Перейти до змісту

Первый опыт

Acid Burn

874 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 242
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

у мене от х..ва карма, попадалися виключно (практично завше) чоловіки без досвіду - цнотливі. О как. А у самої то трапилося в 16. Не шкодую ні разу:)

:_36:

Може не в тих місцях ловили?

Так воно ж, зараза, саме збігається)) Співчуваю, Varvara)) І в мене таке лихо було. До цього часу згадую з жахом і огидою, не дай боже нікому таке пережити. Щодо мого першого- після 18. Не переношу ото коли дівки нинішні з 12 починають... і до 16 проходять крим,рим і мідні труби. Але! Почитавши першу сторінку, вловила думку що якщо ми сякі- такі, "відкрились" до замужества/ одруження, значить ми б..ді і бл..уни??? А що сказати, коли обоє перший раз один з одним спробували, досвід вийшов гіркий, і вони все життя прожили так і не знаючи нормального сексу? так н*х тоді таке життя, щоб лягати до дого діла з кислою мордою, ніби на страту? І н*х таке одруження? Коли люди одружуються, вони мають знати ЩО отримають.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Шось ви таку хєрню пишете народ. Якщо вам поєбацца, то шукайте досвідчених. Зачєм тоді звязувались, якщо прямо "з огидою" тепер згадується? Кароч, типова для людини риса - прикрити свою недалексть зваливши вину за усе на когось міфічного.

І да, судячи з таких слів, вас там згадують з не меншою огидою. :smile3:

Опубліковано

А при чому тут огида? Це якби у жінки перший раз. купа крові, тоді - так. А чоловік... Тим більше якщо є почуття то як може бути огидно? Тупо.

Опубліковано

огидно..прекрасно..

перший раз - це те, що запам"ятаєш на все життя і почуття викликані ним -

одні з найсильніших. Якщо чесно, не бачу особливого приколу ними ділитися

• 6 місяців потому...
Опубліковано

в мене перший досвід був в 6 років :blush: а далі був вже не перший досвід. :blink:

клепки в мозгах явно невистачало.

Опубліковано

в мене перший досвід був в 6 років :blush: а далі був вже не перший досвід. :blink:

клепки в мозгах явно невистачало.

ну да, а зараз взагалі, тільки миготить в мозгах :g15: а ще з технологічним прогрессом. то взагалі :g05:

Опубліковано

:naezd:

То все жарти.

Перший досвід має бути тільки по великому і взаємному коханню. Після весілля. Під алкоголем і таблетками не рахується

Опубліковано

То все жарти.

Перший досвід має бути тільки по великому і взаємному коханню. Після весілля. Під алкоголем і таблетками не рахується

йди лічись чудо

Опубліковано

То все жарти.

йди лічись чудо

може порадиш когось?

• 4 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

Раз тема піднялася сама-собою, то прикріплю сюди ще одну цікаву статтю

Бремя ДЕВСТВЕННОСТИ

Абсолютно зачьотна і правдива стаття.

Багато в чому тут проблема батьків і матерів, які повинні правильно і мудро виховувати дітей, а не пускати статевий розвиток дітей на самотьок.

Усе перевернулось з ніг на голову.

Те, що було завжди істиною, - зараз висміюється.

Але від цього воно не перестає бути істиною.

Гниль рано чи пізно всерівно виходить на поверхю.

"Так что храни целомудрие, всё остальное пройдёт" © БГ

Путь христианского подвига : собирание себя в "целомудрие". Это не просто образ сексуального поведения. Целомудрие – это "цельность мудрости". Это умение всегда действовать из своей глубины, не отдаваясь на волю поверхностных сиюминутных влечений ("страсть" – это страдание, пассивность, причиненность, спровоцированность, несвобода).

Целомудрие – это умение никогда не быть равным сиюминутному "контексту" и его "нуждам". Это умение всегда помнить о главном. Это постоянная верность самым светлым минутам cвоей жизни.

Закон Бога, він же - закон природи, закон існування всесвіту - завжди діяв, діє і буде діяти. Незалежно від того, виконуємо ми його чи порушуємо. І від цього нікуди не втікти. Тільки наслідки різні.

Опубліковано

мені дівка перший раз віддалася на мій день народження, мені стукнуло 16, їй було 15. після того панєслась....:D

з того часу пройшло більше 10 років, дівчат/жінок було багато і замітив таку тенденцію: незнаю, може просто співпадіння але - ті дівчата, які раніше почали інтимне життя (до 18 років) - вони більш ненаситніші в ліжку, більш проявляють ініціативу зайнятись сексом, їх легше довести до оргазму і вони отримують більшу кількість оргазмів ніж ті, хто втратив незайманність пізніше. Можливо ранній інтимний досвід впливає на розвиток та чутливість рецепторів в жінок!??

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...