Перейти до змісту

LED лампочки

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
21 minutes ago, Oli said:

@MANJAK11  якщо можна глянь по чом такі, 10Вт холодне

То ж є одноіменний сайт у них. Там закупляв собі схожі, тількі теплі. Навряд в когось є дешевші, ніж в офіціалів.

Глянув, у них по 38 грн, правда не буде в наявності ще місяців з три.

• Відповідей 451
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
19 хвилин тому, Oli сказано:

я розбирав Global led на 12w

фотки є? ;)

з трансформатором і ШИМ, чи просто високовольтний ШИМ-драйвер?

Опубліковано
1 година тому, Oli сказано:

@rrid а там що ШИМ напаянний біля ледів?

ні, в Титаніума біля смд-діодів припаяні тільки провода, електроніка всередині корпуса, до неї я не добрався.

фотку вище "втулив" тільки для ілюстрації - як виглядає ІС-драйвер на високу напругу, без трансформатора.

таку плату на 220В маю, сфоткав на фоні розібраного титаіума, купленого в @MANJAK11

замість тясищі слів))

IMG_20161208_191451.jpg

посередині - світлодіодний модуль 220В (самостійна світлодіодна "лампочка" - але люмінь сильно гріється, я б не став використовувати без додаткового радіатора), зліва - корпус титаніума, справа - розсіювач титаніума.

"запчастина".

я просто так собі подумав, що в титаніума - такий же драйвер, як в "світильника" на фото посередині, але тут вище дали посилання на конкурентів титаніума, то за посиланням в аналогічних лампочок 10Вт 180-250В на фото присутній трансформатор -

хз... виходить, що готовий виріб  - "лампочка" в рази дешевша ніж якщо брати "компоненти" окремо...

Опубліковано
45 minutes ago, rrid said:

хз... виходить, що готовий виріб  - "лампочка" в рази дешевша ніж якщо брати "компоненти" окремо...

Мені як кінцевому споживачу байдуже, головне аби файно світила і тривало :) 

Замінив всі спіральні енергозберігайки по квартирі на ці ЛЕДи і в батьків так само. З двох десятків штук з різними цоколями за три місяці ще жодної не перегоріло. 

Не реклама, просто відгук.

Опубліковано
1 час назад, Oli сказал:

якщо можна глянь по чом такі, 10Вт холодне

тільки відекс чи титаніум, в мене нема прайсу на кучу різних виробників. В наявності будуть тільки титаніум й все

Опубліковано
16 годин тому, rrid сказано:

фотки є?

завтра буду в селі то можу зроблю, бо вже в світильнику...

трансформатор є. світлодіоди напаянні на алюміній, всередині теж алюмінієвий корпус покритий ззовні пластмасою.

на вигляд трансформатор як в Максус,  світлодіоди і сама підложка як в Економка лед

здивувало що лампочка витримала мінус22

Опубліковано
On 15.03.2015 at 23:15, Plum сказано:

В зв'язку з шаленим підвищенням цін на електроенергію, цікавить питання переходу на LED лампочки для дому.

Хто має досвід їх використання?

Які практичні, а не теоретичні плюси/мінуси?

На що звертати увагу при виборі лампочок?

Які точно не варто купувати і чому?

Де в Луцьку (або через інтернет з гарантією) можна недорого купити кілька десятків лампочок з різним цоколем, різної потужності, форми та розміру?

північний ринок магазин сакура ,зайдіть туди вам все розкажуть+покажуть!

Опубліковано
1 хвилина тому, Андрей29 сказано:

північний ринок магазин сакура ,зайдіть туди вам все розкажуть+покажуть!

Дату цитованого вами повідомлення бачили?

Опубліковано

ось знайшов огляд на ютубі такої як в мене ГлобалЛЕД, навіть там автор сказав що драйвер такий самий...

Опубліковано

Вже давно дома всі лампочки поміняв на LEDи. Для цікавості порахував потужність всіх ламп, їх в мене 17 штук і вийшло 110 Вт. Ще надцять років тому в залі в світильнику було 3 лампи по 100Вт. Прогрес...

Опубліковано
1 година тому, mykola сказано:

Вже давно дома всі лампочки поміняв на LEDи. Для цікавості порахував потужність всіх ламп, їх в мене 17 штук і вийшло 110 Вт. Ще надцять років тому в залі в світильнику було 3 лампи по 100Вт. Прогрес...

Микола раніше люди жили при свічках зараз при LEDах ще більший прогрес B):rolleyes:

Опубліковано
51 хвилин тому, Абдул-Хамид сказано:

Надіюся він нам дасть знати, коли лампочки зявляться)

Казав що в середу.

Опубліковано
On 08.12.2016 at 20:52, MANJAK11 сказано:

тільки відекс чи титаніум, в мене нема прайсу на кучу різних виробників. В наявності будуть тільки титаніум й все

@MANJAK11 Чи планується найближчим часом поставка лед-ламп потужністю 12-15 Вт в температурі 4000К?

Опубліковано
7 минут назад, Orfey сказал:

в Новій лінії акція 39грн за 10Вт

детальніше можете розповісти? якої марки лампочки попадають під акцію?

Опубліковано
1 година тому, Vitaliy L сказано:

детальніше можете розповісти? якої марки лампочки попадають під акцію?

Лампа називається LightMaster LB-571: А60 Е27 10 Вт 4000К 900 лм  (стор. 6 у доданому файлі)

і я сумніваюсь, що вона чимось краща запропонованої тут титаніумів... імхо

nZin_A3_all.pdf

Опубліковано
5 часов назад, Basil сказал:

@MANJAK11 Чи планується найближчим часом поставка лед-ламп потужністю 12-15 Вт в температурі 4000К?

поки що не плануєтся, хоча я уточню, якщо да, то дам знати тут в темі

Опубліковано

@MANJAK11 , а буває в тебе міцніша лампочка, типу десь 18 і більше ватт, але щоб по розмірах невелика, щоб влазила в звичайну автомобільну переноску, ну такі помаранчеві вони продаються? Колір 4000 і нижче.

Опубліковано
7 часов назад, Юріч сказал:

@MANJAK11 , а буває в тебе міцніша лампочка, типу десь 18 і більше ватт, але щоб по розмірах невелика, щоб влазила в звичайну автомобільну переноску, ну такі помаранчеві вони продаються? Колір 4000 і нижче.

дорожчими лампами, я вже *наївся*, більше не хочу

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...