Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

22 хвилин тому, Dima4s сказано:

тарілка впала одною стороною а розвалена протилежна... плювати на закони фізики))

то вони її кулупали :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь

на fs.to аж вісім варіантів дубляжу (один українською, сім російською)... Який кому кращий, яким "дивитися"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, jack74 сказано:

на fs.to аж вісім варіантів дубляжу (один українською, сім російською)... Який кому кращий, яким "дивитися"?

Звичайно лише українським! https://toloka.to/t71429

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 26.01.2016 at 12:07, Dima4s сказано:

тарілка впала одною стороною а розвалена протилежна... плювати на закони фізики))1

Тарілка , з початку, падала саме надщербленною стороною, а потім вже іншою застрягла в землю)))).. Початок серії.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не думаю, що візуальні ефекти, до самого культового серіалу 90-х, робили якісь неуки! Які не розбираються у законах фізики.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю, головне тут не тарілки і як вони саме падали :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я нічого про повернення не чув і тут як сніг на голову! Покруче Зоряних війн! І дякую за формат AVI! Мій металолом лише таке бачить. Навіть і не мріяв! Не важливо ,чи вони заради грошей чи так повипендрюватись-я отримав те що хотів!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Глянув вчора третю серію... Не міг повірити, що то "Х-файли"... Якби не Духовни з Андерсон, то не повірив би! Якийсь плоский стьоб з "Х-файлів"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Погоджусь. Третя серія - десятикласник сценарій писав, буджет - два косяки, і то їх викурив отой ящур, в ничку від всіх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то ж філосовська задумка!

не кожен монст ззовні - являється монстром всередині)

хто сформулює краще?))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені подобається новий варіант Х-файлів....Цікавий підхід, та й теми цікаві. але, судячи з інформації нету, цей сезон буде коротким. Скоріше за  все, це останній сезон Х-файлів... Жаль. Серіал цікавий. Певно "качну" всі сезони, по настальгую"))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так суть в то му, що перші дві серії досить оригінальні по задумці і дійсно зацікавили. Досить новий поворот у викладці світосприйняття і подачі інформації.

А третю школота, що писала, що знімала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не так давно, повністю передивився серіал.

Перші 6 сезонів - оце дійсно був сюжет. А далі почали якусь туфту ліпити.   

Тим не менше, фінальні серії, нормально закінчили серіал, поставили жирну крапку. Було приємно дивитись на відносно молодого Девіда і Джилліан.

10 сезон - явно зайвий. Уже нема того настрою, загадковості. Сюжет уже не захоплює. имхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

я розчарований. таке відчуття що звязані до купи тільки 3 з 6 серій...  могли б вже придумати щось оригінальніше на кінець.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже й 4-ту ніасіліл.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, а я почав дивитися першу серію,мені поперло,я вимкнув,вирішив почекати поки всі серіїї будуть, я ж так розумію їх всього 6 так?якраз збираюся все одним махом "завалить". Що, все так погано?:mellow:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мильна опера низького гатунку. Розчарований вже на 2-й серії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подивився щойно останню серію.... 

ммммдаааа... нема слів... 

Розумію бажання заробити бабло на легендарній серії... Але ж можна було постаратись сюжет хоть якийсь більш менш толковий придумати....

Для тих хто не дивився... Сюжет є в 1 - 6 серії... і він лажовий.... 

решта шлак на сьггоднішній день...

Познущались над фанатами...

ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Я плюнув вже після другої серії, і на даний момент ніякого дискомфорту не відчуваю. Краще відразу не мучити себе таким сміттям: не подобається книжка- в аут, серіал- туди ж. Розплачуватись власним часом та силами за чужу тупість не варто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійшов до 3 серії .

Третя  -- ржачна і трохи філософська

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Весь бюджет, виділений на спецефекти для цього сезону, пішов на наркоту для автора сценарію третьої серії :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо чесно, я б такого стьобу ще сезон-другий подивився )  але ж я так розумію, добру справу продовжать вже агенти Енштейн та Міллер, що вже не торт (

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені теж так здалося, що явно на них перекладають "ношу"... В результаті отримаємо черговий "Кості", "Касл", "Менталіст" та ін. з вже заїждженої ідеї "тандемів", "сладкіх парочеєк", "плахой+харошая", "красавіца і чудовіщє" і т.д.

А було оригінальним...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, jack74 сказано:

...А було оригінальним...

чи ми - молодшими і небалуваними

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...