Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 часа назад, case_l сказал:

не будуть використовувати тактичну  ядерну

Звичайну ракетну як показує практика застосовують по всіх регіонах України. На Вашу думку, як захочуть використати тактичну ядерну, то яке місто/об'єкт буде ціллю?

А як Вам така новина Группа немецких интеллектуалов просит правительство принудить Украину к капитуляции

Я за припинення військових дій, але оця теза мене просто виводить з рівноваги

Спойлер

"заставить Украину срочно вывести армию из Киева, Одессы и Харькова, чтобы предотвратить их разрушение."

• Збентежений 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
2 минуты назад, natalka) сказал:

Звичайну ракетну як показує практика застосовують по всіх регіонах України. На Вашу думку, як захочуть використати тактичну ядерну, то яке місто/об'єкт буде ціллю?

А як Вам така новина Группа немецких интеллектуалов просит правительство принудить Украину к капитуляции

Скрыть контент

"заставить Украину срочно вывести армию из Киева, Одессы и Харькова, чтобы предотвратить их разрушение."

ага, і хірургу руку зламати, щоб не порізав пацієнта

• Подобається 1
Опубліковано
4 хвилин тому, natalka) сказано:

Дубно, Рівне, Тернопіль

• Збентежений 2
Опубліковано (змінено)
22 минуты назад, natalka) сказал:

Скрыть контент

И ввести их на территорию масквы.

Для достижения целей ударить по Жешуву, аэропорт.

Тогда быстрее закончится военная операция. 3 дня максимум. Не в пользу рф, но то такое...

Змінено користувачем romanc
  • Ха-ха 4
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
45 минут назад, natalka) сказал:

Показать контент

Лист написаний двома людьми і підписаний вісімнадцятьма. Хіба велика проблема для Росії купити два десятки памороків в Німеччині, думка яких майже нікому не цікава, якщо продаються навіть політики в Європі? Не копіюй таке і не поширюй, воно не варте виїденого яйця. Тим більше, що в оригінальній статті написано трохи не так. Гугл перекладач видав таке:

Цитата

Щоб якнайшвидше зупинити подальше масове руйнування міст і прискорити переговори про припинення вогню, федеральний уряд має запропонувати, щоб міста, які зараз знаходяться в облозі, які знаходяться під найбільшою небезпекою і поки що в основному не знищені, такі як Київ, Харків та Одеса, стали «незахищені міста». 

Якось не тягне на "заставить"

Змінено користувачем nickel
  • +1 4
Опубліковано
1 година тому, Basil сказано:

Як вам нова ініціатива?

1 машини в них в 90% не на них самих записані.
2 ще схему зроблять по відмиванню, забирається авто, зникає в "бойових діях" потім власнику держава віддає гроші за нього.
так що законопроект так собі.

• +1 1
Опубліковано
51 хвилин тому, natalka) сказано:

ой як рускім духом засмерділо....

• Ха-ха 1
  • +1 4
Опубліковано
29 хвилин тому, Basil сказано:

поки там було меркель - там ним смерділо постійно.

Досі запах не вивітрився.

Хоча вже пора прибрати об'єкт смороду!

Всі об'єкти смороду!

• +1 1
Опубліковано (змінено)
58 минут назад, Basil сказал:

якраз пару днів тому читала в новинах, що Байден зазначив що Путіна дуже здивувала єдність країн Європи. Видно його здивувало що "погано працюють ті кому він платив" , тепер напевно відпрацьовують...

А Харків ще точно відносно не знищений?

Змінено користувачем natalka)
Опубліковано
1 час назад, romanc сказал:

Жешуву

Думаю через те що Польща в НАТО, не наважаться.

Спойлер

А от вдаривши по Львову, можна і Польшу "зачепити" і всіх "бандерівців" якими "кішить"  західна  Україна і яких вони так бояться знищити.

• Збентежений 1
Опубліковано
56 хвилин тому, natalka) сказано:

Харків ще точно відносно не знищений?

Порівняно з Маріуполем та іншими містами Донбасу - ні.

Опубліковано

Доречі, досить дивно виглядає ситуація:  як звучать улюблені гасла москалів ? Ура надо мачіть фашистов, священна війна проти нацизму, дєди ваєвалі, можем повторить, На Берлін, слава велікой пабедеє і т.д Тобто в основному їхні гасла асоціюються і беруть своє коріння з другої світової війни проти Німеччини, так ? Але ! Разом з тим я ніде не чую у них жодних претензій в цьому плані до Німеччини нинішньої і таке враження що фінансово вони просто закормили Німеччину. І ше менше мені зрозуміло, невже Німеччина така бідна країна, а німці взагалі втратили якусь гордість, коли вони бачать чують оці всі гасла, які їм в першу чергу мають бути образливими (це ж для них больна тема), і всеодно продовжують у всьому підтримувати рашу в Європі, лобіювати її інтереси, блокувати незручні для раши рішення. Та навіть банально допускати в своїй пресі і на своїх вулицях підтримку рус рашизму. Що з ними не так ? Ну це ж велика багата країна з міцною економікою ! Де їхня гордість ? Чому вони дозволяють раші витирати об них ноги ? Чому дрібні прибалти ведуть себе достойніше ? Я можу зрозуміти поведінку прикормлених і куплених мальків угорців, чи молдован і їм подібних. Але туди ж Німеччина ?! :blink:

Опубліковано
15 минут назад, SergLutsk сказал:

Доречі, досить дивно виглядає ситуація:  як звучать улюблені гасла москалів ? Ура надо мачіть фашистов, священна війна проти нацизму, дєди ваєвалі, можем повторить, На Берлін, слава велікой пабедеє і т.д Тобто в основному їхні гасла асоціюються і беруть своє коріння з другої світової війни проти Німеччини, так ? Але ! Разом з тим я ніде не чую у них жодних претензій в цьому плані до Німеччини нинішньої і таке враження що фінансово вони просто закормили Німеччину. І ше менше мені зрозуміло, невже Німеччина така бідна країна, а німці взагалі втратили якусь гордість, коли вони бачать чують оці всі гасла, які їм в першу чергу мають бути образливими (це ж для них больна тема), і всеодно продовжують у всьому підтримувати рашу в Європі, лобіювати її інтереси, блокувати незручні для раши рішення. Та навіть банально допускати в своїй пресі і на своїх вулицях підтримку рус рашизму. Що з ними не так ? Ну це ж велика багата країна з міцною економікою ! Де їхня гордість ? Чому вони дозволяють раші витирати об них ноги ? Чому дрібні прибалти ведуть себе достойніше ? Я можу зрозуміти поведінку прикормлених і куплених мальків угорців, чи молдован і їм подібних. Але туди ж Німеччина ?! :blink:

єслі чо, наскільки памьятаю, кацапи, після окупації Німеччини, залишили понад мільйон згвалтованих вагітних жінок. От походу звідти й повилуплялись всякі меркелі, шольци і інша пиздота. Як каже моя дружина : гени пальцем не розмажеш

• +1 7
Опубліковано
9 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Але туди ж Німеччина ?! 

Мені казали ті, хто бував у Німеччині і спілкувалися з німцями - в основному цей історичний шовінізм у німців нікуди не дівся, і особливо проявляється після випивки. Дуже схоже як у кацапні - "можем повторіть", "великій народ", "нас угнєтают", тільки в німецькому стилі. Але загалом, на публічному рівні, це засуджується (аж до адміністративки), бо розуміють, до чого це приводить.

Так що, можливо, німці просто підсвідомо бачать в русні "братів по духу" (хотіли б самі так побрязкати "велічієм").

П.С. Це все мені казали знайомі, може брешуть, просто висловив свій варіант.

Опубліковано

Ну всеодно мені незрозуміла їх повна відсутність гордості і якоїсь гідності. Як можна говорити про "велич нації", коли тобі в очі кажуть "можем повторіть на Берлін" і наклейки на машинах з йоблєю свастики, а вони ніяк не реагують на це все...  Точніше реагують лише у вигляді підтримки.

Опубліковано

І ще одне. До сьогодні я був 200% впевнений, що крилатими ракетами ніколи не стануть пуляти по житлових будинках в світлі повної неефективності даної тактики. Адже ракети дорогі, ресурс їх не безкінечний, а цілей можна знайти багато цікавіших з точки зору війни. Тоді що це було в Одесі ? :blink:  Чи тупо не попали кудись ? Бо я ще можу зрозуміти акти залякування типу ударів по ОДА чи СБУ. Але в чому сенс пускати ракету в багатоповерхівку ?! :wacko:

Опубліковано
53 minutes ago, SergLutsk said:

а як же толерантність

Опубліковано
14 хвилин тому, SergLutsk сказано:

І ще одне. До сьогодні я був 200% впевнений, що крилатими ракетами ніколи не стануть пуляти по житлових будинках в світлі повної неефективності даної тактики. Адже ракети дорогі, ресурс їх не безкінечний, а цілей можна знайти багато цікавіших з точки зору війни. Тоді що це було в Одесі ? :blink:  Чи тупо не попали кудись ? Бо я ще можу зрозуміти акти залякування типу ударів по ОДА чи СБУ. Але в чому сенс пускати ракету в багатоповерхівку ?! :wacko:

Це збита ракета. Вона мала долетіти до цілі, зіштовхнутись з твердою поверхнею і здетонувати. До цілі не долетіла.

• -1 2
Опубліковано
14 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Ну Або новобудова збудована на місці радянського військового об'єкту, або криві руки.

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, YVitaliy сказано:

Це збита ракета. Вона мала долетіти до цілі, зіштовхнутись з твердою поверхнею і здетонувати. До цілі не долетіла.

Це де таке написано?

• +1 2
Опубліковано (змінено)
12 хвилин тому, YVitaliy сказано:

Ну наскільки я розумію збиті ракети це шматок металу, і він не 10 тон важить, шматок металу навіть з інерцією не винесе кілька квартир в нуль.

Ну тобто вона певно могла б пробити стіну теоретично, влетіти в квартиру напевно, і лишитись там. Ну але аж ніяк не рознести 10 м будинку так як на фото...

Змінено користувачем SergLutsk
  • +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...