natalka) Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 16:27 #4301 Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 16:27 2 часа назад, case_l сказал: не будуть використовувати тактичну ядерну Звичайну ракетну як показує практика застосовують по всіх регіонах України. На Вашу думку, як захочуть використати тактичну ядерну, то яке місто/об'єкт буде ціллю? А як Вам така новина Группа немецких интеллектуалов просит правительство принудить Украину к капитуляции Я за припинення військових дій, але оця теза мене просто виводить з рівноваги Спойлер "заставить Украину срочно вывести армию из Киева, Одессы и Харькова, чтобы предотвратить их разрушение." 1
MANJAK11 Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 16:30 #4302 Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 16:30 2 минуты назад, natalka) сказал: Звичайну ракетну як показує практика застосовують по всіх регіонах України. На Вашу думку, як захочуть використати тактичну ядерну, то яке місто/об'єкт буде ціллю? А як Вам така новина Группа немецких интеллектуалов просит правительство принудить Украину к капитуляции Я за припинення військових дій, але оця теза мене просто виводить з рівноваги Скрыть контент "заставить Украину срочно вывести армию из Киева, Одессы и Харькова, чтобы предотвратить их разрушение." ага, і хірургу руку зламати, щоб не порізав пацієнта 1
case_l Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 16:32 #4303 Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 16:32 4 хвилин тому, natalka) сказано: Звичайну ракетну як показує практика застосовують по всіх регіонах України. На Вашу думку, як захочуть використати тактичну ядерну, то яке місто/об'єкт буде ціллю? Дубно, Рівне, Тернопіль 2
romanc Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 16:46 #4304 Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 16:46 (змінено) 22 минуты назад, natalka) сказал: Звичайну ракетну як показує практика застосовують по всіх регіонах України. На Вашу думку, як захочуть використати тактичну ядерну, то яке місто/об'єкт буде ціллю? А як Вам така новина Группа немецких интеллектуалов просит правительство принудить Украину к капитуляции Я за припинення військових дій, але оця теза мене просто виводить з рівноваги Скрыть контент "заставить Украину срочно вывести армию из Киева, Одессы и Харькова, чтобы предотвратить их разрушение." И ввести их на территорию масквы. Для достижения целей ударить по Жешуву, аэропорт. Тогда быстрее закончится военная операция. 3 дня максимум. Не в пользу рф, но то такое... Змінено 23 Квітня, 2022 в 16:54 користувачем romanc 4 1
nickel Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 16:58 #4305 Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 16:58 (змінено) 45 минут назад, natalka) сказал: Звичайну ракетну як показує практика застосовують по всіх регіонах України. На Вашу думку, як захочуть використати тактичну ядерну, то яке місто/об'єкт буде ціллю? А як Вам така новина Группа немецких интеллектуалов просит правительство принудить Украину к капитуляции Я за припинення військових дій, але оця теза мене просто виводить з рівноваги Показать контент "заставить Украину срочно вывести армию из Киева, Одессы и Харькова, чтобы предотвратить их разрушение." Лист написаний двома людьми і підписаний вісімнадцятьма. Хіба велика проблема для Росії купити два десятки памороків в Німеччині, думка яких майже нікому не цікава, якщо продаються навіть політики в Європі? Не копіюй таке і не поширюй, воно не варте виїденого яйця. Тим більше, що в оригінальній статті написано трохи не так. Гугл перекладач видав таке: Цитата Щоб якнайшвидше зупинити подальше масове руйнування міст і прискорити переговори про припинення вогню, федеральний уряд має запропонувати, щоб міста, які зараз знаходяться в облозі, які знаходяться під найбільшою небезпекою і поки що в основному не знищені, такі як Київ, Харків та Одеса, стали «незахищені міста». Якось не тягне на "заставить". Змінено 23 Квітня, 2022 в 17:13 користувачем nickel 4
Dima4s Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 17:14 #4306 Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 17:14 1 година тому, Basil сказано: Як вам нова ініціатива? 1 машини в них в 90% не на них самих записані. 2 ще схему зроблять по відмиванню, забирається авто, зникає в "бойових діях" потім власнику держава віддає гроші за нього. так що законопроект так собі. 1
sasha2008lk Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 17:15 #4307 Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 17:15 Спойлер IMG_1141.MP4
Basil Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 17:20 #4308 Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 17:20 51 хвилин тому, natalka) сказано: А як Вам така новина Группа немецких интеллектуалов просит правительство принудить Украину к капитуляции ой як рускім духом засмерділо.... 1 4
Zheny@ Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 17:50 #4309 Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 17:50 29 хвилин тому, Basil сказано: ой як рускім духом засмерділо.... поки там було меркель - там ним смерділо постійно. Досі запах не вивітрився. Хоча вже пора прибрати об'єкт смороду! Всі об'єкти смороду! 1
case_l Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 17:54 #4310 Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 17:54 там кажуть шольц може імпічмент отримати, якщо заблокує поставки зброї 3
natalka) Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 18:03 #4311 Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 18:03 (змінено) 58 минут назад, Basil сказал: ой як рускім духом засмерділо.... якраз пару днів тому читала в новинах, що Байден зазначив що Путіна дуже здивувала єдність країн Європи. Видно його здивувало що "погано працюють ті кому він платив" , тепер напевно відпрацьовують... А Харків ще точно відносно не знищений? Змінено 23 Квітня, 2022 в 18:18 користувачем natalka)
natalka) Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 18:16 #4312 Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 18:16 1 час назад, romanc сказал: Жешуву Думаю через те що Польща в НАТО, не наважаться. Спойлер А от вдаривши по Львову, можна і Польшу "зачепити" і всіх "бандерівців" якими "кішить" західна Україна і яких вони так бояться знищити. 1
volks Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 19:00 #4313 Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 19:00 56 хвилин тому, natalka) сказано: Харків ще точно відносно не знищений? Порівняно з Маріуполем та іншими містами Донбасу - ні.
SergLutsk Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 19:16 #4314 Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 19:16 Доречі, досить дивно виглядає ситуація: як звучать улюблені гасла москалів ? Ура надо мачіть фашистов, священна війна проти нацизму, дєди ваєвалі, можем повторить, На Берлін, слава велікой пабедеє і т.д Тобто в основному їхні гасла асоціюються і беруть своє коріння з другої світової війни проти Німеччини, так ? Але ! Разом з тим я ніде не чую у них жодних претензій в цьому плані до Німеччини нинішньої і таке враження що фінансово вони просто закормили Німеччину. І ше менше мені зрозуміло, невже Німеччина така бідна країна, а німці взагалі втратили якусь гордість, коли вони бачать чують оці всі гасла, які їм в першу чергу мають бути образливими (це ж для них больна тема), і всеодно продовжують у всьому підтримувати рашу в Європі, лобіювати її інтереси, блокувати незручні для раши рішення. Та навіть банально допускати в своїй пресі і на своїх вулицях підтримку рус рашизму. Що з ними не так ? Ну це ж велика багата країна з міцною економікою ! Де їхня гордість ? Чому вони дозволяють раші витирати об них ноги ? Чому дрібні прибалти ведуть себе достойніше ? Я можу зрозуміти поведінку прикормлених і куплених мальків угорців, чи молдован і їм подібних. Але туди ж Німеччина ?!
MANJAK11 Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 19:34 #4315 Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 19:34 15 минут назад, SergLutsk сказал: Доречі, досить дивно виглядає ситуація: як звучать улюблені гасла москалів ? Ура надо мачіть фашистов, священна війна проти нацизму, дєди ваєвалі, можем повторить, На Берлін, слава велікой пабедеє і т.д Тобто в основному їхні гасла асоціюються і беруть своє коріння з другої світової війни проти Німеччини, так ? Але ! Разом з тим я ніде не чую у них жодних претензій в цьому плані до Німеччини нинішньої і таке враження що фінансово вони просто закормили Німеччину. І ше менше мені зрозуміло, невже Німеччина така бідна країна, а німці взагалі втратили якусь гордість, коли вони бачать чують оці всі гасла, які їм в першу чергу мають бути образливими (це ж для них больна тема), і всеодно продовжують у всьому підтримувати рашу в Європі, лобіювати її інтереси, блокувати незручні для раши рішення. Та навіть банально допускати в своїй пресі і на своїх вулицях підтримку рус рашизму. Що з ними не так ? Ну це ж велика багата країна з міцною економікою ! Де їхня гордість ? Чому вони дозволяють раші витирати об них ноги ? Чому дрібні прибалти ведуть себе достойніше ? Я можу зрозуміти поведінку прикормлених і куплених мальків угорців, чи молдован і їм подібних. Але туди ж Німеччина ?! єслі чо, наскільки памьятаю, кацапи, після окупації Німеччини, залишили понад мільйон згвалтованих вагітних жінок. От походу звідти й повилуплялись всякі меркелі, шольци і інша пиздота. Як каже моя дружина : гени пальцем не розмажеш 7
YVitaliy Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 19:35 #4316 Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 19:35 9 хвилин тому, SergLutsk сказано: Але туди ж Німеччина ?! Мені казали ті, хто бував у Німеччині і спілкувалися з німцями - в основному цей історичний шовінізм у німців нікуди не дівся, і особливо проявляється після випивки. Дуже схоже як у кацапні - "можем повторіть", "великій народ", "нас угнєтают", тільки в німецькому стилі. Але загалом, на публічному рівні, це засуджується (аж до адміністративки), бо розуміють, до чого це приводить. Так що, можливо, німці просто підсвідомо бачать в русні "братів по духу" (хотіли б самі так побрязкати "велічієм"). П.С. Це все мені казали знайомі, може брешуть, просто висловив свій варіант.
MANJAK11 Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 19:37 #4317 Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 19:37 ЗІ погуглив, меркель в 54му родилась, а шольц в 58му, але всервно, мабуть, без кацаскої крові там не обійшлось 3
case_l Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 19:50 #4318 Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 19:50 сьогодні арестович пройшовся по німцях і шольцу 1
SergLutsk Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 19:54 #4319 Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 19:54 Ну всеодно мені незрозуміла їх повна відсутність гордості і якоїсь гідності. Як можна говорити про "велич нації", коли тобі в очі кажуть "можем повторіть на Берлін" і наклейки на машинах з йоблєю свастики, а вони ніяк не реагують на це все... Точніше реагують лише у вигляді підтримки.
SergLutsk Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 20:01 #4320 Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 20:01 І ще одне. До сьогодні я був 200% впевнений, що крилатими ракетами ніколи не стануть пуляти по житлових будинках в світлі повної неефективності даної тактики. Адже ракети дорогі, ресурс їх не безкінечний, а цілей можна знайти багато цікавіших з точки зору війни. Тоді що це було в Одесі ? Чи тупо не попали кудись ? Бо я ще можу зрозуміти акти залякування типу ударів по ОДА чи СБУ. Але в чому сенс пускати ракету в багатоповерхівку ?!
Marshall Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 20:07 #4321 Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 20:07 53 minutes ago, SergLutsk said: Доречі, досить дивно виглядає ситуація: як звучать улюблені гасла москалів ? Ура надо мачіть фашистов, священна війна проти нацизму, дєди ваєвалі, можем повторить, На Берлін, слава велікой пабедеє і т.д Тобто в основному їхні гасла асоціюються і беруть своє коріння з другої світової війни проти Німеччини, так ? Але ! Разом з тим я ніде не чую у них жодних претензій в цьому плані до Німеччини нинішньої і таке враження що фінансово вони просто закормили Німеччину. І ше менше мені зрозуміло, невже Німеччина така бідна країна, а німці взагалі втратили якусь гордість, коли вони бачать чують оці всі гасла, які їм в першу чергу мають бути образливими (це ж для них больна тема), і всеодно продовжують у всьому підтримувати рашу в Європі, лобіювати її інтереси, блокувати незручні для раши рішення. Та навіть банально допускати в своїй пресі і на своїх вулицях підтримку рус рашизму. Що з ними не так ? Ну це ж велика багата країна з міцною економікою ! Де їхня гордість ? Чому вони дозволяють раші витирати об них ноги ? Чому дрібні прибалти ведуть себе достойніше ? Я можу зрозуміти поведінку прикормлених і куплених мальків угорців, чи молдован і їм подібних. Але туди ж Німеччина ?! а як же толерантність
YVitaliy Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 20:17 #4322 Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 20:17 14 хвилин тому, SergLutsk сказано: І ще одне. До сьогодні я був 200% впевнений, що крилатими ракетами ніколи не стануть пуляти по житлових будинках в світлі повної неефективності даної тактики. Адже ракети дорогі, ресурс їх не безкінечний, а цілей можна знайти багато цікавіших з точки зору війни. Тоді що це було в Одесі ? Чи тупо не попали кудись ? Бо я ще можу зрозуміти акти залякування типу ударів по ОДА чи СБУ. Але в чому сенс пускати ракету в багатоповерхівку ?! Це збита ракета. Вона мала долетіти до цілі, зіштовхнутись з твердою поверхнею і здетонувати. До цілі не долетіла. 2
volks Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 20:17 #4323 Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 20:17 14 хвилин тому, SergLutsk сказано: І ще одне. До сьогодні я був 200% впевнений, що крилатими ракетами ніколи не стануть пуляти по житлових будинках в світлі повної неефективності даної тактики. Адже ракети дорогі, ресурс їх не безкінечний, а цілей можна знайти багато цікавіших з точки зору війни. Тоді що це було в Одесі ? Чи тупо не попали кудись ? Бо я ще можу зрозуміти акти залякування типу ударів по ОДА чи СБУ. Але в чому сенс пускати ракету в багатоповерхівку ?! Ну Або новобудова збудована на місці радянського військового об'єкту, або криві руки. 1
sergkots Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 20:20 #4324 Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 20:20 2 хвилин тому, YVitaliy сказано: Це збита ракета. Вона мала долетіти до цілі, зіштовхнутись з твердою поверхнею і здетонувати. До цілі не долетіла. Це де таке написано? 2
SergLutsk Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 20:26 #4325 Опубліковано 23 Квітня, 2022 в 20:26 (змінено) 12 хвилин тому, YVitaliy сказано: Це збита ракета. Вона мала долетіти до цілі, зіштовхнутись з твердою поверхнею і здетонувати. До цілі не долетіла. Ну наскільки я розумію збиті ракети це шматок металу, і він не 10 тон важить, шматок металу навіть з інерцією не винесе кілька квартир в нуль. Ну тобто вона певно могла б пробити стіну теоретично, влетіти в квартиру напевно, і лишитись там. Ну але аж ніяк не рознести 10 м будинку так як на фото... Змінено 23 Квітня, 2022 в 20:31 користувачем SergLutsk 1
Рекомендовані повідомлення