Перейти до змісту

в що зараз можна інвестувати 30тис$?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 минуты назад, Zelensky сказал:

Ще 1 новий ринок?

На Новому Ринку, біля Кромберга, продавці скаржаться, що покупців мало. А тут аж в Княгинку...

Це не для тебе чи лучан, це ринок для жителів села. Росте місто і ростуть села біля нього. Рованці, Струмівка, Княгининок. В Рованцях добудовється торговий центр, в Княгининку буде по типу ринку. Чому ні?

Опубліковано
2 хвилин тому, nickel сказано:

Це не для тебе чи лучан, це ринок для жителів села. Росте місто і ростуть села біля нього. Рованці, Струмівка, Княгининок. В Рованцях добудовється торговий центр, в Княгининку буде по типу ринку. Чому ні?

Липини вдіві більше за Княгинок і досі немає свого ринку. І нормально живуть.

Опубліковано
6 минут назад, Cherman сказал:

Чому ти думаєш, що цей ринок має "вистрелити"? Може бути так, як з тим ринком на Боженка.

3 минуты назад, sergkots сказал:

Це у випадку якщо коло цієї нерухомості люди ходять :)

1 минуту назад, rrid сказал:

комерційна новобудова - ще та лотерея ;)

тим більше, така вузькоспеціалізована, як базар ринок

Можна я вам відповідати не буду? :) Боротися з вітряними млинами скептиками не мій коньок.

• Ха-ха 2
Опубліковано
3 хвилин тому, nickel сказано:

В Рованцях добудовється торговий центр, в Княгининку буде по типу ринку. Чому ні?

в КовлЄ є цілий Ювант. не бажав би вкластись? ;)

чи в Ковелі може бути невдалий ТЦ, а в Княгининку - точно ні?

1 хвилина тому, nickel сказано:

Можна я вам відповідати не буду? :) Боротися з вітряними млинами скептиками не мій коньок.

можна, але, якщо можеш, дай відповідь - чи вважаєш вдалою інвестицією покупку комерційних приміщень на Набережній в Луцьку?

• +1 2
Опубліковано
4 минуты назад, rrid сказал:

якщо можеш, дай відповідь - чи вважаєш вдалою інвестицією покупку комерційних приміщень на Набережній в Луцьку?

Про які приміщення мова?

Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

Про які приміщення мова?

майже елітна комерція - перший поверх в новобудовах СУ-536 (ЛСТМ) :)

ті, частина з яких вже кілька років стоять з вивісками "Оренда/продаж", але так і не були здані в оренду ще ні разу...

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, rrid сказано:

ті, частина з яких вже кілька років стоять з вивісками "Оренда/продаж", але так і не були здані в оренду ще ні разу...

Там люди не ходять і не їздять певно... Кому і що там продавати?

Опубліковано
8 минут назад, rrid сказал:

майже елітна комерція - перший поверх в новобудовах СУ-536 (ЛСТМ) :)

Так

2 минуты назад, Cherman сказал:

Думаєш, туди вкластись?

Ні

Ребята, я переконувати не збираюся навіть автора теми, а вас тим більше.

Опубліковано
6 хвилин тому, sergkots сказано:

Там люди не ходять і не їздять певно... Кому і що там продавати?

в Луцький Ювант їхали і з Ковеля, і з Каменя, і з Ратно, тому є певна логіка в тому, щоб сподіватись, що і в ковельський Ювант вони будуть їздити.

"маленька" проблемка в тому, що в Луцьку "трошки" більше продавців, відповідно й вибір товару, ніж в Ковелі :)

як показує приклад Епіцентру - гіпермаркет може бути доцільний і на околиці, виключно за рахунок автотранспортного трафіку, але...

ну, і щоб додати останній штрих - Разумовський (син Ваймана) хоче по 650 баксів за квадрат в "голій" новобудові в Княгининку, в Юванті в Ковелі хотілки значно скромніші - до 200 просять, але й того не дають... https://obyava.ua/ua/prodam-magazin-v-tc-yuvant-6260509.html

• +1 2
Опубліковано
13 хвилин тому, Cherman сказано:

Місцевим теж нема резону щось там продавати з домашнього.

резон продавати може й є, тільки хто купувати буде?

чи я щось пропустив, і Княгининок в нас тепер не одноповерхова Америка сільська забудова, де практично в кожного на городі городина росте, а мегаполіс багатоповерхової забудови, де грядку вже немає де посадити? :)

Опубліковано
1 час назад, Cherman сказал:

Всерівно, той ринок буде програвати луцьким по цінам та наповненню. А Луцьк, недалеко, прямо рукою подати. Місцевим теж нема резону щось там продавати з домашнього.

Коли жив на МКС то там у всіх була у вжитку фраза "поїхати в місто", бо на районі нічого не було, ні пошти, ні банку, ні поліклініки, ні школи, ніяких магазинів крім продуктових. І на ГПЗ нею (фразою) також користувалися, хоча мікрорайон більший і інфрастуктура краща. Так от зараз, коли на ГПЗ є майже все, я чесно не пам'ятаю, коли був на Старому чи Варшавському ринках, може пів-року а може й рік. Футляр до окуляр не знайшов на ГПЗ, то щоб не пертися ради одного футляра "в місто", замовив на Алі. Магазин біля дому завжди зручніше ніж магазин десь там.

Опубліковано
1 минуту назад, nickel сказал:

Коли жив на МКС то там у всіх була у вжитку фраза "поїхати в місто", бо на районі нічого не було, ні пошти, ні банку, ні поліклініки, ні школи, ніяких магазинів крім продуктових. І на ГПЗ нею (фразою) також користувалися, хоча мікрорайон більший і інфрастуктура краща. Так от зараз, коли на ГПЗ є майже все, я чесно не пам'ятаю, коли був на Старому чи Варшавському ринках, може пів-року а може й рік. Футляр до окуляр не знайшов на ГПЗ, то щоб не пертися ради одного футляра "в місто", замовив на Алі. Магазин біля дому завжди зручніше ніж магазин десь там.

а чого це ви в ресторани не ходите?!

• Збентежений 1
Опубліковано
9 минут назад, Cherman сказал:

Та й в Княгининку є  магазини, щоб купити сіль/крупу чи гумові чоботи. 

Ти давно в Княгининку був, якщо думаєш що це всі їхні потреби. :)

Опубліковано
1 минуту назад, Cherman сказал:

Та раз в пару днів те село бачу. А з якого часу Княгининок став Нью-Васюками з величезними потребами?

Та приблизно однаково з Ліпінами, Струмівкою, Рованцями, Боратином.

Опубліковано
9 хвилин тому, nickel сказано:

Та приблизно однаково з Ліпінами

Приблизно 50% різниця.

Княгининок — село в Україні, у Луцькому районі Волинської області. Населення становить 2168 осіб.

Липи́ни — село в Україні, у Луцькому районі Волинської області. Населення становить 4647 осіб.

Опубліковано
3 hours ago, Holy said:

бо не п'є тільки падлюка  (с) цитата з форуму, здається автор @Zheny@

Таку гидоту міг написати лише:

10 hours ago, Alex S said:

Юрикхуюрик з ярикомхуяриком

))

• Ха-ха 3
Опубліковано
1 час назад, Zelensky сказал:

Приблизно 50% різниця.

Княгининок — село в Україні, у Луцькому районі Волинської області. Населення становить 2168 осіб.

Липи́ни — село в Україні, у Луцькому районі Волинської області. Населення становить 4647 осіб.

Інколи краще жувати. Бо я писав не про кількість.

Опубліковано
55 хвилин тому, nickel сказано:

Інколи краще жувати. Бо я писав не про кількість.

А толку з того, яка площа, коли мова іде про ринок збут? Головне - кількість потенційних покупців. Тобто кількість населення. А в Липинах його вдвічі більше як в Княгинку. І населення в Липинах більше платоспроможне порівняно з населенням в Княгинку.

• +1 1
Опубліковано
1 час назад, Zelensky сказал:

А толку з того, яка площа, коли мова іде про ринок збут? Головне - кількість потенційних покупців. Тобто кількість населення. А в Липинах його вдвічі більше як в Княгинку. І населення в Липинах більше платоспроможне порівняно з населенням в Княгинку.

Спробуй прочитати запитання, тоді може зрозумієш про що йшлося у відповіді. І навіть якщо зрозумієш, то не пиши відразу, потерпи з годину. От якщо через годину бажання щось мені доводити не зникне, тоді пиши.

Опубліковано
3 часа назад, Cherman сказал:

сумніваюся, що джинси чи телефони будуть в себе в селі купувати, а не поїдуть в місто.

Я те саме думав про ГПЗ ще пару років назад.

3 часа назад, Cherman сказал:

Ррід правильно згадав про Ювант на ковельському Сільмаші. Багато підприємців обпеклися на тому ТЦ. Знаю магазинчик, який продавав там шмотки. Ціни і асортимент, як в Луцьку, але люди не йшли. В результаті власники його продали по ціні 30% від того, за що купували.

Ковельський Ювант краще не чіпайте, він як і ринок біля Кромберга - мертвонароджений. І для порівняння не підходять. Але їх обох можна цілком оживити.

Але ні. Я не правий. Ви всі праві.

Опубліковано
4 часа назад, paksivatova сказал:

а чого це ви в ресторани не ходите?!

Зараз є час, дам більше розлогу відповідь. На ГПЗ є ресторан і я навіть був в ньому декілька разів. І навіть якщо б він мені набрид, не знаю чи доїхав би до якогось міського, а не зупинився би в Рованцях. Але певно ресторани - не мій формат для відпочинку, я там себе некомфортно почуваю, як слон в посудній лавці.

Опубліковано
22 минуты назад, Cherman сказал:

Розумовський з "Інвестором" на нього досі надіються, бо недалеко будують будинок і в буклетиках вказують близькість ТЦ, як перевагу.:D

А ось тут ти зря іронізуєш. Якщо навколо Юванта побудувати декілька багатоквартирних будинків, то він матиме шанси ожити.

Опубліковано
55 минут назад, nickel сказал:

Я те саме думав про ГПЗ ще пару років назад

Ти джинси і смартфони на ДПЗ купуєш?

50 минут назад, nickel сказал:

На ГПЗ є ресторан

Що за ресторан?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...