Перейти до змісту

Збочинці наступають!

jack74

Рекомендовані повідомлення

Людина яка так доводить що вона ненавидить всяких геїв і тому подібних дуже часто сама така. Так що прочитавши все написане можна зробити висновок.........

спробуй це сказати їй в лице а не з другої сторони монітора! Побачиш реакцію а тоді вже будеш мати право писати ці недолугі слова!

Так в чом вапрос? Можна і в лице сказати ) Яка реакція буде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 411
  • Створено
  • Остання відповідь

Пост про жену был написан после вашего шедевра о дырках, так что не надо ля-ля

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

їй в лице це кому? Щось не зрозумів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Любителем любові з хлопчиками виявився завуч Нововолинського училища

http://visnyk.lutsk.ua/news/ukraine/regions/volyn/15408/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да вам не пофігу? чи любить він жирну,чи довгу, чи плоску, чи рижу, чи в чулках,чи в сараї ?- головне щоб не було порушення закону.

вот не привертали до цього всього увагу - навіть ніхто і не думав,що таке може бути, як лише всі починають про це говорити - бабах - тьма тьмуща!

про себе думай - хто ти і що ти, за інших не варто.

пс. мені то якось ващЄ пофігу, аби на очі не попадалися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, тролі, праваславні, особливо путіноканонічні, ви палетесь на тих темах. Я не знаю що там впливає, можливо психологія, можливо підсвідомість, але ви на люди виносите власний недотрах. Тут вже не вийде прикритись моральлю Христом чи ще кимось. У вас проблеми з сексом, бо якби їх не було ви б на цій фігні такої уваги не задавали. Займіться особистим життям і коли займетесь, налагодите, чуже ліжко перестане вас цікавити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чоловіче бог не створив людину щоб вони один одного єпали в попу!!!!

Ти що, передаточна ланка між людством і Богом?Чуєш різні голоси?

Твоя цікавість до сексу(чужого) точно хвороблива.

Проте вмказувати свою думку(хай вона і рівня неандерталця) є священне право.Так само ти маєш право організувати парад протилежних думок.

Але парад, а не стійку організовану групу, котра ховаючись за чорними масками за гроші поб,є будь кого.

Саме так було в Києві, і дії цієї групи а ще більше замовників мало би хвилювати нас найбільше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Преблема ж не в геях. А в реакції на них. Де гарантії що завтра ще до чогось не докудупаються, і молодчики в балаклавах будуть відстоювати позицію суспільства підручними засобами? Поки закон не буде працювати, буде бардак.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я був за містом 3 дні і так і не поняв, як по кацапТВ це показали: вони за гєїв чи за Правий Сєктор?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я був за містом 3 дні і так і не поняв, як по кацапТВ це показали: вони за гєїв чи за Правий Сєктор?

Як по тв покажуть - за тих і будуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нас ще ж мода унікальна. От йде жіночка з донечкою. У неї спідничка джинсова короча в два рази моїх сімейок. Ось спеціально намалював. Виглядає на лесбі :)

post-4364-0-76057100-1433768140_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то донечка чи жінка намальована?

вони проти України
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О_О не заглядав сюди всього день, а ви тут далииии! :_07:

Я себе спіймав на думці, що тема геїв з їх аналом мене ну ніяк не чіпає, мені пофіг як вони вдягнені, намальовані, що курять, п'ють, як одружуються. Ну не цікавить. Що я роблю не так?

Ромаха, в тебе, здається, дітей ще ж нема, так? Так от уяви, що коли будуть, приміром пацан, і отакий голубий дядя буде твого сина в школі навчати життя... Поруч рожева тьотя того дядю буде підтримувати... З телевізора, радіо, бігбордів оці кольорові створіння постійно систематично будуть вбивати в підсвідомість твоєї дитини, що бути нормальним - ненормально, а бути під@аром - честь і хвала! ..... Як воно? Так тепер чіпляє?

Йоптвою мать, да ну вас на х_й, я йду звідси, бачу тут для вас все всерівно хоч бий з кобилою та коровою того і то б вам би пофіг було, то не люди вже пішли а члено пісько носітєлі без головного мозку.

З вами говорити то себе неповажати тоді, бо від цеї толерантності аж тхне і виносить мозок.

XWPX, видихай, чоловіче... спокійніше. Ти не в тій темі трясеш повітря. Ця ж тема створена не для осуду процесу "ХтоКогоКуди", а для обговорення ПРО-ПА-ГАН-ДИ збочень. Повторюватись не буду, просто процитую сам себе

... Я ж не про білборди. Я про конкретну тему - нав'язування збочення та перекручування ненормального в нормальне.

А взагалі, шо в кого в трусах робиться - то їх власне діло, менше тра туди зазирати, і не буде проблема свербіти, без них траблів вистачає

ну так а я про шо! Ніхто й не хоче заглядати, так але ж НІ! Їм пре показати!

Деякі країни придумали собі толерантність? - це їхня справа. Я впевнений, що в них теж це починалось з того, що підари заполонили ефір, потім полізли у владу, в результаті країна стала "толерантна". Але нам не потрібно бути мавпами у всьому.

Врешті-решт, в країнах старого світу споконвіків такі зносини були заведені у найвищих осіб. Ми ж повинні берегти своє, я рахую НОРМАЛЬНЕ.

Ще раз повторю - я проти того, щоб моїм дітям нав'язували сприймання збоченого за природнє. Чи то з телевізора, чи то з білборда. Якої там хто орієнтації - це його власна справа (і його власна дупа), але не потрібно верещати про це на весь світ, вимагаючи, щоб хтось його за це поважав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О_О не заглядав сюди всього день, а ви тут далииии! :_07:

Я себе спіймав на думці, що тема геїв з їх аналом мене ну ніяк не чіпає, мені пофіг як вони вдягнені, намальовані, що курять, п'ють, як одружуються. Ну не цікавить. Що я роблю не так?

Ромаха, в тебе, здається, дітей ще ж нема, так? Так от уяви, що коли будуть, приміром пацан, і отакий голубий дядя буде твого сина в школі навчати життя... Поруч рожева тьотя того дядю буде підтримувати... З телевізора, радіо, бігбордів оці кольорові створіння постійно систематично будуть вбивати в підсвідомість твоєї дитини, що бути нормальним - ненормально, а бути під@аром - честь і хвала! ..... Як воно? Так тепер чіпляє?

"тьоті з телевізору" авторитетніші ніж батько - це погано :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожна дія породжує протидію, наприклад: немає негрів - немає расистів, немає геїв - немає гомофобів і навпаки. Так що чим більше буде така тема популяризуватись - тим більше суспільство буде радикалізовуватись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось спеціально намалював. Виглядає на лесбі

а мені смахує на Вікуса з "Района №9" :0032:

102518.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожна дія породжує протидію, наприклад: немає негрів - немає расистів, немає геїв - немає гомофобів і навпаки. Так що чим більше буде така тема популяризуватись - тим більше суспільство буде радикалізовуватись.

Я тут трохи поправив би, коли негри ведуть себе як нормальні люди, то і їх ніхто не трогає (ну групки дибілів не враховуємо), так само і з геями, коли вони не нав'язують свої погляди іншим і не виставлять на показ свою особисте життя, то і на них всім пофігу, але походу так їм нецікаво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а це нормаль пара, чи збоченці

то нормальні збоченці :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то нормальні збоченці

9155-deystvitelno.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читала про велосипеди, а думалось про цю тему)))

qG6ag.jpg

тутика

Один з коментів:

Сталина на них нет,он бы быстро их пристроил, на Колыме бы катались суки!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читала про велосипеди, а думалось про цю тему)))

Лісапєдіст заагрився. Не зрозумів, відать ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Андрей Кураев

- Джордж, что это за шум за окном?

- Парад копрофилов, сэр.

- Да? И чего же они хотят?

- Они всего лишь отстаивают свои права на равенство, сэр.

- Не понял. Им кто-то не дает есть дерьмо дома?

- Да нет, сэр. Они не хотят есть его только дома. Они выступают за то, чтобы дерьмо продавалось во всех заведениях общепита, чтобы на перекрестках можно было легко купить дерьмо на палочке, а в ресторане без проблем заказать говна на лопате.

- Но это же тошнотворно и совершенно не естественно, Джордж.

- Ну почему же, сэр? Это врожденное, они такими родились и ничего не могут с этим поделать. Кроме того в природе полно примеров копрофильства. Собаки, морские свинки, да целая куча животных воспринимает это вполне нормально. Поэтому ничего удивительного, что человека, как часть животного мира, это тоже касается.

- Джордж, я правильно понимаю, что если они добьются своего, то в моем любимом кафе на углу вместе с клубничным суфле будут подавать говно в стаканчиках???

- Совершенно верно, сэр. Копрофилы абсолютно нормальные люди и имеют право есть свое любимое блюдо во время обеда, не скрывая своих предпочтений.

- Боже, да меня просто стошнит на месте!

- Сэр, как Вы можете??? Это же совершенно нетолерантно. Вас за такое как минимум оштрафуют, а как максимум посадят. И кстати, сэр, один знаменитый психиатр в свое время сказал что-то в духе: "если Вам не нравятся копрофилы, то, весьма вероятно, что Вы на самом деле тоже копрофил, просто скрытый". Я не ручаюсь за достоверность фразы, но все же прислушайтесь к себе, возможно Вас ждут свежие вкусовые открытия...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зно здав, що строчиш тут на форумах?

найкращий спосід з ними боротися це психічно лікувати

Пройдений етап. Пробували - ефекту це не дає. Це не хвороба.

От скажи мені, геній ти наш доморощений.

ти чоловік чи жінка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а єслі падайдьот нє в 18, а в 17, 19 ілі 32? капєц, дочка лєсбіянка, а розстріляють гомосєків. а лєсбіянок стрілятимеш? а дочку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...