Перейти до змісту

Рибалка на р.Стир

Grekus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В цю неділю вирішив сплавитись в районі лісу за Кульчином. Природа клас ліс вбрався в кольорову гаму яку важко описати. Бачив 2 качки. старі забуті жерлиці (рогаткі). Но не бачив покльовок. Кілька кілометрів проплив за течією просто кидаючи. Потім на моторі назад протролінгував. В результаті одну приманку обірвав, один трофей зняв з корчів. По дорозі додому забіг в ліс на місце де в дитинстві бігав зранку за грибочками, натрапив на іноземця, польський не був примерзлий. Хоча зранку на стариці був лід.

post-6067-0-32309700-1446553332_thumb.jp

post-6067-0-13083800-1446553341_thumb.jp

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 878
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сьогодні розловив "Інквізитора". Бо вертушки і колєбалки різних кольорів мовчали повністю.

За 2,5 години на Стирю 4 щучки і плюс два сходи. Три відпустив, бо геть малі. І до того ще й худющі.

Більшу з чотирьох (500 грам) прийшлося забирати, бо розрив лівих жабер і пробите ліве око.

Почала брати ближче до заходу сонця.

post-1314-0-10792600-1447429534_thumb.jp

post-1314-0-18363700-1447429582_thumb.jp

post-1314-0-27387900-1447429597_thumb.jp

• 4 тижня потому...
Опубліковано

почали вчора в малево. колеги плювалися що тут вода чиста і риби нема. я добряче розізлився і сказав, що їду автобусом в хріни. поїхали всі. пововузилися на дамбі півтори годинки - зеро. по дорозі додому заглянули на копанку в золочівці. я цапнув зеленого грам 250 на лярву, юра взяв крупнішого на 65 сквада. потім прийшла зла бабка і сказала що водойма приватна,але паперів нема. кльову не було то ми через трохи дали годі.

Опубліковано

Невже хріни взагалі мовчать????? А русло нижче геса? Не стукали?

я то стукав, але з мене стукач так собі. дядькі ловили на живчика - бачив один пістона витяг.

приїхав абориген мопедом, казав три тижні як не був там, а так то клювало справно, на руслі влітали більші. так він і забрався через 15-20 хв лову. з човна юнак взяв кілушку і окуня 150 гр на руслі на гуму. позавчора рома з човна в набережному взяв дві півторачки + один схід, окуня не було.

Опубліковано

тільки приїхав з хрінів. Але напишу про це у відповідній темі, ато нас шось не в ту степ потягнуло)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Був у неділю на Заливі (Ковельська). Кудись далі їхати, зважаючи на прогноз на після обіду, не захотів. Ловив з човна. Окунь був явно не надто активний... Зловив десять окунів, був і відвертий дріб'язок і 150-200гр. З приманок явного фаворита не було, доводилося постійно змінювати приманки. Але краще проявили себе різні їстівні черв'яки. В щуку особливо не "впирався", декілька разів кинув більші приманки, й на тому все. Оскому збив, та й отримав дозу рибальського адреналіну. Фото не робив, можливо якось згодом, аби час був, змонтую коротке відео...

Очікую наступної можливості кудись вибратися порибалити...

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Вискочив на старицю Стиру половити поплавчанкою. Пройшов близько кілометра, на одному місці попав на краснопірку. Кльов був приблизно пів годинки, і потім затихло. Клювало тільки на мотиль. Опариш був проігнорований. Ловив без прикормки, поплавчанкою з мормишкою та гачком. Був навіть дуплет і кілька сходів. Брало більше на гачок та кілька на мормишку.

IMG0452A.jpg

IMG0453A.jpg

IMG0449A.jpg

• 2 тижня потому...
Опубліковано
14 годин тому, Віталька сказано:

ходив 06.03.16 було кілька ударів,але нічого не вийняв, зате лопнув спінінг (без зацепа,просто укр.виробництво)

IMG_1457262398690_V_800.jpgi.gif

А фірма яка?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Клюнув мені сьогодні величезний головень (приблизно 5-7кг.)на черв'яка під самим берегом, жилка 0,3 крючок великий і тонкий. Тільки підняв його до поверхні води зразу потягнув на дно, я зажав фрикціон тісніше і тут схід, витягую крючка а він розігнутий. Такого великого головеня я ще ніколи не бачив і можливо не побачу, а тут ще й крючок підвів, дуже шкода але знаю що є велика риба в Стиру.

Опубліковано
4 часа назад, Тарас23 сказал:

Клюнув мені сьогодні величезний головень (приблизно 5-7кг.)на черв'яка під самим берегом, жилка 0,3 крючок великий і тонкий. Тільки підняв його до поверхні води зразу потягнув на дно, я зажав фрикціон тісніше і тут схід, витягую крючка а він розігнутий. Такого великого головеня я ще ніколи не бачив і можливо не побачу, а тут ще й крючок підвів, дуже шкода але знаю що є велика риба в Стиру.

досвід приходить з помилками, шкода що зі своїми. також сьогодні рибалив, правда не Стир. клюнув коропець, да такий що навіть підняти не міг з дна, хвилин 10 поводив на фрікціоні по ставочку, рибачки з підсаками на поміч підійшли, бо видно було що риба неймовірна, та підвів гачок - розігнувся(((( тепер тільки ковані дорогі на озброєнні

Опубліковано

Ковані дорогі гачки теж не вихід - можуть ломатись у самий відповідальний момент. До якісних гачків ще треба якісний фрикціон + холодна голова + майстерність/досвід. Прямі руки опція за замовчуванням.

Опубліковано

Вчора пообіді вдалось трохи порибалити. Мав ще два нереалізованих клювання на коливалку, ймовірно головня.

Фото0553.th.jpg  Фото0555.th.jpg

Опубліковано
57 хвилин тому, Lisovic сказано:

А що там з водою в Стиру, буде паводок чи так як минулого року?

Погано...води мало зовсім.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...