Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
10 хвилин тому, zplanetaz12 сказано:

що всі хто йдуть в атаку - ніхто не повертається живим

ці дебіли пробували йти в атаку в іншу сторону?   

• +1 3
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
1 година тому, WebTraveller сказано:

Якшо правда, то це повний пиз..ць. Шо ж в них в головах робиться..

Це типу наші ж в дітей стріляти не стануть.  Але якщо у нього зброя і він її наставить на мене - я не буду чекати.

• +1 3
Опубліковано
1 година тому, WebTraveller сказано:

Якшо правда, то це повний пиз..ць.

Це покоління яке не знає вже іншого життя - хуйло завжди був в їх житті. Тобто мізки з дитинства промиті.

Опубліковано
6 хвилин тому, sergkots сказано:

Це покоління яке не знає вже іншого життя - хуйло завжди був в їх житті. Тобто мізки з дитинства промиті.

у нас також є покоління з промитими мозком, кажуть їх 25%

• Ха-ха 1
  • -1 6
Опубліковано
12 минут назад, WebTraveller сказал:

@weldermaster Дуже бацьку любиш/поважаєш шо так на відео відреагував?

Пости такі відео і фото в політичних карикатурах. Засрали тему.

• -1 1
Опубліковано

Ну з порошенко ясно - пробує про себе нагадати, а шалава в спортивному костюмі шо з тим автоматом зібралась робити - присідати ягодіци накачувати?

• Ха-ха 1
  • +1 2
  • -1 2
Опубліковано
2 хвилин тому, sergkots сказано:

Я так розумію почались наслідки дозволу продавати пиво. Де таритесь? Треба прикрити точки.

По Луцьку казали, що прикрито 

На Стумівці ніби точка є

• Ха-ха 1
Опубліковано
10 минут назад, sergkots сказал:

Я так розумію почались наслідки дозволу продавати пиво. Де таритесь? Треба прикрити точки.

Образились за порошенко чи за спотсмєнку в модних крософкафф? Хоча згіден, може вона і не шалава просто попала в погану компанію.;)

• -1 1
Опубліковано
7 хвилин тому, jurgen007 сказано:

Образились за порошенко чи за спотсмєнку в модних крософкафф? Хоча згіден, може вона і не шалава просто попала в погану компанію.;)

Зараз війна. Може після пива вже забув? 

Опубліковано

Я образилась за свого брата, який вдруге добровольцем пішов захищати країну, і взяли в перший же день, хто б там що не розказував про те як важко до війська потрапити. І який не підтримує Зелю. Але не про те. Порох мав мужність припинити срачі і зараз докладає зусиль для спільної перемоги. Майте мужність і ви. Тема про війну, а не про срачі. Робіть те що можете, якщо вже до війська не взяли. Тут багато роботи теж, а не брудом обливатись. На це мастаків вистачає.

• +1 4
Опубліковано (змінено)
12 минут назад, Sh_Ok сказал:

Я образилась за свого брата, який вдруге добровольцем пішов захищати країну, і взяли в перший же день, хто б там що не розказував про те як важко до війська потрапити. І який не підтримує Зелю. Але не про те. Порох мав мужність припинити срачі і зараз докладає зусиль для спільної перемоги. Майте мужність і ви. Тема про війну, а не про срачі. Робіть те що можете, якщо вже до війська не взяли. Тут багато роботи теж, а не брудом обливатись. На це мастаків вистачає.

Так отож, скромно запитаю де сини цього гетьмана №5, в Англії чи Швейцарії? А Вашому брату повага.

Змінено користувачем jurgen007
  • Дякую! 1
  • +1 3
Опубліковано (змінено)
24 минуты назад, jurgen007 сказал:

Ти в Польщі чи тут сидиш на дивані? Чи в Канаду драпанув?

Змінено користувачем weldermaster
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
7 хвилин тому, jurgen007 сказано:

Так отож, скромно запитаю де сини цього гетьмана №5, в Англії чи Швейцарії?

Там де і ви напевно. Ще раз повторюсь. Кожен має щось робити на свому місці. Зєліного кварталу теж в окопі не видно. І взагалі ніде не видно. Навіть пуйла пуйлом не називають і пісеньку як рашка горіла палала не співають. І дбр не з рашкою воює а з українцями, які орків мочать. І прокурорів і суддів не спостерігаю. І багато кого. 

Змінено користувачем Sh_Ok
  • +1 5
Опубліковано
16 минут назад, weldermaster сказал:

Ти в Польщі чи тут сидиш на дивані? Чи в Канаду драпанув?

Я в своїй країні і ніде драпати не збираюсь. Нас там ніхто не чекає.

Опубліковано (змінено)
29 минут назад, jurgen007 сказал:

Я в своїй країні і ніде драпати не збираюсь. Нас там ніхто не чекає.

Правильно. Сиди тут. Після війни будемо відбудовувати міста. В тебе хоч робоча спеціальність?

Змінено користувачем weldermaster
  • Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
8 часов назад, Alex S сказал:
  Скрыть контент

Зате ні одна блядь не згадує про олігархів, які втікли з мільйонами накрадених доларів ,нерухомості і статків….

Гидота, яка роками грабувала Україну, вивозить кеш в Європу! Угорські (!) митники затримали дружину Ігоря Котвицького, який є довіреною особою чорта Авакова. На машині вивозили 28млн.$ та 1,3млн.€ готівкою! 

Не дивно, що наш кордон такий «непомітний» вантаж таки пройшов непомітно - на пункті пропуску «Вілок», що біля Мукачево, ні митники, ні прикордонники, ні СБУшники цієї шаленої суми грошей чомусь не помітили - як це, блд, взагалі можливо?

FB_IMG_1647802070285.jpg

• Cумний 2
  • +1 6
Опубліковано
5 минут назад, nickel сказал:

Угорські (!) митники затримали дружину Ігоря Котвицького

Думаєш що після війни щось зміниться? Наврядчи. 

• +1 3
Опубліковано (змінено)

А це все кадри чувачка з фото з шалавою в спортівному костюмчіку вивозять заработане нєпосільним трудом. Пора на митниці організовувати розстрільні команди і експрессуди.

Змінено користувачем jurgen007
  • +1 3
Опубліковано
3 минуты назад, jurgen007 сказал:

А це все кадри чувачка з фото з шалавою в спортівному костюмчіку вивозять заработане нєпосільним трудом.

Сьогодні в тебе що не пост то якась шалава проскакує. В тебе все добре?

• Ха-ха 2
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...