?.. Питань так багато... А форум -- Васі Пупкіна з Мухосранська. І да, адміни тут по мільйону в тиждень заробляють. Кожен. І модератори на зарплаті. По сто штук отримують. Теж в тиждень. Влаштовує така відповідь?Я так бачу, що це не я тут зануда...
vanus Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 07:34 #131 Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 07:34 Все буде добре, все наладиться. Шур в модери тут нетреба бо справа не Шурі і не в бдітельном модері, а втому шо барахолка повинна вже автоматом якось працювати бо задофіга вже було товару. Але маркет має свої суттєві недоліки, він сирий геть. І як казав Шкодер є ще такі поняття як послуги чи там реклама яка чи ще що. Головне щоб розділ був зручним. Всетаки користуваня пошуком дуже помагає і пофіг що повно тем, завжди можна на борді щось знайти, всім від цього було просто супер. Так є теми неактивні, мало того до продавця не достукатись. Дик це легко вирішується. НАРОД. Зробіть ту кнопку типу "ап" і тема знов оживає на ті ж 14 днів + змога коректувати. І все і всі будуть щасливі.
Leser Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 08:35 #132 Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 08:35 А є (буде) можливість відслідковувати нові лоти в маркеті по RSS? Бо якось лазяти по всім категоріям не хочеться...
Fantom Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 10:49 #133 Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 10:49 А мені подобається досить зручно, а недоліки з часом усунуться
Адміністратори serega Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 13:27 Адміністратори #134 Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 13:27 З допомогою користуівчів недоліки і побажання по мірі можливості будуть усуватись розробником. Є варіант замовити розробити і написати за кілька тисяч зелених, але "мы не ищем легких путей" Тим більше ТЗ, яке б задовільняло всіх, в один момент не напишеш.
nickel Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 14:19 #135 Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 14:19 Я десь провтикав чи дійсно було вирішено залишити Барахолку? Працює і Ньюбарахолка і Барахолка.
nikolas Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 14:24 #136 Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 14:24 Ну Торік самого початку писав що:Запущен сабж. На замену Куплю/Продам в виде форума. Куплю/продам будет жить до воскресенья 30.01.2011 или до среды 02.02.2011. Дальше переводится в РО.
nickel Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 14:28 #137 Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 14:28 Ну Торік самого початку писав що:Запущен сабж. На замену Куплю/Продам в виде форума. Куплю/продам будет жить до воскресенья 30.01.2011 или до среды 02.02.2011. Дальше переводится в РО.Так з 30,01,2011 Барахолка і не працювала, а тепер знову працює. В темі стільки флуду було, що я від неї відписався, тому не в курсі, можливо, було якесь нове повідомлення.
yuraa Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 15:12 #138 Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 15:12 Деж тепер флудерасти будуть пастися? Вже кілька місяців наблюдав картину, людина виставила товар на продаж і тут же накидається купка ідіотів з тупими повідомленнями аля дорого, в мене дешевше і тп.
uagav Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 16:20 #139 Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 16:20 Якщо чесно, то відкрив зараз маркет, подивися на теми і просто закрив. В барахолці просто передивлявся цікаві теми де є якісь повідомлення а раптом щось цікаве попадеться. Було дуже зручно. В маркеті треба вже обирати конкретно саме те що тебе цікавить. Це вже тільки для тих хто шукає щось конкретне. Якщо маркет збережеться, то буду просто рідше туди заглядати - лише за потребою. Це моя власна думка.Як пропозиція: зробити вигляд повідомлень в двох режимах - як барахолка і як маркет. Створювати тему як на маркет, буде слугувати заголовком, а далі користуватись як барахолкою. Пошук можна буде проводити в 2х варіантах: як на маркеті (обирати по видах товару), так і просто переглядати як барахолку в залежності від обраного типу вигляду. Але такої речі готової нема, треба буде писати. Як мінімум - це додти в створенні теми вибір типу товару, а далі обирати все з однієї і тої ж бази як для маркету, так і для барахолки...До речі маркети організовані так щоб покупець ідучі до потрібного товару по дорозі міг понабирати собі в корзину ще багато чого. Тут все виходить з точністю до навпаки. Це факт!
difoto Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 16:44 #140 Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 16:44 Я согласен с uagav, было бы неплохо в маркет интегрировать гугл с поиском подобных позиций со всего мира, с поддержкой хотя бы Яндекс.Деньги, Вебмани, Пейпал, RBK Money, Qiwi, Интернет.Деньги, Perfect Money, ChronoPay и Приват24, и лучше , конечно, чтобы красным подсвечивало позиции, которые интересны мне. Ну и фильтр по ключевым словам, который сравнивал бы с аналогичными товарами на Е-бее по нескольким странам. Правда такого готового нет, писать надо.t0rik, ты же знаешь РНР, напиши , будь добр, все тебе сасибо скажут!
difoto Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 16:49 #141 Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 16:49 Я вот думаю... судя по общему интеллектуальному фону, может стоит пояснить, что.... в общем, это был сарказм.
Oksana04 Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 16:49 #142 Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 16:49 Я согласен с uagav..... t0rik, ты же знаешь РНР, напиши , будь добр, все тебе сасибо скажут! ХА-ХА А я з ним згідна без сарказму. В барахолці просто передивлявся цікаві теми де є якісь повідомлення а раптом щось цікаве попадеться. Було дуже зручно. +100 Купила собі, для прикладу, НЕОкуб, який спеціально б не шукала, хоч і хотілось мати. Аналогічно: картрідер, зарядне, БОКАЛ , печиво і ще купу всього.
SaShurik Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 18:38 #143 Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 18:38 Добавте редагування опису лота хоча б на перші 10-20 хв.. ато створив тему і забув фото добавити, і приходиться закривати тему і все створювати спочатку...
IronSun Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 18:59 #144 Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 18:59 Адаптація під IP.Board Mobile передбачається?
shaman000 Опубліковано 2 Лютого, 2011 в 01:48 #145 Опубліковано 2 Лютого, 2011 в 01:48 чий це форум взагалі? Хто хазяїн? Хто башляє за хостинг А ви, батєнька, не чекіст часом?.. Питань так багато... А форум -- Васі Пупкіна з Мухосранська. І да, адміни тут по мільйону в тиждень заробляють. Кожен. І модератори на зарплаті. По сто штук отримують. Теж в тиждень. Влаштовує така відповідь? Я так бачу, що це не я тут зануда... Шановні адміни-сайткрюшники і т.д. Та не будьте ви, блін, такими обідчивими. Ну спитав - то й спитав. Ну і хрєн із ним. Мало лі хто і шо питає? В любому випадку вибачаюсь перед тими кого образив. Не знаю чо я так вскіпішувався, але маємо що маємо... Значить мене ця тема зачепила. Значить, те що відбувається дещо ламає, хоч я і здійснив всього покупок п'ять. Мені подобалось, чо. Гірше борді я не хочу, сам її люблю )). Плюм, своє занудство я не заперечую, Мухосранська не існує, а Вася Пупкін - міфічний персонаж ). Не говори про модераторів чи адмінів, сам хлібав, я не про те... Дійсно, витоків борди я, на жаль, зовсім не знаю, тому, можливо, прийду на запрошення kmd (він попав) на 6-річчя борди, послухаю, повисловлююсь... Там же мені можна буде натовкти пику есічо. Так шо ше раз вибачаюсь, більше в темі вспливати швидше всього не буду. Якшо хтось захоче обматюкати персонально - 0507894023, або пм. І по сабжу: в Маркеті завантажені зображення при кліку на них відкриваються в повний розмір - фігня виходить. Було б непогано реалізувати щоб великі зображення підлаштовувалось під розміри екрану з можливістю переглянути їх в повний розмір в подальшому.
Адміністратори kmd Опубліковано 2 Лютого, 2011 в 07:31 Адміністратори #146 Опубліковано 2 Лютого, 2011 в 07:31 Плюм, своє занудство я не заперечую, Мухосранська не існує, а Вася Пупкін - міфічний персонаж ). Не говори про модераторів чи адмінів, сам хлібав, я не про те... Дійсно, витоків борди я, на жаль, зовсім не знаю, тому, можливо, прийду на запрошення kmd (він попав) на 6-річчя борди, послухаю, повисловлююсь... Там же мені можна буде натовкти пику есічо. Слива в нас такий, як запитують так і відповідає. А на річницю приходь, От тільки пики там ніхто нікому не товче. А от послухати і повисловлюватись, це завсігда. І по сабжу: в Маркеті завантажені зображення при кліку на них відкриваються в повний розмір - фігня виходить. Було б непогано реалізувати щоб великі зображення підлаштовувалось під розміри екрану з можливістю переглянути їх в повний розмір в подальшому. Покрутим.
kozakOleg Опубліковано 2 Лютого, 2011 в 14:27 #147 Опубліковано 2 Лютого, 2011 в 14:27 Мене цікавить Барахолка (архів) і Маркет будуть одночасно працювати? Адже зараз і те і те працює, так же само і в барахолці і в маркеті створюються теми/лоти. То залишили б щось вже одне, якщо вже вирішили, що барахолки не буде, то закрили б створеня нових тем, чи призупинили, щоб народ потрошки переходив на маркет, або наоборот. Просто плутанина виходить.
sweetlena Опубліковано 2 Лютого, 2011 в 17:23 #148 Опубліковано 2 Лютого, 2011 в 17:23 Пліз, підкажіть, щось редагувати в "Маркеті" можу у своєму лоті? Крім №закрити лот" ніц не бачу
Dream Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 09:18 #149 Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 09:18 Пліз, підкажіть, щось редагувати в "Маркеті" можу у своєму лоті? Крім №закрити лот" ніц не бачу +1.Також: яка максимальна довжина Item Name - фразу з 72-х символів вважає задовгою? Прийшлось поскорочувати текст до такого "бєзобразія". До того ж - якщо текст оголошення не дефолтний, то в короткому опису в переліку лотів пише, наприклад, так: Інструментальні вимірювання параметрів вентсистем ...
Адміністратори t0rik Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 09:30 Автор Адміністратори #150 Опубліковано 3 Лютого, 2011 в 09:30 поставил длину Item Name - 100можно редактировать свои лоты без ограничений по времени
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.