Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А я так розумію знак "Попереду нові дорожні знаки" ніхто не встановлював?

Люди які їздять там все життя навіть не дивляться на нові дорожні знаки. Цікаво яка ситуація з розміткою

• Подобається 2
Опубліковано
16 часов назад, Amor сказал:

А я так розумію знак "Попереду нові дорожні знаки" ніхто не встановлював?

Люди які їздять там все життя навіть не дивляться на нові дорожні знаки. Цікаво яка ситуація з розміткою

Розмітка стара. Вчора там їхав - водії хамили, коли я став пропускати авто з кільця.

Опубліковано
17 годин тому, Amor сказано:

Цікаво яка ситуація з розміткою

А яка ж може бути, тож не постирали рєзко. Хоча це не особо важливо, так як пункт 8.2 ПДР каже:

Дорожні знаки мають перевагу перед дорожньою розміткою

• +1 1
Опубліковано
3 часа назад, jack74 сказал:

Хоча це не особо важливо, так як пункт 8.2 ПДР каже:

Дорожні знаки мають перевагу перед дорожньою розміткою

Вчора проїжав там, ніхто нікого не пропускає. Все як було так і лишилось. Якщо чесно навіть сам не побачив ті знаки оновлені. Привикли ж всі що має бути так. В будь якому випадку знак по встановлення нових знаків потрібен

Опубліковано
15 хвилин тому, Amor сказано:

Вчора проїжав там, ніхто нікого не пропускає. Все як було так і лишилось. Якщо чесно навіть сам не побачив ті знаки оновлені. Привикли ж всі що має бути так. В будь якому випадку знак по встановлення нових знаків потрібен

прикольно, що ніхто не зважає на нові знаки, бо привикли. дивно, що хтось буде бачити знак про встановлення нових знаків. хіба, що його прямо посеред вулиці поставити, так, щоб для того, щоб проїхати, приходилось виходити з авто і прибирати в сторону. і так перед кожним авто

Опубліковано
3 минуты назад, rl72 сказал:

прикольно, що ніхто не зважає на нові знаки, бо привикли. дивно, що хтось буде бачити знак про встановлення нових знаків. хіба, що його прямо посеред вулиці поставити, так, щоб для того, щоб проїхати, приходилось виходити з авто і прибирати в сторону. і так перед кожним авто

В будь якому випадку великий прямокутний червоний знак привертає увагу. Тимбільше його встановлення необхідно згідно ПДР

• 2 тижня потому...
Опубліковано

З 14 серпня рух транспорту вулицею Генерала Шухевича зупинять.

Про це повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Вулицю перекриють через ремонт.

Обмеження триватиме до завершення усіх робіт.

• +1 1
Опубліковано

трішки не про Луцьк, але варто уваги

Гуляючи з дитиною біля дороги треба бути дуже уважним, а краще уникати таких прогулянок та прогулюватись десь подалі від доріг. бо як показує практика усього передбачити неможливо, а люди часто ведуть себе вкрай огидно сідаючи за руль автомобіля під дією алкоголю чи наркоти.

p.s. у матері та дитини неймовірно сильні ангели-охоронці.

• +1 3
Опубліковано

Декілька слів про польських поліцейських. Якщо мимо теми, прошу пардону, перемістіть.

“Сиди в машині, пан”. Польські поліцейські приструнили українців з “Дорожнього контролю”

24.JPG

• Подобається 1
  • +1 1
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Завтра, 30.08, з 8 години ранку має відбутися мітинг біля Міської ради, можливо заблокують рух транспорту, краще об'їхати той участок дороги.

Опубліковано
4 годин тому, FOX сказано:

Не знаю сюди чи в гумор, але в Заборолі встановили нові знаки :blink:

1.jpg

Два із них нові. А ось цей - то ж знак аварійної зупинки:D

• +1 1
  • 1 місяць потому...
Опубліковано
1 година тому, d.u.a.l сказано:

Хто зібрався їхати в сторону Ковеля, будьте дуже уважні - схоже, що на дорозі розлита солярка, зчеплення з дорогою дуже погане, при різкому гальмуванні або газуванні колеса пробуксовують. Ледь не наздогнали спрінтера, який різко передумав йти на обгін. При цьому ідіотів, що летять незважаючи ні на що вистачає

Це по всій протяжності? Чи якійсь відрізок?

• 2 тижня потому...
Опубліковано
On 8/14/2017 at 12:23 PM, Oli said:

вчора муніципали штрафували всі машини в районі зоопарку-ротонда

вибач шо так пізно побачив - а за що штрафували?!

Опубліковано
1 година тому, itax сказано:

вибач шо так пізно побачив - а за що штрафували?!

типу парк там... а водії роблять стоянку

Опубліковано

Можливо хтось знає, чому в нашому місті відсутня розмітка смуг руху? Вже другий рік мучить це питання.

Опубліковано

Зрізали шлагбаум, що був біля Соборності 20А (за лівою паркувальною площадкою біля ЗАГСу).

Тепер є наскрізний проїзд з Кравчука (від Патіо, вздовж парку під будинками) на Соборності.

Питання: нах.ра??? В цих дворах постійний сильний рух пішоходів плюс відразу на проїзд виходять двері майже всіх під'їздів з кількох дев'ятиповерхівок.

"Слава" Харкова нашій міській владі спокою не дає?  

• +1 3
Опубліковано
40 минут назад, Svityaz сказал:

Питання: нах.ра??? В цих дворах постійний сильний рух пішоходів плюс відразу на проїзд виходять двері майже всіх під'їздів з кількох дев'ятиповерхівок.

Давно пора. Взагалі адекватні люди не ганяють по дворах, а якби я там жив і мені від гостинця щоб додому потрапити треба було б робити неймовірно величезний круг. На місці цих перешкод можна поставити височенні лежачі поліцейські на яких будуть присупинятись "гонщики"

• +1 2
  • -1 1
Опубліковано
12 минут назад, Amor сказал:

. На місці цих перешкод можна поставити височенні лежачі поліцейські на яких будуть присупинятись "гонщики"

І що? Від цього кількість транзитного транспорту не зменшиться. Одні дибіли наробили входів в під'їзд не з двору, а інші тепер перетворили це все на проїзд.

Опубліковано
14 хвилин тому, Amor сказано:

Давно пора. Взагалі адекватні люди не ганяють по дворах, а якби я там жив і мені від гостинця щоб додому потрапити треба було б робити неймовірно величезний круг. На місці цих перешкод можна поставити височенні лежачі поліцейські на яких будуть присупинятись "гонщики"

Я вас здивую, але якраз я "там живу". І з мене корона не падає від того, що я весь час заїжджаю на Кравчука або через Воїнів-Інтернаціоналістів, або через Гордіюк... Ви хоч раз бачили скільки біля цих будинків гуляє дітей? Вся дитяча інфраструктура для цих будинків розташована в парку, що зараз буде знаходитись через цей наскрізний проїзд. Я вже не кажу про те скільки мамочок з колясками гуляють по парку і поруч з ним...

Ще один момент: біля шлагбаума на ніч паркувалось багато машин жильців цих будинків, куди їм тепер діватись?

• +1 1
Опубліковано
8 минут назад, Svityaz сказал:

Я вас здивую, але якраз я "там живу". І з мене корона не падає від того, що я весь час заїжджаю на Кравчука або через Воїнів-Інтернаціоналістів, або через Гордіюк... Ви хоч раз бачили скільки біля цих будинків гуляє дітей? Вся дитяча інфраструктура для цих будинків розташована в парку, що зараз буде знаходитись через цей наскрізний проїзд. Я вже не кажу про те скільки мамочок з колясками гуляють по парку і поруч з ним...

Ще один момент: біля шлагбаума на ніч паркувалось багато машин жильців цих будинків, куди їм тепер діватись?

Ще як варіант поставити там знак, заборону в'їзду, який в свою чергу не буде заважати швикій з проблисковими маячками чи пожежній

Опубліковано
12 минут назад, Cherman сказал:

Думаєш, той знак зупинить дебілів?

Їх зазвичай зупиняє лише бетонна стіна.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...