Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт!

Сьогодні от в голову прийшло: "А вам не здається, що це великий розіграш від студії квартал 95?". Нє, ну реально, у Вови нема перспектив, тим паче у військовий час. Це все було промо до нового сезону слуги народу :))

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

@jack74 тю блін, тормознув.... Нє-нє, ніяких навіювань з ящика. Просто встав, чистив зуби і мисля прийшла така)).

Щиро сподіваюся, що гаранта оберуть на другий термін. Поки його нема сенсу міняти. Чисто суб'єктивна думка, якщо що.

Опубліковано
12 хвилин тому, vetalforever сказано:

Щиро сподіваюся, що гаранта оберуть на другий термін

я за цього "гаранта"-обіцюна не голосував і не буду. Мені такої "стабільності" не потрібно. Безвіз, томос - це не те, за що люди на Майдані стояли і гинули.

Опубліковано

Народ, давайте не сперечатися - у кожного є своя думка. Невже так важко не обсирати погляди іншої людини? Всі ми лучани і у кожного є свій життєвий шлях, своя книга, через яку він дивиться на події в Україні. Я впевнений, якщо опустити тонкощі, то мета у нас - одна!

Опубліковано
5 хвилин тому, toj_tu сказано:

Особисто я , буду голосувати за Порощенка.Для України зробив багато.

От же троль, навіть правильно ім'я свого ідола написати не може.

Опубліковано

Додайте ще 1 + Петру Олексійовичу!

От Зенений приїжав в Луцьк, які ви бачили зміни? Афіші нові, тай все? А Олексійович був вчора то і дороги посипали і ямки трішки полатали і клоуни на деяких перехрестях стояли махали жезлами, розвеселяли. А ви кажите поганий президент!

Опубліковано
On 14.01.2019 at 00:30, vvkit сказано:

Новий кандидат https://uk.wikipedia.org/wiki/Смешко_Ігор_Петрович, http://dovidka.com.ua/user/?code=235801.

На мій погляд досить цікава людина. Як появилась новина, подумав що технічний кандидат. Але подивився в інеті. Є його інтерв’ю стосовно політики ще з 2009 на YouTube. Інформація про його кандидатуру тільки з’явилась. Буде цікаво хто з політиків його підтримає, а хто почне поливати брудом.

кому цікаво (бо ж тема про те), інтерв'ю Гордона з колишнім СБУшником, а тепер кандидатом в президенти Ігорем Смєшко

Спойлер

мені не сподобалось і не вразило... Як по сценарію, наче з телесуфльора читає... Завчені фрази, вода-вода-вода.... нещиро... короче "нєвєрю"

Опубліковано
2 годин тому, jack74 сказано:

кому цікаво (бо ж тема про те), інтерв'ю Гордона з колишнім СБУшником, а тепер кандидатом в президенти Ігорем Смєшко

Смєшко людина Кучми.

Чомусь про цього олігарха ( Кучму ), ніхто сьогодні не говорить.

А він є , і дуже багато людей працює на нього  і зятя його Пінчука..

Після виборів, коли Смєшко набере менше одного відсотка-Гордон буде морозитись , як з ЧС пр футболу в Росії, котрий ніяк не мав по його даним відбутися.

Опубліковано
11150317_1586991291577433_88259118813887
Тарас Козак
15 січня о 11:04 · 
Серед так званих порохоботів є чимало розумних і патріотичних людей. Проте, вже вибравши Петра Порошенка для себе наступним президентом, вони інколи маніпулюють та пересмикують у деяких важливих тезах. Ось чотири з них:

1. Порохоботи відмовляють прихильникам інших кандидатів у розумі та патріотизмі. Якщо тобі подобаються Гриценко, чи Зеленський, чи Садовий, то, зі слів порохоботів, ти або недоумок, або російська консерва. І тут же вихлюпується відро помиїв на твого кандидата, благо в методичках-темниках усе розписано. Як завжди, без будь-яких серйозних доказів. Просто повторяється ”злодій-клоун-сміття” у різних варіаціях.

2. «Інші кандидати працюють на олігархів.» 
Секундочку, шановні, а хіба Петро Порошенко сам не є олігархом? Чи у нього не було усіх первинних і вторинних ознак пострадянського олігарха? (Ну, хіба що не знаю його футбольної команди). Безліч приватизованих заводів-пароходів, банки, страхові компанії, ЗМІ, політичний вплив тощо. Напевно, він кращий за інших олігархів, але хіба це має значення, коли докоряєте кандидатам у співпраці з олігархами?

3. «Лише Президент Порошенко відстоїть незалежність України. Всі інші кандидати, якщо переможуть на виборах, то ляжуть під Кремль.» 
Мені цікаво, чи думали сьогоднішні порохоботи так само п‘ять років тому, в березні 2014-го? Давайте не уподібнюватися до запоребриканців, для яких «Росія - це Путін, а Путін - це Росія».

4. «В програмах інших кандидатів написані дурниці, лише Порошенко розуміє, що треба робити.» 
У декого проблеми з пам‘яттю. Реальна програма Президента Петра Порошенка «Україна-2020» з‘явилася лише в жовтні 2014 року. До того в формальній програмі «Жити по-новому» були досить популістські тези, які так і не були виконані. Зато здобутий Томос, про який в жодній порошенківській програмі не було ані слова. Тому не так важлива програма кандидата, як його цінності та принципи. До речі, наші люди це добре розуміють і програми не читають.

Звісно, Порошенко має купу чеснот, я сам неодноразово віддавав йому належне. При цьому він є плоттю від плоті партійно-номенклатурно-олігархічної Системи, в якій Порошенко добився успіху, збагатів, обріс зв‘язками. Типовий політик кучмівської породи, з тими ж принципами і мисленням: друзям - політичні посади і грошові потоки, ворогам - увага правоохоронців і строгість закону.

Порошенко і йому подібні політики не хочуть знищення цієї Системи. Для них за її рамками - загрозлива невідомість. Якщо ж ми хочемо:
✔️ подолати корупцію,
✔️ скасувати негативний відбір на держслужбі, 
✔️ зробити політику служінням людям, а не бізнесом,
✔️ поставити державу на службу громадянам, а не владі та олігархату,
✔️ побудувати інвестиційно привабливу країну,
✔️ розбудувати українську економіку,
✔️ покращити життя громадян -

то маємо подякувати Порошенкові за його досягнення, та обирати до влади нових політиків! Так, можемо помилитися, і краще не стане. Але отримаємо шанс!

Опубліковано
16 minutes ago, nickel said:

У декого проблеми з пам‘яттю. Реальна програма Президента Петра Порошенка «Україна-2020» з‘явилася лише в жовтні 2014 року. До того в формальній програмі «Жити по-новому» були досить популістські тези, які так і не були виконані. Зато здобутий Томос, про який в жодній порошенківській програмі не було ані слова. Тому не так важлива програма кандидата, як його цінності та принципи. До речі, наші люди це добре розуміють і програми не читають.

Навіть і не чув раніше про цю програму, дякую за перепост.

Нагуглив щойно «Україна-2020», а там знову: "продам рошен", "долар по 10" і інші перли.

23) під час участі у XXXII літніх Олімпійських іграх Україна завоює щонайменше 35 медалей;

Бггг. І це не кажучи про ВВП за ПКС і хуліарди прямих інвестицій. 

Опубліковано

А що, в нас тепер духовенство підпрацьовує агітаторами?

Друг спілкувався з родичами і вони йому сказали, що потрібно голосувати за Порошенка. На його питання чому, йому відповіли, що розумні люди так кажуть. А хто розумні люди? Правильно - батюшка в церкві.

Опубліковано
8 часов назад, yu2007 сказал:

Навіть і не чув раніше про цю програму, дякую за перепост.

Нагуглив щойно «Україна-2020», а там знову: "продам рошен", "долар по 10" і інші перли.

Як ти міг таке пропустити. Я ще раніше про неї писав:

В 03.01.2019 в 10:21, nickel сказал:

Ну чому ж не бачить?

Петро Олексійович все бачить і все знає, він же сам людина з бізнесу. Це тобі не клоун.

"Кількість податків слід скоротити, ставки – зменшити, всі офшори - перекрити. Ще на досить тривалий час зберегти систему спрощеного оподаткування для малого та середнього бізнесу. Створити свою справу, взяти відповідальність на себе – це теж жити по-новому." - це з його передвиборчої програми, правда ще з попереднньої, але ж то таке.

І саме головне, що пацан не балабол, навіть розробив Стратегію сталого розвитку "Україна - 2020" для втілення своїх обіцянок і затвердив її Указом. Одні з перших пунктів стратегії:

Дерегуляція та розвиток підприємництва;

Програма розвитку малого та середнього бізнесу;

Податкова реформа;

П.С. Я в якійсь з тем закидав Петі відсутність плану, як у поляків план Бальцеровича з 11 актів. Мушу вибачитись, в Петі є план навіть кращий, 62 реформи - це не жарт.

Опубліковано

Договор между обществом и властью выглядит так:
Мы их кормим, они о нас заботятся.

Херушки.

Ну они и жрут. И не могут нажраться .
Значит по их мнению , мы плохо кормим.
То есть и они могут не выполнять свою часть договора.

Как сказал один мой знакомый, власть к народу относится как к зонтикам. Вспоминает о нём, когда идёт дождь.

Выборы- стихийное бедствие.

Уж как они нас любят , и так , и так, и так.

Не обольщайтесь господа, мы были и будем зонтиками.

Да, власть менять обязательно.)

Опубліковано
В 16.01.2019 в 12:22, vetalforever сказал:

Всім привіт!

Сьогодні от в голову прийшло: "А вам не здається, що це великий розіграш від студії квартал 95?". Нє, ну реально, у Вови нема перспектив, тим паче у військовий час. Це все було промо до нового сезону слуги народу :))

Я більше схильний до такої версії.
зеленський відтягує на себе частину електорату і потім,перед самими виборами, зливає його пенсіонерці, І вже розкручена партєйка йде в парламент. 

Якщо всі пазли по всіх проектах,в які вклав баблєцо бєня,зійдуться, то у підсумку він буде мати свого президента,свого прем'єра і свою більшість у парламенті.

Опубліковано
3 годин тому, zaHARE сказано:

Я більше схильний до такої версії.
зеленський відтягує на себе частину електорату і потім,перед самими виборами, зливає його пенсіонерці, І вже розкручена партєйка йде в парламент. 

Якщо всі пазли по всіх проектах,в які вклав баблєцо бєня,зійдуться, то у підсумку він буде мати свого президента,свого прем'єра і свою більшість у парламенті.

Не буде 

Крім Коломийського в нас є ще й інші олігархи

Опубліковано
Цитата

Томос-тур сьогодні в Черкасах. Діалог місцевого активіста Олег Лысак з Президентом:

- Петре Олексійовичу, коли з корупцією будете боротись?
- У мене прохання до вас. Сходіть до церкви, поставте свічку, бо ви невіруюча людина. І Господь Вас попустить.

Далі Порошенко обізвав Лисака "москальським провокатором, який намагається всіх нас розколоти". Активіст відповів, що він такий же українець, як і президент, просто не хоче жити в корумпованій країні.

Ставиш незручне запитання - москальський провокатор (с)

Опубліковано

Для себе визначив критерії відбору кандидатів. 

За кого точно не буду голосувати:

- не за старих. Чогось доброго від них гарантовано не отримаємо. Їм вигідна поточна ситуація, коли кум може порішати з прокуратурою і т.д.

- не за проросійських. Нічого доброго від москалів нам не світить при будь-яких розкладах.

- не за брехунів. Бреше тепер, буде ще більше брехати потім.

- не за олігарха. Є гроші їх потрібно зберегти та примножити - бюджет самий надійний інструмент.

Що має бути в кандидата:

- команда. Ми обираємо не одну людину, він візьме на роботу когось зі своїх, свого призначить на відповідальну посаду.

- незалежність від олігархів. Боргова розписка, кредит можуть керувати теж.

Ну і головне - президент має шукати опору та підтримку в своїх виборців а не в депутатів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...