ForZa Опубліковано 16 Січня, 2018 в 08:22 #101 Опубліковано 16 Січня, 2018 в 08:22 1 час назад, romaxa11 сказал: Аналог урізаного кабельного, короче. Чи за них також потрібно платити? Та ептить... то візьміть з ноута або компа по HDMI з'єднайте телевізор і з YouTubа дивіться ті канали яка проблема і безкоштовно... і на приблуди не тра тратитись 1 час назад, Amor сказал: Та не сильно я ганяюсь за якістю Ну тоді радіво слухайте
ForZa Опубліковано 16 Січня, 2018 в 08:36 #102 Опубліковано 16 Січня, 2018 в 08:36 17 минут назад, vaz75 сказал: Краще менше але якісніше А нарід хоче якості і ще безкоштовної, а потім когось винить (у інших темах) у порівняннях з СРСР Їздять по Європах бачуть, що там і як, майже за все тра платити, а в себе дома безкоштовного хочуть... P.S. (Це не тобі vaz75 адресоване, а для загалу теми) Тільки не тра відразу про зарплати і доходи там і тут Така послуга як ТБ ніколи не буде залежати від достатку громадян тої чи іншої країни! Обладнання скрізь купляєтья майже по однаковій ціні, щоб і фільми знімати і ТБ канал замутити і новини виробляти, а це все гроші і у валюті і тому хто хоче якості, той сам дивиться у свій гаманець і купує або тарель, або Смарт 55 і більше діагоналлю, а хто і кінескопним обходиться (ви ж теж його не безкоштовно придбали) з Т2 або кабелем. Послуг тьма, питання лише у повноті гаманця! А от про таке як безкоштовне і ТБ - треба забувати дуже затратна ця сфера!!!
Amor Опубліковано 16 Січня, 2018 в 09:23 Автор #103 Опубліковано 16 Січня, 2018 в 09:23 2 часа назад, vaz75 сказал: Netflix - все плати. . А знаєте, я взяв і заплатив за 1 місяць. Я не проти платити, якщо ціна не космічна і варто за що. І ось наприклад захожу я на цей нетфлікс подивитись серіал друзі, а він не доступний для України. Окей спроба 2 - ще один серіал, теж не доступний для нас. Через vpn - не йде взагалі. Так само і заплатив за 1 місяць на megogo. Відкриваю я той канал що хочу, а якість то відстій, хоча був один з найдорожчих тарифів. Навіть просто вбивши в браузері "канал онлайн" була краща якість. То нахулєру воно мені треба? Щоб всі канали були зібрані в одній програмі? Просто знаєте що бісить? Якогось дідька усі російські канали можу відкрити, хоть в супер-дупер-екстра-мега-фул-хд. А українських доступних немає. Так само і будь які інші канали вільно транслюються навіть на сайтах каналів. А в україні такого немає, мало заробляють на рекламі
ForZa Опубліковано 16 Січня, 2018 в 09:42 #104 Опубліковано 16 Січня, 2018 в 09:42 11 минут назад, Amor сказал: Якогось дідька усі російські канали можу відкрити, хоть в супер-дупер-екстра-мега-фул-хд. А українських доступних немає А це вже від прошивки залежить! Якщо вона не адаптована для України, то і будуть такі проблеми! В нас в магазинах у більшості LG і Samsungі російської зборки... 12 минут назад, Amor сказал: Навіть просто вбивши в браузері "канал онлайн" була краща якість. То нахулєру воно мені треба? Теж залежить від апаратної начинки телевізора. У більшості Смартів автоматом телевізор відкриває HD, FullHD, 4К... від процесора залежить, а про це, при покупці Смарта, мало хто знає і якщо проц слабенький, то буде вибрана оптимальна якість з якою проц справиться. Тому комп тягне, бо відяхи більш-меньш справляються і заточені під це, а ТБ вже вибирати треба, читати про модель, що вона може і яка начинка.
Amor Опубліковано 16 Січня, 2018 в 10:02 Автор #105 Опубліковано 16 Січня, 2018 в 10:02 16 минут назад, ForZa сказал: А це вже від прошивки залежить! Якщо вона не адаптована для України, то і будуть такі проблеми! В нас в магазинах у більшості LG і Samsungі російської зборки... Плейлисти тестуються мною на ноутбуці через домашній WiFi, через телефон 3G ну і відповідно через приставку. Якщо українські доступні то тільки щось типу - Рада, 12 канал і т.д. 16 минут назад, ForZa сказал: Теж залежить від апаратної начинки телевізора. У більшості Смартів автоматом телевізор відкриває HD, FullHD, 4К... від процесора залежить, а про це, при покупці Смарта, мало хто знає і якщо проц слабенький, то буде вибрана оптимальна якість з якою проц справиться. Тому комп тягне, бо відяхи більш-меньш справляються і заточені під це, а ТБ вже вибирати треба, читати про модель, що вона може і яка начинка. Ну приставку я взяв не слабеньку. Спойлер RAM: 3GB NAND флеш: 16GB CPU: Amlogic S912 64 bit Octa core ARM Cortex-A53 CPU up to 2 GHz GPU: ARM Mali-T820MP3 GPU up to 750MHz (DVFS) Та й на ноуті завжди перевіряю. Коротко кажучи, я все ще в пошуках тієї "ідеальної" для мене програми
DarkMonk Опубліковано 16 Січня, 2018 в 10:29 #106 Опубліковано 16 Січня, 2018 в 10:29 приставка + програмулина Kodi , настраиваем Elementum ---- и смотрим в халяве миллион фильмов через трекер в HD. Для телевидения Мегого за 37 гривень 122 канала. А дальше настраиваем IPTV и смотрим в халяве тысячи каналов --- Да качество будет гавно , но не на всех каналах , я частенько просто включаю музыкальные и мне качество пох .. играет и играет хочу качество включаю спутниковый тюнер Кстати КОДИ можно настроить и на IPTV и дофига ещё на что. Особенно на телевидение других стран . Так же в КОДИ есть BASKINO .... там тоже фильмов туча ... правда платишь просмотром рекламы
romaxa11 Опубліковано 16 Січня, 2018 в 11:21 #107 Опубліковано 16 Січня, 2018 в 11:21 Потрібно було брехунець на кухні замутити. Почитав тему, прийшло просвітлення. Взяв старенький тюнер з старою прошивкою,змастив солідолом скарт роз‘єм, прогрів і запустив. Тарілка зловила амос, відразу трансляцію з зали ВРУ. Те шо й треба. Халява і брехунець в роботі. Вже тарілку макаронів з лівого вуха зняв.)
vaz75 Опубліковано 16 Січня, 2018 в 13:01 #108 Опубліковано 16 Січня, 2018 в 13:01 1 час назад, romaxa11 сказал: змастив солідолом скарт роз‘єм, прогрів і запустив. Гм. А медом не пробував, може й порнушка запуститься
MaestroA Опубліковано 16 Січня, 2018 в 15:14 #109 Опубліковано 16 Січня, 2018 в 15:14 Я продовжую користуюся кабельним Волі (у одному пакеті з колишнім інтернетом airbites). Звісно, якістю не задоволений, але дивимося ефірне мало, тому не критично. Хоча, помітив, що картинка за останні роки дещо покращилася, але все одно лайно. Щоцікаво, у м. Вараш (колишній Кузнецовськ) кабельне дає поряд з аналоговими каналами 8 шт. цифрових. SD, якість супер. Чому в Луцьку такого не має? Щодо IPTV, Megogo і т.п. - це приблуди. Як мінімум, затрата часу на взяти другий пульт (якщо смарт не вбудований), зайти в смарт, зайти в додаток, знайти у списку необхідний канал, зачекати конекту... Не зовсім те, що хотілося б, враховуючи те, що перегляд ефірного в основному має спонтанний короткотривалий характер. Якось працівник Волі розказував, що в Києві вони в під'їздах на кожному поверсі ставлять якийсь передатчик (в цих технологіях я трохи далекий), в ТВ вставляєш якийсь типовий для будь-якого +/- сучасного ТВ модуль і маєш hd-телебачення без проводів, без смарту зі звичайного рідного пульту. Ось таке хочу/чекаю в Луцьку! Готовий платити більше.
ForZa Опубліковано 16 Січня, 2018 в 15:38 #110 Опубліковано 16 Січня, 2018 в 15:38 21 минуту назад, MaestroA сказал: Готовий платити більше Ну якщо готовий платити більше, то встановлюй супутникову систему і буде щастя і з дуже великим контентом в HD якості!
yura-patriot Опубліковано 16 Січня, 2018 в 16:00 #111 Опубліковано 16 Січня, 2018 в 16:00 32 хвилин тому, ForZa сказано: Ну якщо готовий платити більше, то встановлюй супутникову систему і буде щастя і з дуже великим контентом в HD якості! Ну так тож не всьо, я так розумію ти про шарінг, чи шо?
MaestroA Опубліковано 16 Січня, 2018 в 17:50 #112 Опубліковано 16 Січня, 2018 в 17:50 2 годин тому, ForZa сказано: Ну якщо готовий платити більше, то встановлюй супутникову систему і буде щастя і з дуже великим контентом в HD якості! Тюнер - теж приблуда. Два пульта. І головне, де подіти тюнери, якщо в мене два ТВ висять на стіні на тросах?
ForZa Опубліковано 16 Січня, 2018 в 18:14 #113 Опубліковано 16 Січня, 2018 в 18:14 2 часа назад, yura-patriot сказал: Ну так тож не всьо, я так розумію ти про шарінг, чи шо? Ну так! А хіба проблема? Все чьотко працює і маєш все що завгодно
vaz75 Опубліковано 16 Січня, 2018 в 18:15 #114 Опубліковано 16 Січня, 2018 в 18:15 22 минуты назад, MaestroA сказал: Тюнер - теж приблуда. Два пульта. І головне, де подіти тюнери, якщо в мене два ТВ висять на стіні на тросах? На задню стінку ТВ, Зараз тюнери є різних розмірів, в т.ч. у вигляді маленьких коробочок з виносним ІЧ-приймачем. Але якщо тобі важко в одному пульті (ТВ) увімкнути\вимкнути ТВ, а іншим (тюнер) керувати контентом, то да - не варто заморочуватися.
igorgame Опубліковано 16 Січня, 2018 в 18:17 #115 Опубліковано 16 Січня, 2018 в 18:17 27 минут назад, MaestroA сказал: Два пульта. ? Чому два? Включив ТБ, тюнер і канали обираєш одним від тюнера, а там і гучність і все що треба, що за комплекси про два пульта?
yura-patriot Опубліковано 16 Січня, 2018 в 18:45 #116 Опубліковано 16 Січня, 2018 в 18:45 39 хвилин тому, ForZa сказано: Ну так! А хіба проблема? Все чьотко працює і маєш все що завгодно Да нє, я не про те, що чітко все работаєт, я про то, що тра ще таріляку з головкою на НТВ , бо всі хто не в темі, відразу «Ааааа,то ще потрібно одну тарілку ставити, ну і ще щось там налаштовувати до нета підключати, а потім ще тра платити парочку долярів» во я про шо, шо тіпа воно то всьо просто, але хто тішиться кабельними ну чи просто спутниками, то чогось налаштувати нтв і шарінг то вже не хочуть вникати. Ну то не тобі@ForZa бо ти певно точно знаєш, шо зараз вапщє капєц як всьо просто, головне тарілку встановити, потім піндюриш на варшавку і в мужиків купуєш якийсь там самий простий тюнер з вайфай антенкою(навіть кабель до модема не треба сунути) 30—50 баксів і вже з піврічною, або вже є вродь з річною і півторарічною шарою, за 30 гривеників повністю налаштують і всьо, дивися всьо! Як закінчиться термін, прописуєш яку шоч з сайту і далі дивися. Я через знайомих купив у них за 500грн. тюнер з антенкою і настройкою з піврічною і подарив батькові( таріляка вже стояла) ну да тюнер « ну такоє» м’яко кажучи,але ж млять батьові на простенький тєлік те ідеальне 1080 і не тра, зате всьо робить і футболи і біатлони в HD «киплять» скоро кінець шари, піду впишу перевірений,закіну 10 баків і забуду на рік)) Поки кращих варіантів, щоб зирити хороші канали в HD я ненаю, в мене Опенбокс sx4 HD то вапщє все супєр.
Юріч Опубліковано 16 Січня, 2018 в 18:54 #117 Опубліковано 16 Січня, 2018 в 18:54 В мене тарелка на три спутника (амос, астра, хотбьорд), кінчилась шара. Хто шарить продовжити шару. Надійно і швидко. Дам тюнер, дам гроші, сам шити не вмію і не буду.
yura-patriot Опубліковано 16 Січня, 2018 в 18:57 #118 Опубліковано 16 Січня, 2018 в 18:57 3 хвилин тому, Юріч сказано: В мене тарелка на три спутника (амос, астра, хотбьорд), кінчилась шара. Хто шарить продовжити шару. Надійно і швидко. Дам тюнер, дам гроші, сам шити не вмію і не буду. А шо ж ти там дядьку дивися по шарі футбікі 1,2 ?
Юріч Опубліковано 16 Січня, 2018 в 19:54 #119 Опубліковано 16 Січня, 2018 в 19:54 57 минут назад, yura-patriot сказал: А шо ж ти там дядьку дивися по шарі футбікі 1,2 ? 18+
MaestroA Опубліковано 16 Січня, 2018 в 21:51 #120 Опубліковано 16 Січня, 2018 в 21:51 3 годин тому, vaz75 сказано: На задню стінку ТВ, Зараз тюнери є різних розмірів, в т.ч. у вигляді маленьких коробочок з виносним ІЧ-приймачем. Зараз телевізори теж є різних розмірів. Один з моїх товщиною 299 мм (далеко не сама менша на сьогодні) і висить на тросі (торкається стіни без нахилу, як картина). Впевнений, що існують такі тюнери, які там сховаються?
vaz75 Опубліковано 16 Січня, 2018 в 22:03 #121 Опубліковано 16 Січня, 2018 в 22:03 11 минут назад, MaestroA сказал: Зараз телевізори теж є різних розмірів. Один з моїх товщиною 299 мм (далеко не сама менша на сьогодні) і висить на тросі (торкається стіни без нахилу, як картина). Впевнений, що існують такі тюнери, які там сховаються? Важко уявити, ану но зроби фото. Значить всередину сховай
MaestroA Опубліковано 17 Січня, 2018 в 06:40 #122 Опубліковано 17 Січня, 2018 в 06:40 8 годин тому, vaz75 сказано: 8 годин тому, MaestroA сказано: які там сховаються? Важко уявити, ану но зроби фото. Samsung UE32B7000WW 8 годин тому, vaz75 сказано: Значить всередину сховай Це як?
Юріч Опубліковано 17 Січня, 2018 в 06:54 #123 Опубліковано 17 Січня, 2018 в 06:54 9 часов назад, MaestroA сказал: Зараз телевізори теж є різних розмірів. Один з моїх товщиною 299 мм (далеко не сама менша на сьогодні) і висить на тросі (торкається стіни без нахилу, як картина). Впевнений, що існують такі тюнери, які там сховаються? Товщина майже 30 см? Мммм, да то майже кінескопний тєлік в тебе на тросах вісить.
MaestroA Опубліковано 17 Січня, 2018 в 06:58 #124 Опубліковано 17 Січня, 2018 в 06:58 3 хвилин тому, Юріч сказано: Товщина майже 30 см? Мммм, да то майже кінескопний тєлік в тебе на тросах вісить Помилився, звісно. 29 мм.
ForZa Опубліковано 17 Січня, 2018 в 10:46 #125 Опубліковано 17 Січня, 2018 в 10:46 4 часа назад, MaestroA сказал: Це як? Ну взагалі-то, людина перед тим як вішати на стіну ТБ і взагалі щось з техніки, повинна розуміти як і що можна потім туди підключити! А то вісить ТБ на стіні, а тюнер супутниковий або Смарт-бокс я не знаю тепер куди вліпити?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.