Перейти до змісту

Де є паливо?

Harddriver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
46 минут назад, NeoN сказал:

Ну як вам, панове, оновлені ціни на деяких заправках. Думаю скоро всі один перед одним будуть ціни до небес піднімати. 

Запрягайте хлопці коні...

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, nickel сказано:

Електрика, Клаус, електрика. Навіть якщо мало хрошей,здохла машина на електротязі і поїзд на дальняк. Тіко так. 

• +1 1
Опубліковано

Нікуди подіти паливо: білоруські НПЗ на межі зупинення

У той час, як в Україні відчувається дефіцит палива, у Білорусі проблема діаметрально протилежна — його надлишок. Нафтопереробна галузь країни перебуває на межі колапсу, адже бензин і дизель із Білорусі виявилися нікому не потрібними.

Опубліковано
5 хвилин тому, volks сказано:

Хай в рашку або казахам продають:D

Цитувати

Традиційно білоруські НПЗ заробляли на експорті та приносили в країну валюту: 35% продукції постачалося в Євросоюз, ще 33% — в Україну.
У самій Росії білоруські нафтопродукти не потрібні, адже там достатньо продукції своїх заводів і конкуренти їм не потрібні.

:sm110:

Ще кажись вони якісь добрива виробляли.

Опубліковано (змінено)

А наші імпортери типу такі чесні стали і не знайшли схемки як то купити у білорусів дешево, а продати українцям за дорого, бо так дорого купили в ЄС ? Ну якщо ще ні,то вангую,що скоро справляться...

Змінено користувачем SergLutsk
Опубліковано (змінено)
23 годин тому, nickel сказано:

Нікуди подіти паливо: білоруські НПЗ на межі зупинення

У той час, як в Україні відчувається дефіцит палива, у Білорусі проблема діаметрально протилежна — його надлишок. Нафтопереробна галузь країни перебуває на межі колапсу, адже бензин і дизель із Білорусі виявилися нікому не потрібними.

готовий і по 80 грн. за літр їздити, або пересісти на інший вид палива чи транспорту, аби не купляти у цих сук більше НІКОЛИ

Змінено користувачем dimmon
  • +1 3
Опубліковано (змінено)
On 07.05.2022 at 12:11, sergkots сказано:

Ще кажись вони якісь добрива виробляли.

Калійні добрива, 2-ге місце в світі - було )) 

Все продавалось через морські порти, тепер прибалти - заборонили. Бажаючих купити - вагон, Індія - готова забрати хоч все, але - як довезти?

Можна через рашку, але залізницею до порту доставити - довго і не реально такий об'єм, доведеться зупинити пасажирський рух та інші вантажі. Автомобільним транспортом - тим більше

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
В 30.04.2022 в 22:59, NeoN сказал:

Тобто, ми бачимо на стелі "---" або б.н. - в цьому випадку зазвичай по талонах заправляють, і я гордо дзвоню в поліцію і кричу, що мене, громадянина, не обслуговують за налічку? Я вірно все розумію? І що далі?

Раніще в додатку Energy можна було купити любу кількість пального, подивитись на карті наявність палива на цю хвилину і їхати заправитись без черги повний бак і в каністри. Тепер в додаnку пише тимчасово не працює. Зараз в додатку WOG можна побачити де є наявність пального. На конякіна сьогодні була черга питав на колонці скільки простояли. Кажуть 2-3 год.  В додатку пишуть є евро+ по 42,63 і мустанг+ по 44,76. Здається що всім продавали по 44,76.

Опубліковано
В 02.05.2022 в 20:43, Саня сказал:

В Луцьку ANP в каністри не наливає. Посилаються на якесь "розпорядження від начальства". Надати документа для ознайомлення відмовляються. Самостійно залити бензин в металеву каністру також не дають, мало з кулаками не кидаються.

Під Любомлем при мені на ANP заправляли в металеву бочку ДП. Просто відкрив багажник і в два прийоми залив потрібну кількість.

На ANP по Б.Н. (купив в додатку) залив в 2 капронові чи пластикові каністри. Правда стояли вони в багажнику. Заправщик зробив зауваження. Я йому це ж не бензин, а солярка. Він мені ще й перед камерою. Я спитав як стати слідуючий раз і на якій колонці. Все. Щасливої дороги.

• +1 1
Опубліковано
27 минут назад, deluxkangoo сказал:

На ANP по Б.Н. (купив в додатку) залив в 2 капронові чи пластикові каністри. Правда стояли вони в багажнику. Заправщик зробив зауваження. Я йому це ж не бензин, а солярка. Він мені ще й перед камерою. Я спитав як стати слідуючий раз і на якій колонці. Все. Щасливої дороги.

У якому додатку, дайте більше інформації, плз

Опубліковано
1 минуту назад, Vitaliy L сказал:

У якому додатку, дайте більше інформації, плз

Energy.  wog.    upg.    fishka.     купляв тільки на Energy. На wog збираюсь, але треба проконсультуватись.

Опубліковано
On 06.05.2022 at 23:02, nickel сказано:

На всіх не вистачить. Та й не всі можуть дозволити ((

Спойлер

1024px-2019_Hyundai_Kona_Electric_rear_c

• -1 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
2 годин тому, zverexe сказано:

Талони хто десь купував?

Краєм вуха чув як пістолєтчікі на ОККО тій шо біля Порті Сіті якомусь мужику пропонували, можеш заїхати запитати.

• Дякую! 1
  • 3 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

На всіх Окко є Pulls 95, черг нема взагалі. Невже бутор? (pulls цеж преміальний)

Останній раз заправлявся WOG Mustang преміальний (на гривню дорожче :)). то машинка їде напрочуд бадьоро )

Опубліковано
6 годин тому, Harddriver сказано:

На всіх Окко є Pulls 95, черг нема взагалі. Невже бутор? (pulls цеж преміальний)

Останній раз заправлявся WOG Mustang преміальний (на гривню дорожче :)). то машинка їде напрочуд бадьоро )

В мене машинка краще їздила на ОККО-вському 95-му. Не пульсі. І головне - довше!

Опубліковано (змінено)
11 часов назад, Zheny@ сказал:

В мене машинка краще їздила на ОККО-вському 95-му. Не пульсі. І головне - довше!

більше не їздить? теж провіряю якість по витратам палива, бо інші параметри не відчуваю. двигун що хоч з*їсть.

Змінено користувачем deluxkangoo
Опубліковано
1 година тому, deluxkangoo сказано:

більше не їздить? теж провіряю якість по витратам палива, бо інші параметри не відчуваю. двигун що хоч з*їсть.

В смислі "не їздить"?  Немає окко-вського бензину.

Зараз він, походу, весь  з одного місця.  Тому різниці можна й не відчути

Я на своїй старій 9-ці, заправив повний бак (40л) і проїхав ~640км

на інших заправках такого не було.

Аветра - машина взагалі не реагувала на педаль газу! ЗОВСІМ!  Об'їжджаю стороною.

Укрнафта/АНП - ну, такоє, можна було і 92й лити, різниці суттєвої не було.  Жвавості не було, але їхати їхала.

Вог -трошки краще, жвавіша, але програє ОККО по "дальності".

На теперішньому Хюндаї

ВОГ - як і було :)

ОККО - як і було

Аветра - оминаю стороною

Укрнафта/АНП - регулярно світиться chek після заправки :)

Отаке.

• +1 3

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...