Перейти до змісту

Ігор Єремеєв потрапив до реанімації, - ЗМІ

Basil

Рекомендовані повідомлення

Земля пухом... Нехай спочиває з миром...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 452
  • Створено
  • Остання відповідь

так кажуть він ще живий)) неховайте людину раніше часу, треба судити спершу на землі, а потім вже хай на небі інші розбираються

http://www.dialog.ua/news/64585_1439407811

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нехай би краще жив....

на фіга тоді Литвину фейки метать...

чи посилання на Литвина також фейк...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В останній час частенько почали гинути відомо-багаті люди !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

R.I.P для податкової ?

скоріш для ГПУ та СБУ можливо інтерпол)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незвичайний був олігарх - і виглядав і говорив інтелегентно.

Хай спочиває з миром.

Кому цікаво фільм 2012 року про нього -

Це передвиборний ролик... до виборів 2012 року... це тоді, як він щедро платив 200 грн усім охочим "своїм агітаторам", тобто виборцям...

ех, як же не хочеться повторення історії 205-го округу у себе на 23-му...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

близькі та Івахів не допустять цього.

Яким боком Івахів до власності Єремєєвих? Хто такий Івахів ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я так дивлюсь, тут купа спеціалістів по "крьостних атцах", "мафійозних кланах", і купа "пасвящьонних"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я так дивлюсь, тут купа спеціалістів по "крьостних атцах", "мафійозних кланах", і купа "пасвящьонних"...

а тияк думав? Борда йопт...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на "Волинських новинах"

Саме на тому ресурсі все "правдиво", "чесно", "незаангажовано"... і саме про Єремеєва!:)

Какой передел бизнеса ждет Украину после смерти Еремеева

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так! равнодушное забвенье

За гробом ожидает нас.

Врагов, друзей, любовниц глас

Вдруг молкнет. Про одно именье

Наследников сердитый хор

Заводит непристойный спор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

близькі та Івахів не допустять цього.

Яким боком Івахів до власності Єремєєвих? Хто такий Івахів ?

В далекому 1995-му Івахів та Єремеєв починали свій нафтовий бізнес. Вони були і партнерами і друзями. Знаю це не по наслишці. Тому все можливо, що Степан не дасть обідити сім'ю померлого. (можливо я і не права)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ігор Єремєєв ПОМЕР, Крапка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Этот человек контролировал не только группу «Воля народа» в Верховной Раде, но и такой приграничный регион, как Волынская область, где его виляние и авторитет были безусловными», – отметил он.

По словам эксперта, позиции группы «Воля народа» в Раде ослабнут, а у группы «Видродження», наоборот, усилятся. «Потеряв лидера, группа становится более слабой. Если кто-то слабеет, на этом фоне становится кто-то сильнее. Тут все очевидно», – пояснил он.

Как отмечает политолог, также открывается вопрос контроля над Волынской областью. «В целом, эта смерть смешивает карты и на местные выборы в Волынской области. Очевидно, что на местные выборы у Еремеева в области были свои планы и теперь собственно их реализация без главного провайдера становится проблематичной», – сказал Андрей Золотарев.

По мнению политолога, претензии на этот регион попытается предъявить команда Коломойского. «Туда попытаются через «Видродження» зайти Коломойский. Кроме Ереемеева там конкурентов не было», – сказал эксперт.

По словам Андрея Золотарева, на местных выборах в Волынской области может возникнуть конфликт команды Коломойского с командой президента, как это было в Чернигове. «Но в отличие от Чернигова, позиции президентской команды (в Волынской области, – ред.) будут слабее», – считает эксперт.Мені тут Коломойського і так забагато.Буде качати з Волині гроші та вкладати у Швейцарію і в Єрусалимі синагоги будуватиме.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Палиця, як варіант, може балотуватись по 23-му округу (Ківерці, Маневичі, Камінь-Каширський). Він, якби, зараз "не при ділах"... але тоді потрібно розширювати діяльність фонду "Новий Луцьк" та відкивати філії "Нові Ківерці", "Нові Маневичі", "Новий Камінь-Каширський".... імхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ігор Єремєєв ПОМЕР, Крапка.

Я кажу, що треба тему переіменувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

або закрити, і відкрити нову з новою назвою...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Denis Pyatigorets

Я не умею и не люблю писать некрологи. Я люблю жизнь и людей, которые рядом. Я люблю вспоминать совместно пережитые моменты. Вспоминать всегда с улыбкой…

Я счастлив, что жизнь подарила мне знакомство с Вами, Игорь Миронович! Я никогда не видел, чтобы Вы унывали и опускали руки, как бы сильно не била судьба. Вы всегда источали уверенность и целеустремленность и своим запалом зажигали всех окружающих. Вас невозможно было остановить, когда Вы принимали решение. Вы никогда не были трусом и не отступали даже зная, что последствия могут быть самыми ужасными. И когда вы одевали спортивную куртку и балаклаву, прогоняли свою охрану и шли кидать тротуарную плитку и готовить коктейли Молотова на Грушевского. И когда снимали с себя броник и отдавали пацану не блоке. И когда послали нахер ублюдков «новоросов», которые требовали прекратить помогать АТО или они заберут все Ваши заправки на оккупированных территориях. Я когда-то спросил у Вас – в чем секрет Вашего успеха, и Вы ответили: «Я никогда не отступал перед трудностями или неизвестным. Особенно, когда все вокруг говорили, что этого сделать невозможно. А я брал и делал».

Я запомню Вас именно таким!

Спите спокойно, Игорь Миронович!

в коментарях підтверджує про бруківку

в принципі могло бути, маючи бізнес і заправки по всій Україні він не хотів би світитись,

так само допомагаючи АТО, він також не сильно піарився,

на ато було спонсоровано десятки мільйонів гривень

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шановні треба задуматись про батьків які втратили сина діти втратили батька а ви деребан

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ви деребан

Якби мова йшла не про одного з найбагатших олігархів країни, тоді на першому місці стояли б почуття і співчуття. А тут - бабло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... але тоді потрібно розширювати діяльність фонду "Новий Луцьк" та відкивати філії "Нові Ківерці", "Нові Маневичі", "Новий Камінь-Каширський"...

Одним словом, простому люду не варто поспішати купувати гречку і консерви. Незабаром в цих районах цього "гуталіну" буде вдосталь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ви деребан

Якби мова йшла не про одного з найбагатших олігархів країни, тоді на першому місці стояли б почуття і співчуття. А тут - бабло.

Набагато важливішим був вплив на політичні процеси .Бабло то залишилось, а ось хто зуміє так звязати всі ниточки і потрібних людей в потрібному місці?

При толковій людині бабло примножується, при безтолковій скільки не дай-все пропаде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ви деребан

Набагато важливішим був вплив на політичні процеси .Бабло то залишилось, а ось хто зуміє так звязати всі ниточки і потрібних людей в потрібному місці?

При толковій людині бабло примножується, при безтолковій скільки не дай-все пропаде.

так він був сильна людина і гроші заробляв розумом і навинками Політика тіт така що людина загинула . Ставши намісце матері поховати детину задумайтесь чи це лехко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про Єремеєва: Я не хочу, щоб ви прощали Ігоря. Просто залишайтеся людьми

http://www.depo.ua/ukr/life/denis-pyatigorets-o-eremeeve-12082015210000

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гроші заробляв розумом і навинками

в 90-х усі навичками заробляли. Більшість навичками стрільби з вогнепальної зброї.

Я це до того, що більшість теперішніх багатіїв олігархів та бізнесменів - це колишні бандити 90-х. Якщо не бандити то бізнесмени, що вижили, плативши тим самим бандитам. Якщо ви застали цей час, то можете згадати. Якщо ні - то попитайтеся в батьків. Вони вам розкажуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...