Перейти до змісту

Irina_G

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня всім. Потрібна порада на рахунок приписки. Так склалось, що квартира, в якій я була приписана, продана. Прописатись мені нема куди, а приписка потрібна усім установам, куди звертаюсь. Як, куди можна в Луцьку приписатися, не безкоштовно, звичайно. 

Опубліковано
39 хвилин тому, Irina_G сказано:

Доброго дня всім. Потрібна порада на рахунок приписки. Так склалось, що квартира, в якій я була приписана, продана. Прописатись мені нема куди, а приписка потрібна усім установам, куди звертаюсь. Як, куди можна в Луцьку приписатися, не безкоштовно, звичайно. 

А навіщо Вам приписуватись? Кредит будете брати? І яким установам треба приписка?

Опубліковано

Ні, будуємось. Закорд. паспорт зробити-треба приписка. В РЕС пішли заяву писати-треба приписка. В банку отримувати зарплатну карту-питають приписку.

Вся сіль в тому, що на мене купувалась ділянка,  це покупка більше 50000грн., а у всіх знайомих і родичів субсидія. Квартиру знімаємо, орендодавець категорично не хоче приписувати.

Опубліковано
4 хвилин тому, Irina_G сказано:

В РЕС пішли заяву писати-треба приписка. В банку отримувати зарплатну карту-питають приписку.

В мене це все робилось без приписки. На рахунок закордонного паспорту не знаю.

Опубліковано
14 хвилин тому, alexvvv сказано:
14 хвилин тому, alexvvv сказано:

В мене це все робилось без приписки. На рахунок закордонного паспорту не знаю.

Не знаю, чому в мене її завжди питають, але вже зрозуміла, що без неї прийдеться туго...

Опубліковано
17 minutes ago, SunSeth said:

Мало того, зараз без реєстрації, якщо не зареєструвався після виписки на протязі 30 днів - штраф.

Оффтоп - хтось стикався, сума велика?

Опубліковано
24 хвилин тому, IronSun сказано:

Оффтоп - хтось стикався, сума велика?

Штраф за прострочену прописку. Всі нововведення нової схеми реєстрації місця проживання якщо нічого не змінилось

Опубліковано
4 часа назад, Irina_G сказал:

не безкоштовно, звичайно. 

Напишіть скільки готові заплатити, то скоріше знайдете я так гадаю

Опубліковано

Новий лохотрончик намальовується. Припишіть за 5-10к грн., а потім посудіться за свої квадратні метри рочків зо п'ять. Якщо, що в порядності ТС сумнівів не маю :D (ситуація просто кумедна).

П.С.: припишіться у батьків, а проплата різниці по (комуналці) субсидії і буде платою за приписку. Батьки навряд чи відмовлять.

Опубліковано
9 минут назад, veter сказал:

Новий лохотрончик намальовується. Припишіть за 5-10к грн., а потім посудіться за свої квадратні метри рочків зо п'ять. Якщо, що в порядності ТС сумнівів не маю :D (ситуація просто кумедна).

П.С.: припишіться у батьків, а проплата різниці по (комуналці) субсидії і буде платою за приписку. Батьки навряд чи відмовлять.

За що судитися???

Прописка не дає право власності на житло)))

На рахунок комуналки, то згідна, що збільшиться...

Опубліковано
1 хвилина тому, ksena555 сказано:

Прописка не дає право власності на житло)))

Так то воно так, але в наш то час, я б не зарікався :D

Опубліковано
38 минут назад, veter сказал:

Так то воно так, але в наш то час, я б не зарікався :D

Ну якщо вже так говорити про нас чаш і так утрірувати, то не факт, що Ваша квартира через місяць залишиться Вашою, комусь вподобає, змінять власника в документах в "свого нотаріуса"і все)))). Так що вовка боятися в ліс не ходити.

Опубліковано

Теоретично можна приписатися до субсидіантів без втрати ними субсидії. 

Є така опція як "приписаний,  але не проживає", і тому не враховується членом домогосподарства. 

Опубліковано
19 минут назад, Unknown сказал:

Теоретично можна приписатися до субсидіантів без втрати ними субсидії. 

Є така опція як "приписаний,  але не проживає", і тому не враховується членом домогосподарства. 

А можна детальніше?

Опубліковано
13 минут назад, vaz75 сказал:

А можна детальніше?

пишеш в графі заяви на субсидію навпроти даних людини "не проживає". Така заява направляється на комісію. Приходять працівники деп.соц.політики, опитують сусідів і потім комісія приймає рішення. 

Раніше було без проблем. Але в цьому році працівники деп.соц політи починають випитувати юр.адресу де фізично проживає приписана особа (що вроді не передбачено чинним законодавством) і при відмові назвати адресу - відмовлють в призначенні субсидії... А якщо скажеш, то перевіряють що по тій адресі робиться з субсидіями.

А по темі, таки да, раніше на приписку не так звертали увагу як зараз. Зараз більше установ вимагають.

Опубліковано
5 minutes ago, natalka) said:

А якщо скажеш, то перевіряють що по тій адресі робиться з субсидіями.

А по тій адресі - зйомна квартира. І там, як я зрозумів (ну раз ТС зверталась до орендодавця щодо приписатися), субсидії нема. Бінго. Живу в друзів та й усе))

До сусідів недавно завітала комісія. Так сусідка потім розповідала, що заглядали в усі шпарини, майно описували, запитували скільки коштує те чи інше.

Опубліковано

При церкві "Фіміам" в Луцьку є невеликий притулок для осіб без місця проживання. Там можна отримати тимчасову (на півроку) реєстрацію. Це безкоштовно, але благодійна допомога, напевно, вітатиметься.

Опубліковано
1 година тому, Yarchik сказано:

При церкві "Фіміам" в Луцьку є невеликий притулок для осіб без місця проживання. Там можна отримати тимчасову (на півроку) реєстрацію. Це безкоштовно, але благодійна допомога, напевно, вітатиметься.

Уже лавочка прикрита, почали брати кредити і зникати

Опубліковано
14 годин тому, vaz75 сказано:

А можна детальніше?

Наталка все вірно описала. Батьки уже 2 роки отримують субсидію по такій схемі . Якщо не боїтесь візиту комісії для підтвердження вашої відсутності за місцем прописки,  то вперед - шанси хороші.  А якщо можете засвітити адресу фактичного проживання (в ідеалі договір оренди показати соц. Працівнику)  то 99,9%, що все пройде добре. 

Опубліковано

Всім дуже дякую за поради. Всіх почула, зробила для себе висновки. Буду і далі без приписки якось жити))))

Опубліковано
On 15.12.2017 at 12:14, Irina_G сказано:

Закорд. паспорт зробити-треба приписка. В РЕС пішли заяву писати-треба приписка. В банку отримувати зарплатну карту-питають приписку.

Маячня, ще 7 років тому був прописаний у батьків, коли приватизовували квартиру я виписався. Досі - ніде не прописаний,  для виготовлення біометричного закордонного паспорту надав паспорт та талон який видаять коли виписуєшся, в ньому вказане попереднє місце реєстрації + заплатив 51 грн. штрафу за те що не повідомив місце проживання після виписки, от і все - паспорт видали. Далі, не всі банки видають картку без прописки, але, здзогадайтесь якому банку пофіг?))) Правильно, Прівєтбанку - пофіг і ще якимсь, не пам'ятаю точно. Якщо вже дуже потрібна реєстрація місця проживання, то в ДМС зареєструють при наявності договора про оренду житла, або, наприклад в Києві та Львові реєстрація (у вашій присутності) коштує до 2К грн., роблять за кілька годин. Знаю що і в Луцьку роблять, бо колись цікавило це питання, але потім плюнув - прописка чи її відсутність жодним чином не впливає моє життя, від її наявності чи відсутності - я не перестаю бути громадянином України і не можу бути обмежений в своїх правах...якось так. 

Опубліковано
6 годин тому, Bliksss сказано:

Маячня, ще 7 років тому був прописаний у батьків, коли приватизовували квартиру я виписався. Досі - ніде не прописаний,  для виготовлення біометричного закордонного паспорту надав паспорт та талон який видаять коли виписуєшся, в ньому вказане попереднє місце реєстрації + заплатив 51 грн. штрафу за те що не повідомив місце проживання після виписки, от і все - паспорт видали. Далі, не всі банки видають картку без прописки, але, здзогадайтесь якому банку пофіг?))) Правильно, Прівєтбанку - пофіг і ще якимсь, не пам'ятаю точно. Якщо вже дуже потрібна реєстрація місця проживання, то в ДМС зареєструють при наявності договора про оренду житла, або, наприклад в Києві та Львові реєстрація (у вашій присутності) коштує до 2К грн., роблять за кілька годин. Знаю що і в Луцьку роблять, бо колись цікавило це питання, але потім плюнув - прописка чи її відсутність жодним чином не впливає моє життя, від її наявності чи відсутності - я не перестаю бути громадянином України і не можу бути обмежений в своїх правах...якось так. 

Дивно, мені ніякого талона при виписці не давали (червень 2017р.). Цікаво, його можна взяти зараз?

Я в своєму пості описала проблему, з якою зіткнулась. Я її не придумала.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...