Rubak Опубліковано 17 Травня, 2017 в 08:29 Поділитися #376 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 08:29 Для розрядки обстановки Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 17 Травня, 2017 в 08:29 Поділитися #377 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 08:29 Загалом, перш, ніж щось забоорнити - потрібно запропонувати альтернативу. А її катма! Як соцмережі, так і інтелектуальні продукти (ІТ сфера) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 08:30 Поділитися #378 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 08:30 Щойно, Zheny@ сказано: Загалом, перш, ніж щось забоорнити - потрібно запропонувати альтернативу. Як соцмережі... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 17 Травня, 2017 в 08:31 Поділитися #379 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 08:31 Групиу вайбер наберуть популярність. Як спілкування. Фейсбук. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість rl72 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 08:35 Поділитися #380 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 08:35 18 хвилин тому, WebTraveller сказано: Саме так. Причому не тільки за базовий продукт, а платили кучу грошів програмістам для модернізації. В любої більш-менш серйозної фірми в штаті було кільки 1с-ників. А тепер що? Куди їм діватись? Не всі можуть швидко перевчитись, та й нема поки на що перевчатись. Знов треба платити за нове програмне забезпечення, на перекваліфікацію кадрів і т.д. і т.п. нічого, робити те, що й робили. бо заборона стосується фірми, а не продукту Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
gen552 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 08:43 Поділитися #381 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 08:43 Вот вам укроаналог http://weua.info/ Да вы же хрен там будите сидеть. Хотели бы, уже давно бы там сидели. Что касается запретов. Правильное решение! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 09:04 Поділитися #382 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 09:04 33 хвилин тому, rl72 сказано: заборона стосується фірми, а не продукту Чим відрізняється від соцмереж? Ми ж не "фірмою" користуємось, а продуктом) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergkots Опубліковано 17 Травня, 2017 в 09:30 Поділитися #383 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 09:30 1 година тому, WebTraveller сказано: Немає альтернатив 1с. Говорю, бо більше 10-ка років обслуговую її. Можна САПи купувати, але дуже дорого, обслуговування дуже дороге, прогрімістів 1-2 і все. А з оновленнями взагалі проблема буде. 1с випускає їх дуже швидко, інші навряд. А міняється законодавство постійно А те, що тут описано: Альтернатива Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
snouden Опубліковано 17 Травня, 2017 в 09:34 Поділитися #384 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 09:34 2 годин тому, Erling1 сказано: Я ту війну не розпочинав, і Росію не кликав Росія прийди, хай її вирішують ті хто її починав Путін- Порошенко, Турчинові і Яценюкі зі своїми стінами, та донбаський народ який молився на путіна і Росію, тоді чому я маю за наслідки одних дебів на сході а інших в кабінетах києва і кремля гинути на сході, чи я маю боятися, що Путін нападе? я не боюся, бо цього небуде. Звичайно не буде - бо при таких недолугих діях все скінчиться тим що прийде знову умовно проросійська влада тієї чи іншої ступені радикальності. Путіну треба лише чекати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zeuss Опубліковано 17 Травня, 2017 в 09:41 Поділитися #385 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 09:41 А знатно підпалило сракі тим, для кого війна закінчилась разом з мобілізацією. Ламповий вкантактєг такий жеш зручний, а гроші!, заплачені за стопіццот тищ костилів написаних саме для моєї 1С, хто поверне? Трєвога-трєвога! Волк апять украл зайчат! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
snouden Опубліковано 17 Травня, 2017 в 09:46 Поділитися #386 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 09:46 4 хвилин тому, Zeuss сказано: А знатно підпалило сракі тим, для кого війна закінчилась разом з мобілізацією. Ламповий вкантактєг такий жеш зручний, а гроші!, заплачені за стопіццот тищ костилів написаних саме для моєї 1С, хто поверне? Трєвога-трєвога! Волк апять украл зайчат! як швидко ти переобуєшся коли влада зміниться знову? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Соромітник Опубліковано 17 Травня, 2017 в 09:55 Поділитися #387 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 09:55 А всього-то можна було закони поправити до нормальних, і нехай би працювали всі на благо рідної країни. Ну ясно що то стосується лише підпиємств, вірусні "сервіси" банити то добре. Перемовини з будь якою австрійською компанією завершуються запитанням чи є у вас юридична особа в Австрії. Тому що австріяки практично не працюють з забугорними компаніями напряму. Хочеш продавати чи надавати послуги на їхній території – оформляй в них контору і сплачуй податки в їхній бюджет. Не складно і в нас таку штуку замутити. Але кому то тра, якщо можна просто якусь хєрню підписати тіпа "Заборонити" і купа патріотів бігатиме пів року з гаслами "перемога". Доречі, це ж не закон, а документ, який носить рекомендаційний характер, вроді як. Тому більшість з того що там написано – ніколи не збудеться. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zeuss Опубліковано 17 Травня, 2017 в 10:14 Поділитися #388 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 10:14 23 минуты назад, snouden сказал: як швидко ти переобуєшся коли влада зміниться знову? Вброс защітан) Це буде значно довше, якщо порівнювати в часі, чим ти почнеш знову скавунчати, коли влада (без поділу на прапори) в черговий раз наступить на яйка Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
snouden Опубліковано 17 Травня, 2017 в 10:39 Поділитися #389 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 10:39 22 хвилин тому, Zeuss сказано: Вброс защітан) Це буде значно довше, якщо порівнювати в часі, чим ти почнеш знову скавунчати, коли влада (без поділу на прапори) в черговий раз наступить на яйка Різниця між нами, що я хочу б влада була для людей, а ти просто підставляєш сраку кожному хто нагорі Ну я не спорю що тобі в якісь мірі повезло що ти ловиш від цього кайф Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zeuss Опубліковано 17 Травня, 2017 в 10:42 Поділитися #390 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 10:42 "Влада для людей" - найди три помилки в реченні) Зи.. обговорювати твої сексуальні фантазії - скотитись до твого ж рівня. Ні, дякую) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 17 Травня, 2017 в 10:51 Поділитися #391 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 10:51 є ше така думка... Дима Копий 1 год · Kyiv, Kiev · Настало время ахуительных историй для тех, кто против запрета российских ресурсов. Но вы ведь все равно мне не поверите IT-независимость Украины Так вот, были такие времена, когда рекламный рынок в Украине был поделен между 3 китами (укрнет, бигмир и мета) и всеми остальными. Киты забирали на себя около 90% рекламных денег. Потом был кризис, но мы выжили. А потом пришли mail.ru и яндекс, которые демпинганули стоимость рекламы до такого состояния, чтобы украинские ресурсы могли существовать на грани выживания. На самом деле ниже грани, поэтому многие проекты не выжили. Выжившие и неплохо чувствующие себя есть, но их фактически единицы. Поэтому и нет у нас BBC, Guardian, The Independent - производство контента стоит больших денег, реклама стоит копейки. Наш рекламный рынок был обрушен, убит наповал этим демпингом. А теперь, господа моралисты, расскажите мне как можно развивать украинские ресурсы при такой стоимости рекламы и конкурировать с Яндексом, капитализация которого $9,4 млрд или с Mail.ru с капитализацией в $5,7 млрд? Знаете ли вы что, в Европе или в США на сайте с посещаемостью в 10 000 человек в день на одном только adsense можно зарабатывать $2000-$3000 в месяц, в то время как у нас такой доход можно получить с аудитории в 60 000-80 000 человек в день? Знаете ли вы, что при одинаковой посещаемости football.ua (№1 в Украине) и sports.ru (были такие времена, тогда он был еще не лидер, но был в десятке в России), sports.ru зарабатывал в 10 раз больше украинского ресурса? Знаете ли вы, что при посещаемости сайтов в странах Балтии в 7-8 раз меньше украинских (для примера, gismeteo.lt - 500 000 за неделю, gismeteo.ua - 3.8 млн, и это при конкуренции значительно более высокой, чем у них), прибалты заработали на своих ресурсах столько, чтобы зайти в Украину и попытаться инвестировать в украинские ресурсы? Давайте еще раз. Российские ресурсы зашли в Украину и обрушили рынок рекламы. Опустили на дно. Вы могли это не почувствовать, но это остановило на годы развитие украинского интернета. Аналогия - это как если бы российские банки обвалили гривну в 3 раза. Тут вы поняли, потому что прочувствовали на себе. Вы пишете, что этот запрет с бухты барахты, и что он тоже кому-то выгоден, что это чистый бизнес. ДА, БЛЯДЬ, это чистый бизнес! Украинский бизнес! Бизнес для украинцев. Выгодный для украинцев. Что дальше? Вы, пожалуйста, и дальше ходите в свои любимые вк, одноклассники, яндексы через впн или тор, или прокси, теперь это не страшно, тк теперь по закону рекламодатели не смогут платить российским компаниям, а значит российские компании более не смогут влиять на украинский рынок рекламы, на Украину. Грядет эра IT-независимости Украины от России. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ForZa Опубліковано 17 Травня, 2017 в 10:59 Поділитися #392 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 10:59 2 минуты назад, difoto сказал: развивать украинские ресурсы при такой стоимости рекламы Що розвивати, яка реклама, якщо грошей немає і майже все застопорилось або йде до низу! Не бачите у якому стані економіка? Гарно лабуду написати з кабінету і не бачити що навколо робиться або робити вигляд, що це не в нас і не під боком... На кого це розраховано з цими завумними обертами? Нормальні, грамотні ІТ-спеціалісти вже давно виїхали за кордон і там працюють, бо там цінять таку роботу, а в нас що платять ??? СБУ тільки і вміє ІТ-компанії шманати!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 17 Травня, 2017 в 11:02 Поділитися #393 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 11:02 ти ІТ-спеціаліст? чи просто пагаваріть? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Віталій СК Опубліковано 17 Травня, 2017 в 11:06 Поділитися #394 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 11:06 @Erling1 , чергова реінкарнація Карамби, чи мені здалося? Стосовно теми, так не бачу в цьому проблеми. Ще до 2013 не любив користуватись будь-чим російським. В Однокласниках ніколи не реєструвався, Мейл.ру теж ні, Яндекс - ні. Вконтакті зареєструвався років 10 тому - більше двох років, як видалив сторінку. Фейсбук, Гугл, Джімейл, Укр.нет - так. Взагалі стараюсь російських товарів не купувати, а тут такий срач розвели через вконтакті. Цікаво що буде, якщо введуть візовий режим з Росією чи заборонять РПЦ МП? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SunSeth Опубліковано 17 Травня, 2017 в 11:07 Поділитися #395 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 11:07 4 hours ago, Amor said: Ми то можемо зайти. Але навіщо рвати дупу мучитись, якщо ми зараз можемо зайти просто без всяких vpn? Наведу приклад, одного дня мені дуже терміново треба був один документ, який я забув. А був я в якомусь місці де дуже дуже проблемно з мобільним інтернетом. Зателефонував додому, мені надіслали фото через повідомлення вк. Через повільний інтернет завантажував картинку я десь хвилин 5. Якщо це буде ще якісь додаткові канали, переадресації і т.д. то це буде ще довше. А треба було ну дуже терміново. Такі випадки це рідкість, але все ж таки не хочеться ставити на телефон додатковий софт, який буде розряджати мій пристрій і т.д. Охуєнчик! Тобто тобі твоя батарейка важливіша, ніж життя тих, хто за тебе воює і вмирає? Охуєнчик просто! В мене всьо. 2 minutes ago, difoto said: ти ІТ-спеціаліст? чи просто пагаваріть? Вкантачєний лвл "подбородок в рускому гамні". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Amor Опубліковано 17 Травня, 2017 в 11:22 Поділитися #396 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 11:22 8 минут назад, SunSeth сказал: Охуєнчик! Тобто тобі твоя батарейка важливіша, ніж життя тих, хто за тебе воює і вмирає? Охуєнчик просто! В мене всьо. Тоді наведіть мені приклад, чим моя розряджена батарейка їм допоможе? Приймаються будь які закони, щоб зробити видимість роботи і відволікти людей від реальних проблем. А ви ті закони ще й підтримуєте "бо це ж проти російського продукту". Щось я не бачив людей які відмовляються від готування їжі, бо газ то російський. Я нічого не маю проти інших країн. Я завжди вважав що треба підтримувати міжнародні зв'язки і укріплювати їх, а народ хай вже обирає, з ким йому більше хочеться працювати і яку продукцію обирати. Тимпаче чим більше на ринку пропозицій, тим краще ж дня клієнта. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zerotul Опубліковано 17 Травня, 2017 в 11:22 Поділитися #397 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 11:22 Да тут особо причин то искать и не надо. Удивляет что потребовалось 3 года чтобы блокировать это болото гноя. Каждый клик по рекламе в контактике это копейка в бюджет оккупанта. Каждый поисковый запрос это копейка в бюджет оккупанта(Вот вам поисковик который сажает деревья за ваши клики https://www.ecosia.org/) Каждый репост, лайк и прочее это умножение аудитории, которая подрасывает копейку в бюджет оккупанта. Тот же удушающий эффект от более развитого рекламного рынка. Тот же удушающий эффект от более развитого продуктового рынка. Причин можно найти много в разных сферах интернет рынка, но и одной, умноженной на войну, достаточно для такого решения. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 17 Травня, 2017 в 11:29 Поділитися #398 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 11:29 5 хвилин тому, Amor сказано: Щось я не бачив людей які відмовляються від готування їжі, бо газ то російський. лолшто??? http://utg.ua/still-alive/ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Amor Опубліковано 17 Травня, 2017 в 11:30 Поділитися #399 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 11:30 Только что, difoto сказал: лолшто??? http://utg.ua/still-alive/ Якщо чесно, навіть не знав. Дякую що відкрили очі Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 17 Травня, 2017 в 11:35 Поділитися #400 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 11:35 1 хвилина тому, difoto сказано: лолшто??? http://utg.ua/still-alive/ російський газ, який реверсом вернувся в україну з європи, вже російським не рахується?) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.