Перейти до змісту

Вибори мера Луцька і до міськради

Bliksss

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
40 минут назад, Slavco сказал:

Зате вчора зранку муніципальна варта доблесно шниряла по всіх свої улюблених "штрафних"  маршрутах. 

Бачив як виносли мозок минулого тижня свиням на Кравчука на під'їзді до варшавки.

• Відповідей 410
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 година тому, Ghost_manka сказано:

Сумнівної якості з постійною необхідністю в ремонті. Окей....

секта всепропальщиків.

Ти експерт з якості дорожного покриття?

Вам що не зроби, все буде не так. Доріжки зробили - не такі. Знаки поставили - не так.

Опубліковано

@Zheny@ те що ти називаєш велодоріжкою у Луцьку - це гавно. Не повинні в попутньому і в протилежному напрямку виникати перешкоди у вигляді пішоходів. І стовпчики, сірі, с_ка, теж не повинні стирчати. Якщо і стирчать - то щоб хоч пофарбовані світловідбиваючою, чи хоча б червоно-білою фарбою. І тих стовпчиків досить натикувати через1,5-2 метри, а не посередині саме велосипедної частини тротуару. І можна не стовпчики, а півкулі з каміння. Не треба бути інфраструктурним експертом щоб сказати що ці "велодоріжки" - гавно. Вліпити знак 4.12 чи 4.14 і покласти смужку червоної бруківки може і доярка, для цього не треба бути при посаді, з освітою відповідною і досвідом роботи (я про прийняття рішень і вказівки, а не про безпосереднього виконавця).

10 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Вам що не зроби, все буде не так

Спойлер

Х_й на х_й мєнять, нєх_й врємя тєрять.

Опубліковано
12 хвилин тому, Vadimm сказано:

@Zheny@  ці "велодоріжки" - гавно. 

Hide contents

Х_й на х_й мєнять, нєх_й врємя тєрять.

Щось по тим велодоріжкам, які вже є не видно корків з велосипедистів. То для кого будувати кращі? 

Хоча ті велодоріжки не дуже. Я взагалі не розумію, як по такій велодоріжці їхати 25 км. на велосипеді. Це хіба що для дітей добрі.

Опубліковано
23 минуты назад, Zheny@ сказал:

секта всепропальщиків.

Ти експерт з якості дорожного покриття?

Вам що не зроби, все буде не так. Доріжки зробили - не такі. Знаки поставили - не так.

Та ніхто просто так не поливає лайном. Ну камон, досить просто подивитись на те, що роблять в Луцьку. Немає нічого такого, що зроблено ДІЙСНО для міста і з належною якістю. Ну хіба це не так?

Опубліковано
26 minutes ago, $ΩLΩMΩN said:

Щось по тим велодоріжкам, які вже є не видно корків з велосипедистів. То для кого будувати кращі? 

Хоча ті велодоріжки не дуже. Я взагалі не розумію, як по такій велодоріжці їхати 25 км. на велосипеді. Це хіба що для дітей добрі.

Немає помітної кількості велосипедистів через відсутність "зв'язки" вело-маршрутів. Наразі це такий собі варіант "вихідного дня": лучанин або лучанка (можливо, з коханою людиною) беруть напрокат велосипеди і крутять педалі по майже відведених місцях. Цілі приїхати з точки А в точку Б в них немає.

Опубліковано
3 часа назад, xc90 сказал:

І я ні слова не сказав про Нідерланди. Постійно якась окрема тема.

А це залізна відмазка. "Нам до такої Європи далеко" 

То так і завжли буде далеко, якщо ві

дмазуватись, а не робити так як там.

3 часа назад, xc90 сказал:

Дорого" - це не цифри. Квадратний метр асфальту дорожчий за кв.м. бруківки?

Коли в дворах кладуть асфальт, то не дорого. А тут раптом дорого стало.

Опубліковано
11 хвилин тому, Vadimm сказано:

@Zheny@ не будь таким категоричним. Останнім часом надто різко реагуєш на те з чим не погоджуєшся.

Бо чомусь одразу ллють бруд, а при спробі поговорити нормально, то ще й на мене.

Звісно, що велодоріжки в тому форматі, в якому вони зараз є - це не європейські. Але вони є!

І все менше велосипедистів виїжджає на проїжджу частину!

Так, мамочки з колясками - то ще ті паморочні "яжематері".  Як і бабки / дєдки пенсіонерки.

Але принаймні є задатки.

Опубліковано
2 часа назад, Ghost_manka сказал:

Та ніхто просто так не поливає лайном. Ну камон, досить просто подивитись на те, що роблять в Луцьку. Немає нічого такого, що зроблено ДІЙСНО для міста і з належною якістю. Ну хіба це не так?

заїльте в інші міста, в той же Львів, місто мільйонник гарно тільки спереду, а весь той антикваріат у вигляді будинків осипається, але з вигляду все глянц. Наше місто не таке вже й занедбане.

Опубліковано

Велодоріжками називати ту муть,  що в Луцьку поробили, то сміх.  Який в них сенс,  якщо більше 12-15 км на годину там стрьомно їхати? А їздити по загальних дорогах реально небезпечно. Можна, якщо добре їздиш, знаєш ПДР як водій авто,  і якщо дуже уважно,  але всерівно небезпечно.  Тому і немає засилля велосипедів у нас. 

Опубліковано

Не подобаються велодоріжки - їздіть по дорозі.

Пішоходам і мамочкам з колясками буде більше місця!

Опубліковано
21 минуту назад, Zheny@ сказал:

Готовий депутат. Хоч зараз в ток шоу запускай.

Опубліковано
43 минуты назад, MACCEN сказал:

Львів, місто мільйонник гарно тільки спереду, а весь той антикваріат у вигляді будинків осипається, але з вигляду все глянц. 

В підході до ремонтів і благоустрою Львів таки топ в Україні.

Опубліковано
6 хвилин тому, Cherman сказано:

Пропонуєш на велодоріжці давити мамочок з колясками?:0032:

давити не давити, але дати зрозуміти, щоб вчили ПДР, знаки.

Опубліковано
1 минуту назад, Zheny@ сказал:

давити не давити, але дати зрозуміти, щоб вчили ПДР, знаки.

Женя це утопія, в нас ще довго нічого толком не буде, добре коли хоть щось роблять, але воно ж падло робить це за кошти громадян,і ще й пU3dить половину

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

6.6 Велосипедисту забороняється:

...

б. рухатися по автомагістралях і дорогах для автомобілів, а також по проїзній частині, коли поряд облаштовано велосипедну доріжку

...

правила зобов'язують

Опубліковано
8 часов назад, Vadimm сказал:

@Zheny@ не будь таким категоричним. Останнім часом надто різко реагуєш на те з чим не погоджуєшся.

Мене минулого року в баню відправив за образу виборців Палиці. Я аж тепер зрозумів хто це зробив і чому.

Опубліковано

Щоб трохи змінити тему - вчора в новинах сказали, що наша область молодець і порахували 100% бюлетенів.

На оголошення результатів потрібне "добро" з Києва чи що? Чи це пораховано суто їх кількість?

Аби маніпуляцій ніяких не було.

Опубліковано
9 часов назад, MACCEN сказал:

а весь той антикваріат у вигляді будинків осипається

А в нас хіба не так? Я все чекаю, коли цегла з мого будинку когось вб'є. Але всім насрать)

9 часов назад, MACCEN сказал:

Наше місто не таке вже й занедбане.

Та я ж кажу, діло не в цьому. Діло в тому, що відбувається за кулісами діяльності ЛМР.

Опубліковано
7 годин тому, Vadimm сказано:

6.6 Велосипедисту забороняється:

...

б. рухатися по автомагістралях і дорогах для автомобілів, а також по проїзній частині, коли поряд облаштовано велосипедну доріжку

...

правила зобов'язують

Так ви ж всі дружно кричите, що то не велодоріжка! 

Визначтеся, чи що!

Опубліковано
15 часов назад, volks сказал:

Чого ж їм не красти, якщо для вас це норма.

Де я написав що це норма? Це просто констатація факту.

Звичайно є ідейні, правильні і справедливі. Але скільки їх? 5%? 10%?

Але біда що ці правильні і справедливі попадаючи в середовище "влади" різко починають змінюватися. (це вже з досвіду).

Опубліковано
В 27.10.2020 в 12:25, Zheny@ сказал:

Тобі Палиця в борщ насрав?

А якщо медведчук , бойко , рабінович , .королевська в борщ не навалили , то треба обирати опзж?

Опубліковано

Декому( багатьом), якщо спочатку насцяти у вуха- то вони вже зовсім не помічатимуть,як їм серуть в борщ 

Вони ще й захищатимуть серуна.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...