Перейти до змісту

ПОМЕР МИКОЛА РОМАНЮК

vaz75

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
8 минут назад, Itzamna сказал:

Буде новий мер, не кращий за попередників - отжим, откат, будинкі, земельні питання...

а ти попробуй на вибори піти і проголосувати

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

3 лютого голова Волинської обласної ради Ігор Палиця виступить на каналі «Нова Волинь».

Прямий ефір відбудеться о 19.45.

Про це повідомляє прес-служба Волинської обласної ради.

Опубліковано
11 минуту назад, snouden сказал:

виступить на каналі «Нова Волинь»

А це тут до чого? Ах да - Палиця і Ко. руки потирають...

Опубліковано

Ви блять маєте совість??? Померла людина, а ви знову почали вонь щодо виборів. Може іншу тему створити краще, Адміни?

Миколі Ярославовичу вічна пам*ять. І співчуття близьким. 

Хороший був чоловік і хороший керівник міста. 

Опубліковано

Прощання з Миколою Романюком відбудеться у неділю, 5 лютого, з 10.00 до 12.00 в обласному академічному музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка. Відспівування - у Свято-Троїцькому кафедральному соборі.
Похоронять Миколу Ярославовича у рідному селі Золочівка на Рівненщині.
 4-те та 5-те лютого у Луцьку оголосили днями жалоби за багаторічним керманичем обласного центру Волині.

Опубліковано

Я вже десь рік часу, як замітила по фото, що з М.Я. щось не так. На похоронах Кривицького він був жовтий, мені думка промайнула, але я навіть вірити не хотіла. 

Хороша людина, яка багато зробила для міста. Шкода((((

Опубліковано
27 хвилин тому, vaz75 сказано:

Гм. Тільки що і мій хом'ячок віддав Богу душу. :(

Створи окрему тему для цього..

Опубліковано
18 минут назад, iiron сказал:

Коли похорон?

45 минут назад, Forever Autumn сказал:

Прощання з Миколою Романюком відбудеться у неділю, 5 лютого, з 10.00 до 12.00 в обласному академічному музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка. Відспівування - у Свято-Троїцькому кафедральному соборі.
Похоронять Миколу Ярославовича у рідному селі Золочівка на Рівненщині.
 4-те та 5-те лютого у Луцьку оголосили днями жалоби за багаторічним керманичем обласного центру Волині.

Опубліковано

Безвідносно до жорстого поста VeryFate (негарно!)

Займатись то цим мали б модери. І кому як не шановній Forever Autumn швидко зв'язатись і все розрулити... Але "бордівські друзі" вони такі.

Зверніться до модераторів.

Опубліковано
9 минут назад, Itzamna сказал:

Конктретніше - твоя шановна налюдях в темі і дуже курвата в лс :)

От дай собі відповідь на питання - ти писатимеш таку куйню в пошту тільки тому, що твоя думка відрізнається від думки оппонента. B)

Створи окрему тему "Чому Осінь каже, що я уїбан" - і я тобі все напишу при людях, шановний. 

Ця тема не для цього. Я до смерті маю шану, бо знаю їй ціну.

А ти, чмо сране, видно, не маєш, якщо можеш своє гниле патякання називати "думкою". Виражатися про померлого і обзивати тих, хто каже, що ти в цьому урод моральний, платними плакальщиками. В будь-якій іншій темі я з тобою поржу і поперекидаюся прикольними обзивашками. Але не тут. 

Не в іменах справа.Вся справа в смерті. Якщо до тебе не дійшло. 

Прошу адмінів врешті врахувати СКАРГУ + почистити цю тему від офтопу. 

А то кнопка "жалоба" видно не працює

Опубліковано

Завязуйте цирк.

Завжди були люди яким шкода, і яким все одно! 

Одні сходять  попрощаються з людиною, інші як звичайно дома бахнуть пивка. 

Іділія соціума ...!!!   

Ото для чого оці взаємні образи? 

Опубліковано

Земля пухом. З усіх мерів цей був найкращій. Дуже шкода що пішов з життя так рано.

@Itzamna , про покійних або хороше або нічого. Якщо Вам нема чого хорошого сказати то промовчіть.

Опубліковано
1 година тому, searcher сказано:

Як людину мені його безумовно шкода, співчуття рідним... але чим він був найкращий?

Давайте я зберусь, і як буде час, просто опублікую що було зроблено по місту (не будівництво ТРЦ) з 2010р ?

І тоді ви вже будете придумувати відмазки і контраргументи (типу те не те і це не так).

Опубліковано
10 часов назад, ZLOvSmetane сказал:

Створи окрему тему для цього..

Дарма ви так. Я не зі зла. Для моєї родини це більш вагома втрата: вгадайте, на яку новину про смерть мої діти пустили сльозу.

Народний мер - це коли всі в шоці від його втрати, не знають що без нього робити. Чи був таким теперішній? Чи будуть про нього згадувати черз 10, 20 років? Час покаже.

А для @snouden @Itzamna і інших створено тему, де можна обговорити діяльність Романюка М.Я. як мера, як керівника Приватбанка, як людини.

Моя сестра, яка працювала в ПБ під його керівництвом, захоплювалася ним, як людиною, як керівником. я ж особисто його не знав.

А тут - або добре, або ніяк.

Земля йому пухом.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...