Vikvik Mawr Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 06:44 #701 Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 06:44 23 годин тому, mykola сказано: Щось літня місячна ціна газу значно вища за річну, такого раніше не було. Вся причина в тому, що ринкова європейська ціна встановлює рекорди. Причин багато: Північний потік-2, вплив видобутку газу.... Всі облгази користувачів автоматично перевели на річний тариф і зараз, думаю, жаліють. Тому, на мою думку, будуть шукати варіанти відмовитись від цьго тарифу. Щоб якось перестрахуватись, але це не факт, з липня перейшов на рівномірний платіж. ПОН (нафтогаз) підняв ціну майже до 12грн. якщо це дійсно так, то дуже погано, де ж український газ....
Dima4s Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 06:52 #702 Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 06:52 7 хвилин тому, Vikvik Mawr сказано: ПОН (нафтогаз) підняв ціну майже до 12грн. якщо це дійсно так, то дуже погано, де ж український газ.... а що поганого? хороший стимул підписати договір.
Electronshik Опубліковано 11 Серпня, 2021 в 19:53 #703 Опубліковано 11 Серпня, 2021 в 19:53 (змінено) Як правильно перейти до іншого постачальника, щоб потім не було проблем з цією говноконторою Волиньгаз? Бо їх хитрожопість реально починає напрягати. Змінено 11 Серпня, 2021 в 19:54 користувачем Electronshik
Webmaster Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 04:32 #704 Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 04:32 (змінено) 8 часов назад, Electronshik сказал: Як правильно перейти до іншого постачальника, щоб потім не було проблем з цією говноконторою Волиньгаз? Бо їх хитрожопість реально починає напрягати. Просто переходиш і все. Но там не все гладко. Показники всеодно передавати на сайт Волиньгазу - 104.ua. А він якраз і глючить. І ще, на сайті 104 мені не вдалося прикріпити рахунок нафтогазу Змінено 12 Серпня, 2021 в 04:35 користувачем weldermaster
Webmaster Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 05:31 #705 Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 05:31 (змінено) В 06.08.2021 в 09:44, Vikvik Mawr сказал: ПОН (нафтогаз) підняв ціну майже до 12грн. якщо це дійсно так, то дуже погано, де ж український газ.... Річна ціна по 8 грн. Ви не переживайте, якщо Нафтогаз підніме річний до 12грн, то і фірташовські облгази також піднімуть до 12грн. Дай їм волю, то поставлять ціну і по 25грн. Єдина надія на Володимира Зе. Змінено 12 Серпня, 2021 в 05:31 користувачем weldermaster 2 1
Electronshik Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 09:10 #706 Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 09:10 4 часа назад, weldermaster сказал: Просто переходиш і все. Но там не все гладко. Показники всеодно передавати на сайт Волиньгазу - 104.ua. А він якраз і глючить. І ще, на сайті 104 мені не вдалося прикріпити рахунок нафтогазу Але вони там беруться до уваги (мається на увазі якщо постачальник не волиньгаз а нафтогаз)?
nickel Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 09:27 #707 Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 09:27 12 минут назад, Electronshik сказал: Але вони там беруться до уваги (мається на увазі якщо постачальник не волиньгаз а нафтогаз)? Я на Нафтогазі, а мама на Волиньгазі. Але подаю обидва покази через Волиньгаз. Мої покази приймає, а мамині - ні. Тесть в Ковелі на Волиньгазі, також приймають покази нормально, отже мутять наші локальні луцькі тридвараси з Волиньгазу. Поліщук показово пісочив якогось керівника Волиньгазу, але навіть не вникаючи в проблему. Він думає, що люди не можуть додзвонитися в Волиньгаз, тому що не вистачає працівників колцентру, а те що показники не приймають не тільки по телефону, а й через сайт, смс і вайбер, він мабуть і не знає.
Electronshik Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 09:39 #708 Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 09:39 @nickel сьогодні зайду після роботи на цю жопошну контору, докладно розпитаю що за нах.. в них робиться і що робити у цьому випадку. І як саме вони пропонують вирішувати питання переходу від них до іншого оператора. Поки що я бачу пряме порушення умов договору п. 7.1. підпункти 3,4,5. Але ви кажете що передаєте покази через сайт Волиньгазу і проблем немає? То тоді суть проблеми не у сайті. Ясно... Все більш схоже на штучне заганяння людей у борги, щоб потім неможна було спригнути з цієї контори. Мабуть треба точно уходити, поки не стало пізно. Як варіант ще писати скарги на компанію у лігу сексуальних меншин регулятору типу НКРЕКП. Скажіть а в Нафтогаза є взагалі якійсь центр обслуговування клієнтів у Луцьку? Чи все там на Молоді?
nickel Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 09:42 #709 Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 09:42 Только что, Electronshik сказал: @nickel сьогодні зайду після роботи на цю жопошну контору, докладно розпитаю що за нах.. в них робиться і що робити у цьому випадку. І як саме вони пропонують вирішувати питання переходу від них до іншого оператора. Поки що я бачу пряме порушення умов договору п. 7.1. підпункти 3,4,5. Але ви кажете що передаєте покази через сайт Волиньгазу і проблем немає? То тоді суть проблеми не у сайті. Ясно... Все більш схоже на штучне заганяння людей у борги, щоб потім неможна було спригнути з цієї контори. Мабуть треба точно уходити, поки не стало пізно. Як варіант ще писати скарги на компанію у лігу сексуальних меншин регулятору типу НКРЕКП. Скажіть а в Нафтогаза є взагалі якійсь центр обслуговування клієнтів у Луцьку? Чи все там на Молоді? Я перейшов на Нафтогаз не відриваючи дупу від крісла. Десь на форумі я це детально описав, але вже не пам'ятаю деталей. Але пам'ятаю, що після мого переходу, Нафтогаз ще більше спростив перехід, додавши можливість подати заявку через сайт Приват24. Мені для ідентифікації прийшлося використовувати електронний цифровий підпис, до речі також приватовський і безкоштовний.
nickel Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 09:58 #710 Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 09:58 13 минут назад, Electronshik сказал: Скажіть а в Нафтогаза є взагалі якійсь центр обслуговування клієнтів у Луцьку? Чи все там на Молоді? Центру обслуговування немає, але подати заявку можна на їхньому сайті, в Приват24 чи навіть у відділенні Ощадбанку, ПУМБ, ТАС, Нової пошти. Тут і нижче я писав про свій перехід, а якщо піднімешся вище і почитаєш нашу переписку, то посміхнешся.
SergLutsk Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 14:06 #711 Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 14:06 4 годин тому, nickel сказано: подати заявку можна на їхньому сайті, в Приват24 Ок, а як відбувається процес розриву відносин з Волиньгазом ? Я про те щоб вони не продовжили й далі мені нараховувати якісь борги.
Webmaster Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 14:08 #712 Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 14:08 1 минуту назад, SergLutsk сказал: Ок, а як відбувається процес розриву відносин з Волиньгазом ? Я про те щоб вони не продовжили й далі мені нараховувати якісь борги. Це вже нехай в них болить голова. Вам буде продавати Нафтогаз
SergLutsk Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 14:12 #713 Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 14:12 1 хвилина тому, weldermaster сказано: Це вже нехай в них болить голова Ну я би так не сказав, з них станеться і надалі мені виставляти рахунки, борг, пеню і т.д. поки я буду платити Нафтогазу. Лічильника на газ не маю, тому все розрахунково, хоч взагалі не користуйся - рахунок всеодно виставлять.
nickel Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 14:35 #714 Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 14:35 27 минут назад, SergLutsk сказал: Ок, а як відбувається процес розриву відносин з Волиньгазом ? Я про те щоб вони не продовжили й далі мені нараховувати якісь борги. Так само як і з сімейним лікарем - підписання нового договору означає автоматичне припинення старого.
Pavelix Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 14:36 #715 Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 14:36 я писав в підтримку... відповідь прийшла на пошту така Ви отримали нове повідомлення у особистому кабінеті 104.ua Шановний клієнте! Ви отримали нове повідомлення у особистому кабінеті: Добрий день, шановний клієнт! Приносимо вибачення за очікування відповіді. Для врегулювання питань щодо показань лічильника АТ «Волиньгаз» проводить інвентаризацію, в ході якої буде здійснюватися фотофіксація поточних показань. За її результатами показання лічильників будуть відповідати фактичним. Разом з тим, із загостренням ситуації з поширення коронавірусної інфекції COVID-19 по всій Україні процес інвентаризації може розтягнутися у часі. Перепрошуємо за завдані незручності і закликаємо вас вчасно передати показання лічильників в період до 5 числа наступного місяця. За спожитий газ можна сплатити за нарахуваннями, що вказані у рахунку Вашого Постачальника, або розрахувати самостійно. З повагою Клієнтський простір 104.ЮА Отже роблю висновок що сам вирішую скільки платити за газ.. а рано чи пізно прийдуть і фактично вирівняють... 3
nickel Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 16:06 #716 Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 16:06 1 час назад, Pavelix сказал: я писав в підтримку... відповідь прийшла на пошту така Ви отримали нове повідомлення у особистому кабінеті 104.ua Шановний клієнте! Ви отримали нове повідомлення у особистому кабінеті: Добрий день, шановний клієнт! Приносимо вибачення за очікування відповіді. Для врегулювання питань щодо показань лічильника АТ «Волиньгаз» проводить інвентаризацію, в ході якої буде здійснюватися фотофіксація поточних показань. За її результатами показання лічильників будуть відповідати фактичним. Разом з тим, із загостренням ситуації з поширення коронавірусної інфекції COVID-19 по всій Україні процес інвентаризації може розтягнутися у часі. Перепрошуємо за завдані незручності і закликаємо вас вчасно передати показання лічильників в період до 5 числа наступного місяця. За спожитий газ можна сплатити за нарахуваннями, що вказані у рахунку Вашого Постачальника, або розрахувати самостійно. З повагою Клієнтський простір 104.ЮА Отже роблю висновок що сам вирішую скільки платити за газ.. а рано чи пізно прийдуть і фактично вирівняють... Це відписка. Законодавство не передбачає ніякої інвентаризації з фотофіксацією. Куда б то на них скаргу написати? Я не можу платити так як ти - по факту, бо накопичилася переплата на рахунку Волиньгазу і якщо буду платити, то прийдеться платити своїми грошима, а переплата залишатиметься у них на рахунку. 1
Zheny@ Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 16:10 #717 Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 16:10 2 хвилин тому, nickel сказано: Це відписка Це голіма відмазка. В надії, що народ "схаває". 3 хвилин тому, nickel сказано: Куда б то на них скаргу написати? В прокуратуру.
Zheny@ Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 18:47 #718 Опубліковано 12 Серпня, 2021 в 18:47 мені здається, чи тема колись мала назву "Перестрахуєвший Волиньгаз" ?
Electronshik Опубліковано 13 Серпня, 2021 в 04:32 #719 Опубліковано 13 Серпня, 2021 в 04:32 18 часов назад, nickel сказал: Центру обслуговування немає, але подати заявку можна на їхньому сайті, в Приват24 чи навіть у відділенні Ощадбанку, ПУМБ, ТАС, Нової пошти. Тут і нижче я писав про свій перехід, а якщо піднімешся вище і почитаєш нашу переписку, то посміхнешся. Ну да, так і є В 05.10.2020 в 12:43, Electronshik сказал: @nickel, для людей, які живуть у багатоповерхових будинках та мають централізоване опалення, напевно немає ніякого сенсу щось міняти. Я спочатку думав, але, коли в місяць вийде десь біля 10 кубів споживання, якось не бачу сенсу. Хіба що різниця буде разів в два. Навіть з колонкою не бачу сенсу, хоч там вже більше споживання. Якщо опалення індивідуальне, це зовсім інша справа Мені цікаво: хто є постачальником газу для котелень Луцьктепло? По грошах різниця на даний час все одно мала 7,96 у Нафтогаза проти 7,99 у Волиньгаза. Суто економічно сенсу немає. Але по обслуговуванню.. Волиньгаз своєю інвертаризацією (як вони пояснюють) просто зламав свій сервіс. Вчора у центрі обслуговування клієнтів на Молоді я побачив жесть, було таке відчуття що я опинився у ЦНАПі, а потім це відчуття посилилось до того що я вже думав що опинився у СРСР. Куча людей, скандали, людям нараховують зі стелі тисячі гривень (як я зрозумів: тим, хто має автономне опалення). Штучна, міфічна заборгованість у людей часом сягає до 10 тисяч гривень! Ще й на ресепшн посадили новеньку, яка взагалі нічого не вміє, окрім завченого пояснення і роздачи талончиків до менеджерів. Офігенна порада від них: приходьте зранку, буде вільно (типу у вісх є дофіга часу, ага..) Вчора ж дзвонив на Нафтогаз. Уточнював деталі. Найбільш напрягло те, що покази лічильника подаєш на облгаз (в нашому випадку Волиньгаз) а він їх переадресовує на Нафтогаз. Тобто все одно залишається посередник у вигляді Волиньгазу. Хоча вони запевняють що покази до них вправно доходять. Чи може я плутаю з Волиньгаззбутом? Другий момент. На момент переходу мусово мати нульову заборгованість. Враховуючи анархію у Волиньгазі якось цікаво стає: як це добитись? Бо подаєш заявку на Нафтогаз і проходить 5-7 днів на її розгляд та перехід. А цей час ти мусиш оплатити грьобаному Волиньгазу, який своїм зламаним сервісом це ускладнив. З вчорашнього візиту по спілкуванню зрозумів таке: Як подати покази лічильників? Відповідь: Ніяк окрім центру обслуговування на Молоді. Ні вайбер, ні смс, ні особистий кабінет не працюють. І це прогнозують до 1 жовтня. Бачу що треба тримати у архіві квитанції з оплатою за газ, бо щось таке відчуття що після свєї інвертаризації вони всіх можуть кинути і потім доведеться доводити що ти не верблюд. 1
Electronshik Опубліковано 13 Серпня, 2021 в 04:34 #720 Опубліковано 13 Серпня, 2021 в 04:34 12 часов назад, nickel сказал: Куда б то на них скаргу написати? 12 часов назад, Zheny@ сказал: В прокуратуру. Напевне в НКРЕКП.
nickel Опубліковано 13 Серпня, 2021 в 07:57 #721 Опубліковано 13 Серпня, 2021 в 07:57 (змінено) 7 часов назад, Electronshik сказал: Ну да, так і є По грошах різниця на даний час все одно мала 7,96 у Нафтогаза проти 7,99 у Волиньгаза. Суто економічно сенсу немає. Але по обслуговуванню.. Скоро рік як я плачу 4,32 5,24, тому не згідний. Шкода що Зеленський похєрив ринок газу і вернув ручне регулювання цін. В 06.10.2020 в 08:28, nickel сказал: Я пам'ятаю як мені, коли я ставив собі лічильника на газ, одна людина з калькулятором в руках доводила, що з таким споживанням газу (+-10 кубів) немає сенсу ставити лічильника, і як потім похапцем і собі ставив. Запитання було не про наявність сенсу, а цікавить досвід тих, хто цей сенс побачив і зробив. Цитата Вчора ж дзвонив на Нафтогаз. Уточнював деталі. Найбільш напрягло те, що покази лічильника подаєш на облгаз (в нашому випадку Волиньгаз) а він їх переадресовує на Нафтогаз. Тобто все одно залишається посередник у вигляді Волиньгазу. Хоча вони запевняють що покази до них вправно доходять. Чи може я плутаю з Волиньгаззбутом? За це можеш не паритися. Передають справно. Цитата Другий момент. На момент переходу мусово мати нульову заборгованість. Враховуючи анархію у Волиньгазі якось цікаво стає: як це добитись? Бо подаєш заявку на Нафтогаз і проходить 5-7 днів на її розгляд та перехід. А цей час ти мусиш оплатити грьобаному Волиньгазу, який своїм зламаним сервісом це ускладнив. Рахунок виставляють раз в місяць, от ти його маєш оплатити і тоді перейти на Нафтогаз. В догонку Волиньгаз виставить останній рахунок за останній місяць коли ти користувався ще Волиньгазом. Мені трохи нарахували лишнього, але тих пару гривень мені ніого не рішали, то я все оплатив і більше вони до мене діла не мають. *** От бляді. Щойно помітив, що ці пару місяців непоняток, переплату регулярно списують в більшому розмірі ніж нараховують кубів. Нараховують куб або менше, а переплати списують 55-70 грн, при ціні газу 7,99. Змінено 13 Серпня, 2021 в 12:31 користувачем nickel 2
Webmaster Опубліковано 13 Серпня, 2021 в 09:41 #722 Опубліковано 13 Серпня, 2021 в 09:41 Ручне ввів бо деякі облгази в січні/лютому влупашили по 10-12грн. І зупинятися не планували.
nickel Опубліковано 13 Серпня, 2021 в 09:46 #723 Опубліковано 13 Серпня, 2021 в 09:46 3 минуты назад, weldermaster сказал: Ручне ввів бо деякі облгази в січні/лютому влупашили по 10-12грн. І зупинятися не планували. І хай би лупашили, люди б швидше перейшли на адекватного постачальника. Ринок все розставляє на свої місця.
Webmaster Опубліковано 13 Серпня, 2021 в 09:52 #724 Опубліковано 13 Серпня, 2021 в 09:52 Только что, nickel сказал: І хай би лупашили, люди б швидше перейшли на адекватного постачальника. Ринок все розставляє на свої місця. Впринципі я також не проти.
Electronshik Опубліковано 13 Серпня, 2021 в 11:30 #725 Опубліковано 13 Серпня, 2021 в 11:30 1 час назад, nickel сказал: І хай би лупашили, люди б швидше перейшли на адекватного постачальника. Ринок все розставляє на свої місця. @nickel в нашому випадку (в Україні) всі б постачальникі зробили б +- пару копійок. Ще побачимо що цієї зими буде. Бо москалі нагинають європу з газом що ппц
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти