Перейти до змісту

Про що говорить місто

lbladko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Йдуть двоє дітородного віку (до 20 років) попідручки в напівтемряві "спальника", і дівчина нетихо так каже "Що ж ти до мене лише у мої критичні дні приходиш?" :smile-zachot:

P.S. Насправді чув.

• Відповідей 2,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

В податковій.

Дівчина-держслужбовець в листі-відповіді на запит з Дирекції нещасних випадків адресатом написала "Ерекцію нещасних випадків". :g05:

Як відразу ж прокоментували присутні: "Кому шо, а курці просо".

Опубліковано
Сидів в перукарні стригся

ой, згадала дещо))

аналогічно, сиділа в перукарні (тоді ще "Конвалії"), заходить

до майстра якась дівчина, вочевидь, її знайома, і намагається вручити їй якийсь пакуночок,

подяку за щось. Та відпирається як може: ой, та нашо..ой, та не треба...

ой, та не візьму..ой, та то ж не моя тумбочка... :D :D

Опубліковано

ой, та нашо..ой, та не треба...

ой, та не візьму..ой, та то ж не моя тумбочка... :D :D

Тату не бийте, тату та не бийте... тату вставайте, тату ну вставайте...

• +1 1
Опубліковано

їхав з міста здолбунів в рівне.

маршрутка, і троє бидло-кросавчегів сидить вкінці. один кумарить і аж похрапує, під алкоголем або наркотиками, другий носовою хустинкою витирає туфлі (під спортивні штани) і згодом витирає нею ж писок, а третій гучно говорить по телефону (з старанним маааасковскім акцентам):

-нє ну ти пасуший сюда. ну я тє гавару, тьолачьга там такая вот просто супєр.

-нє, ну я єйо канеш падмутіл. ну тіпа тири-пири, она говоріт бєрі мальчіков прієжай ко мнє...

-ну как... ну там водку-сєльодку і будєм отдихать...

-ну і чьо? ну канєш атсасала... ну а чьо єй нє атсасать? ну я там єй півко паставіл, ну как положено.

-нармальная? ну да, я ж тібє гавару, пад патужноє півко пакатіт. как патужноє? ну всмислє міцноє.

Опубліковано

Автобус Львів-Луцьк. За містом двох жіночок років 35-40 розібрало після випитого в Львові і одна почала гукати водію: "Вадітєль, ето мая любімая пєсня. Громчє!"

Після цього ота кобіта почала підспівувати :angry2: Добре, що у водія вистачило розуму їй не потакати і не зробити гучніше.

Перед самим Гороховом жінка подзвонила комусь і на весь автобус почала кричати: "Дєвачькі, збирайтеся вечером, будемо пити" (була вже 9-а година). Хавчик в мене є, купіть тікі пластікову посуду. ОЛя, Катя, Вєра....всі збирайтеся! Будемо гуляти!"

П.С. Хотілося б, щоб хоч іноді водії виконували правила щодо відмови нетверезим пасажирам у перевезенні.

Опубліковано

и никто не высадил этих "жиночок" где то по Горохове? :sq_ye:

Ти особисто був свідком того, що когось п"яного водій висаджував?

Я, на жаль, ні.

Опубліковано

був, особисто, коли двоє п`яних молодиків забули, де вони находиться,через декілька хвилин шофер зупинив маршрутку, і з допомогою інших пасажирів ці двоє хлопців залишились на трасі, о другій годині ночі, десь в районі Зорі (Рівненська область) хоча їхали до Луцька... :friday:

Опубліковано

був, особисто, коли двоє п`яних молодиків забули, де вони находиться,через декілька хвилин шофер зупинив маршрутку, і з допомогою інших пасажирів ці двоє хлопців залишились на трасі, о другій годині ночі, десь в районі Зорі (Рівненська область) хоча їхали до Луцька... :friday:

Це швидше за все виняток, ніж правило. Я за останні 9 років (а їжджу я доволі часто) таких випадків не зустрічала. Один раз водій засумнівався у тверезості пасажира, але таки взяв його і той чемно себе вів всю дорогу.

Опубліковано

Був свідком як водій висадив посеред поля між Луцьком і Ковелем трьох биків, один вже почав було обстругувати салон, двох інших - за компанію.

Також при мені водій висадив в Луцьку на автостанції одного красавчєга з серйозного бодуна і з початою пляшкою в кармані. Він правда не мав білета але пропонував доплатити за незручності. Так що питання вийнятковості спірне.

Водій водію рознь,але основна маса - копієчники.

Опубліковано

Був свідком як водій висадив посеред поля між Луцьком і Ковелем трьох биків, один вже почав було обстругувати салон, двох інших - за компанію.

Водій спохватився, коли почали псувати салон, ніби коли сідали ті люди в автобус, то він не бачив їхнього стану :).

Висновок: поки нетверезі пасажири не завдають клопотів водію і не шкодять автобус, а просто заважають пасажирам, то водії їх не чіпають, а пасажири теж не хочуть мати справу з неадекватними особами ("моя хата скраю") :(

Опубліковано
то водії їх не чіпають, а пасажири теж не хочуть мати справу з неадекватними особами

уж не знаю, какими маршрутами ты катаешся, но про себя лично скажу так : около двадцати лет стажа поездок, активных поездок,инциденты решаются просто:остановил машину, взял за шкирку, выкинул за борт... всё...

Опубліковано
то водії їх не чіпають, а пасажири теж не хочуть мати справу з неадекватними особами

уж не знаю, какими маршрутами ты катаешся, но про себя лично скажу так : около двадцати лет стажа поездок, активных поездок,инциденты решаются просто:остановил машину, взял за шкирку, выкинул за борт... всё...

Відкрию секрет: катаюсь з Луцька до Львова найчастіше - ніби нічого особливого в маршруті немає :)

на твоїх словах виглядає просто, а на ділі: п"яного 100-кілограмового бугая не всякий водій буде мати бажання та і силу викинути, не кажучи вже про пасажирів. Тим більше, якщо він просто сидить і дістає одну людину. Героїв, які б такій людині щось сказали, я не бачила.

Опубліковано
Героїв, які б такій людині щось сказали, я не бачила.

Можем встретиться - увидишь в живую... меня... ибо я не только в маршрутках но в в других общественных местах занимаю активную позицию по ходе движухи... :D

и смею утверждать, что и 100 килограммовые бугаи вылетают из дверей так, как сраные веники (извините) :):g05:

Опубліковано
Героїв, які б такій людині щось сказали, я не бачила.

Можем встретиться - увидишь в живую... меня... ибо я не только в маршрутках но в в других общественных местах занимаю активную позицию по ходе движухи... :D

и смею утверждать, что и 100 килограммовые бугаи вылетают из дверей так, как сраные веники (извините) :):g05:

Гетто, якби тебе так часто не забирали наші стражі порядку, то я, можливо, тобі і повірила б :).

А так звиняй :)

Опубліковано

У мене таке враження, що я потрапила в тему " Мене дратує, коли..." , а не "Про що говорить місто: цікаві уривки речень, фраз, що лунають в місті"...

Опубліковано

У мене таке враження, що я потрапила в тему " Мене дратує, коли..." , а не "Про що говорить місто цікаві: уривки речень, фраз, що лунають в місті"...

може вкладками помилилась? ;)

Опубліковано
Гетто, якби тебе так часто не забирали наші стражі порядку, то я, можливо, тобі і повірила б

:unsure: то есть тот факт, что меня несколько раз заметали менты уже говорит о том, что мне нельзя верить ?

ладно.. не будем флеймить... я, вообще то, хороший.

С уважением Гетто. :)

Опубліковано (змінено)

У мене таке враження, що я потрапила в тему " Мене дратує, коли..." , а не "Про що говорить місто цікаві: уривки речень, фраз, що лунають в місті"...

Перечитую ваші цитати і складається враження, що в місті одні неадеквати живуть :)

Теж часто виникає таке враження, враховуючи те, про що люди говорять і в якому стані.

Змінено користувачем talja
Опубліковано

може вкладками помилилась? ;)

Точно Ласка помилилась?;)

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...