Перейти до змісту

Підпалили ресторан Patio di Fiori

R01and

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
18 минут назад, sergkots сказал:

Довгий час це був довгобуд - стояла коробка та дах. Дуже швидко це стало готелем-рестораном після революції.

Він ще тріщав по-швах і його довго стягували металевим поясом.

• Відповідей 96
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Цитувати

пересіканяння з рестораном: Роки 4 може 5 тому, влаштовувався в спорткомлекс що поруч, на сис-адміна чи щось таке. Поки чекав  адміністратор давала якби помягче сказати, тягла працівникам що в залі мало людей а світло горить. Тбеба би потушити. Після озвученої зарплати, знову таки не памятаю 1000-1500 чи щось таке, встав і вийшов) Але те що згоріло, це з будь-якої сторони погано.

Щось не зрозумів де давали тягла - в спорткомплексі чи в ресторані, а якщо в ресторані то до чого тут спорткомплекс?

Опубліковано
1 хвилина тому, snouden сказано:

Щось не зрозумів де давали тягла - в спорткомплексі чи в ресторані, а якщо в ресторані то до чого тут спорткомплекс?

Це одне і те ж і ще плюс стоянка автомобілів.

Опубліковано

з приходом Палиці в Луцьк, кількість підпалів автомобілів відомих людей міста або їх майна значно зросла , співпадіння ? Менталітет 90-х

Опубліковано
1 час назад, sergkots сказал:

Дуже багатьом зарплату затримували та не виплачували. Також дівчатам діставалось - хто не давав той довго не працював. У нього двоє моїх знайомих працювало, плюс живу поруч - багато речей чув не по слухам.

"Дівчата не давали" - що не давали? Тр@хати себе? Кому треба було давати, клієнтам, хозяїну чи його друзям? Що це за середньовіччя? Там що, бордель був?

Опубліковано
Щойно, Юріч сказано:

Що це за середньовіччя? Там що, бордель був?

а ти думаєш там був ресторан вишуканої їжі ? :)

було як завжди,

навалитися дешевого бухла і паніслось

Опубліковано

@Zevs_Isver , принаймні, я таке перший раз чую, щоб в ресторані офіціанток примушували давати, а якщо не дасиш, то звільнення. Що це за брєд? Я розумію, що при готелі є дівчата по визову і все таке...але ж то зовсім інше.

Опубліковано
4 хвилин тому, Юріч сказано:

"Дівчата не давали" - що не давали? Тр@хати себе? Кому треба було давати, клієнтам, хозяїну чи його друзям? Що це за середньовіччя? Там що, бордель був?

Хто пащенку не давав надовго не затримувався. 

Опубліковано
Щойно, Юріч сказано:

@Zevs_Isver , принаймні, я таке перший раз чую, щоб в ресторані офіціанток примушували давати, а якщо не дасиш, то звільнення. Що це за брєд? Я розумію, що при готелі є дівчата по визову і все таке...але ж то зовсім інше.

Там дійсно така Санта Барбара.

Опубліковано
1 минуту назад, sergkots сказал:

Тобто, ти хочеш сказати, що всі офіціантки, які довго працюють в тому ресторані, всі були з пащенком? 

Опубліковано

@Юріч ми з тобою, напевно, не завзять відвідувачі ресторанів і всього не знаємо, але якщо спроектувати "ненавязливий совковий бізнес\сервіс" на наші реалії - то так воно і, напевно, було

Опубліковано

@Zevs_Isver , можливо просто там такий контингент дівчат, що всі думають, що я така єдина неповторима, дам хазяїну, він в мене влюбиться, жениться і все своє бабло буде витрачати на мене любімую)). Ну тоді да...

Опубліковано
Щойно, Юріч сказано:

Тобто, ти хочеш сказати, що всі офіціантки, які довго працюють в тому ресторані, всі були з пащенком? 

Точніше мова про рецепшин. Там блядство ще до ресторану було. Мій знайомий охоронцем працював там - я не прикрасив нічого. Плюс постійно п'ю каву поруч - зміну дівчат адміністраторів бачу постійно.

Опубліковано

Так огидно читати певні коментарі. Але дивишся на нік і пригадуєш що окрім жовчі і заздрості нічого ця людина не писала. А від декого навіть і не чекав такого. Дехто з дописувачів і поняття немає, що і як, а переповідає чужі плітки.

Неодноразово бував у ресторані - недешево, але смачно і вишукано. 

Атмосфера відпочинку. У літньому кафе можна прямо з вогню їсти стейк під гарне пиво і дивитись спортивні змагання на великому ТВ.

А щодо того, що Пащенко В. 'сексуально стурбований'  взагалі повна дурня. Нічого що поряд з ним роботою закладу займається його дружина та троє діточок часто поряд з ними? Що сам власник деколи одягає фартух і обслуговує клієнтів, цікавлячись як подобається кухня і чи є побажання щодо вдосконалення сервісу.

У всіх нас є недоліки. Одним ми подобаємося, інші нам заздрять, дехто нас ненавидить... таке життя. 

Не розвішуйте ярлики і не плюйте навколо. Можливо через деякий час самим буде соромно за свою писанину. Прикро, що Борда перетворюється в помийну яму рядових ЗМІ де лише бруд за гроші.

Залишайтесь людьми і вмійте прощати.

Опубліковано
Цитувати

Та ладно, може бути... от тіки цікаво - достатньо раз / пару раз, чи на регулярній основі. Ну і напевно багато залежить від дівчини. 

Опубліковано
34 хвилин тому, Vitaliy L сказано:

Так огидно читати певні коментарі. Але дивишся на нік і пригадуєш що окрім жовчі і заздрості нічого ця людина не писала. А від декого навіть і не чекав такого. Дехто з дописувачів і поняття немає, що і як, а переповідає чужі плітки.

Неодноразово бував у ресторані - недешево, але смачно і вишукано. 

Атмосфера відпочинку. У літньому кафе можна прямо з вогню їсти стейк під гарне пиво і дивитись спортивні змагання на великому ТВ.

А щодо того, що Пащенко В. 'сексуально стурбований'  взагалі повна дурня. Нічого що поряд з ним роботою закладу займається його дружина та троє діточок часто поряд з ними? Що сам власник деколи одягає фартух і обслуговує клієнтів, цікавлячись як подобається кухня і чи є побажання щодо вдосконалення сервісу.

У всіх нас є недоліки. Одним ми подобаємося, інші нам заздрять, дехто нас ненавидить... таке життя. 

Не розвішуйте ярлики і не плюйте навколо. Можливо через деякий час самим буде соромно за свою писанину. Прикро, що Борда перетворюється в помийну яму рядових ЗМІ де лише бруд за гроші.

Залишайтесь людьми і вмійте прощати.

Шило в мішку не сховаєш.

Опубліковано

А той Patio di Fiori взагалі був прибутковий? Заклад із претензією на "елітний", ціни вище середніх, не думаю, що там кожен день забито було. Так що у всьому є свої плюси, власник отримає по страховці живі гроші і вкладе у новий проект. Он "Bengale" теж продається, всього $100k, налітай. Не думаю, що прибутковий бізнес хтось буде продавати всього 1 рік після відкриття. Та й взагалі, скільки в Луцьку є дійсно старих перевірених закладів з історією, типу "Майдана" або "Кораблика"? На пальцях однієї руки перерахувати можна. На всіх інших місцях вивіски міняються кожен 1-2 роки, завжди із помпою відкривається нове місце, яке обіцяє бути крутим і новаторським, а вже через рік-другий тихо закривається, потім відкривається новим власником під новою вивіскою, і так по колу.

Опубліковано
Цитувати

Та й взагалі, скільки в Луцьку є дійсно старих перевірених закладів з історією, типу "Майдана" або "Кораблика"? На пальцях однієї руки перерахувати можна.

Корчма біля вокзалу може ще? І через дорогу "Зустріч" давно приватна...

І кав'ярня навпроти ЦУМу, піцерія на Лесі УКраїнки.

Все, здаюсь :)

Опубліковано
4 годин тому, sergkots сказано:

Це навіть цікавіше ніж сам підпал.

Опубліковано
Щойно, case_l сказано:

Це навіть цікавіше ніж сам підпал.

Реально не чули як довго у нього дівчата на рецепшині працюють? 

І на борді нема жодного колишнього працівника?

Опубліковано
12 годин тому, Vadimm сказано:

В нас 90% місцевих інтернет-видань поливають гівном за гроші, уточни яке з них - його?

http://prntscr.com/fzhu2f

@difoto якщо ти мав на увазі Волиньпост - я чесно кажучи давно вважав його власністю Континіуму, так вони рясно гонять на Палицю.  Але чи гіном вони там поливають чи не таким вже й гівном - мені чото спаведливішим здається останнє. Ну і ніби як ні на кого крім Палиці більше й не гонять. Але на Палицю гнати дуже просто, не треба глибоко копати, а якщо так, то це не таке вже й гівно. Якщо видання за бабло поливає брудом власника іншого видання яке теж за бабло поливає брудом - то рахунок 1:1.

Опубліковано
10 hours ago, sergkots said:

Реально не чули як довго у нього дівчата на рецепшині працюють? 

Та чули. І про строки роботи, і про випадки на співбесідах на посаду "помічниці": "ви заміжня? чого ж ви не сказали відразу? ви нам не підходите!"

Це якась Rosa in fiore, а не ресторан.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...