Перейти до змісту

Реформи МВС? Міліція-->Поліція? ДАІ давайдасвіданья?

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Витримки у нас багато,навіть через край пре.Але хто дозволяє хамлу,яке все життя себе рахувало вище пересічних громадян,керувати новими авто поліції?16.12.15 р.їду від моста по вул.Шевчено  по Набережній в сторону Красненського моста.Спереді джип поліції,дві суцільних лінії,перехід,а він собі наліво,я мусив зупинитися,але ж він *хазяїн* дороги,йому треба.І що робити,вислати відео в поліцію?Так відповідь буде-*фіг його знає,хто там за кермом був,не має можливості встановити...і т.д.*

• Відповідей 994
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вже одному дехто давав "працювати, бо ж тільки прийшов, війна і т.д., не панікуйте всьотаке". Вже два роки пройшло а те чмо навіть немає нічого доброго сказати, як і решта біля нього, бо ж дали попрацювати і не рік. Місяць часу покаже все. Якщо випливе гамно, то вже його не ховайте. Глянемо на фейси, на манеру спілкування. Головна задача саме попередження злочину, а не фіксація і оформлення. Тим концептуально нові мають відрізнятись від старих. Незрозуміло з переатестацією, поки виглядає вона на повну профанацію за наші податки. Великих змін не очікуйте, просто має стати більше порядку на вулицях. Грошей в кишенях це недобавить, але трохи ближче до Заходу маємо наблизитись.)

Опубліковано

Тим концептуально нові мають відрізнятись від старих. Незрозуміло з переатестацією, поки виглядає вона на повну профанацію за наші податки.

якщо в атестаційних комісіях будуть такі як Роман Сініцин, Паша Кашук, то думаю буде толк)

Опубліковано

то ти вислав відео? Чи так, аби попіз....

Та і в тирнет викладуй, що приховувати то?

Та я на перед вже знаю,майже пів року з ними суджусь.Вже зараз на руках є рішення суду,то поки скарги  люди пишуть(там профі,краще знають як).Можу викласти в Ютуб,там сонце якраз в камеру світить,того і не хотів.Але зараз обріжу і закину.ссилку дам.
Опубліковано

Хм. Пішохідний перехід там не правильно намальований, бо він веде у в"їзд до двору, 2 сплошних саме в тому місці немає, тому наврядчи це порушення.

Опубліковано

Самі читали,те що написали?Пішоходний перехід є?Є,чи не має? " суцільних є?Є,чи не має?Як би я так розвертався і мене даі зловило,то *пішоходний перехід не правильно намальований*-це був би аргумент для них-Так чи ні?Всього 3 запитання,І ще повільно гляньте,вони задню включили і по 2-х суцільних проїхали.

Опубліковано

Самі читали,те що написали?Пішоходний перехід є?Є,чи не має? " суцільних є?Є,чи не має?Як би я так розвертався і мене даі зловило,то *пішоходний перехід не правильно намальований*-це був би аргумент для них-Так чи ні?Всього 3 запитання,І ще повільно гляньте,вони задню включили і по 2-х суцільних проїхали.

Там 2 перехода.

Я колись точно в тому ж місці заїжав у двір, а назустріч менти їхали, мене побачили 100%, думав хана, але вони поїхали собі далі.

Краска другого переходу зійде і дві сплошні там не домалюють, от побачиш.

Опубліковано

Краска другого переходу зійде
Ось коли зійде,тоді хай і повертають,але вони чітко по 2-х суцільних проїхали,теж зійдуть?Ну тоді вони праві,а я не знаю ПДР,на жаль.Підучу,обіцяю.
Опубліковано

Якщо вже пішла мова про порушення поліції, хоч і поки не нових облич, а лише нової назви, ось фото, зустрів десь у вк не так давно. Парковка)post-6632-0-80772500-1450472837_thumb.jp

Опубліковано

Краска другого переходу зійде

Ось коли зійде,тоді хай і повертають,але вони чітко по 2-х суцільних проїхали,теж зійдуть?Ну тоді вони праві,а я не знаю ПДР,на жаль.Підучу,обіцяю.

Я скрін виклав, подивсь де знаки пішохідного переходу і де сам перехід, другий перехід уже не діючий.

І ще зверніть увагу на подвійну сплошну, яка вона на першому пішохідному і на другому. На другому подвійної сплошної немає.

Опубліковано

На другому подвійної сплошної немає.

Ha3aP, так, на другому переході подвійної суцільної немає, але ж вони повернули через подвійну суцільну, не доїхавши до розриву лінії.

Опубліковано

Та по суцільній проїхали,а не по *не діючому*переходу.(по ньому не можна переходити пішоходам?Я так зрозумів?)

post-1989-0-17462100-1450474137_thumb.pn

Опубліковано

На другому подвійної сплошної немає.

Ha3aP, так, на другому переході подвійної суцільної немає, але ж вони повернули через подвійну суцільну, не доїхавши до розриву лінії.

Ну тут так, є зальот.

Але все рівно відмажуться. Знає історія хоч один випадок коли на мєнта виписали протокол? ))

Та по суцільній проїхали,а не по *не діючому*переходу.(по ньому не можна переходити пішоходам?Я так зрозумів?)

Так ((

Це такий же перехід як за мостом на пр. Перемоги.

Опубліковано

Все це так, але і намалювали вони (ті хто малює розмітки) розрив не зовсім коректно. До речі часто таке траплялось мені, коли хоч не хоч, а лінію перетнеш. Поліцію не виправдовую )) .pr8ieu3y6bhr.png

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...