Перейти до змісту

@Nokian і пустота

yu2007

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 17.11.2020 в 20:20, MANJAK11 сказав:

Я про свій товар навіть і не заїкався.

Показати  

ви задоволені своїм профітом? просто я не понімать, за рахунок чого базарники живуть, може вони на біржі підторговують, а базар - так... хобі, додатковий заробіток, це ж скільки товару треба продати?, ладно, продукти, там наплив великий, бо вони кожен день треба.

Показати контент

• Відповідей 146
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 17.11.2020 в 22:11, Nokian сказав:

По гарантії до речі телефон, що Маніяк купував у мене 6 років тому я виконав

Показати  

а ну но ну но тут поподробнєй ? ти про шо взагалі ? Я в тебе купляв один єдиний телефон, який в дружини досі, ні по яких гарантіях я ні до кого не звертався. Завязуй бухати, брехати. Потрібне підкреслити

Опубліковано

телефон, що Маніяк купував у мене 6 років тому

Показати  

В 18.11.2020 в 00:35, MANJAK11 сказав:

Я в тебе купляв один єдиний телефон, який в дружини досі, ні по яких гарантіях я ні до кого не звертався.

Показати  

Ого, то ж хороший телефон вам продав 6 років служить без ремонту. І чого так гнати на людину? Я думав ви купили у нього телефон, який пропрацював 6 днів і він не виконав гарантію.

Опубліковано
  В 18.11.2020 в 07:37, $ΩLΩMΩN сказав:

Ого, то ж хороший телефон вам продав 6 років служить без ремонту. І чого так гнати на людину? Я думав ви купили у нього телефон, який пропрацював 6 днів і він не виконав гарантію.

Показати  

Те що ти подумав, що Маньяк, Черман і я гонимо на Нокіана, через його професійну діяльність характеризує тебе, а не нас. Те гівно що сидить в тобі зробило б так, тому воно тобі підказувало що і Маньяк так робить.

Опубліковано

Мої бувші продавці працюють в різних великих мережах.

Іноді заходять, звісно розказують про внутрішню кухню.

Це цікава та довга розмова, коротко суть така.

Якщо оренда в великих торгових центрах коштує мінімум в 5-10 раз дорожче ніж на базарі, а ще утримання продавців, менегерів, бухгатерів, секретарів = то звідки вони компенсують ці витрати.?

Лише заклавши в ціну, що заплатить покупець.

Більшістьз цих покупців навіть і не здогадується про це, магія великих форм вражає та засліплює логіку.

Показати  

Вітя, ти хочеш про це поговорити? Думаєш ти один в торгівлі працюєш, а ми всі з другої сторони прилавка і нам можна всяку лапшу на вуха вішати і ми повіримо? Я в свій час працював продавцем в АБВ Техніці. На той момент це був найбільший за площею і асортиментом магазин побутової техніки в Луцьку. Не за гарні очі став старшим продавцем, в обов'язки якого входила робота з проблемними покупцями, робота з гарантійними випадками і поверненнями, робота з сервісними центрами, управління персоналом і само собою торгівля. І це не так відбувається, що тобі видали бейджик "Ст. продавець" і кинули від танки - йди і гаси конфлікт, наприклад, між покупцем і банком, представник якого сидів в магазині і щось натупив. Це семінари (навчання) і по знанню техніки, і по продажам, і з юристами, і з психологами. В центральному офісі в Дніпрі їх декілька було, а місцевих чи в Рівному або Львові вже й не пригадаю скільки. Компанія з простих продавців готувала кадровий резерв на керівні посади для відкриття нових магазинів як в Луцьку так і в інших містах. Тому не треба розказувати, що тобі розказують твої колишні продавці. Я цю "внутрішню кухню" знаю не так як ти по чуткам. Але якщо ти хочеш, то можемо й поговорити.

Оренда для великих магазинів в ТЦ нижча ніж для таких торгашиків як ти. Це типу оптова ціна на великих площах. Ти ж не знав цього, правда? Я навіть не буду розказувати тобі про якірних орендарів, сам загуглиш. Закупочні ціни ни на білу техніку для великих магазинів нижчі ніж для таких торгашиків як ти. Це великий опт, але ж ти не в курсі. А на зарплати, оренди і т.д. вони заробляють просто величезним оборотами, які й не снилися таким торгашикам як ти. Тому все, що тобі залишається, щоб лишитися на плаву - барижити сірим і чорним контрабасом.

8 часов назад, Nokian сказал:

По гарантії до речі телефон, що Маніяк купував у мене 6 років тому я виконав, Нікель взагалі  не звертався, а претензії Чермана та Олі, що десь була ціна дешевше.

Обідно, прийдеться розпродавати товар з того вього, назло хейтерам та великим мережам.

Почну з цього http://lutech.com.ua/products.php?id=1553

Показати  

Вітя, я мовчав, коли Маньяк залишив відгук про твій магазин, хоча я з ним цілком згодний з власного досвіду купівлі у тебе. Я мовчав і коли Черман залишив такий же відгук про тебе. Я не змовчав лише коли ти почав ліпити з них дурачків хейтерів. Дам тобі пораду, як власнику бізнесу: свої косяки краще визнавати, а не валити на покупця, тим більше публічно. А якщо не вкурив в чому тебе звинувачують, то краще перепитати, бо вийде як з ремонтом телефону дружини Маньяка, який ніколи не ламався, але ти його успішно поремонтував.

Опубліковано
  В 18.11.2020 в 08:28, $ΩLΩMΩN сказав:

Ви в туалет пелюстками ромашок ходите чи стеблами троянд?

Показати  

Та нє, в мені також вистачає свого. Але є два "але". 1, Я це розумію, на відміну від багатьох. 2, Мені моє гівно дорожче за чиєсь золото. :)

Опубліковано
  В 18.11.2020 в 00:35, MANJAK11 сказав:

а ну но ну но тут поподробнєй ? ти про шо взагалі ? Я в тебе купляв один єдиний телефон, який в дружини досі, ні по яких гарантіях я ні до кого не звертався. Завязуй бухати, брехати. Потрібне підкреслити

Показати  

Це був Самсунг S3600 ,жабка рожевого кольору.

Так?

Опубліковано
  В 18.11.2020 в 07:08, Cherman сказав:

В мене претензій ніяких нема, принаймні, вони геть не до ціни.

Точно? Та продавщиця, що була в вас на Перемоги, то в-основному бухає.

Показати  

Це цікаво,як її звати?

І де їх можна побачити,бо одна на пенсії,одна під Ковелем,одна в Італії,а одна під Луцьком.

Частіше бачуся з хлопцями.

Опубліковано
  В 18.11.2020 в 07:52, nickel сказав:

Я мовчав і коли Черман залишив такий же відгук про тебе. Я не змовчав лише коли ти почав ліпити з них дурачків хейтерів.

Показати  

нікель вроді не токсичний метал)),  а ти розпсіхувався на пустому місці, через те, що він щось там помилився
Черман - троль, він з мухи зробить слона і всім скаже, що то тігррр.

Опубліковано

Мої бувші продавці працюють в різних великих мережах.

Іноді заходять, звісно розказують про внутрішню кухню.

Показати  

Продавець, про внутрішню кухню??? Не смішіть мої шкарпетки!

Та продавців туди навіть  не пускають.

У великих мережах є Управляючі Компанії, які керують усім,  особливо тими продавцями. І виносять їм знання лише ті, які їм знати потрібно!

Великі мережі викупляють приміщення, Або, як сказав @nickel, оренда буде по "оптовій" ціні. Бо 10м2 вартує 5 000 грн, то там буде 100м2 30 000 грн. А не за 50 000!

Лише заклавши в ціну, що заплатить покупець.

Показати  

Це називається "собівартість".  

Навіть я, працюючи в Управляючій компанії (зараз) не знаю усього, що насправді діється!  Хоча маю доступ майже до усього!

Дружина зараз працює в Управляючій компанії однієї із  мереж  магазинів.  І формування ціни знає як ніхто!

Окрім базару, із примітивною формою продажі,  треба цікавитися трошечки іншим!

Опубліковано
  В 18.11.2020 в 08:56, Holy сказав:

нікель вроді не токсичний метал)),  а ти розпсіхувався на пустому місці, через те, що він щось там помилився

Показати  

Дозвольте поцікавитися у такого шанованого юзера як Ви: звідки такі поспішні, а саме головне помилкові висновки про мій психічний стан?

Опубліковано
  В 18.11.2020 в 08:28, $ΩLΩMΩN сказав:

Ви в туалет пелюстками ромашок ходите чи стеблами троянд?

Показати  

Ви в туалет ... ходите ... стеблами.

Люблю такий спосіб цитуванння :_39:

Опубліковано
  В 18.11.2020 в 09:07, nickel сказав:

Дозвольте поцікавитися у такого шанованого юзера як Ви: звідки такі поспішні, а саме головне помилкові висновки про мій психічний стан?

Показати  

ви так багато не пишете)) написати 2282 символів, зранку, ще й  посеред тижня і спеціально для @Nokian , якщо це не злість, то що це? особлива мужицька любофь :_26:?

Опубліковано
  В 18.11.2020 в 09:23, Holy сказав:

ви так багато не пишете)) написати 2282 символів, зранку, ще й  посеред тижня і спеціально для @Nokian , якщо це не злість, то що це? особлива мужицька любофь :_26:?

Показати  

Ніщо так не об'єднує двох, як обсирання третього :_39:

Опубліковано
  В 18.11.2020 в 09:23, Holy сказав:

Показати  

Вітя любить розказувати який він ахєрєнний продавець, бізнесмен, філософ, знаток всього і вся, часто навіть не розуміючи, хто його співрозмовник чи клієнт. Тому саме сьогодні зранку, посеред тижня маючи час і натхнення (хоча я не розумію як день тижня чи час доби має впливати на кількість символів у моїх дописах), я пояснив Віті що тут з ним не школота переписується, а люди, які також мають знання та досвід, тому не треба нести брєд про великі форми і засліплену логіку. 

Порахуй скільки сумарно я символів накатав в цій темі, мабуть не менше ніж Нокіану. Але чомусь там тебе це не здивувало. І заміть я там жодного разу не згадав, що два роки торгував машинками для стрижки, що знаю внутрішню кухню, що маю якусь інсайдерську інформацію від колишніх продавців і бла-бла-бла, для того щоб придати своїм словам більше ваги. А знаєш чому? Бо я не Нокіан.

Опубліковано
  В 18.11.2020 в 08:59, Zheny@ сказав:

Продавець, про внутрішню кухню??? Не смішіть мої шкарпетки!

Та продавців туди навіть  не пускають.

У великих мережах є Управляючі Компанії, які керують усім,  особливо тими продавцями. І виносять їм знання лише ті, які їм знати потрібно!

Великі мережі викупляють приміщення, Або, як сказав @nickel, оренда буде по "оптовій" ціні. Бо 10м2 вартує 5 000 грн, то там буде 100м2 30 000 грн. А не за 50 000!

Це називається "собівартість".  

Навіть я, працюючи в Управляючій компанії (зараз) не знаю усього, що насправді діється!  Хоча маю доступ майже до усього!

Дружина зараз працює в Управляючій компанії однієї із  мереж  магазинів.  І формування ціни знає як ніхто!

Окрім базару, із примітивною формою продажі,  треба цікавитися трошечки іншим!

Показати  

О о о .

Якраз в мережах дуже продумана НЕПРИМІТИВНА  форма продажу.

Тобто є страховка на розбиття екрану,екстразаміна при втопоенні,додаткова гарантія,додаткові налаштування і таке інше.

Я задумувався  над цим ,а потім виявилось що в певній мірі це в мене і так є,тільки я не беру за це додаткові гроші.

Бо різні страховки наче вигідна річ,тільки виграє один,а заплатять всі.

Бо ці всі ,,бонуси,, беруться з насправді переплат кожного.

Опубліковано
  В 18.11.2020 в 09:47, nickel сказав:

(хоча я не розумію як день тижня чи час доби має впливати на кількість символів у моїх дописах)

Показати  

П'ятнична тема))

В 18.11.2020 в 09:47, nickel сказав:

Вітя любить розказувати який він ахєрєнний продавець, бізнесмен, філософ, знаток всього і вся, часто навіть не розуміючи, хто його співрозмовник чи клієнт.

Показати  

а ні чо, що всі люди такі) і ви такий і @Zheny@ похвалився своєю роботою і я теж не Д'Артаньян. а коли люди ще вип'ють, тоді ваш співрозмовник стає людиною зі списку Forbs, з впливом але без грошей))) 

В 18.11.2020 в 09:44, Ko3bMa сказав:

Ніщо так не об'єднує двох, як обсирання третього :_39:

Показати  

я вже замучився бути четвертим, який намагається  все владнати.

@$ΩLΩMΩN - У самурая нет цели. Только путь!
все хватить.. не буду влізати в срачі
на вулиці проблискує сонце, хорошого дня пані та панове 

Опубліковано
  В 18.11.2020 в 10:02, Nokian сказав:

Тобто є страховка на розбиття екрану,екстразаміна при втопоенні,додаткова гарантія,додаткові налаштування і таке інше.

Я задумувався  над цим ,а потім виявилось що в певній мірі це в мене і так є,тільки я не беру за це додаткові гроші.

Показати  

Тобто, купуючи в тебе смарт, без доплат різних, ти протягом року безкоштовно міняєш побитий клієнтом екран? 

Опубліковано
  В 18.11.2020 в 10:02, Nokian сказав:

Якраз в мережах дуже продумана НЕПРИМІТИВНА  форма продажу.

Показати  

І де я написав зворотнє. Ти мене перефразував.  Нічого новго.

В 18.11.2020 в 10:24, Holy сказав:

і @Zheny@ похвалився своєю роботою

Показати  

я не хвалився. Я просто констатував, що вона в мене є. 

Опубліковано
  В 18.11.2020 в 10:49, Zheny@ сказав:

. Я просто констатував, що вона в мене є. 

Показати  

То ти вже вернувся з Польщі? Чи то ти в Польщі на підвищення пішов?

Опубліковано
  В 18.11.2020 в 10:52, Юріч сказав:

То ти вже вернувся з Польщі? Чи то ти в Польщі на підвищення пішов?

Показати  

Повернувся. І доволі давно.

Поки не збираюся.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...