Перейти до змісту

Збочинці наступають!

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Людина яка так доводить що вона ненавидить всяких геїв і тому подібних дуже часто сама така. Так що прочитавши все написане можна зробити висновок.........

спробуй це сказати їй в лице а не з другої сторони монітора! Побачиш реакцію а тоді вже будеш мати право писати ці недолугі слова!

Так в чом вапрос? Можна і в лице сказати ) Яка реакція буде?

• Відповідей 411
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

да вам не пофігу? чи любить він жирну,чи довгу, чи плоску, чи рижу, чи в чулках,чи в сараї ?- головне щоб не було порушення закону.

вот не привертали до цього всього увагу - навіть ніхто і не думав,що таке може бути, як лише всі починають про це говорити - бабах - тьма тьмуща!

про себе думай - хто ти і що ти, за інших не варто.

пс. мені то якось ващЄ пофігу, аби на очі не попадалися.

Опубліковано

Народ, тролі, праваславні, особливо путіноканонічні, ви палетесь на тих темах. Я не знаю що там впливає, можливо психологія, можливо підсвідомість, але ви на люди виносите власний недотрах. Тут вже не вийде прикритись моральлю Христом чи ще кимось. У вас проблеми з сексом, бо якби їх не було ви б на цій фігні такої уваги не задавали. Займіться особистим життям і коли займетесь, налагодите, чуже ліжко перестане вас цікавити.

Опубліковано

чоловіче бог не створив людину щоб вони один одного єпали в попу!!!!

Ти що, передаточна ланка між людством і Богом?Чуєш різні голоси?

Твоя цікавість до сексу(чужого) точно хвороблива.

Проте вмказувати свою думку(хай вона і рівня неандерталця) є священне право.Так само ти маєш право організувати парад протилежних думок.

Але парад, а не стійку організовану групу, котра ховаючись за чорними масками за гроші поб,є будь кого.

Саме так було в Києві, і дії цієї групи а ще більше замовників мало би хвилювати нас найбільше.

Опубліковано

Преблема ж не в геях. А в реакції на них. Де гарантії що завтра ще до чогось не докудупаються, і молодчики в балаклавах будуть відстоювати позицію суспільства підручними засобами? Поки закон не буде працювати, буде бардак.

Опубліковано
Я був за містом 3 дні і так і не поняв, як по кацапТВ це показали: вони за гєїв чи за Правий Сєктор?

Як по тв покажуть - за тих і будуть.

Опубліковано

У нас ще ж мода унікальна. От йде жіночка з донечкою. У неї спідничка джинсова короча в два рази моїх сімейок. Ось спеціально намалював. Виглядає на лесбі :)

post-4364-0-76057100-1433768140_thumb.jp

Опубліковано

то донечка чи жінка намальована?

Я був за містом 3 дні і так і не поняв, як по кацапТВ це показали: вони за гєїв чи за Правий Сєктор?

вони проти України
Опубліковано

О_О не заглядав сюди всього день, а ви тут далииии! :_07:

Я себе спіймав на думці, що тема геїв з їх аналом мене ну ніяк не чіпає, мені пофіг як вони вдягнені, намальовані, що курять, п'ють, як одружуються. Ну не цікавить. Що я роблю не так?

Ромаха, в тебе, здається, дітей ще ж нема, так? Так от уяви, що коли будуть, приміром пацан, і отакий голубий дядя буде твого сина в школі навчати життя... Поруч рожева тьотя того дядю буде підтримувати... З телевізора, радіо, бігбордів оці кольорові створіння постійно систематично будуть вбивати в підсвідомість твоєї дитини, що бути нормальним - ненормально, а бути під@аром - честь і хвала! ..... Як воно? Так тепер чіпляє?

Йоптвою мать, да ну вас на х_й, я йду звідси, бачу тут для вас все всерівно хоч бий з кобилою та коровою того і то б вам би пофіг було, то не люди вже пішли а члено пісько носітєлі без головного мозку.

З вами говорити то себе неповажати тоді, бо від цеї толерантності аж тхне і виносить мозок.

XWPX, видихай, чоловіче... спокійніше. Ти не в тій темі трясеш повітря. Ця ж тема створена не для осуду процесу "ХтоКогоКуди", а для обговорення ПРО-ПА-ГАН-ДИ збочень. Повторюватись не буду, просто процитую сам себе

... Я ж не про білборди. Я про конкретну тему - нав'язування збочення та перекручування ненормального в нормальне.

А взагалі, шо в кого в трусах робиться - то їх власне діло, менше тра туди зазирати, і не буде проблема свербіти, без них траблів вистачає

ну так а я про шо! Ніхто й не хоче заглядати, так але ж НІ! Їм пре показати!

Деякі країни придумали собі толерантність? - це їхня справа. Я впевнений, що в них теж це починалось з того, що підари заполонили ефір, потім полізли у владу, в результаті країна стала "толерантна". Але нам не потрібно бути мавпами у всьому.

Врешті-решт, в країнах старого світу споконвіків такі зносини були заведені у найвищих осіб. Ми ж повинні берегти своє, я рахую НОРМАЛЬНЕ.

Ще раз повторю - я проти того, щоб моїм дітям нав'язували сприймання збоченого за природнє. Чи то з телевізора, чи то з білборда. Якої там хто орієнтації - це його власна справа (і його власна дупа), але не потрібно верещати про це на весь світ, вимагаючи, щоб хтось його за це поважав.

Опубліковано

О_О не заглядав сюди всього день, а ви тут далииии! :_07:

Я себе спіймав на думці, що тема геїв з їх аналом мене ну ніяк не чіпає, мені пофіг як вони вдягнені, намальовані, що курять, п'ють, як одружуються. Ну не цікавить. Що я роблю не так?

Ромаха, в тебе, здається, дітей ще ж нема, так? Так от уяви, що коли будуть, приміром пацан, і отакий голубий дядя буде твого сина в школі навчати життя... Поруч рожева тьотя того дядю буде підтримувати... З телевізора, радіо, бігбордів оці кольорові створіння постійно систематично будуть вбивати в підсвідомість твоєї дитини, що бути нормальним - ненормально, а бути під@аром - честь і хвала! ..... Як воно? Так тепер чіпляє?

"тьоті з телевізору" авторитетніші ніж батько - це погано :(

Опубліковано

Кожна дія породжує протидію, наприклад: немає негрів - немає расистів, немає геїв - немає гомофобів і навпаки. Так що чим більше буде така тема популяризуватись - тим більше суспільство буде радикалізовуватись.

Опубліковано

Кожна дія породжує протидію, наприклад: немає негрів - немає расистів, немає геїв - немає гомофобів і навпаки. Так що чим більше буде така тема популяризуватись - тим більше суспільство буде радикалізовуватись.

Я тут трохи поправив би, коли негри ведуть себе як нормальні люди, то і їх ніхто не трогає (ну групки дибілів не враховуємо), так само і з геями, коли вони не нав'язують свої погляди іншим і не виставлять на показ свою особисте життя, то і на них всім пофігу, але походу так їм нецікаво.

Опубліковано

Читала про велосипеди, а думалось про цю тему)))

qG6ag.jpg

тутика

Один з коментів:

Сталина на них нет,он бы быстро их пристроил, на Колыме бы катались суки!
Опубліковано

Андрей Кураев

- Джордж, что это за шум за окном?

- Парад копрофилов, сэр.

- Да? И чего же они хотят?

- Они всего лишь отстаивают свои права на равенство, сэр.

- Не понял. Им кто-то не дает есть дерьмо дома?

- Да нет, сэр. Они не хотят есть его только дома. Они выступают за то, чтобы дерьмо продавалось во всех заведениях общепита, чтобы на перекрестках можно было легко купить дерьмо на палочке, а в ресторане без проблем заказать говна на лопате.

- Но это же тошнотворно и совершенно не естественно, Джордж.

- Ну почему же, сэр? Это врожденное, они такими родились и ничего не могут с этим поделать. Кроме того в природе полно примеров копрофильства. Собаки, морские свинки, да целая куча животных воспринимает это вполне нормально. Поэтому ничего удивительного, что человека, как часть животного мира, это тоже касается.

- Джордж, я правильно понимаю, что если они добьются своего, то в моем любимом кафе на углу вместе с клубничным суфле будут подавать говно в стаканчиках???

- Совершенно верно, сэр. Копрофилы абсолютно нормальные люди и имеют право есть свое любимое блюдо во время обеда, не скрывая своих предпочтений.

- Боже, да меня просто стошнит на месте!

- Сэр, как Вы можете??? Это же совершенно нетолерантно. Вас за такое как минимум оштрафуют, а как максимум посадят. И кстати, сэр, один знаменитый психиатр в свое время сказал что-то в духе: "если Вам не нравятся копрофилы, то, весьма вероятно, что Вы на самом деле тоже копрофил, просто скрытый". Я не ручаюсь за достоверность фразы, но все же прислушайтесь к себе, возможно Вас ждут свежие вкусовые открытия...

Опубліковано

Зно здав, що строчиш тут на форумах?

найкращий спосід з ними боротися це психічно лікувати

Пройдений етап. Пробували - ефекту це не дає. Це не хвороба.

От скажи мені, геній ти наш доморощений.

ти чоловік чи жінка?

Опубліковано

а єслі падайдьот нє в 18, а в 17, 19 ілі 32? капєц, дочка лєсбіянка, а розстріляють гомосєків. а лєсбіянок стрілятимеш? а дочку?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...