sergkots Опубліковано 11 Жовтня, 2020 в 14:42 Поділитися #5251 Опубліковано 11 Жовтня, 2020 в 14:42 @Zheny@ Певно таки не так тебе зрозумів. 1. Якщо йти в політику чи помічником то дійсно ти не стаєш автоматом злочинцем. 2. Злочинцем при владі люди стають роблячи певні вчинки - десь очі закриють на злочини/проступки інших, десь схему замутять. 3. А от коли людина свідомо йде на державну посаду із зарплатою 5000 грн з ціллю заробляти на схемах - то це злочинець. 4. Є люди які відмовляються йти на державні посади саме через низьку зарплату бо не хочуть робити схеми. 5. Особисто я до будь якого політика не піду на роботу - принаймні на даний момент, з даними умовами. На державну роботу з низькою зарплатою теж не піду. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
toj_tu Опубліковано 11 Жовтня, 2020 в 15:41 Поділитися #5252 Опубліковано 11 Жовтня, 2020 в 15:41 18 часов назад, Zheny@ сказал: От читаю і офігіваю. Всі такі філантропи і альтруїсти, аж підташнює! От хтось з тих, що тут розказують, які погані олігархи / депутати і їхні помічники. Хтось готовий працювати за ідею? Для людей! Ідеєю сім'ю не нагодуєш! І можна подумати, що кожен кому будуть пропонувати суму з трьома, або й чотирма нулями в $, скаже, "ні, я чесний, я буд безплатно робити, (або) мені вистачить державних 5000 грн!" Не городіть пурги. ВСІ ми працюємо за гроші. І ще я не знаю людини, як би відмовилася від грошей бо альтруїст! Всі ці мутки / схеми / многоходовочки - це зрозуміло. Але я впевнений, що кожен би робив те ж саме, за свою грошову / матеріальну винагороду. Всі хочуть багатства.Це факт.Але повинен працювати і принцип * не нашкодь.Якось так. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
KotMatros Опубліковано 11 Жовтня, 2020 в 19:17 Поділитися #5253 Опубліковано 11 Жовтня, 2020 в 19:17 Згадав старий анекдот, що закінчується так: ...ну от з професією ми визначились, залишилось домовитись про ціну. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 00:53 Поділитися #5254 Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 00:53 В 11.10.2020 в 00:23, Zheny@ сказал: ні, я чесний, я буд безплатно робити, (або) мені вистачить державних 5000 грн!" Я чесний і працював би...не безплатно, звичайно, а за державних 5000$ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
paksivatova Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 03:06 Поділитися #5255 Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 03:06 14 часов назад, Zheny@ сказал: Продаються АБСОЛЮТНО усі. Єдине питання - ціна! Можеш навіть не намагатися з цього приводу сперечатися. Навіть ти маєш свою ціну. Як і я. Я все одно не погоджуся Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
justice777 Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 05:34 Поділитися #5256 Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 05:34 А Слуги вже навіть і не маскуються!!! Качура об объединении Слуги народа и ОПЗЖ в местных советах: Это однозначно будет https://news.liga.net/politics/news/kachura-ob-obedinenii-slugi-naroda-i-opzj-v-mestnyh-sovetah-eto-odnoznachno-budet Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 06:29 Поділитися #5257 Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 06:29 5 годин тому, Юріч сказано: Я чесний і працював би...не безплатно, звичайно, а за державних 5000$ Тоді тобі пряма дорога кудись у Фінляндію. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 06:30 Поділитися #5258 Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 06:30 3 годин тому, paksivatova сказано: Я все одно не погоджуся Цитувати Б. Шоу на приеме у английской королевы. Королева спрашивает Шоу: - Вы как-то говорили, что все женщины продажны. Вы действительно так считаете? - Да, Ваше Величество. - Что, абсолютно все? - Да, Ваше Величество. - Даже я? - Да, Ваше Величество. - И сколько же я по-вашему стою? - Сто фунтов, Ваше Величество. - Так дешево? - Вот видите, Вы уже торгуетесь... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 06:39 Поділитися #5259 Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 06:39 9 минут назад, Zheny@ сказал: Тоді тобі пряма дорога кудись у Фінляндію. А можна в Швейцарію? В Фінляндії холодно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 07:02 Поділитися #5260 Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 07:02 22 хвилин тому, Юріч сказано: А можна в Швейцарію? В Фінляндії холодно От тому там і ЗП до 5К долярів доходять. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 07:11 Поділитися #5261 Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 07:11 Там колись Маньяк писав розумними словами, а я скажу простіше: кожен судить по собі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 08:12 Поділитися #5262 Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 08:12 1 час назад, Zheny@ сказал: От тому там і ЗП до 5К долярів доходять. https://www.obozrevatel.com/ukr/economics/u-shvejtsarii-vstanovili-najvischu-minimalnu-zarplatu-u-sviti.htm Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 08:25 Поділитися #5263 Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 08:25 1 година тому, volks сказано: Там колись Маньяк писав розумними словами, а я скажу простіше: кожен судить по собі. ВСІ судять по собі. Бо немає інакше із чим порівнювати. І ти завжди кажеш (я б зробив / поступив / і т д) І ніколи не кажеш, а от хтось там,..! Хтось там може і з моста пригати. 10 хвилин тому, Юріч сказано: https://www.obozrevatel.com/ukr/economics/u-shvejtsarii-vstanovili-najvischu-minimalnu-zarplatu-u-sviti.htm Фінляндія - не самі високі ЗП. ОДні з найвищих. Данія і Норвегія! - от туди варто Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 08:32 Поділитися #5264 Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 08:32 6 минут назад, Zheny@ сказал: І ти завжди кажеш (я б зробив / поступив / і т д) Отож бо й воно. Я кажу за себе. А не за інших, що всі такі як я. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 08:55 Поділитися #5265 Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 08:55 23 хвилин тому, volks сказано: Отож бо й воно. Я кажу за себе. А не за інших, що всі такі як я. скільки ти заробляєш зараз? Тебе влаштовує ЗП ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Єретик Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 09:44 Поділитися #5266 Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 09:44 20 годин тому, Zheny@ сказано: от запропонують тобі представляти інтереси (допомагати в роботі) якогось політика. За ,скажімо, $5000 / міс. Ти такий ідейний, що відмовишся? Важка робота, емоційно нестійкі люди не витримують і посилають всіх на ... Пруф: Спойлер Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Electronshik Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 09:58 Поділитися #5267 Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 09:58 17 часов назад, Barugan сказал: До будь якого? Ну не знаю.....гроші звісно не пахнуть, і можна бігати з однієї партії в іншу....але як же тоді честь, повага, совість.... Наші політики ВСІ тільки так і роблять, совість, честь, повага... бггг На заході таким політикам це б коштувало політичної кар'єри, але то там. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 10:57 Поділитися #5268 Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 10:57 2 часа назад, Zheny@ сказал: скільки ти заробляєш зараз? Тебе влаштовує ЗП ? Влаштовує, але хотілося б більше. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 11:15 Поділитися #5269 Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 11:15 14 хвилин тому, volks сказано: Влаштовує, але хотілося б більше. тому, якби тобі зараз запропонували більше, не на твому теперішньому місці роботи, а десь інакше - ти б пішов? Чи відмовився, бо ти ідейний і хочеш допомагати дяді заробляти більше (за рахунок того, що він тобі менше платить) ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Єретик Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 11:22 Поділитися #5270 Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 11:22 Я так розумію ті, хто голосуватеми за "слуг" автоматом голосуватимуть за "партію регіонів"? Після місцевих виборів 25 жовтня партія "Слуга Народу" об’єднається з партією "Опозиційна платформа — За життя". Об'єднання відбудеться у місцевих, районних і обласних радах. Нардеп Качура вважає, що уникнути цього неможливо. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 11:27 Поділитися #5271 Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 11:27 9 минут назад, Zheny@ сказал: тому, якби тобі зараз запропонували більше, не на твому теперішньому місці роботи, а десь інакше - ти б пішов? Чи відмовився, бо ти ідейний і хочеш допомагати дяді заробляти більше (за рахунок того, що він тобі менше платить) ? Якщо на тій іншій роботі протизаконні схеми-оборудки, я б не пішов Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 11:56 Поділитися #5272 Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 11:56 25 хвилин тому, Юріч сказано: Якщо на тій іншій роботі протизаконні схеми-оборудки, я б не пішов ти не повіриш, але, напевно, вони є у всіх. Кожен хоче зекономити, менше платити, більше отримати. Це логічно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
natalka) Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 12:16 Поділитися #5273 Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 12:16 В 09.10.2020 в 12:38, natalka) сказал: Волинська територіальна організація Політичної партії «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ» В попередньому повідомленні я згадувала за Лапіна… Зараз теж доведеться. Тільки почну з його помічників в ВРУ: - Моклиця Юрій Володимирович - Ніколайчук Олександр Петрович №2 і №6 в списках ЄС. Йдуть по стопам шефа, пробують попасти в депутати вже не перший раз. Прямо як медом намазано… Враховуючи що вони до цього часу є помічниками «простого хлопця» - довіри до них вже немає ніякої. мої "любімчікі" сьогодні в центрі особисто: Моклиця вліз в коробку (типу "живий" біг борд"), а Ніколайчук газетки під ним роздає... І здається і Григоренко там поряд біля коробки стояв... А що, з "шефом" спрацювало, і тут може вийти. Дівчина підійшла до мене з газеткою, весела така, дає газетку і показуючи на Моклицю в коробці сказала "Наш майбутній мер Луцька". Напевно їм здається що це дуже "прикольна " ідея ))) Жах... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 12:18 Поділитися #5274 Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 12:18 1 минуту назад, natalka) сказал: мої "любімчікі" сьогодні в центрі особисто: Моклиця вліз в коробку (типу "живий" біг борд"), а Ніколайчук газетки під ним роздає... І здається і Григоренко там поряд біля коробки стояв... А що, з "шефом" спрацювало, і тут може вийти. Дівчина підійшла до мене з газеткою, весела така, дає газетку і показуючи на Моклицю в коробці сказала "Наш майбутній мер Луцька". Напевно їм здається що це дуже "прикольна " ідея ))) Жах... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
natalka) Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 12:23 Поділитися #5275 Опубліковано 12 Жовтня, 2020 в 12:23 1 час назад, Zheny@ сказал: тому, якби тобі зараз запропонували більше, не на твому теперішньому місці роботи, а десь інакше - ти б пішов? Чи відмовився, бо ти ідейний і хочеш допомагати дяді заробляти більше (за рахунок того, що він тобі менше платить) ? щось обговорення скотилось не в те русло. Я, коли писала про тендери і відстоювання власних інтересів, то мала на увазі конкретні порушення за які передбачена кримінальна відповідальність. Бо "красти", то Вам не за більшу зарплату на депутата чи чиновника працювати. Я працювала на держслужбі - звільнилась в т.ч. через низьку зп. Зараз я витрачаю дуже багато особистого вільного часу на одну дуже невдячну неоплачувану справу, через яку в майбутньому можу ще й мати проблеми. Бо дістала вже вся ця брехня і розкрадання! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.