Адміністратори kmd Опубліковано 17 Січня, 2009 в 16:29 Адміністратори #51 Опубліковано 17 Січня, 2009 в 16:29 Ді ти не помилявся. А блек ляпає то чого не знає. Туману, він тут один з не багатьох хто знає що таке tcp/ip і шо таке 200 машин безконтрольних юзверів в одному броадкаст домені. Сіко в них різного софта, по яких сайтах лазять. Відповідно якої там тілько вірусні нема У нас в дворі локалочка на надцять машин. Так на таку малесеньку мерержу находяться 2 красавчега, що від вірусної активності їх машин лягають свічі, а сука впадло ночером лазити ребутати Я в принципі за шару між усіма і нашару Але, з другої сторони по якості мережа явно виграє. А значить виграє від цього більшість юзрерів. Програють тільки такі я фенікс. ІМХО.
ursa Опубліковано 17 Січня, 2009 в 16:35 #52 Опубліковано 17 Січня, 2009 в 16:35 По-моєму якщо існують якісь проблеми і недоліки то їх компанія просто може якимось чином усунути, врахувати побажання клієнтів.... Є невдоволені люди - треба компанії над цим працювати. Компанию устраивает такое положение вещей. Возмущены процентов 5, ну 10... Даже если они разорвут договор - компания не сильно пострадает. Плюс постоянно подключаются новые абоненты. Есть хороший принцип: "Зачем улучшать то, что исправно работает и приносит прибыль?!! Обычная экономически обоснованная политика невмешательства Був вже випадок, що не було інета кілька годин, виявляється в крутого Датагрупа резервних каналів то нема... Был уже случай, когда УкрТелеком лёг. А ещё - торренты не качались... Ничего, пережили Чи всі канали накрились медним тазом в один момент в Датагрупа, а в інших все працювало тоді? А читал, недавно в океане три интернет-кабеля порвало, и ку-у-уча народа сидела без инета. И в то же время у многих он был... И почему же оно так бывает?
Orfey Опубліковано 17 Січня, 2009 в 16:58 #53 Опубліковано 17 Січня, 2009 в 16:58 вот зараз буде весело коли пропаде інет і почнуть всі звонити на Датагруп. Раніше в підмережі в чаті відписались один позвонив і всі знають, а зараз і дозвонитись буде не реально
FENIX Опубліковано 17 Січня, 2009 в 18:22 #54 Опубліковано 17 Січня, 2009 в 18:22 P.S. ви стукайте в аську мені чи як, щоб я знав коли мені сюди заходити і відповідати на "безглузді повідомлення" Хм, а я думал, что из твоего общения в этой теме ты сделал вывод, что здесь не особо-то и ждут твоих сообщений... Народжений тупим думати не зможе 2Yurik фільтруй базар. твого інтелекту не вистачило дати більш нормально відповідь, а? Але так як тебе, десь 3-5 класника рівня, взагалі нормально, молодець хлопчина, можеш погладити себе по голівці
difoto Опубліковано 17 Січня, 2009 в 18:34 #55 Опубліковано 17 Січня, 2009 в 18:34 я удивлен, как это FENIX не написал "ентілєкту"
FENIX Опубліковано 17 Січня, 2009 в 18:43 #56 Опубліковано 17 Січня, 2009 в 18:43 я удивлен, как это FENIX не написал "ентілєкту"до чого ти це п**данув? вибачаюсь за прямость поставленого питання?це кстаті вже йде як флуд, не хто не помітив, що основна тема десь там в стороні?
Адміністратори kmd Опубліковано 17 Січня, 2009 в 18:55 Адміністратори #57 Опубліковано 17 Січня, 2009 в 18:55 Фся тема флуд.А ти фенікс хам. а з хамами так і спілкуються.
FOX92 Опубліковано 17 Січня, 2009 в 19:09 #58 Опубліковано 17 Січня, 2009 в 19:09 О я бачу, що вже адміністратори долучились до розмови, це добре! Так все таки хтось може нормально відповісти на питання з загальним ІР, чи ні? Про підмережу взагалі промовчу...нема слів.
FENIX Опубліковано 17 Січня, 2009 в 19:09 #59 Опубліковано 17 Січня, 2009 в 19:09 Фся тема флуд.А ти фенікс хам. а з хамами так і спілкуються.да я ніби і не починав, я вже після деякіх "особливих" відповідів... не спорю
difoto Опубліковано 17 Січня, 2009 в 19:12 #60 Опубліковано 17 Січня, 2009 в 19:12 Это я п**данул, поскольку ничуть не сомневаюсь в способностях твоей внутричерепной пустоты проанализи... ээ...я просто не сомневаюсь в тебе.
spqr Опубліковано 17 Січня, 2009 в 19:17 #61 Опубліковано 17 Січня, 2009 в 19:17 Бунт співпадає по чіслам з прошлогоднім(по тарифам у "ціни на інет",яку нашось закрили).І думаю те що писали на форумі дало своє,авось щось і з айпі зміниться.
D@ve Опубліковано 17 Січня, 2009 в 19:21 #62 Опубліковано 17 Січня, 2009 в 19:21 Давати юзерам, які ніколи не чули про фаервол (а таких 95%) білий ір, щоб він голою сракою в інтернет постійно дивився - тільки зробити йому гірше. Потім буде звонити і казати: "А що у вас за інтернет такий, я тільки підключився, а у мене вже весь трафік пропав" (чи машинку похачили, чи бота з нього зробили). А ти йому будеш докажи, що спасение утопающих...
SergLi Опубліковано 17 Січня, 2009 в 19:30 #63 Опубліковано 17 Січня, 2009 в 19:30 Ниттям, спорами і обзиваннями ще ніхто собі білий ІР нездобув. Як вже неодноразово казали просто змініть провайдера на такого що дасть вам білий ІР. А на прощання можете зробити фотакому/датагрупу якусь западлянку, наприклад відрізати конектор мережевого кабеля, проводки застругати і всунути в ту дирку 220-вольтової розетки де знаходиться фаза
Адміністратори kmd Опубліковано 17 Січня, 2009 в 19:36 Адміністратори #64 Опубліковано 17 Січня, 2009 в 19:36 Договоритесь..
difoto Опубліковано 17 Січня, 2009 в 19:56 #65 Опубліковано 17 Січня, 2009 в 19:56 Ниттям, спорами і обзиваннями ще ніхто собі білий ІР нездобув. Як вже неодноразово казали просто змініть провайдера на такого що дасть вам білий ІР. А на прощання можете зробити фотакому/датагрупу якусь западлянку, наприклад відрізати конектор мережевого кабеля, проводки застругати і всунути в ту дирку 220-вольтової розетки де знаходиться фаза А на аватаре ты выглядишь серьёзней
fog Опубліковано 17 Січня, 2009 в 20:30 #66 Опубліковано 17 Січня, 2009 в 20:30 Ниттям, спорами і обзиваннями ще ніхто собі білий ІР нездобув. Як вже неодноразово казали просто змініть провайдера на такого що дасть вам білий ІР. А на прощання можете зробити фотакому/датагрупу якусь западлянку, наприклад відрізати конектор мережевого кабеля, проводки застругати і всунути в ту дирку 220-вольтової розетки де знаходиться фаза блесни інтілектом.. скажи ше які пари... на рахунок недоступності деяких сайтів то як не крути а це вина ресурсів, провайдер не винен в тому шо банять його ІРшки... в укртелекому теж є такі проблеми да видаються різні ІРшки але ж не від балди вони беруться.. є фіксовані рамки видачі, тобіш DHCP пули 82.207.0.0/17 91.124.0.0/16 92.112.0.0/15 195.5.0.0/18 195.5.0.0/19 195.5.32.0/19 195.47.212.0/24 195.242.95.0/24 213.179.224.0/19 213.186.103.0/24 додаєм на серваку всі вищеперечислені мережі в заборонені для доступу і Укртелеком доступу до ресурсу немає... вся ця інформація знаходиться у відкритому доступі впринципі наїхать на провайдера за недоступність певного сегменту мережі не вийде визначення інтернету це комп'ютери і мережі об'єднані між собою... але ж ніде не перераховано які вот наприклад я не маю доступу до сегменту UA-IX... пропонуєш мені поскаржитись Укртелекому щоб вони мені організували доступ? ню-ню... коли була необхідність доступу було організовану проксю в той сегмент, канал проксі-сервака доступ до UA-IX мав, тому все було гуд
Саня Опубліковано 17 Січня, 2009 в 20:32 #67 Опубліковано 17 Січня, 2009 в 20:32 Давати юзерам, які ніколи не чули про фаервол (а таких 95%) білий ір, щоб він голою сракою в інтернет постійно дивився - тільки зробити йому гірше. Потім буде звонити і казати: "А що у вас за інтернет такий, я тільки підключився, а у мене вже весь трафік пропав" (чи машинку похачили, чи бота з нього зробили). А ти йому будеш докажи, що спасение утопающих...Біда то яка... а-я-я-я-яй. Як ж тоді люди на ОГО сидять і в світ дивляться?
Адміністратори serega Опубліковано 17 Січня, 2009 в 20:33 Адміністратори #68 Опубліковано 17 Січня, 2009 в 20:33 виявляється в крутого Датагрупа резервних каналів то нема Я думал, датагруп единственный провайдер, имеющий резервные каналы жаль, что я ошибался. Отчасти Ты не ошибался. Резервных каналов у ДГ действительно нет в каждую квартиру. У меня есть: ДГ, телеком и визор.
fog Опубліковано 17 Січня, 2009 в 20:36 #69 Опубліковано 17 Січня, 2009 в 20:36 Давати юзерам, які ніколи не чули про фаервол (а таких 95%) білий ір, щоб він голою сракою в інтернет постійно дивився - тільки зробити йому гірше. Потім буде звонити і казати: "А що у вас за інтернет такий, я тільки підключився, а у мене вже весь трафік пропав" (чи машинку похачили, чи бота з нього зробили). А ти йому будеш докажи, що спасение утопающих... Біда то яка... а-я-я-я-яй. Як ж тоді люди на ОГО сидять і в світ дивляться? да так і сидять... і банять телекомівські підмережі не гірше за інших
Zheny@ Опубліковано 17 Січня, 2009 в 20:43 #70 Опубліковано 17 Січня, 2009 в 20:43 Ніхто, ніякий провайдер не застрахований від негараздів. Юзав півроку Візор - дзвонили до мене і казали - "виключте торент"!! Зате швидкість до ФТП - до 9Мбайт!!!Був користувачем Фотакома/Датагруп - класний інет, обмінник , все норма. - єдиний недолік - весняно-літні грози. (ніякий провайдер від цього не застрахований, НІЯКИЙ. Хіба той що оптику до кожного користувача підводить!) Користувач ДГ і досі (на роботі, теперішній і був на попередній))Зараз користувач Укртелекома. Більше року (дома) . Жодних нарікань не було. Окрім падіння серверів десь у Європі. І час від часу плужить нет. "Тимчасові незручності"..Коли є проблеми - є служба підтримки, яка ЗОБОВ'ЯЗАНА допомогти і відповісти на питання клієнта. За це Ви теж платите гроші. Уважніше читаємо договори про надання послуг. Щоб не говорити дурниць! До чого я це все.. Ах да.. до того, що : Є вибір провайдерів. Всі вони не без гріха. всім кому хочеться "понити", поплакатися у жилетку - сходіть до психоаналітика..P.S. щодо кількості ІР адрес та різних Рапід.. Це жлобство!!! Купи акаунт і перестань нити. Тоді тобі буде нас*ати на кількість адрес..
ursa Опубліковано 17 Січня, 2009 в 21:48 #71 Опубліковано 17 Січня, 2009 в 21:48 P.S. щодо кількості ІР адрес та різних Рапід.. Це жлобство!!! Купи акаунт і перестань нити. Тоді тобі буде нас*ати на кількість адрес.. Ага, точно Плюс к этому и качать сможешь с большей скоростью
fog Опубліковано 17 Січня, 2009 в 22:35 #72 Опубліковано 17 Січня, 2009 в 22:35 Юзав півроку Візор - дзвонили до мене і казали - "виключте торент"!! Зате швидкість до ФТП - до 9Мбайт!!! за це вже не раз чув, жаль не довелось мені побути клієнтом візора... такий звінок би зарядив мене енергією на весь день, про те чим би зарядились ті хто звонили я промовчу P.S. щодо кількості ІР адрес та різних Рапід.. Це жлобство!!! Купи акаунт і перестань нити. Тоді тобі буде нас*ати на кількість адрес.. ога, ну або торрент юзать, зараз рідко можна зустріти паблік інфу не продубльовану на торрентах.. але скоріш за все навпаки - не продубльовану на рапіді))
ursa Опубліковано 17 Січня, 2009 в 22:43 #73 Опубліковано 17 Січня, 2009 в 22:43 Був вже випадок, що не було інета кілька годин, виявляється в крутого Датагрупа резервних каналів то нема...... Чи всі канали накрились медним тазом в один момент в Датагрупа, а в інших все працювало тоді? Кстати, сегодня с обеда "лежит" весь Вокзал, который под Визором - объяснение звучало как "згорів кабель". Восстановить доступ планируют завтра к 12:00. Ты представляешь, у них тоже нет резервной линии! Жесть! Ахтунг! В Луцке нет нормальных провайдеров! Куда тикать?!
legolas_soi Опубліковано 17 Січня, 2009 в 23:02 #74 Опубліковано 17 Січня, 2009 в 23:02 Тьфу тьфу, "весь вокзал" до мене не відноситься? я з інетом, хоча й живу в привокзальному. Повезло цього разу)
ursa Опубліковано 17 Січня, 2009 в 23:07 #75 Опубліковано 17 Січня, 2009 в 23:07 Значит, не весь, но какая-то его часть - точно (несколько человек жаловались)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.