Перейти до змісту

Підпалили ресторан Patio di Fiori

R01and

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У Луцьку підпалили ресторан Patio di Fiori.

У Луцьку підпалили ресторан Patio di Fiori. ФОТО. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО

Оновлено о 4:55
В ніч на понеділок, 24 липня загорілося приміщення готельно-ресторанного комплексу Patio di fiori, що у Луцьку на вулиці Кравчука. 

Комплекс належить відомому громадському активісту, підприємцю і медіавласнику Володимирові Пащенку. 

Біля 2 години ночі за словами очевидців повз будівлю проїжджав автомобіль. Невідомі вийшли з нього і кинули якийсь предмет у вікно ресторану. Стався вибух, приміщення загорілося.

Перед тим невідомі - очевидно, що спільники нападників - під приміщенням спорткомплексу "Олімпія" підпалили чотири автомобільні покришки. Доки охоронці гасили цей вогонь - зловмисники підпалили ресторан. 

Постраждалих немає - гостей готелю швидко евакуювали. Одна жінка надихалася чадного газу, медики їй надали допомогу на місці.

Пожежники гасили пожежу більше години. Роботу ускладнювала складна конструкція даху і велика кількість дерев’яних елементів будівлі. Рятувальники мусили зривати з даху металочерепицю, що уповільнювало процес гасіння вогню.

Зі слів рятувальників, згоріло більше 400 квадратів приміщення. Пожежники навіть після усього чергують на місці: є небезпека нового загоряння.

• Відповідей 96
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

От "Волинь24"... Зразу вже "ПІДПАЛИЛИ"! Бо ж то пащенкове, да? Таке саме загорітися не може в "відомомого громадського активіста, підприємця і медіавласника Володимира Пащенка", тільки підпал!

Тут же посеред ночі знайшлись "бдітєльні гражданє", котрі все бачили! 

Біля 2 години ночі за словами очевидців повз будівлю проїжджав автомобіль. Невідомі вийшли з нього і кинули якийсь предмет у вікно ресторану. Стався вибух

Опубліковано

Є гарне прислів'я в тему-все що ти робиш вернеться до тебе бумерангом. Заслужив. Добре що немає постраждалих.

Опубліковано
27 хвилин тому, jack74 сказано:

От "Волинь24"... Зразу вже "ПІДПАЛИЛИ"! Бо ж то пащенкове, да? Таке саме загорітися не може в "відомомого громадського активіста, підприємця і медіавласника Володимира Пащенка", тільки підпал!

Тут же посеред ночі знайшлись "бдітєльні гражданє", котрі все бачили! 

Спочатку накриття тенісного корту підпалили а потім вже ресторан. Підпал 100%, єдине питання хто?

Опубліковано
1 година тому, Kiodinn сказано:

Є гарне прислів'я в тему-все що ти робиш вернеться до тебе бумерангом. Заслужив. Добре що немає постраждалих.

а хто той Пащенко собстно і чим заслужив? для тих хто не в темі...

Опубліковано
20 хвилин тому, Pavelix сказано:

а хто той Пащенко собстно і чим заслужив? для тих хто не в темі...

Власник інтернет-видання, яке поливає гівном за гроші. Ну а тепер - модний ресторатор.

Опубліковано
11 хвилин тому, difoto сказано:

Власник інтернет-видання, яке поливає гівном за гроші.

В нас 90% місцевих інтернет-видань поливають гівном за гроші, уточни яке з них - його?

http://prntscr.com/fzhu2f

Опубліковано

Підпал 100%. Відволікли увагу п'яного охоронця підпалом критого корту, в цей час закинули у вікно ресторану щось потужне, що вибухнуло та підпалило ресторан.

Є версія про страховку.

Опубліковано
3 годин тому, sergkots сказано:

Підпал 100%, єдине питання хто?

Може комусь кухня не дуже сподобалась?

А може, хтось образився, що його коментарі на сайті видаляють...

Може бути, що "хулігани" - просто розважались....всяке може бути...

А то вже роздули - "завадити створенню нового грандіозного телепроекту" ...

15013127.jpg

Опубліковано
32 хвилин тому, Bliksss сказано:

Може комусь кухня не дуже сподобалась?

А може, хтось образився, що його коментарі на сайті видаляють...

Може бути, що "хулігани" - просто розважались....всяке може бути...

Факти:

1. Підпалили чотири покришки біля критого корту - вигоріли всі, частково полікарбонат.

2. В ресторан зафігачили чогось дофіга, бо був вибух і пожежа швидко поширилась на другий поверх.

Висновки:

1. Хулігани так не хуліганять.

2. Помститись могли - дуже вже він "насолив" багатьом.

3. Допускаю, що комплекс був збитковим і є страховка, що покриє втрати.

Опубліковано
3 часа назад, difoto сказал:

інтернет-видання, яке поливає гівном за гроші

Багатьом ще далеко до того як поливають ВН! :)

Опубліковано
1 час назад, Bliksss сказал:

А у чому "роздули" якщо він дійсно цим займався?! тут

Опубліковано
9 хвилин тому, ForZa сказано:

Багатьом ще далеко до того як поливають ВН! :)

Так ВН - це його стартап в медіаімперії :)

Опубліковано
48 минут назад, difoto сказал:

це його стартап в медіаімперії

А кому він його продав? :) Не ліпи дурня!!! Він декілька ресурсів розкручував, а потім продавав!

Опубліковано
1 хвилина тому, ForZa сказано:

А кому він його продав? :) Не ліпи дурня!!! Він декілька ресурсів розкручував, а потім продавав!

Це я ліплю дурня по-твоєму? Спасібо, Капітан!

Опубліковано
41 минуту назад, Holy сказал:

для тих, хто не знає

Вже багато чого змінилось, у порівнянні з тією статтєю, у Пащенка зараз з 5-ть ресурсів!!!

Опубліковано
1 минуту назад, difoto сказал:

Це я ліплю дурня по-твоєму?

Без образ! А як це назвати, якщо всім (багатьом) відомо, що ВН його стартап але ж він давно!!! його вже продав і відомо кому! :)

Опубліковано
Щойно, ForZa сказано:

Без образ! А як це назвати, якщо всім (багатьом) відомо, що ВН його стартап але ж він давно!!! його вже продав і відомо кому! :)

А я щось заперечував? Він всі "продав", крім одного, наскільки мені відомо. Тим і заробив на свої "ресторани".

Опубліковано

Є варіант що колишні працівники, адже кажуть що по пару місяців Зп не отримували. Хоча я сумніваюсь, бо гроші там точно були. З особистого досвіду пересіканяння з рестораном: Роки 4 може 5 тому, влаштовувався в спорткомлекс що поруч, на сис-адміна чи щось таке. Поки чекав  адміністратор давала якби помягче сказати, тягла працівникам що в залі мало людей а світло горить. Тбеба би потушити. Після озвученої зарплати, знову таки не памятаю 1000-1500 чи щось таке, встав і вийшов) Але те що згоріло, це з будь-якої сторони погано.

Опубліковано
1 година тому, AnimaNoir сказано:

Є варіант що колишні працівники, адже кажуть що по пару місяців Зп не отримували. Хоча я сумніваюсь, бо гроші там точно були. З особистого досвіду пересіканяння з рестораном: Роки 4 може 5 тому, влаштовувався в спорткомлекс що поруч, на сис-адміна чи щось таке. Поки чекав  адміністратор давала якби помягче сказати, тягла працівникам що в залі мало людей а світло горить. Тбеба би потушити. Після озвученої зарплати, знову таки не памятаю 1000-1500 чи щось таке, встав і вийшов) Але те що згоріло, це з будь-якої сторони погано.

Дуже багатьом зарплату затримували та не виплачували. Також дівчатам діставалось - хто не давав той довго не працював. У нього двоє моїх знайомих працювало, плюс живу поруч - багато речей чув не по слухам.

Опубліковано
1 година тому, difoto сказано:

А я щось заперечував? Він всі "продав", крім одного, наскільки мені відомо. Тим і заробив на свої "ресторани".

Довгий час це був довгобуд - стояла коробка та дах. Дуже швидко це стало готелем-рестораном після революції.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...