Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Класик сказав,в це доводять досліди з психології приматів повністю..

Злочин попереджує не суворість покарання,а його НЕВІДВОРОТНІСТЬ.

Так ось камери якраз і набагато краще справляються,

Крім того острівці вб'ють і ,,винного,, і не винного.

Не кажучи про загальне сповільнення ВСІХ.

Як на мене,краще села,хутори подалі від дороги відсунути.

• Ха-ха 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

38 минут назад, nickel сказал:

В пішохода пріоритет  в пішохідній зоні, в транспорту на дорозі і ніяк не навпаки.

Мова не про пріоритет, а про безпеку. В населеному пункті повинні використовуватись усі можливі засоби для сповільнення руху до 50.

30 минут назад, Nokian сказал:

Ці острівці доцільні десь в Англії,а не в наших реаліях.

Ці острівки доцільні там, де треба сповільнити рух. Хоч в Гондурасі.

16 минут назад, Nokian сказал:

Так ось камери якраз і набагато краще справляються,

Є категорія, яка на камери кладе.

На острівці покласти не вийде.

16 минут назад, Nokian сказал:

Як на мене,краще села,хутори подалі від дороги відсунути.

Ну як би має бути навпаки.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Nokian сказано:

Просто поїздь по Києву ,поблизу Києва.,і подивись яка швидкість.

Враження,що повзуть.

Ти значить по Києву не багато їздив. Там як літали так і літають, і пофіг на ті камери. І регулярно оп пару раз на тиждень хтось "прилітає" і всеодно пофігу решті.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 минут назад, volks сказал:

Мова не про пріоритет, а про безпеку. В населеному пункті повинні використовуватись усі можливі засоби для сповільнення руху до 50.

Я знаю реальний вихід - пересадити усіх на Теслу чи будь-який інший напічканий електронікою пепелац і написати прошивку, яка по ЖеПеЕс координатам знатиме місцезнаходження автомобіля і рекомендовану там максимальну швидкість (населений пункт, ремонт траси тощо) і заборонятиме авто рухатися швидше дозволеного як би ти на газ не давив. Так само коли аварія в якомусь районі, машина отримуватиме онлайн обмеження по швидкості на цій ділянці. А там дивися і під кірпіч не пустить і взагалі битиме по руках, якщо до керма потягнешся. Виглядає фантастично і так само реально як і сповільнення спіхуїв тими недолугими острівками.

Змінено користувачем nickel
  • Ха-ха 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, nickel сказал:

Запитаю, поки тут народу відносно багато: є хоч щось в ПДР, що забороняє мені паркуватися в приватному секторі біля чужого приватного будинку? 

Якщо дорожні знаки чи розмітка не забороняє то можна і якщо територія на якій тре запаркувати авто не є приватною власністю.

Але мешканців приватного будинку явно насторожить авто припарковане біля їх дому, у які дії виллється та настороженість можна тільки гадати.

Но особисто я би не став паркувати своє авто на якийсь більш-менш тривалий час біля чийогось будинку без якоїсь дуже вагомої причини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, Litovets сказал:

Якщо дорожні знаки чи розмітка не забороняє то можна і якщо територія на якій тре запаркувати авто не є приватною власністю.

Але мешканців приватного будинку явно насторожить авто припарковане біля їх дому, у які дії виллється та настороженість можна тільки гадати.

Но особисто я би не став паркувати своє авто на якийсь більш-менш тривалий час біля чийогось будинку без якоїсь дуже вагомої причини.

Блін, я в перерві між цим срачиком про острівці, писав на окремій сторінці повний опис ситуації, а Опері дозволив на робочому столі показувати сповіщення про нові повідомлення в темі. І клацнув на таке сповіщення про нове повідомлення від Електронщика і воно відкрилося на тій сторінці де я писав лонгрід. І все, що стільки часу писав, не збереглося. Не знаю чи в мене вистачить терпіння написати все ще раз. Спробую, але не відволікайте мене острівцями небезпеки. Думку один одного ми вже зрозуміли: я за наповнення бюджету, за здорову економіку, за правову державу, ви - проти. Я проти будь якого ризику для життя чи здоров'я на дорозі, ви - за те, щоб перекласти ці ризики з одних на інших. Пропоную зафіксуватися і  на цьому зупинитися.

Змінено користувачем nickel
  • Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, vampirich сказал:

останній раз був у березні. давненько, але камери давніше стоять.

з Одеси через КИїв (там треба було покрутитися) на Луцьк. За кермом був корінний киювлянін 

то меньше 80 тільки у пробках їхали. а там де не було пробок - то ми мало кого обганяли. в основному - нас

По кийову і так можна їхати 2 години з кінця в кінець, а якщо їхати з дозволеною швидкістю то можна їхати і пів дня. 

Тут вже кожен сам для себе вирішує як йому краще. 

До речі, всякі там любітєлі їздипоправиламнавсістопроцентів, їжжайте в 100ліцу, покатайтеся там тиждень, побачимо що ви заспіваєте опісля:D

В кийові хто іздить завжди по правилах їздить з точки а в точку б дууууже довго:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 хвилин тому, Lisovic сказано:

Там як літали так і літають, і пофіг на ті камери. І регулярно оп пару раз на тиждень хтось "прилітає" і всеодно пофігу решті.

1000%

Ще десь перед самою столицею трішки скидають, ну бо камери, і то навіть не половина,а у місті як і колись  усі бл@ть просто женуть ,все пофіг.

Змінено користувачем yura-patriot
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

24 хвилин тому, Lisovic сказано:

Ти значить по Києву не багато їздив. Там як літали так і літають, і пофіг на ті камери. І регулярно оп пару раз на тиждень хтось "прилітає" і всеодно пофігу решті.

Їздив два місяці тому тиждень щодня з берега на берег.

Звісно дехто швидко їщдив,але більшість повзає.

Оскільки для декого тут головне відстояти СВОЮ думку,(зрештою у всіх великих компаніях 80 відсотків часу йде на вияснення,хто вище,а не на виконання роботи)сенсу щось писати далі не бачу.

Час покаже .

Людей шкода .

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 минут назад, Litovets сказал:

По кийову і так можна їхати 2 години з кінця в кінець, а якщо їхати з дозволеною швидкістю то можна їхати і пів дня. 

Нафіг та мова. Ну поїдеш ти 100 замість 50. Ну проїдеш ти просп Перемоги не за 10 хв, а за 20. Потім Бажана не за 10хв, а за 20. Зекономиш аж 20 хв.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

https://www.facebook.com/100001585771812/videos/4514798568582958/

https://www.facebook.com/100011014481495/videos/1434170160293453/

https://www.facebook.com/100007891142346/videos/214701783866961/

І поки шукав перші три відео, то натрапило на очі ще одне. Весь сюжет не дивився, але раджу глянути хоча б перші пару секунд, думаю цього буде достатньо щоб зрозуміти, що острівці дарують лише ілюзію безпеки, а не саму безпеку.

https://fb.watch/v/el9c0z3EQ/

Бльо, а як тепер з ФБ  відео вставляти?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, nickel сказал:

Я знаю реальний вихід - пересадити усіх на Теслу чи будь-який інший напічканий електронікою пепелац і написати прошивку, яка по ЖеПеЕс координатам знатиме місцезнаходження автомобіля і рекомендовану там максимальну швидкість (населений пункт, ремонт траси тощо) і заборонятиме авто рухатися швидше дозволеного як би ти на газ не давив. Так само коли аварія в якомусь районі, машина отримуватиме онлайн обмеження по швидкості на цій ділянці. А там дивися і під кірпіч не пустить і взагалі битиме по руках, якщо до керма потягнешся. Виглядає фантастично і так само реально як і сповільнення спіхуїв тими недолугими острівками.

Ну взагалі йде тенденція до того щоб убрати водія повністю. Машина керується автопілотом. Як тільки це стане ефективно, роль пілота водія стане декоративною (це буде здійснена мрія для влади). Чи це добре? Не знаю. Але у росії коли розбився суперджет, виявилось що пілоти банально не вміли посадити літак бо все робив автопілот, який на той момент вийшов з ладу.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

37 хвилин тому, Electronshik сказано:

Ну взагалі йде тенденція до того щоб убрати водія повністю. Машина керується автопілотом. Як тільки це стане ефективно, роль пілота водія стане декоративною (це буде здійснена мрія для влади). Чи це добре? Не знаю. Але у росії коли розбився суперджет, виявилось що пілоти банально не вміли посадити літак бо все робив автопілот, який на той момент вийшов з ладу.

Я взагалі думаю, що лисі мавпи - це анахронізм і майбутнє за штучним інтелектом. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання в тому,чи потрібні ми  будемо тому інтелекту.?

Напевно в тій якості,що зараз коти ,собаки при нас.

Сподобаєшся штучному інтелекту- погладить і дасть ковбаски,а не сподобаєшся- віником і в буду .

А дітей людських,як котят топити будуть.

В цьому новому ,дивному, та прогресивному світі .

Зате літунів не буде.

Не завелика плата за заздрість?

• Ха-ха 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 минут назад, Nokian сказал:

Не завелика плата за заздрість?

Што?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

56 minutes ago, Nokian said:

Розслабся, штучного інтелекту нема і не буде в найближчому майбутньому 

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Nokian сказано:

зараз люди людям непотрібні, то яка різниця?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, yucore сказано:

Розслабся, штучного інтелекту нема і не буде в найближчому майбутньому 

та ну, років 40 тому багато що не було, що є тепер, типу відеоз'явзок в кишені був науковою фантастикою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 minutes ago, alexvvv said:

та ну, років 40 тому багато що не було, що є тепер, типу відеоз'явзок в кишені був науковою фантастикою.

Це моє особисте імхо, і моїх багатьо колег. Те, що зараз всюди називають штучним інтелектом, аж ніяк не інтелект :D

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, nickel сказал:

І поки шукав перші три відео, то натрапило на очі ще одне. Весь сюжет не дивився, але раджу глянути хоча б перші пару секунд, думаю цього буде достатньо щоб зрозуміти, що острівці дарують лише ілюзію безпеки, а не саму безпеку.

Перша дтп в Харкові. Там не острівець, а розділювальна смуга як в нас на Соборності з забором посередині. Всьо як положено. Причому це центральний проспект, який схожий на злітно-посадкову. І озаборення цьому лише сприяє. Там постійно гонки.

Друге дтп - освітлений перехід з островком. Ну так це дебіл такий же як в фелічіту влетів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 минут назад, volks сказал:

Друге дтп - освітлений перехід з островком. Ну так це дебіл такий же як в фелічіту влетів.

Тобто ти хочеш сказати, що гарно облаштовані острівки не рятують пішоходів від дебілів? Тоді в мене для вас погана новина - після облаштування острівців безпеки на трасі Луцьк-Ковель безпечніше не стане.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, yucore сказано:

Це моє особисте імхо, і моїх багатьо колег. Те, що зараз всюди називають штучним інтелектом, аж ніяк не інтелект :D

Так,наче особистість існує,особливо в наш час.

Достатньо пару постів у фейсбуці,пару новин по тв і більша частина планети всреться..

І це лише початок.

3 годин тому, alexvvv сказано:

зараз люди людям непотрібні, то яка різниця?

Ага,ші влізе в мізки так,що ти і не помітиш,і він за тебе буде рішати,хто кому потрібен,хто кому друг,чи ворог. А ти думатимеш,що це твоя власна воля,особистість і тд.

На сьогодні актуальні вже не інформаційні війни,а когнітивні,якщо хто не в курсі.

• Ха-ха 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, nickel сказал:

Тобто ти хочеш сказати, що гарно облаштовані острівки не рятують пішоходів від дебілів?

Від дебілів допомагає лише стіна, стовп, дерево і далі по списку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, Nokian сказано:

Їздив два місяці тому тиждень щодня з берега на берег.

Звісно дехто швидко їщдив,але більшість повзає.

Більшість повзає!)))) 

Це просто смішно. Ну може, біля золотих воріт де бруківка, то може. А по центральним дорогам? Де  хєрачить  на таврії або жигуликах у лівому раду під 90 і похєр ті камери, і підрізає,не вводьте людей у оману. 

PS: щось я думаю, що ви у Київ взагалі не їздили, тіпа хайп. 

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 хвилин тому, yura-patriot сказано:

PS: щось я думаю, що ви у Київ взагалі не їздили, тіпа хайп. 

Чому ж? На мостах там та в'їздах-виїздах з них завжди срака. А враховуючи що Нокіан їздив туди сюди - може він по тягучці постійно волочився, через що такі в нього і висновки? :)

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...