Перейти до змісту

В Лондоні з ночі горить 27-пов. будинок


jack74

Рекомендовані повідомлення

В Лондоні біда - з ночі горить житлова багатоповерхівка

300699.jpg300721.jpg

Цитувати

Дві сотні пожежників намагаються загасити загоряння, що сталося сьогодні в одному з 27-поверхових житлових будинків у західній частині Лондона. Про це повідомляється в офіційному Twitter пожежної бригади британської столиці. За її інформацією, для гасіння вогню задіяно 40 одиниць техніки.

Стало відомо, що вогонь виник в башті Гренфелл в маєтку Ланкастер Уест близько 1:16 за місцевим часом, передає ВВС. Поліція заявила, що будівля може впасти. Пожежна бригада в Лондоні відправила 40 пожежних машин для гасіння.

Близько 4:00 поліція заявила, що жителів продовжують евакуювати з блоку багатоповерхівки.

"Ми бачили уламки, які падають з будівлі, ми чули вибухи, ми чули звук розбитого скла. Поліція продовжує розставляти свої кордони, відштовхуючи представників громадськості, побоюючись, що будівля може впасти", - передає кореспондент видання.

Ще один журналіст на місці подій говорить, що він знаходиться на відстані 100 метрів від будівлі, але він весь покритий попелом. "Це так жахливо, я бачив, як хтось блимав факелами на верхніх поверхах, і вони, очевидно, не можуть вибратися", - додав він.

Цитувати

Кількість постраждалих при пожежі в багатоповерховому житловому будинку на заході Лондона зросла до 50 осіб. Про це йдеться в повідомленні лондонської служби швидкої допомоги, розміщеному в Twitter.

"У п'ять лікарень Лондона надійшло 50 потерпілих після пожежі у Grenfell Tower", — йдеться в повідомленні.

При цьому додається, що на місці події продовжують працювати понад 100 медиків.

Фото  

im-1.JPG

im-10.JPG

im-11%20(2).JPG

im-11.JPG

im-12.JPG

im-13.JPG

im-14.JPG

im-15.JPG

im-2.JPG

im-3.JPG

im-4.JPG

im-9.JPG

im-8.JPG

im-7.JPG

im-6.JPG

Hide  

 

Спецвипуск прямого ефіру BREAKING NEWS: London fire  
Hide  

 

 

Стріми  

Деякі стріми припиняють трансляцію, тому працюючі можна бачити тут: https://www.youtube.com/results?sp=EgJAAQ%3D%3D&q=fire+london

 

Hide  
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є файна статейка від минулого року, де жителі обурюються непоодинокими випадками від керуючої компанії, що вони ніфіга не слідкують ані за димоходами (пару десятків лудей тоді в лікарні потрапли - потруїлись) ані взагалі за станом житла. У статті так і писали - яка трагедія із якою кількістю жертв має статися, аби звернули увагу на бездіяльність - ну ось і сталося...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

55 хвилин тому, Zheny@ сказано:

шкода лондонців.

і чому це не Дума?

Щоб вона загорілась треба щоб її хтось підпалив. А кацапи не підпалюють, а ходять як стадо баранів по масквабаду раз в три місяці і кричать: "пазор" коли їх мєнти пакують. 

По темі: цікаво - будуть зносити чи реставрувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, zplanetaz12 сказано:

будуть зносити чи реставрувати?

Зносити

дешевше буде

 

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100% зносити. В цю головешку, що лишилась від будинка, не те, що жити в майбутньому, заходити навіть небезпечно. Там все вже змінило свої механічні властивості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...