Перейти до змісту

"В жизни так много маленьких радостей..."

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

Вчора, поки не було світла, випадково розговорився з дружиною, виявляється досить приємна жіночка (ну це вже анекдот).

Аха-ха-ха

:_07: :_07: :_07: :_07: :_07: :_07: :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Так приємно дивитись на діточок, які знайшли подарунки під подушками від Миколая.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давно не отримував задоволення від роботи, а вчора і сьогодні тестував нове обладнання, і так добре коли відразу(ну майже) :_07: усе виходить. Наробив приємного бардаку на робочому місці не знаю чому, але це мені приносить якусь радість. :_37:

post-23661-0-26015000-1419540840_thumb.j

post-23661-0-04899200-1419540849_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добру частину дня потратила на витинанки. Ввечері наліпила на вікна - тішуся)))

a2KI.jpg

zpDyb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Еххх, от якби інтернет можна було на шибку приклеїти.... )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вечером ела рафаэлло(что уже само по себе удовольствие) и в конфетке попалось две миндалинки, приятно).Утром проснулась, снежинки за окном, еще приятнее!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поставили ялинку!)))

Хочу поміняти аватарку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

саморобні цукерки. Смакота, як у дитинстві. Формочка для цукерок також радянська.

я вже і забув що таке було, щеі радянські форми такі самі як і в нас , здається що вони у всіх однакові були :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я в отпуску )))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а на вулиці - сніжна казка! *** ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а у лісі так гарно!

o6Q8Day9Ww4.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я сьогодні бампер побив, радості приблизно на 1.5к гривень :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прокинувся, зайшов на Борду, а я вже Power User, приємно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гілочка вишні, зрізана на Катерини, зацвіла вночі. Гарно так))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Вчера в гости пришли друзья, мы когда готовились, думали какую бы программу на вечер придумать, в итоге, поужинали, на десерт сделали фондю, а развлечением выступил подарок старшей дочки на Новый год, мы ей подарили игру UNO,я еще сомневалась оценит ли она его по достоинству, но вчера все сомнения были развеяны, вечер получился веселым и запоминающимся именно благодаря игре! Так что, если хотите побольше маленьких радостей можете попробовать UNO!post-2519-0-42023700-1420888707_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купа вражень! Море снігу! Чудові краєвиди! Задоволена походом зимовими Карпатами :)

P1070053_500.jpgi.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні з дитиною так гарно окунулися в свяченій водичці в с. Баїв.. відчуття неймовірні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зробив нарешті звіт, який півдня мене мучив...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні з дитиною так гарно окунулися в свяченій водичці в с. Баїв.. відчуття неймовірні

По Волиському телебаченню показували сюжет. коли з малим окунались- Боже, як цвІла моя дитина, коли побачила себе в 6 років по телебаченню

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прокинувся, зайшов на Борду, а я вже Power User, приємно.

допиз*івсь:-))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сказати що радість - нічого не сказати))) В решті-решт підключив БЕЗЛІМІТНИЙ інтернет від укртелекому. Більше всіх радіє дочка і мама - закінчились " дискусії" на тему, кому потрібніше 3G модем, з обмеженим трафіком 10 гіг на місяць і швидкістю, від якої хочеться вити)))) Підключені ВСІ девайси( смартфон, ноутбук, нет бук, стаціонарний+ мій смартік Sony KDL-42W705B).

В хаті мир і спокій. :_41:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більше всіх радіє дочка і мама - закінчились " дискусії" на тему, кому потрібніше 3G модем, з обмеженим трафіком 10 гіг на місяць

Сєкас в будь-яку пору доби і борщ з памшуками в постіль тобі тепер забезпечені? :)

Чи навпаки: ти тепер за прачку-швачку і кухарку? :_16:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більше всіх радіє дочка і мама - закінчились " дискусії" на тему, кому потрібніше 3G модем, з обмеженим трафіком 10 гіг на місяць

Сєкас в будь-яку пору доби і борщ з памшуками в постіль тобі тепер забезпечені? :)

Чи навпаки: ти тепер за прачку-швачку і кухарку? :_16:

Та ні,Slavco , встигаємо РАЗОМ і пампушок напекти, і все інше зробити. :_16: Та і не "фанатка в мене жінка всіляких однокашників і іже з ними. В основному, войнушка була з малою( кавалери ж в контактах пишуть) :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Переглянула вчора весь свій гардероб. Вирішила, що найближчим часом не куплю більше жодного чорного чи сірого плаття :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після деяких подій зрозуміла людську сутність деяких людей (попідсиджувати, попідгниджувати, пообсирати) - Не знаю чому, але мені з того чогось так смішно ))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...