Перейти до змісту

Старий ринок (об'єднано)

Vadimm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тобто  ріг будинку зправа-це частина критого павіліону?

А що це за труба на ньому?

Походу вона ж і зараз..

Ну і з якої пори серед ринку ходив тролейбус.

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 година тому, Nokian сказано:

На фото зверху- вид від магазину Алло , вздовж дороги .

Відповідно зліва там зараз критий ринок.

Зправа не 

а ріг мурованого будинку, що стоїть на вулиці Левчанівської.

Отже на цій фотці видно лише частину вулиці Глушець,,в сторону  знесеної зкпинки.

Який там срач може бути ?

Осьтак і спотворюється  дійсність.

це не Глушець. ти подивись уважніше... і ще уважніше... На купола костелу... проведи лінію... наклади на карту і впевнишся, що я правий.

А ще можеш зайти на Гугл, "стати" в "твоє" місце і порівняти розмір (відстань) до того ж костелу.

Ну а на "контрольний" - бачиш газову трубу на тому будинку на тій фотці? Глянь тепер сюди

image.thumb.png.39dd8287897f77a9ec941a1007f099dc.png

Тобто, те фото зроблене звідси

image.png.96fe874ed1b3ccc01ded900c050147ce.png

Опубліковано
9 часов назад, MACCEN сказал:

буде ржачно якщо потім там замутять якийсь елітний райончик :)

Нічого страшного, головне той срач прибрати. А може там нову школу побудують, замість 13-ої. А ви все прозраду )

Опубліковано
1 час назад, weldermaster сказал:

Нічого страшного, головне той срач прибрати

Тобто, якщо там виросте ТЦ/бізнес/елітні новобудови ви нічого не будете мати проти?

Опубліковано
46 минут назад, Ghost_manka сказал:

Тобто, якщо там виросте ТЦ/бізнес/елітні новобудови ви нічого не будете мати проти?

Так, нічого проти мати не буду. Можливо і сам придивлюся собі там квартиру. Місце то хороше.

Опубліковано
7 хвилин тому, weldermaster сказано:

Місце то хороше.

Точно!А я дивлюсь на малюнок 200грн. купюри і думаю,чогось не вистачає.І після вашого поста зрозумів-16 поверхівки не вистачає на фоні замку!

Опубліковано
11 минут назад, weldermaster сказал:

Так, нічого проти мати не буду. Можливо і сам придивлюся собі там квартиру. Місце то хороше.

Ігор Петрович, розлогінтесь будь ласка. Бажаю вам і вашим близьким постраждати від безпритульних собак, навернутись в Стир з мосту на вул. Шевченка та відчути в повній мірі всі блага нашого найбезпечнішого міста,  на які успішно покладено болт.

(Прошу підмітити, що це не побажання від чистого серця, а побажання відносно вашої позиції у цьому питанні)

Опубліковано
56 хвилин тому, igrok сказано:

І після вашого поста зрозумів-16 поверхівки не вистачає на фоні замку!

Ви дивитесь на купюру з старим дизайном, в новому - буде )))

Опубліковано
16 хвилин тому, Bliksss сказано:

Ви дивитесь на купюру з старим дизайном, в новому - буде )))

Дякую,хоч спокій буду мати.Не можу спокійно почуватися як якийсь дисбаланс присутній.

Опубліковано
6 годин тому, igrok сказано:

16 поверхівки не вистачає на фоні замку!

Якої 16-ти. Бери вище - не нижче ніж на пляшці "Столичной".Так щоб замкові встидно стало. З наступним друком на пляшці "Поліської" :D

Опубліковано

У Луцьку вночі знесуть Центральний ринок

В ніч з неділі на понеділок мають вивозити металоконструкції з лівої частини Центрального ринку, про це виданню Волинь infa стало відомо з власних джерел.

“Швидше за все демонтаж розпочнеться о 00:00. Люди з вечора збираються чергувати. Буде багато поліції, муніципальна варта. Не виключені провокації”, – розповіли журналістам підприємці.

Опубліковано
1 час назад, MACCEN сказал:

чув ідею, треба було перенести ринок там де Епіцентр і було б всім добре.

Було всім добре якби відразу переселили на Новий ринок.

Опубліковано
31 минуту назад, volks сказал:

Було всім добре якби відразу переселили на Новий ринок.

а то нічого що він по території менший, та й судячи по всьому там теж якась канюха, а не щось сучасне зробили.

Опубліковано
17 минут назад, MACCEN сказал:

а то нічого що він по території менший, та й судячи по всьому там теж якась канюха, а не щось сучасне зробили.

Волинська облспоживспілка (2,2 Га)

ПФ «Скорпіон-сервіс» (0,1668 Га)

КП «Луцькі ринки» (0,5904 Га),

ФОП Пахолко Л.П (0,5257 Га) 

~3,5 гектари

Новий ринок ~6 гектар

Новий ринок побудований більше 10 років тому, треба було відразу й переносити, коли він був новий і сучасний.

Опубліковано
30 минут назад, MACCEN сказал:

Нормально там було все зроблено як для 2000-х.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...