Alex S Опубліковано 21 Грудня, 2021 в 08:49 #626 Опубліковано 21 Грудня, 2021 в 08:49 3 хвилин тому, Bliksss сказано: даш рецепт? Не дам ,бо його нема. Це невиліковний діагноз.Сам досі не знаю як з ними боротися. Найпростіше просто не помічати .
Bliksss Опубліковано 21 Грудня, 2021 в 09:04 #627 Опубліковано 21 Грудня, 2021 в 09:04 14 хвилин тому, Alex S сказано: Не дам ,бо його нема. Це невиліковний діагноз.Сам досі не знаю як з ними боротися. Найпростіше просто не помічати . - Вот че ты нажрался с утра пораньше? - У самурая нет цели. Есть только путь. Завтра снова в дорогу...
Alex S Опубліковано 21 Грудня, 2021 в 09:11 #628 Опубліковано 21 Грудня, 2021 в 09:11 6 хвилин тому, Bliksss сказано: - Вот че ты нажрался с утра пораньше? - У самурая нет цели. Есть только путь. Завтра снова в дорогу... Я б сказав не так. У каждава самурайя свой пуць…
Alex S Опубліковано 21 Грудня, 2021 в 10:20 #629 Опубліковано 21 Грудня, 2021 в 10:20 1 година тому, Bliksss сказано: мож він не так зрозумів, а подумав про весь будинок - віддадуть військовим, хоча і це не проблема - багато хто продасть як тільки отримає ордер, деякі - трохи пізніше. На Грушевського 1 - весь військовий будинок, ну мож майже весь, принаймні в 90-х до 2000 (коли я сам це бачив). Поки - не почали продавати квартири і вселятись х*й зна що хто. Вони не продаються. Ордери. Коли ти вже на пенсіі і ти отримуєш довгоочікуване житло, то з тим ордером можеш одразу їхати в головну КеЧ МО в Київ.Пишеш заяву на розслужеблення квартири. Щоб вона з власності МОУ перейшла в приватну власність. Тоді можуть продавати. А поки служать і отримують житло ,то це службовий фонд і продати не можна. ПС. Я трохи самозабанюсь на якусь недільку-другу, бо тролі заїбали. Вони тобі все розкажуть , і прорахують все до копійки - ти головне з ними побільше спілкуйся, будь здоровий не кашляй!
alexvvv Опубліковано 21 Грудня, 2021 в 10:22 #630 Опубліковано 21 Грудня, 2021 в 10:22 1 хвилина тому, Alex S сказано: Я трохи самозабанюсь на якусь недільку-другу, бо тролі заїбали. Та не звертай уваги на них, не будь тряпкою
Bliksss Опубліковано 21 Грудня, 2021 в 10:23 #631 Опубліковано 21 Грудня, 2021 в 10:23 2 хвилин тому, Alex S сказано: будь здоровий не кашляй! і ти -не хворій
Alex S Опубліковано 21 Грудня, 2021 в 10:26 #632 Опубліковано 21 Грудня, 2021 в 10:26 2 хвилин тому, alexvvv сказано: Та не звертай уваги на них, не будь тряпкою Чамар ти чмошний. ти телефончик в приват свій скинь і я миттєво наберу тебе і поспілкуємося вживу за хвилин 20. Не будь обіцяною тряпкою!
alexvvv Опубліковано 21 Грудня, 2021 в 10:30 #633 Опубліковано 21 Грудня, 2021 в 10:30 Щойно, Alex S сказано: Чамар ти чмошний. ти телефончик в приват свій скинь і я миттєво наберу тебе і поспілкуємося вживу за хвилин 20. Не будь обіцяною тряпкою! а пацієнт сьогодні буйний
Alex S Опубліковано 21 Грудня, 2021 в 10:32 #634 Опубліковано 21 Грудня, 2021 в 10:32 2 хвилин тому, alexvvv сказано: а пацієнт сьогодні буйний От і все що ти з себе уявляєш, бичара обісцяна.
alexvvv Опубліковано 21 Грудня, 2021 в 10:35 #635 Опубліковано 21 Грудня, 2021 в 10:35 3 хвилин тому, Alex S сказано: От і все що ти з себе уявляєш, бичара обісцяна.
Mr.X Опубліковано 21 Грудня, 2021 в 16:18 #636 Опубліковано 21 Грудня, 2021 в 16:18 5 часов назад, Alex S сказал: Вони не продаються. Ордери. Коли ти вже на пенсіі і ти отримуєш довгоочікуване житло, то з тим ордером можеш одразу їхати в головну КеЧ МО в Київ.Пишеш заяву на розслужеблення квартири. Щоб вона з власності МОУ перейшла в приватну власність. Тоді можуть продавати. А поки служать і отримують житло ,то це службовий фонд і продати не можна. ПС. А тим військовим пенсіонерам, що стоять в черзі на житло, хіба не дають квартиру, відразу з можливістю поміняти/продати?
Alex S Опубліковано 1 Січня, 2022 в 08:41 #637 Опубліковано 1 Січня, 2022 в 08:41 On 21.12.2021 at 18:18, Mr.X сказано: А тим військовим пенсіонерам, що стоять в черзі на житло, хіба не дають квартиру, відразу з можливістю поміняти/продати? Ні ,не можуть продати. Навіть якщо це вже отримує ордер пенсіонер, вона ,квартира ,вважається комунальною , (не службовою ) але так саме як і з службовою ,треба їхати в Київ в головну КЕЧ МОУ, і приватизовувати на себе. Тоді можна продавати. Тобто ,поки служить і отримує квартиру ,вона власність МОУ і приватизувати може коли вийде на пенсію, а якщо отримує на пенсіі ,то це власність міста, і також треба пройти всю процедуру приватизації.
Alex S Опубліковано 1 Січня, 2022 в 08:42 #638 Опубліковано 1 Січня, 2022 в 08:42 Хтось знає дієві методи боротьби з квартирами подобово?
sergkots Опубліковано 1 Січня, 2022 в 09:04 #639 Опубліковано 1 Січня, 2022 в 09:04 22 хвилин тому, Alex S сказано: Хтось знає дієві методи боротьби з квартирами подобово? Податкова?
Alex S Опубліковано 1 Січня, 2022 в 09:13 #640 Опубліковано 1 Січня, 2022 в 09:13 Щойно, sergkots сказано: Податкова? Ні , зброд всіх мастей в будинку майже щодня,бички в вікна сусідам знизу, траханя - оргії до ранку… З власником квартири говорили. Йому пох, з його слів ,- клав на вас з прибором, всі запитання до ригалторів, я там не з являюся… Це не в мене, це в сусіда по гаражеві таке сусідство.Ну на новий рік - сам панімаєш… Коко Джамбо до ранку, крик і куріння в під’їзді, Та не чіпає податкова квартири, перестань. Тоді б не було б оголошень тисяча подобово, погодинно.
romanc Опубліковано 1 Січня, 2022 в 10:23 #641 Опубліковано 1 Січня, 2022 в 10:23 1 час назад, Alex S сказал: Ні , зброд всіх мастей в будинку майже щодня,бички в вікна сусідам знизу, траханя - оргії до ранку… З власником квартири говорили. Йому пох, з його слів ,- клав на вас з прибором, всі запитання до ригалторів, я там не з являюся… Це не в мене, це в сусіда по гаражеві таке сусідство.Ну на новий рік - сам панімаєш… Коко Джамбо до ранку, крик і куріння в під’їзді, Та не чіпає податкова квартири, перестань. Тоді б не було б оголошень тисяча подобово, погодинно. Пусть бы не завидовал соседям, а присоединялся...)))
jurgen007 Опубліковано 1 Січня, 2022 в 10:43 #642 Опубліковано 1 Січня, 2022 в 10:43 1 час назад, Alex S сказал: Ні , зброд всіх мастей в будинку майже щодня,бички в вікна сусідам знизу, траханя - оргії до ранку… З власником квартири говорили. Йому пох, з його слів ,- клав на вас з прибором, всі запитання до ригалторів, я там не з являюся… Це не в мене, це в сусіда по гаражеві таке сусідство.Ну на новий рік - сам панімаєш… Коко Джамбо до ранку, крик і куріння в під’їзді, Та не чіпає податкова квартири, перестань. Тоді б не було б оголошень тисяча подобово, погодинно. Якщо електрощиток на під"їзді то проблема з музикою і шумом вирішується за 3хв з допомогою кусачок. Товариш колись таким чином вирішив питання, після цього була тишина. Тут головне не переплутати де чий ввід...
Ko3bMa Опубліковано 1 Січня, 2022 в 11:25 #643 Опубліковано 1 Січня, 2022 в 11:25 40 minutes ago, jurgen007 said: Якщо електрощиток на під"їзді то проблема з музикою і шумом вирішується за 3хв з допомогою кусачок. Товариш колись таким чином вирішив питання, після цього була тишина. Тут головне не переплутати де чий ввід... Відкушувати пальці по одному, поки не перестануть шуміти? Щось аж 90-ми запахло, але може і допоможе
Alex S Опубліковано 1 Січня, 2022 в 11:38 #644 Опубліковано 1 Січня, 2022 в 11:38 2 годин тому, jurgen007 сказано: Якщо електрощиток на під"їзді то проблема з музикою і шумом вирішується за 3хв з допомогою кусачок. Товариш колись таким чином вирішив питання, після цього була тишина. Тут головне не переплутати де чий ввід... Навіть якщо у під’їзді ,що скоріш за все ні, то щитки закриті, скоріш за все, і вони зробляться, і це проблема дискомфорту одних вєсєльчаків.., їм повернуть гроші( може), і завтра будуть за добу 10 інших. Дядько не конфліктний, не скандальний, сімянин, майже не вживаючий,давно його знаю. Дві дочки підлітка. Квартиру зверху 80 проц всіх орендарів знімають , як би то так м’яко , жінки легкої поведінки. З його слів ,він двох чи трьох ,знає в лице ,настільки вони там часто з кузнєцами. В них є на постоянку ключі. Вони просто дзвонять ригалтору і уточняють чи вільна квартира з та до… якої. То іноді тихо відносно, а іноді і групенсексен ,музика і вереск до ранку.І дія то вся вночі . Нічні метелики зробили собі нічний аеродром.Коротше кажучи ,готовий він запінювати їм двері. Каже, що двері з щілинами - запіню .
nickel Опубліковано 1 Січня, 2022 в 11:54 Автор #645 Опубліковано 1 Січня, 2022 в 11:54 16 минут назад, Alex S сказал: Коротше кажучи ,готовий він запізнювати їм двері. Каже, що двері з щілинами - запіню . Тю, ще на піну тратитися. Сірників в серцевину напхати, можна з клейом. Коробка вистачить на кілька десятків диверсій. А їм кожна диверсія буде гемороєм по пошуку іншої квартири посеред ночі, ріелтору геморой - заміна серцевини, виклик майстра двері відкрити.
Alex S Опубліковано 1 Січня, 2022 в 12:11 #646 Опубліковано 1 Січня, 2022 в 12:11 14 хвилин тому, nickel сказано: Тю, ще на піну тратитися. Сірників в серцевину напхати, можна з клейом. Коробка вистачить на кілька десятків диверсій. А їм кожна диверсія буде гемороєм по пошуку іншої квартири посеред ночі, ріелтору геморой - заміна серцевини, виклик майстра двері відкрити. Це закінчиться тим ,що поставлять китайську купольну або точкову камеру. Не так це вже і дорого. А балончиком фарбувати камеру чи розбивати її це вже стрьомно. Хоча як варіант з сірниками.
Unknown Опубліковано 1 Січня, 2022 в 12:59 #647 Опубліковано 1 Січня, 2022 в 12:59 46 хвилин тому, Alex S сказано: закінчиться тим ,що поставлять китайську купольну або точкову камеру Пофіг. Купить балаклаву, і під камерою сірники вмонтує в замок.
Alex S Опубліковано 1 Січня, 2022 в 13:21 #648 Опубліковано 1 Січня, 2022 в 13:21 1 година тому, nickel сказано: Коробка вистачить на кілька десятків диверсій 8 хвилин тому, Unknown сказано: Пофіг. Купить балаклаву, і під камерою сірники вмонтує в замок. Це на написати в соцмережі гнєвний пост хватить пару диверсій, і пофіг , це коли поговорити, повозмущатися( в вузькому колі знайомих) , на практиці треба розуміти, що це робиться відносно в темну( важко вичистити хулігана) один- два рази. Потім ,коли власник з ригалторами взнає зловмисника , ти думаєш він мовчатиме ? Він буде мстити . Від справити нужду йому під двері , до елементарно прийде до нього додому ,без балаклави ,і вломить пиздов. І хай не повністю, але частково буде правий. Тут хто знає ,Менджек став головою ббб? Є взагалі, в практиці ббб ,заборонити документально на зборах ОСББ ,здачі без ліцензії квартир почасово? Чи це не можливо?
Alex S Опубліковано 1 Січня, 2022 в 13:33 #649 Опубліковано 1 Січня, 2022 в 13:33 On 02.07.2020 at 00:35, MANJAK11 сказано: нащо вам чужі таракани ? свої набридли ? Начальнік , ти головою ОСББ став ?
case_l Опубліковано 1 Січня, 2022 в 14:07 #650 Опубліковано 1 Січня, 2022 в 14:07 3 годин тому, romanc сказано: Пусть бы не завидовал соседям, а присоединялся...))) так не беруть же
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.