Перейти до змісту

Знову здорожчає проїзд у маршрутках

ForZa

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 392
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
On 27.09.2018 at 15:31, AgentSmith13 сказано:

ТАК, як вони їздять зараз, особливо на деяких маршрутах, не було, навіть коли були РАФіки і Івеко - навіть тоді було краще.

Я добре пам'ятаю, що РАФіки їздили довго. Наприклад з ДПЗ було реально навіть після 23 виїхати. 

Опубліковано
1 година тому, Fedor4uk сказано:

Я добре пам'ятаю, що РАФіки їздили довго. Наприклад з ДПЗ було реально навіть після 23 виїхати. 

і частіше їздили

Опубліковано
4 годин тому, Fedor4uk сказано:

Пфф. Я дівчину проводжав і додому їхав з київського майдану в кінці 90-х часто після 01:00... за 50 копійок ))

Опубліковано
22 минуты назад, halcogen сказал:

А чому не залишилися ночувати в неї? все таки в 90-х в 01:00 трохи стьомно ходити одному по місту. :D

Ну так він їхав. Тоді ж маршрутки ходили.

Опубліковано
17 годин тому, halcogen сказано:

все таки в 90-х в 01:00 трохи стьомно ходити одному по місту. :D

Зараз, повір, не менш стрьомно, але вовків боятись - у лісі не ї6@тись.

Опубліковано
В 29.09.2018 в 12:30, igorgame сказал:

З першоджерела: http://www.rada-poltava.gov.ua/news/25539010/

Цитата

– Коефіцієнти, які були затверджені сьогодні, викликають у нас низку питань. Тому ідуть перемовини з організаціями по проведенню нових досліджень, які б не викликали питань ні у перевізників, ні у мешканців. Зараз основне – компенсувати перевізникам витрати на безкоштовне перевезення пільгових категорій. Щоби не створювати вкрай неприємних ситуацій з відмовою у безкоштовному перевезенні.

Таке враження, що за проїзд в громадському транспорті Полтави платять всі, хто їздить, і хто не їздить :unsure:

І зменшення плати за проїзд фінансується за рахунок бюджету міста. А це - неефективність використання ресурсів.

Так що йдемо до соціалізму ;)

Опубліковано

в багатьох містаї розвиненої Європи громадський транспорт є збитковим і лежить повністю на бюджеті міста, тому що це в них вважається необхідними витратами на експлуатацію для нормального функціонування інфраструктури міста (мегаполіса, так круче звучить). Так як, наприклад, пожежна служба, поліція, апарат містоуправління і т.ін. Ніякого соціалізму тут нема.

Інша справа, що в нас все звикли красти, хєрити, розбазарювати, бо суцільна безнаказаність. 

Опубліковано
6 часов назад, Barugan сказал:

Луцькі перевізники стверджують, що в обласному центрі Волині потрібно підняти вартість проїзду до семи гривень. 
Про це стало відомо у вівторок, 2 жовтня.....  А я хочу з/п 25-50 тис.....:0141:

Думаєш не піднімуть? Три було, п'ять зробили. Чому б не сім? Якщо народ абсолютно ніяк не реагує, будуть підвищувати. 

Опубліковано
47 хвилин тому, TFA сказано:

Думаю, 7 не зроблять, а от до 6-ти грн піднімуть...

ВОни тог оі кажуть сім.... типу зійдемся на 6)

Опубліковано

Напевно велосипеди дорожчають ще стрімкіше, бо щось не видно  на фоні подорожчання нафти, збільшення кількості велосипедистів.

Опубліковано
7 часов назад, m-a-x сказал:

Маршрутчики заправляють всяке бодяжне лайно, а воно в ціні не особо виросло.

Стрімко виросли ціни на "брендових" заправках типу окко, вог але там маршрутчики ніколи не заправляються.

От якщо взяти http://vseazs.com/

побачимо цікаву картину - на UPG ціна вже одна з найнижчих , а були десь всередині , дорожчі за ANP

працюють в збиток ?

https://index.minfin.com.ua/markets/fuel/tm/

Що на Укрнафті, що на ОККО, що на upg ціна виросла на 3.50. Тому, думаю, на бадягу також виросла не менш як на 3 грн.

просто не треба кормити купу інфраструктури і дармоїдів

Що і кого?

ціна в середньому виросла десь грубо на 10% (з середньої 27 грв до 30)

це в перерахунку 5.5 грв , якщо з 5 грв рахувати :)

і це максимум

Я й не писав, що вже треба піднімати.

Опубліковано
1 час назад, Nokian сказал:

Пора переробити маршрутки на електричну вже.

Дихати легше буде.

А ще краще не придумувати велосипед, коли все місто покрите тролейбусною мережею.

Опубліковано
2 часа назад, Alex S сказал:

Бо велосипедних доріжок немає.І наші бидло водії не сприймають ні велосипедиста ні мотоцикліста за учасників дорожнього руху.

І ще є одна велика проблема. Вдома його тупо немає де ставити.

Опубліковано
3 хвилин тому, volks сказано:

І ще є одна велика проблема. Вдома його тупо немає де ставити.

А я скажу, що це найменша проблема, просто у вас немає бажання.  У самого було три вела, зараз два, після літа розбираю і ховаю, крім однієї робочої конячки, на якій на роботу, і тд кожен день.  Стоїть в коридорі, майже на взутті, так це не зручно, так, ніхто неможе нормально пройти, я з рюкзаком неможу розвернутися, але це мій вибір, і враховуючи його( Для мене) переваги  такими мінусами  доводиться жертвувати, пристосовуватися і тд.  Отже, як казав вище, головне ваше бажання...  

Опубліковано
26 минут назад, m-a-x сказал:

хто хоче нажитись на ажіотажі і непропорційно задрати ціну ;) 

Ну так це ж ринок. От якби всі підняли на однакову цифру, то тоді було б підозріло. Але тут тема про інше.

Опубліковано
В 02.10.2018 в 14:43, Barugan сказал:

Луцькі перевізники стверджують, що в обласному центрі Волині потрібно підняти вартість проїзду до семи гривень. 
Про це стало відомо у вівторок, 2 жовтня....

В той же час на деяких пригородних автобусах таблички, що проїзд по місту - 4 грн :unsure:

Опубліковано
25 минут назад, Harvester сказал:

В той же час на деяких пригородних автобусах таблички, що проїзд по місту - 4 грн :unsure:

А то їх справа! За містом возять по одній цині, а кого по місту провезти, то вони визначили 4 грн., що тут такого?

Опубліковано
On 29.09.2018 at 22:16, SunSeth сказано:

Пфф. Я дівчину проводжав і додому їхав з київського майдану в кінці 90-х часто після 01:00... за 50 копійок ))

Я у той сами час вертався з ДПЗ на 40-ий пішки, бо не було чим доїхати :0024:

Опубліковано

Міська влада грає у піддавки з перевізниками. Тому вартість проїзду зросте. Після попереднього підняття все їм "зійшло з рук". Тому і цього разу "співатимуть" як важко перевізникам живеться. Пам"ятається, коли кілька років тому помітно здешевшало дизельне пальне ні перевізники ні навіть міська влада не ставили питання про зниження вартості проїзду - перевізники спокійно набивали собі кишені, а чиновники типу не помічали.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...