Перейти до змісту

[ОПИТУВАННЯ] Україна: останні дні Олексійовича чи все ж гетьманів на переправі не міняють?

yu2007

[ОПИТУВАННЯ] Україна: останні дні Олексійовича чи все ж гетьманів на переправі не міняють?  

159 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

13 хвилин тому, Basil сказано:

так, інформація для роздумів: 

Російські телеканали підтримали кандидата ЗЕ (ВІДЕО)

вони діють від супротивного.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 330
  • Створено
  • Остання відповідь
10 хвилин тому, alexvvv сказано:

вони діють від супротивного.

тобто вони Порошенка підтримують?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 13.02.2019 at 11:51, halcogen сказано:

Ви порохобот.

- Зовсім ні, я просто намагаюся мислити логічно.

Так це ж і є порохобот.

-?(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 хвилин тому, halcogen сказано:

Бред сивой кобылы. Диагноз порохобот.

я навіть не дивився, шо запостив якийсь "бот" (судячи по кількості повідомлень, і неважливо, коли він був зареєстрований і переведений в "сплячий режим до часу Х"), але побачивши, шо ти відреагував, глянув... три секунди... Сидять врозвалку якісь два нікому невідомі хрєна, і ,.. далі я не дивився

ЕксперДів зара- не менше, ніж кандидатів

@yu2007 от реально, нахєра ти створив цю тему??? Ну ти ж не вчорашній, ти ж добре розумів, що знову все зіллється до загального політичного холівару "абавсьом", про що вже же купа тем, і "За кого", і "Про Порошенка", і т.д.?

Голосувалка? та який хєр толку від тої голосувалки "впередіпаровоза", якщо й так теж саме видно і з загальної... Я б ще зрозумів, коли дійсно другий тур пішов...

Нафіга купа тих однотемних тем???? Все-одно срач однаковий, і "серуни" одні й ті ж самі?! Та йди на "бордовку", та й "начистиш пику" своєму улюбленому опоненту :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

30 минут назад, jack74 сказал:

Та йди на "бордовку", та й "начистиш пику" своєму улюбленому опоненту

більша половина *опонентів*, з обох сторін, на бордовки не ходять :) А старих, жінок, дітей і Діфото бити не можна :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

А старих, жінок, дітей і Діфото бити не можна :) 

і блаженних :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 минуты назад, MANJAK11 сказал:

більша половина *опонентів*, з обох сторін, на бордовки не ходять :) А старих, жінок, дітей і Діфото бити не можна :) 

Кстаті коли наступна бордовка? Не не я бить нікого не збираюсь)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, HelloBoy сказано:

коли наступна бордовка?

Бордовка 23.02.2019 (14 років)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пора паспорт видавати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1112591_6257727.jpg?201902184527

Які прогнози: один тур чи все-таки два?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 годин тому, jack74 сказано:

я навіть не дивився, шо запостив якийсь "бот" (судячи по кількості повідомлень, і неважливо, коли він був зареєстрований і переведений в "сплячий режим до часу Х"), але побачивши, шо ти відреагував, глянув... три секунди... Сидять врозвалку якісь два нікому невідомі хрєна, і ,.. далі я не дивився

ЕксперДів зара- не менше, ніж кандидатів

@yu2007 от реально, нахєра ти створив цю тему??? Ну ти ж не вчорашній, ти ж добре розумів, що знову все зіллється до загального політичного холівару "абавсьом", про що вже же купа тем, і "За кого", і "Про Порошенка", і т.д.?

Голосувалка? та який хєр толку від тої голосувалки "впередіпаровоза", якщо й так теж саме видно і з загальної... Я б ще зрозумів, коли дійсно другий тур пішов...

Нафіга купа тих однотемних тем???? Все-одно срач однаковий, і "серуни" одні й ті ж самі?! Та йди на "бордовку", та й "начистиш пику" своєму улюбленому опоненту :) 

Якщо рідко буваю на форумі, то відразу "Бот"? Відео не для агітації, а для ознайомлення. Я сам рахую, що Порошенко не найкращий варіант, але кращих кандитатів не бачу (вибираєм як завжди з гіршого, щось краще...).

p.s. Зе - не бачу президентом, хіба США, Європа захоче мати справу з коміком???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, user6863 сказал:

хіба США, Європа захоче мати справу з коміком???

Хочеться тебе обнять і плакать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 hours ago, user6863 said:

хіба США, Європа захоче мати справу з коміком???

На відміну від Росії, еліта США та Європи працють з націями, а не з політиками. Нація, яка обирає довбойоба, прирікає себе на такий собі "міні остраккізм". Можеш пригадати часи Януковича, який отримав багато авансів, а потім перетворився на місцевого клоуна, з яким і вели себе відповідно - мінімум контакту, максимум експлуатації(ліс, газ, рапс і т.д.), а до людей відносились, як до гівна і будували відповідні образи українця за кордоном. Зато долар по 8. І тарифи нізькі. Крутотєнюшка, тільки недовго.

Інший приклад - Венесуела. Вибрали довбойоба -  довбіться з ним самі, ніхто, до появи адекватного лідера, з вами справ вести не буде. Додовбались до того, що нема шо їсти. Ірак, Лівія, Північна Корея, Туркменістан - все, як під копірку.

Якщо нація вибере Зеко Манду, то буде так само. І це прекрасно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

57 минут назад, diezel сказал:

На відміну від Росії, еліта США та Європи працють з націями, а не з політиками. Нація, яка обирає довбойоба, прирікає себе на такий собі "міні остраккізм". Можеш пригадати часи Януковича, який отримав багато авансів, а потім перетворився на місцевого клоуна, з яким і вели себе відповідно - мінімум контакту, максимум експлуатації(ліс, газ, рапс і т.д.), а до людей відносились, як до гівна і будували відповідні образи українця за кордоном. Зато долар по 8. І тарифи нізькі. Крутотєнюшка, тільки недовго.

Інший приклад - Венесуела. Вибрали довбойоба -  довбіться з ним самі, ніхто, до появи адекватного лідера, з вами справ вести не буде. Додовбались до того, що нема шо їсти. Ірак, Лівія, Північна Корея, Туркменістан - все, як під копірку.

Якщо нація вибере Зеко Манду, то буде так само. І це прекрасно.

а коли таки Порошенко виберуть, сподіваюсь, бізнес на слідуючий день в Україну переведеш ? ))) Чого до цих пір не перевів, навіть не питаю :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

58 хвилин тому, diezel сказано:

Якщо нація вибере Зеко Манду

Або ЗЕ! команду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 minutes ago, MANJAK11 said:

а коли таки Порошенко виберуть, сподіваюсь, бізнес на слідуючий день в Україну переведеш ? ))) Чого до цих пір не перевів, навіть не питаю :) 

Є певний набір навичок, за які я можу платити 50К грн щомісяця. Людей з такими навичками я в Польщі знайду дуже швидко і вони будуть сумлінно виконувати свої обовязки, в Україні таких людей я буду шукати довго і вони гарантовано будуть виносити мені мозок, заміть того, щоб працювати.

Є інший набір навичок, за які я буду платити 500К грн щомісяця. В ЄС я таких людей знайду, зможу узгодити умови співпраці і без проблем влаштувати на фірму за контрактом. В Україні таких людей немає взагалі.

Платити "мінімалку" кому-небудь за те, що воно "відсиджує на роботі" 8 годин я не буду.

Максимум, що я можу зробити, це навчити студентів з нуля(беручи до уваги хайп навколо АйТі та низькі податки) і, з часом, відкрити, наприклад, центр розробки для однієї з моїх фірм в Україні. Але головне, що мені неважно, кого оберуть, я все рівно буду оцінювати ризики до початку діяльності. Початок бізнесу від виборів залежить, лише від власних планів. Вибори я згадую тільки в контексті людської тупості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, diezel сказал:

Є певний набір навичок, за які я можу платити 50К грн щомісяця. Людей з такими навичками я в Польщі знайду дуже швидко і вони будуть сумлінно виконувати свої обовязки, в Україні таких людей я буду шукати довго і вони гарантовано будуть виносити мені мозок, заміть того, щоб працювати.

Є інший набір навичок, за які я буду платити 500К грн щомісяця. В ЄС я таких людей знайду, зможу узгодити умови співпраці і без проблем влаштувати на фірму за контрактом. В Україні таких людей немає взагалі.

Платити "мінімалку" кому-небудь за те, що воно "відсиджує на роботі" 8 годин я не буду.

Максимум, що я можу зробити, це навчити студентів з нуля(беручи до уваги хайп навколо АйТі та низькі податки) і, з часом, відкрити, наприклад, центр розробки для однієї з моїх фірм в Україні. Але головне, що мені неважно, кого оберуть, я все рівно буду оцінювати ризики до початку діяльності. Початок бізнесу від виборів залежить, лише від власних планів. Вибори я згадую тільки в контексті людської тупості.

при таких розкладах, тобі не пофіг ? Чи ти думаєш, комусь приємно читати, які ми всі тупі, а ти умний ? Знову ж таки, з точки зору раціональності, ти ж розумієш, що якщо взяти до уваги, що ти абсолютно правий, то ефективності в твоїх постах ноль цілих ноль десятих, бо не читають форум ні рагулі, ні бабки з базару, ні інші, гаряче любимі тобою бувші (чи нінішні) співвітчизники ? То нафіга це все з твого боку ? Я не розумію. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

46 minutes ago, Serpent said:

Або ЗЕ! команду.

Дякую за поправку, так, я забув знак оклику.

Але еліти США та Європи поважають право націй на помилку. У випадку, коли обраний на хайпі довбойоб починає узурпувати владу, еліти США та Європи дають можливість виступити проти, підтримавши опозицію у випадку, якщо така є. Лідеру(або лідерам) опозиції не достатньо просто декларувати опозиційність, треба буде надати гарантії контролю над процесом передачі влади і її утримання. Тоді США та Європа зі свого боку надають допомогу, гарантії і, по можливості, забезпечуть підтримку на міжнародному рівні, розуміючи, що в результаті отримують лояльного союзника і ворога для ворога. Як приклад - Польща, Вєтнам, Україна. Моральні принципи тут нідочого, еліти демократичних країн завжди будуть боротися з диктатурами на користь націй через протиріччя в структурі управління. Якби в США чи Європі була теократія, то було б навпаки.

Інколи узурпатор, отримавши владу якимось шляхом, сам вирішує обмежити свої повноваження, без появи системної опозиції. В такому випадку еліти США та Європи ідуть йому назустріч і підтримують курс на помякшення, розуміючи що нація до цього ще доросла і її треба "дорости". Приклад - Чілі, Північна Корея.

Тому справа тут не в Зе!ко Манді, а в нації. Побачимо, як воно буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, diezel сказано:

та ти шо?! Відкрий секрет, за які ж такі навички ти платиж 50к?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, jack74 сказал:

та ти шо?! Відкрий секрет, за які ж такі навички ти платиж 50к?

Просто цікаво: чому тебе не зацікавив набір навичок за 500к? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 minutes ago, Entis77 said:

Зараз все те саме продовжується, тільки доллар не по 8 а по 27, і тарифи космос.

А ти не розумієш, що долар по 27, це наслідок долара по 8?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

53 минуты назад, MANJAK11 сказал:

при таких розкладах, тобі не пофіг ? Чи ти думаєш, комусь приємно читати, які ми всі тупі, а ти умний ? Знову ж таки, з точки зору раціональності, ти ж розумієш, що якщо взяти до уваги, що ти абсолютно правий, то ефективності в твоїх постах ноль цілих ноль десятих, бо не читають форум ні рагулі, ні бабки з базару, ні інші, гаряче любимі тобою бувші (чи нінішні) співвітчизники ? То нафіга це все з твого боку ? Я не розумію. 

Як гіпотеза (@diezel може її спростувати або підтвердити): в Польщі ти рядовий підприємець, тобто ніхто, зате в Україні - олігарх. Знаєш як часом хочеться побути олігархом, повийожуватися перед бідними співвітчизниками, блєснуть умом і ерудіцієй? В обшем в нього 10 айфон, тільки дорожчий. А чого добився ти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, nickel сказал:

Як гіпотеза (@diezel може її спростувати або підтвердити): в Польщі ти рядовий підприємець, тобто ніхто, зате в Україні - олігарх. Знаєш як часом хочеться побути олігархом, повийожуватися перед бідними співвітчизниками, блєснуть умом і ерудіцієй? В обшем в нього 10 айфон, тільки дорожчий. А чого добився ти?

теж така думка проскакувала

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...